The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2011, 01:15
yarow napisał(a):Wyświetl post
Tego, czy chcesz czy nie chcesz nie odbierzesz mu. Czy tego chcesz czy nie chcesz to lewak kibicujący Wiśle podczas meczu z Fulham tak samo jej kibicował jak jego polityczny "przeciwnik" - kibic Wisły o poglądach prawicowych. On może być dla Ciebie ku ... wą ale miłości do klubu mu nie jesteś w stanie odebrać.
Wydaje mi się, że wśród lewaków nie było kibiców. A jak już coś to chyba jakieś już całkiem pieprzone pikniki. Nie wierzę, że ktoś z jakiegokolwiek młyna mógłby manifestować sobie z komuną i ciotami, chyba sam musiałby być ciotą.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
W glowie sie nie miesci, ze w Polsce niby wolnej, niepodleglej przyjezdzaja jakies pie.rdolone szwaby walczyc z patriotami, ze w ogole ktos ma czelnosc wypowiedziec zdanie, ze blokuje Marsz Niepodleglosci, ze telewizja zrobila ludziom wode z mozgu i dla ludzi to jest normalne, ze Niemcy sobie przyjechali blokowac razem z pedalami nasz Marsz. Czemu pedaly nie zrobili swojej manifestacji, gdzies indziej, aby czcic ten dzien?
Szkoda, ze tak mało osob zwraca na te problemy uwage.
Gdyby nie te cwele to do niczego by nie doszlo, bo zwyczajnie nie mianoby kogo atakowac. A tak to tamci sprowokowali poszlo. Koncowka pochodu wdala sie w jakies zamieszki. Kto byl od tej koncowki pochodu (a raczej postoju bo zaczelo sie dziac jeszcze przed rozpoczeciem marszu) to nawet nie mial pojecia co sie dzieje, bo zwyczajnie nic nie bylo w tym tlumie glow widac. Mysle ze dla 99% uczestnikow Marszu przebiegl on bez zadnych zaklocen, zadym i udzialow w zadymach. Po prostu przeszlismy, zrobilismy swoje i oddalismy honor Bohaterom. Oczywiscie w tv juz zdjecia jakby wojna byla, a wszystko oczywiscie na podstawie 10 fragmentow z zadymkami puszczanymi na okraglo i gesto komentowanymi.
milicja jak zawsze, zero szacunku dla Polakow, ciagle tylko szukanie pretekstu do konfrontacji. Co ciekawe pod pomnikiem Dmowskiego milicja zarzadzila, ze Marsz dobiegl konca i wszyscy maja sie rozejsc bo od tej chwili jest to marsz nielegalny. Wstyd za taka Polske rzadzona przez pedalow, cioty ze swiata mediow, polityki czy kinematografii. .... im wszystkim w dupe, mam nadzieje, ze dorzyje czasow kiedy Polska bedzie Polska a nie zlepkiem po.......encow, ktorzy sobie robia z naszego kraju swoja ferajne. WIELKA POLSKA!
Zgadzam się z Tobą w 1906%. Gdyby nie lewaki to do niczego by nie doszło, bo nie byłoby pretekstu. Co za idioci zezwolili pedałom aby manifestowali w taki święty dzień..
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 12.11.2011, 01:20
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się, że wśród lewaków nie było kibiców. A jak już coś to chyba jakieś już całkiem pieprzone pikniki. Nie wierzę, że ktoś z jakiegokolwiek młyna mógłby manifestować sobie z komuną i ciotami, chyba sam musiałby być ciotą.
Kto wie? Są na Świecie sytuacje, które mogą zaskakiwać

... Co do "ciot" ... Skoro homoseksualistów jest w polskim społeczeństwie jakieś 10% podobno, to odpowiedni odsetek statystycznie po prostu musi być zarówno wśród kibiców (zapewne i na tym Forum również) jak i piłkarzy.
Jednak w szatni nikt się nie przyzna, bo strach blady padłby pewnie na drużynę pod prysznicem, kiedy przyszłoby się schylić po mydło
Ostatnio edytowane przez yarow : 12.11.2011 o godz. 01:24.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 12.11.2011, 01:26
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
W glowie sie nie miesci, ze w Polsce niby wolnej, niepodleglej przyjezdzaja jakies pie.rdolone szwaby walczyc z patriotami, ze w ogole ktos ma czelnosc wypowiedziec zdanie, ze blokuje Marsz Niepodleglosci, ze telewizja zrobila ludziom wode z mozgu i dla ludzi to jest normalne, ze Niemcy sobie przyjechali blokowac razem z pedalami nasz Marsz. Czemu pedaly nie zrobili swojej manifestacji, gdzies indziej, aby czcic ten dzien?
Szkoda, ze tak mało osob zwraca na te problemy uwage.
Gdyby nie te cwele to do niczego by nie doszlo, bo zwyczajnie nie mianoby kogo atakowac. A tak to tamci sprowokowali poszlo. Koncowka pochodu wdala sie w jakies zamieszki. Kto byl od tej koncowki pochodu (a raczej postoju bo zaczelo sie dziac jeszcze przed rozpoczeciem marszu) to nawet nie mial pojecia co sie dzieje, bo zwyczajnie nic nie bylo w tym tlumie glow widac. Mysle ze dla 99% uczestnikow Marszu przebiegl on bez zadnych zaklocen, zadym i udzialow w zadymach. Po prostu przeszlismy, zrobilismy swoje i oddalismy honor Bohaterom. Oczywiscie w tv juz zdjecia jakby wojna byla, a wszystko oczywiscie na podstawie 10 fragmentow z zadymkami puszczanymi na okraglo i gesto komentowanymi.
milicja jak zawsze, zero szacunku dla Polakow, ciagle tylko szukanie pretekstu do konfrontacji. Co ciekawe pod pomnikiem Dmowskiego milicja zarzadzila, ze Marsz dobiegl konca i wszyscy maja sie rozejsc bo od tej chwili jest to marsz nielegalny. Wstyd za taka Polske rzadzona przez pedalow, cioty ze swiata mediow, polityki czy kinematografii. .... im wszystkim w dupe, mam nadzieje, ze dorzyje czasow kiedy Polska bedzie Polska a nie zlepkiem po.......encow, ktorzy sobie robia z naszego kraju swoja ferajne. WIELKA POLSKA!
Ja przyszedłem z kumplami najpierw od Koszykowej, gdzie trójka cywilów w kamizelkach z napisem "policja" powiedziała, że marsz poszedł kilka godzin wcześniej (sic!).

Poszliśmy od Śniadeckich i przez chwilę byliśmy na pl. Konstytucji. Potem już przeszliśmy całą trasę spokojnie, pojedyncze achtungi naprawdę.

Pod pomnikiem Dmowskiego (stałem przy orkiestrze), to zaczęły się przemówienia i wtedy policja zaczęła przez te szczekaczki coś nadawać. Zaczął się kocioł i koniec marszu.

Potem już po wszystkim stoimy nad Armii Ludowej bodajże i widać jak policja gania ludzi z flagami Polski. Straszny widok. Potem im dalej w stronę Śródmieścia Płn coraz więcej policji i coraz mniej ludzi.

Policji ponoć było koło 2,5 tys. Totalna klęska z ich strony.
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Stary 12.11.2011, 01:27
... Co do "ciot" ... Skoro homoseksualistów jest w polskim społeczeństwie jakieś 10% podobno, to odpowiedni odsetek statystycznie po prostu musi być zarówno wśród kibiców (zapewne i na tym Forum również) jak i piłkarzy.
Jednak w szatni nikt się nie przyzna, bo strach blady padłby pewnie na drużynę pod prysznicem, kiedy przyszłoby się schylić po mydło
Co do tych 10% http://www.youtube.com/watch?v=uHGHcE-cxzs
Ale nie bd mówić, o gejach bo nie są tego warci.Jest ich w naszym kraju góra 1%.
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
Odpowiedz cytując
dragon
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.11.2011, 01:35
Kilka zdań podsumowania z mojej strony.

1. Zgoda na manifestację lewaków mającą z założenia blokować legalny marsz z okazji święta Niepodległości to skandal.

2. Obojętna postawa mediów wobec faktu, że do Polski przyjeżdżają zagraniczne ekipy zakłócać legalne obchody NASZEJ NIEPODLEGŁOŚCI NA NASZEJ ZIEMI (i to kur...a wnuki hitlerowców) to jest jest po prostu cyrk. Gorzej niż za komuny! Czy dziennikarze nie mają za grosz poczucia przyzwoitości?

Temat przyjazdu tego bydła z Niemiec powinien być zmiażdżony przez dziennikarzy a zapraszający powinni być pozbawieni obywatelstwa polskiego. Niech sobie jadą do NRD. Gdzie są POLSKIE media ?!?!

3. Relację wideo z Marszu i Kolorowej widziałem live z miejskiego monitoringu przez ponad 2 godz. (korzystając z linka który podał orzeu - dzięki). Dzięki temu mogłem spokojnie filtrować potem jak chamy kłamały w serwisach informacyjnych. Co pomijano a co wyolbrzymiano. Pamiętajcie żeby opinie budować samodzielnie korzystając z jak największej liczby źródeł i nie dawać sobie narzucać zdania.

Wnioski mam takie:

- rozróby zaczęli lewacy atakując Bogu ducha winną grupę rekonstrukcyjną na mieście

- zadyma na pl. Konstytucji była spora zwłaszcza na czele uformowanego pochodu. Jak ktoś stał na brzegu placu mógł mniej odczuć (to dla uczestników którzy mogli widzieć tylko część wokół siebie. Z wideo było widać cały plac z góry.

- ten filmik z agresorami w policyjnych kamizelkach jest zastanawiający. Tajniacy to być nie mogli bo słowo tajniak raczej zobowiązuje i nie zakłada się kamizelki odblaskowej z napisem policja. A jak ktoś wspomniał że były takie akcje już z przebierańcami to tym bardziej.

- Lewackie badziewie zakłóciło bardzo ważne polskie święto. Myślę że ruszyli tym lawinę która ich finalnie zmiecie.

Pytania są takie:

- dlaczego policja nie usunęła blokujących legalny Marsz a wstrzymała Marsz Niepodległości?

- Marsz miał ruszyć o 15 i zadyma zaczęła się wg moich obserwacji wtedy gdy to uniemożliwiono.

- Jakie wyroki dostaną bandziory z Niemiec. Rozumiem że mamy sąd 24h i zaraz będą po wyrokach. Czy może zaraz wyjdzie bronić ich Kalisz.

- Jak to możliwe że kolejny raz dochodzi do rozrób o których wszyscy wiedzą 2 tygodnie wcześniej (ta było przed meczem Legia-Lech w PP)?
Czy rolą policji nie jest zapobieganie takim zdarzeniom?

Ostatni wniosek jest tak, że lewactwo zrobiło sobie duże kuku (co mnie bardzo cieszy). Reakcje na takie bezpardonowe zakłócenie ważnego dla wielu Polaków święta będą dla nich opłakane.
Ostatnio edytowane przez dragon : 12.11.2011 o godz. 01:42.
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 12.11.2011, 01:37
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Co do tych 10% http://www.youtube.com/watch?v=uHGHcE-cxzs
Ale nie bd mówić, o gejach bo nie są tego warci.Jest ich w naszym kraju góra 1%.
JKM jak zwykle w formie

Jeśli chodzi o procenty to nie wypowiadam się kategorycznie, więc napisałem "podobno". Dopóki nie poznam rzetelnych statystyk. Zresztą, to w ogóle nie jest problem.

Istotą sprawy jest stosunek do Polski, do tego np. Święta, do barw narodowych, do historii, do tradycji, do spojrzenia na Polskę dzisiejszą, do "roli" jaką się dla Niej dzisiaj przeznacza.
I już nie najważniejsze są czyjeś poglądy, które ma on w głowie. Do głowy nikomu nie zaglądam. To jego głowa - ma prawo myśleć co chce. On ma swoją, ja mam swoją. Ważniejsze jest wcielanie tych poglądów w życie. Ważniejsze a w pewnych przypadkach bardzo groźne.
Ostatnio edytowane przez yarow : 12.11.2011 o godz. 01:41.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.11.2011, 01:38
Cytat:
... Co do "ciot" ... Skoro homoseksualistów jest w polskim społeczeństwie jakieś 10% podobno
Tak, a wczoraj na Marszu było kilka tys Polakow. Te obecne media mozna sobie w dupe wsadzic razem z tym co mowia i pokazuja. Jest to jedna wielka propaganda. Nie wiem przez kogo sterowana ale jest to straszne, ze wszystkie najwieksze stacje sa w rekach albo rzadu (czyli frajerow) albo komuchow (czyli frajerow). Przykladowo wlaczam tvn24 a tam dziennikarskie malpy tanczace w cyrku komucha Waltera na piersi maja poprzypinane znaczki w barwach narodowych. Przeciez to jest smieszne.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 12.11.2011, 01:40
dragon napisał(a):Wyświetl post
[...]

Lewackie badziewie zakłóciło bardzo ważne polskie święto. [...]

Powiem więcej. To jest najważniejsze polskie święto państwowe.
Co jest od Niepodległości ważniejsze dla Państwa?
Ostatnio edytowane przez yarow : 12.11.2011 o godz. 01:45.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.11.2011, 01:44
Kto wie? Są na Świecie sytuacje, które mogą zaskakiwać

Jakie ....a 10 procent?!
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 12.11.2011, 01:46
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Jakie ....a 10 procent?!
Przeczytaj moje następne posty. Nie procenty są problemem.
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Stary 12.11.2011, 02:19
kur.wa oglądam filmiki i zwariowałem ! Co sie .kur.w.a dzieje w tym kraju ! jebane lewaki!! Ej w tych kamizelkach na pewno psy nie były gdzie by pies ..kur.w..a miał batona ?! Pies za chu.j by nie napierdalał batonem to byly przebrane lewaki ,ja pierd.olee ciśnienie mi skoczyło szkoda ze się tam nie wybraliśmy ze znajomymi ..niestety problem z pieniędzmi ,za rok będe!
Odpowiedz cytując
Junior_Battle
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 12.11.2011, 02:35
sorry za off top, ale dopiero wróciłem do miasta, byłem 2 dni bez internetu, a jestem ciekawy jednej rzeczy:

o co chodzi ze Szwabami ? przyjechali się tu lac z narodowosciowcami z Polski ? doszło do czegoś ?
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Stary 12.11.2011, 03:14
Junior_Battle napisał(a):Wyświetl post
sorry za off top, ale dopiero wróciłem do miasta, byłem 2 dni bez internetu, a jestem ciekawy jednej rzeczy:

o co chodzi ze Szwabami ? przyjechali się tu lac z narodowosciowcami z Polski ? doszło do czegoś ?
przyjechali pomoc pedalom i innym kolorowym i pewnie następnym razem juz nie bedą chcieli przyjechać
Podobała mi się solidarność polaków i wszystkich kibiców
Odpowiedz cytując
AntyDrozd
Banita

Od: 04.2011

Stary 12.11.2011, 04:43
http://www.wykop.pl/link/940887/lewi...ludzi-relacja/ nie wiem czy było .masakra jakas
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 12.11.2011, 06:57
hunter napisał(a):Wyświetl post
Trafiono. W drugą stronę też się trochę działo, nie wiem na ile to prawda ale pod pomnikiem Dmowskiego pojawiła się informacja, że antifa obiła Bałtyk.
To prawda. Zostali porządnie pobici przed hostelem na Nowym Świecie, koło godziny 12. Jeden jest poważnie ranny i hospitalizowany.

murray napisał(a):Wyświetl post

Pod pomnikiem Dmowskiego (stałem przy orkiestrze), to zaczęły się przemówienia i wtedy policja zaczęła przez te szczekaczki coś nadawać. Zaczął się kocioł i koniec marszu.
Policja wtedy zaczęła interwencję i nawoływała do rozejścia się Marszu, gdyż zaatakowano wóz TVN-u.
To naprawdę nie było potrzebne.
Odpowiedz cytując
LoRd
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 12.11.2011, 10:00
jak na razie chyba jeden z nielicznych sensownych komentarzy do sytuacji napisany z perspektywy obserwatora. http://wpolityce.pl/wydarzenia/17909...zyczne-starcie
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.11.2011, 10:01
Dragon postawił ważne pytania, które w reżimowych i prywatnych, poskomunistycznych mediach nie zostaną nigdy zaprezentowane, bo nakierowałyby widza na rzeczywisty obraz wydarzeń a nie o to im przecież chodzi. Fakt niepodawania i wyciszenia wiadomości o pobiciu w Dzień Święta Niepodległości przez hołotę z Niemiec, grupy rekonstrukcyjnej jest skandalem. W wolnym kraju media trąbiłyby o tym i podjęłyby śledztwo kto tych gnoi zaprosił. Fakt ochraniania lewackiego ścierwa przez POlicję nie dziwi jeśli zobaczymy co za indywidua znajdowały się w tej kilkusetosobowej blokadzie. Sejmowy cichy koalicjant Tuska - Palikot ze swoją dziewczynką Grodzką, szechterowskie ścierwopismaki jak Żakowski czy Najsztub itp. gadziny.
W wolnym państwie i przy wolnych mediach obrazki z youtube (interwencja siepaczy w żółtych kamizelkach oraz niemiecka hołota) natychmiast ukazane zostały by w wiadomościach. W parlamencie doszłoby do debaty nt. łamania prawa i kopania po twarzy ludzi przez żółtokamizelkowych policjantów. To by było, ale nie będzie, bo żyjemy w POstkomunistycznym państwie rządzonym przez ludzi Nocnej Zmiany.
Odpowiedz cytując
majkipolska
Junior Member

Od: 02.2006

Stary 12.11.2011, 10:27. http://www.facebook.com/Niepodleglosci.Marsz
za facebookiem :

"Marsz Niepodległości:
Pilnie potrzebny kontakt do świadków lub ofiar zajść na Nowym Świecie (z udziałem grup rekonstrukcyjnych). Wiadomości można przesyłać Robertowi Winnickiemu."
XI Nie obiecuj.
Odpowiedz cytując
m_abg
Member

Od: 08.2010

Stary 12.11.2011, 10:31
W sprawie pedałów w kamizelkach odblaskowych to była milicja. Stwierdzone naocznie.
ZAWSZE NAD WAMI!!!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 12.11.2011, 10:34
Zastanawia mnie czy burmistrz Nowego Jorku wydałby zgodę na marsz Al-Kaidy 4 lipca ...

Gronkiewicz przeszła samą siebie.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 12.11.2011, 10:51
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Zastanawia mnie czy burmistrz Nowego Jorku wydałby zgodę na marsz Al-Kaidy 4 lipca ...

Co to ma w ogóle do siebie? Co tu winna Gronkiewicz?
Takie jest prawo w Polsce i tyle.
Może sobie robić marsz ONR i MW, mogą sobie organizować lewacy swoje.

Mam nadzieję, że na najbliższe święta i lewacy, i onrowcy z młodzieżą zrobią sobie jakiś biwak na wsi, a organizowaniem marszu zajmie się jakaś apolityczna organizacja.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.11.2011, 10:54
Kocur napisał(a):Wyświetl post

Tzn. można by się zastanowić, czy w Święto Niepodległości USA 4 lipca policja uniemożliwiłaby by pochód idącym w nim weteranom wojen, orkiestrom, bo zablokowała go kilkusetosobowa grupka lewaków wspomaganych przez zaproszonych z Niemiec kolegów, którzy wcześniej pobili grupę rekonstrukcyjną ubraną w mundury wojny secesyjnej. Odpowiedź jest chyba wiadomo. Takie rzeczy to tylko w POlsce.

No ale jak wybiera się do rządzenia ludzi, których rodziny polską niepodległość usiłowały zdławić i dla których polskość to nienormalność to się nie ma co dziwić. W dodatku największe media prasowe czy telewizyjne są w obcych rękach lub ludzi, którzy w czasach komunistycznych uprawiali sowiecką propagandę lub pracowali w podległych im służbach specjalnych. A największym mentorem jest synek działacza Komunistycznej Partii Ukrainy skazany w Polsce za zdradę na rzecz ZSRR.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 12.11.2011, 11:26
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Mogła nie wydać zgody.

Prawo jest właśnie tak chore że organizacje anty polskie mają prawo zgłosić swój marsz i jeszcze dostają poparcie WSI24 i wybiórczej.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
arigatou
Member

Od: 09.2007

Stary 12.11.2011, 11:35
Wracając spod Placu na Rozdrożu w pewnym momencie widzimy grupę ok 30-40 zamaskowanych lewaków biegnących przez skrzyżowanie po chwili leci za nimi.....rakietnica a zaraz za nią 50-60 os głównie z Lechii. Widok niezapomniany. Dzięki dla wszystkich co byli. Ludzi 20-30 tys.
Odpowiedz cytując
regis
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 12.11.2011, 11:36
Cytat:
ciekawe tez ze jakos do mediow nie przebija sie informacja ze sposrod 150 zatrzymanych setka to Niemcy.
W tvn właśnie jakiś chyba rzecznik policji powiedział, że na 210 zatrzymanych 90 to niemcy.

Wie ktoś o co chodziło, jak podczas marszu przez szczekaczkę ktoś z organizatorów mówił, że 500 osób nie wyszło z Placu Konstytucji?
Ostatnio edytowane przez regis : 12.11.2011 o godz. 11:38.
Odpowiedz cytując
Squirtle88
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 12.11.2011, 11:40
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Może sobie robić marsz ONR i MW, mogą sobie organizować lewacy swoje.

Mam nadzieję, że na najbliższe święta i lewacy, i onrowcy z młodzieżą zrobią sobie jakiś biwak na wsi, a organizowaniem marszu zajmie się jakaś apolityczna organizacja.
Apolityczna , tutaj mnie rozbawiłeś . Wybacz ale nikt apolityczny nie zrobi ci marszu , nie wiem w jakim świecie żyjesz , chyba swoich marzeń i złudzeń . ONR-owcy i Młodzież Wszechpolska robili marsz by uczcić Dzień Niepodległości , a lewacy i geje (w tym ich przyjaciele niemieccy) by zakłócić Święto Niepodległości w "niepodległym" kraju , jeśli dla ciebie to jest normalne to nie mam pytań i gratuluję zdrowego myślenia .
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 12.11.2011, 12:23
Więc raz i porządnie:

Na filmiku to nie żadni lewicowcy tylko nasi stróże prawa. Jeżeli ktoś mi (i świadkom) nie wierzy niech zobaczy filmik zatrzyma aby było widać tył kamizelki i porówna ze zdjęciem z tego tematu.
A jezeli dalej nie wierzy że mogło być tylu tajniaków to znaczy że nie było go w Krakowie kiedy blokowany był marsz pedałów. Od policji aż się roiło i to tych po cywilnemu. śmieszny argument że mieli bluzy z kapturem i czarne kurtki. A co mieli założyć od razu odblaski? Zastanówcie się zanim coś napiszecie.

Gronkiewicz NIE mogła zakazać żadnej manifestacji bo nie ma takiej władzy! Urząd miasta ZATWIERDZA tylko złożone dokumenty, jezeli dalej nie wierzycie to porozmawiajcie sobie z Młotem z Krakowa jak to wygląda.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
wyspaNH
Junior Member

Od: 03.2011

Stary 12.11.2011, 12:29
http://www.youtube.com/watch?v=eWSRy32AouY
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 12.11.2011, 12:35
http://www.youtube.com/watch?v=MrwS3...source=message chyba jeszcze nie było.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 12.11.2011, 13:21
Tym co nie byli a oskarżają o cokolwiek uczestników MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI są idiotami! To co sie działo tam a to co podają media to 2 różne światy !pozdro dla uczestników . Wisły napewno więcej niż 80 osób. A po marszu jeszcze milicja zamyka ulice i urządza łapanki na uczestników Marszu - jak za okupacji albo komuny - słuchajcie to sie w pale nie mieści .

PRECZ Z KOMUNĄ!!

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów