|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
||
![]() Cytat:
WISŁA! |
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ... Co do "ciot" ... Skoro homoseksualistów jest w polskim społeczeństwie jakieś 10% podobno, to odpowiedni odsetek statystycznie po prostu musi być zarówno wśród kibiców (zapewne i na tym Forum również) jak i piłkarzy. Jednak w szatni nikt się nie przyzna, bo strach blady padłby pewnie na drużynę pod prysznicem, kiedy przyszłoby się schylić po mydło
Ostatnio edytowane przez yarow : 12.11.2011 o godz. 01:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Poszliśmy od Śniadeckich i przez chwilę byliśmy na pl. Konstytucji. Potem już przeszliśmy całą trasę spokojnie, pojedyncze achtungi naprawdę. Pod pomnikiem Dmowskiego (stałem przy orkiestrze), to zaczęły się przemówienia i wtedy policja zaczęła przez te szczekaczki coś nadawać. Zaczął się kocioł i koniec marszu. Potem już po wszystkim stoimy nad Armii Ludowej bodajże i widać jak policja gania ludzi z flagami Polski. Straszny widok. Potem im dalej w stronę Śródmieścia Płn coraz więcej policji i coraz mniej ludzi. Policji ponoć było koło 2,5 tys. Totalna klęska z ich strony. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale nie bd mówić, o gejach bo nie są tego warci.Jest ich w naszym kraju góra 1%. ![]() Cytat:
WISŁA! |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kilka zdań podsumowania z mojej strony.
1. Zgoda na manifestację lewaków mającą z założenia blokować legalny marsz z okazji święta Niepodległości to skandal. 2. Obojętna postawa mediów wobec faktu, że do Polski przyjeżdżają zagraniczne ekipy zakłócać legalne obchody NASZEJ NIEPODLEGŁOŚCI NA NASZEJ ZIEMI (i to kur...a wnuki hitlerowców) to jest jest po prostu cyrk. Gorzej niż za komuny! Czy dziennikarze nie mają za grosz poczucia przyzwoitości? Temat przyjazdu tego bydła z Niemiec powinien być zmiażdżony przez dziennikarzy a zapraszający powinni być pozbawieni obywatelstwa polskiego. Niech sobie jadą do NRD. Gdzie są POLSKIE media ?!?! 3. Relację wideo z Marszu i Kolorowej widziałem live z miejskiego monitoringu przez ponad 2 godz. (korzystając z linka który podał orzeu - dzięki). Dzięki temu mogłem spokojnie filtrować potem jak chamy kłamały w serwisach informacyjnych. Co pomijano a co wyolbrzymiano. Pamiętajcie żeby opinie budować samodzielnie korzystając z jak największej liczby źródeł i nie dawać sobie narzucać zdania. Wnioski mam takie: - rozróby zaczęli lewacy atakując Bogu ducha winną grupę rekonstrukcyjną na mieście - zadyma na pl. Konstytucji była spora zwłaszcza na czele uformowanego pochodu. Jak ktoś stał na brzegu placu mógł mniej odczuć (to dla uczestników którzy mogli widzieć tylko część wokół siebie. Z wideo było widać cały plac z góry. - ten filmik z agresorami w policyjnych kamizelkach jest zastanawiający. Tajniacy to być nie mogli bo słowo tajniak raczej zobowiązuje i nie zakłada się kamizelki odblaskowej z napisem policja. A jak ktoś wspomniał że były takie akcje już z przebierańcami to tym bardziej. - Lewackie badziewie zakłóciło bardzo ważne polskie święto. Myślę że ruszyli tym lawinę która ich finalnie zmiecie. Pytania są takie: - dlaczego policja nie usunęła blokujących legalny Marsz a wstrzymała Marsz Niepodległości? - Marsz miał ruszyć o 15 i zadyma zaczęła się wg moich obserwacji wtedy gdy to uniemożliwiono. - Jakie wyroki dostaną bandziory z Niemiec. Rozumiem że mamy sąd 24h i zaraz będą po wyrokach. Czy może zaraz wyjdzie bronić ich Kalisz. - Jak to możliwe że kolejny raz dochodzi do rozrób o których wszyscy wiedzą 2 tygodnie wcześniej (ta było przed meczem Legia-Lech w PP)? Czy rolą policji nie jest zapobieganie takim zdarzeniom? Ostatni wniosek jest tak, że lewactwo zrobiło sobie duże kuku (co mnie bardzo cieszy). Reakcje na takie bezpardonowe zakłócenie ważnego dla wielu Polaków święta będą dla nich opłakane.
Ostatnio edytowane przez dragon : 12.11.2011 o godz. 01:42.
![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Jeśli chodzi o procenty to nie wypowiadam się kategorycznie, więc napisałem "podobno". Dopóki nie poznam rzetelnych statystyk. Zresztą, to w ogóle nie jest problem. Istotą sprawy jest stosunek do Polski, do tego np. Święta, do barw narodowych, do historii, do tradycji, do spojrzenia na Polskę dzisiejszą, do "roli" jaką się dla Niej dzisiaj przeznacza. I już nie najważniejsze są czyjeś poglądy, które ma on w głowie. Do głowy nikomu nie zaglądam. To jego głowa - ma prawo myśleć co chce. On ma swoją, ja mam swoją. Ważniejsze jest wcielanie tych poglądów w życie. Ważniejsze a w pewnych przypadkach bardzo groźne.
Ostatnio edytowane przez yarow : 12.11.2011 o godz. 01:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiem więcej. To jest najważniejsze polskie święto państwowe. Co jest od Niepodległości ważniejsze dla Państwa?
Ostatnio edytowane przez yarow : 12.11.2011 o godz. 01:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kur.wa oglądam filmiki i zwariowałem ! Co sie .kur.w.a dzieje w tym kraju ! jebane lewaki!! Ej w tych kamizelkach na pewno psy nie były gdzie by pies ..kur.w..a miał batona ?! Pies za chu.j by nie napierdalał batonem to byly przebrane lewaki ,ja pierd.olee ciśnienie mi skoczyło szkoda ze się tam nie wybraliśmy ze znajomymi ..niestety problem z pieniędzmi ,za rok będe!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
sorry za off top, ale dopiero wróciłem do miasta, byłem 2 dni bez internetu, a jestem ciekawy jednej rzeczy:
o co chodzi ze Szwabami ? przyjechali się tu lac z narodowosciowcami z Polski ? doszło do czegoś ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Podobała mi się solidarność polaków i wszystkich kibiców |
|
|
|
Banita
Od: 04.2011
Offline |
|
|
http://www.wykop.pl/link/940887/lewi...ludzi-relacja/ nie wiem czy było .masakra jakas
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
To naprawdę nie było potrzebne. |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
jak na razie chyba jeden z nielicznych sensownych komentarzy do sytuacji napisany z perspektywy obserwatora. http://wpolityce.pl/wydarzenia/17909...zyczne-starcie
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dragon postawił ważne pytania, które w reżimowych i prywatnych, poskomunistycznych mediach nie zostaną nigdy zaprezentowane, bo nakierowałyby widza na rzeczywisty obraz wydarzeń a nie o to im przecież chodzi. Fakt niepodawania i wyciszenia wiadomości o pobiciu w Dzień Święta Niepodległości przez hołotę z Niemiec, grupy rekonstrukcyjnej jest skandalem. W wolnym kraju media trąbiłyby o tym i podjęłyby śledztwo kto tych gnoi zaprosił. Fakt ochraniania lewackiego ścierwa przez POlicję nie dziwi jeśli zobaczymy co za indywidua znajdowały się w tej kilkusetosobowej blokadzie. Sejmowy cichy koalicjant Tuska - Palikot ze swoją dziewczynką Grodzką, szechterowskie ścierwopismaki jak Żakowski czy Najsztub itp. gadziny.
W wolnym państwie i przy wolnych mediach obrazki z youtube (interwencja siepaczy w żółtych kamizelkach oraz niemiecka hołota) natychmiast ukazane zostały by w wiadomościach. W parlamencie doszłoby do debaty nt. łamania prawa i kopania po twarzy ludzi przez żółtokamizelkowych policjantów. To by było, ale nie będzie, bo żyjemy w POstkomunistycznym państwie rządzonym przez ludzi Nocnej Zmiany. |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
za facebookiem :
"Marsz Niepodległości: Pilnie potrzebny kontakt do świadków lub ofiar zajść na Nowym Świecie (z udziałem grup rekonstrukcyjnych). Wiadomości można przesyłać Robertowi Winnickiemu." ![]()
XI Nie obiecuj.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W sprawie pedałów w kamizelkach odblaskowych to była milicja. Stwierdzone naocznie.
![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zastanawia mnie czy burmistrz Nowego Jorku wydałby zgodę na marsz Al-Kaidy 4 lipca ...
Gronkiewicz przeszła samą siebie. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Takie jest prawo w Polsce i tyle. Może sobie robić marsz ONR i MW, mogą sobie organizować lewacy swoje. Mam nadzieję, że na najbliższe święta i lewacy, i onrowcy z młodzieżą zrobią sobie jakiś biwak na wsi, a organizowaniem marszu zajmie się jakaś apolityczna organizacja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
No ale jak wybiera się do rządzenia ludzi, których rodziny polską niepodległość usiłowały zdławić i dla których polskość to nienormalność to się nie ma co dziwić. W dodatku największe media prasowe czy telewizyjne są w obcych rękach lub ludzi, którzy w czasach komunistycznych uprawiali sowiecką propagandę lub pracowali w podległych im służbach specjalnych. A największym mentorem jest synek działacza Komunistycznej Partii Ukrainy skazany w Polsce za zdradę na rzecz ZSRR. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Prawo jest właśnie tak chore że organizacje anty polskie mają prawo zgłosić swój marsz i jeszcze dostają poparcie WSI24 i wybiórczej. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wracając spod Placu na Rozdrożu w pewnym momencie widzimy grupę ok 30-40 zamaskowanych lewaków biegnących przez skrzyżowanie po chwili leci za nimi.....rakietnica
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Wie ktoś o co chodziło, jak podczas marszu przez szczekaczkę ktoś z organizatorów mówił, że 500 osób nie wyszło z Placu Konstytucji?
Ostatnio edytowane przez regis : 12.11.2011 o godz. 11:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Więc raz i porządnie:
Na filmiku to nie żadni lewicowcy tylko nasi stróże prawa. Jeżeli ktoś mi (i świadkom) nie wierzy niech zobaczy filmik zatrzyma aby było widać tył kamizelki i porówna ze zdjęciem z tego tematu. A jezeli dalej nie wierzy że mogło być tylu tajniaków to znaczy że nie było go w Krakowie kiedy blokowany był marsz pedałów. Od policji aż się roiło i to tych po cywilnemu. śmieszny argument że mieli bluzy z kapturem i czarne kurtki. A co mieli założyć od razu odblaski? Zastanówcie się zanim coś napiszecie. Gronkiewicz NIE mogła zakazać żadnej manifestacji bo nie ma takiej władzy! Urząd miasta ZATWIERDZA tylko złożone dokumenty, jezeli dalej nie wierzycie to porozmawiajcie sobie z Młotem z Krakowa jak to wygląda. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=MrwS3...source=message chyba jeszcze nie było.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tym co nie byli a oskarżają o cokolwiek uczestników MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI są idiotami! To co sie działo tam a to co podają media to 2 różne światy !pozdro dla uczestników . Wisły napewno więcej niż 80 osób. A po marszu jeszcze milicja zamyka ulice i urządza łapanki na uczestników Marszu - jak za okupacji albo komuny - słuchajcie to sie w pale nie mieści .
PRECZ Z KOMUNĄ!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|