|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Możecie polecić jakieś filmy o konflikcie w Jugosławii (oprócz Rezolucji 819)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Polecam Ziemię Niczyją - bardzo zgrabna metafora konfliktu w Jugosławii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
http://cdn4.asteroid.pl/c20/a.swista...28599_1024.jpg
Czy ta kurtka jest ciepła? Powód: ..
Ostatnio edytowane przez BartekA/J : 10.11.2011 o godz. 21:55.
![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś, gdzie jutro(święto) będzie na pewno, otwarty monopolowy?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
moze nie monopolowy, ale % kupisz w Żabce.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krk mozna sobie poszalec samochodem - tyle, ile fabryka dala? Tylko tak bardziej "legalnie"? Pytam serio
![]() ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czy dzisiaj (święto) obowiązuje strefa C
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wynajmujemy busa do Wrocławia jeśli ktoś był by zainteresowany to pisac na priv
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Gdzie w okolicy dworca Centralnego w Warszawie można zostawić bezpiecznie samochód w Sylwestra?
Myślałem o parkingu podziemnym pod Mariottem, ale podobno nie jest strzeżony. Ktoś wie jak ten parking wygląda? Może parking nie ma statusu strzeżonego a jest bezpieczny? Liczę na Waszą pomoc ![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie najlepiej wynająć domek na min. 10 osób na Sylwestra? Tak w ok. do 200 km od Krakowa. Obdzwoniliśmy już dużo i wszystko pozajmowane na ten okres.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Mam umowę z neostradą do marca wie ktoś czy mogę np jutro przedłużyc umowę a jak nie to ile wcześniej można przedłużyc umowę
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ja widziałem kiedyś w Bonarce, ael tam mi jakoś nie po drodze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
czym dojechać z tramwajów lub autobusów na PIASKI NOWE
oprócz 50 i 164 ? Poproszę o komunikację i dzienną i nocną. Dzięki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
znam tę stronę, ale wynika z niej, że tylko z grunwaldzkiego na piaski nowe 164 jeżdzi.
Mysłałem że więcej lini jeździ przez Nowosądecką. Dlatego pytam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
autobus: 107, 184 (wysiadasz na Nowosadeckiej/Witosa i przechodzisz ok 300m i jesteś na pętli 164--> zarówno 107, jak i 184), nocny: 610 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zajebiście, o takie alternatywne połączenie mi chodziło ( 107 czy 184 ) dzięki wielkie !
ps. jak będziesz miał jakieś bokserki do wystawienia na allegro, to pierw wal do mnie na priva ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Miesiac wcześniej jak nie przedłużysz to Ci przedłuży się sama na gorszych warunkach. Możesz już teraz iść i przedłużać.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ma ktoś możliwosc zalatwienia znizki do SWISS , albo tego typu sklepow z ZEGARKAMI DIESEL, to bardzo prosze o PRIVa
![]() ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zniżek nie mam ale polecam poszukać po sieci.
Znalazłem w sklepie w Lublinie zegarek który w Plazie w jednym ze sklepów kosztował dokładnie 420 zł więcej !! Przesyłka za darmo - na drugi dzień kurier przywiózł zegarek. W Krakowie jest zdzierstwo jak jasna cholera. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Co to za samochody z kamerami jeżdżą po Krakowie? Mają na dachu kilka kamer i świecącago koguta. Google Street View to na pewno nie jest.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Pytałem już w temacie o studiach, ale tam widać mały ruch a sprawa dosyć pilna, więc:
Jest jakaś uczelnia w Krakowie która prowadzi nabór na Filolofie Angielską I stopnia zaocznie? Chodzi mi o semestr letni (początek w lutym) ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mam plik .amr (nagranie z kom), cichy bardzo. Ktoś mógłby go "podgłosnić" tak systemowo? Bo jak odtwarzam kilka utworów po kolei to na tym musze dać mega głośno, a potem na kolejnym idzie ogłuchnąć ... ktoś pomoze?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
pierwsze musisz to przeconverterować na mp3 bo chyba nie ma programu do modyfikacji tego rozszerzenia (przynajmniej ja nie znam) a potem za pomocą tego programu http://www.dobreprogramy.pl/WavePad-...ows,13104.html wykonac pogłasnianie tak jak tu jest napisane http://pececik.blogspot.com/2011/06/...zwiekszyc.html
P.S. mozesz sprobować pogłosnić plik odrazu z rozszerzeniem .amr ale nie wiem czy zadziala z tym formatem ![]() |
|
|