The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2011, 01:35
swojak napisał(a):Wyświetl post
Nie ma siĘ co podniecaĆ -kaziu-nie zostanie trenerem do koŃca rundy . Nowy trener bĘdzie znany

jeszcze w tym tygodniu.chyba Że boss to wszystko po cichu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ty możesz pisac normalnie , i bez tych (!!!).

Nie mam nic do Kazka , ale jak się coś zjebie to pójdzie na niego i on będzie obwiniany przez nieudolność krawaciarzy w naszym klubie i nieudolnych kopaczach.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 10.11.2011, 11:12
Kocur napisał(a):Wyświetl post
"pierwszego z rzędu wychowanka"

Trochę szacunku dla naszych Wiślaków z krwi i kości.

Wolę takich 10 w drużynie niż "najlepszego trenera świata"
Sorry Kocur być może nie pamiętasz za ile to pokoi poszedł Kazek swego czasu do Lecha Poznań - 1 czy 2 więcej ? Tego nie zrobił nawet zdrajca-Frankowski.

Owszem Kazek wrócił i pograł jeszcze na stare lata w Wiśle, ale nie stawiałbym go w jednym rzędzie z Kmiecikiem, Nawałką czy Kapką - innymi wychowankiami klubu.

Moim zdaniem Kazik Moskal swoją szansę dostał kilka lat temu - nie potrafił obudzić zespołu z marazmu, cały czas praktycznie remisowaliśmy, i ostatecznie wylądowaliśmy na 8 miejscu. Wystarczyło 4 pkt więcej aby być tuż za podium, a 6 punktów aby się łapnąć na puchary.
Remis z Widzewem, porażka we Wodzisławiu, remis u siebie z Lubinem i ŁKS, remis w derby z Parchami, 0:4 u siebie z Groclinem. Do tego całe 3 zwycięstwa.

Jestem kibicem Wisły i mam nadzieję, że Moskalowi tym razem pójdzie lepiej, uda mu się podgonić trochę Śląsk i Legię, a przynajmniej nie pogłebiać strat punktowych o tych zespołów. Oby mu się wiodło...
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 10.11.2011, 11:35
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Sorry Kocur być może nie pamiętasz za ile to pokoi poszedł Kazek swego czasu do Lecha Poznań - 1 czy 2 więcej ? Tego nie zrobił nawet zdrajca-Frankowski.

Owszem Kazek wrócił i pograł jeszcze na stare lata w Wiśle, ale nie stawiałbym go w jednym rzędzie z Kmiecikiem, Nawałką czy Kapką - innymi wychowankiami klubu.

Moim zdaniem Kazik Moskal swoją szansę dostał kilka lat temu - nie potrafił obudzić zespołu z marazmu, cały czas praktycznie remisowaliśmy, i ostatecznie wylądowaliśmy na 8 miejscu. Wystarczyło 4 pkt więcej aby być tuż za podium, a 6 punktów aby się łapnąć na puchary.
Remis z Widzewem, porażka we Wodzisławiu, remis u siebie z Lubinem i ŁKS, remis w derby z Parchami, 0:4 u siebie z Groclinem. Do tego całe 3 zwycięstwa.

Jestem kibicem Wisły i mam nadzieję, że Moskalowi tym razem pójdzie lepiej, uda mu się podgonić trochę Śląsk i Legię, a przynajmniej nie pogłebiać strat punktowych o tych zespołów. Oby mu się wiodło...

To ty chyba nie do końca wiesz jak to było. To było jeszcze za czasów TS Wisła, która miała problemy, która to dogadała się z Lechem. Później zawołano Kazka i postawiono go przed faktem dokonanym - przechodzisz do Lecha, aby Wisła mogła funkcjonować. Nie chcę pisać nieprawdy, ale poszedł do Lecha za 300 - 600 tys marek. [ nie wiem czy dosłownie, ale tak pamiętam z jednego z programów o Wiśle, który na leciał Discovery Historia ]

W tym sezonie co ty wspominasz to Wisłę trenowało 4 trenerów! jeśli dobrze pamiętam - Petrescu [zwolniony we wrześniu lub na przełomie IX/X], Okuka - pogoniony już w Grudniu, Nawałka [pogoniony chyba końcem marca], i Kazek Moskal. Jak drużyna miała dobrze grać?

Ja jestem całym sercem, aby mu się udało. Może da komuś szansę z Młodej ekstraklasy Piszecie, że się do niczego nie nadają, ale ja wam powiem po co Było kilku wyróżniających się to szans nie dostawali. Czekaj, który z liderem[Koroną] popełnił jeden błąd w kolejnych meczach grzał ławę, bo grał Jaliens. Chcecie młodych to dajcie im szansę. Ile pomyj wylano na Jędrzejczyka, Borysiuka czy Rybusa, a teraz Legia jest stawiana za wzór pracy z młodzieżą. Zapomniano jednak, że 3 lata wcześniej, ktoś tych gówniarzy wprowadził do dorosłej piłki. Z gościa 23 letniego to może już nic nie być. Jednak wolę Bruda niż Nuneza. Jeśli chcemy, aby z Czekaja coś było to już powinien grać zamiast Jaliensa, a obok niego Jovanović.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 10.11.2011 o godz. 11:52.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 10.11.2011, 11:40
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
nie no bez jaj. Pewien jestes, ze to Moskal cisnął na transfer? Bo ja znam kompletnie inną wersję wydarzeń. Takie teksty warto podpierać dowodami. A jeśli sie ich nie ma, to warto milczeć.

Pomijając fakt, że ówczesny Lech kibicowsko był raczej pośmiewiskiem niż naszą kosą (i triady jeszcze nie było).
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 10.11.2011, 12:25
Kris Dee napisał(a):Wyświetl post
=============Pareiko=============
== Jovanović===Czekaj==Bunoza===Nunez==
===========Sobol===Wilk===========
=====Iliev==============Melikson====
===============Genkov===========
============Biton===============

Dwóch dryblasów po 195cm na środku obrony
Nuneza bym spróbował na LO
No dość ciekawe ustawienie, z tym że Diaz na środku obrony sobie niedawno radził znakomicie, lepiej niż Chavez. Junior ma jedną znakomitą cechę na tę pozycję, której nie posiada chyba nikt inny mogący grać na środku obrony - doskonale wyprowadza piłkę. I to bardzo procentowało kiedy grał na tej pozycji. Co do argumentu o wzroście - może wysoki nie jest, ale za to bardzo skoczny.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 10.11.2011, 12:44
Cytat:
W sezonie 1989/90 Moskal nie opuścił ani jednego meczu, zdobył 11 bramek. W lipcu 1990 nastąpiła katastrofa, coś, czego nikt się nie spodziewał. Władze Wisły Kraków sprzedały Kazika poznańskiemu Lechowi! Wbrew jego woli, mimo jego łez ...
Z odejściem ulubieńca i kluczowego zawodnika nie mogli pogodzić się rozżaleni i w pewien sposób oszukani kibice Wisły. Odbywały się pikiety i demonstracje, okupowano siedzibę Towarzystwa. Nic to nie dało. Dyrektor Ludwik Miętta - Mikołajewicz tłumaczył się wówczas następująco. - W nowej rzeczywistości polityczno - ekonomicznej klub ma dużo mniejsze niż dawniej możliwości zdobywania pieniędzy na bieżącą działalność. Z żalem, ale też z konieczności, musieliśmy sprzedać Moskala. Uzyskane środki pozwolą drużynie piłkarskiej na w miarę spokojne życie. [Wisła otrzymała za Kazia dwa miliardy starych złotych]
źródło: historiawisly.pl

Nie wiesz, nie pisz...
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 10.11.2011, 12:52
hmmm, nie było tego w tym temacie więc wrzucam. Wywiad z Moskalem w "Krakowskiej"

Cytat:
Moskal jak Kasperczak: liczę, że drużyna zareaguje pozytywnie

W poniedziałek wieczorem Wisła Kraków oficjalnie ogłosiła, że trenerem pierwszej drużyny przestał być Robert Maaskant. Od razu wiadomo było, że jego obowiązki przejmie Kazimierz Moskal. Kazimierz Moskal ze spokojem przyjął informację o tym, że to właśnie on w najbliższych tygodniach będzie prowadził Wisłę. Nie kryje jednak, że był trochę zaskoczony decyzjami władz klubu.

- Nie zastanawiam się w tym momencie, czy moja praca w roli pierwszego trenera będzie tymczasowa czy potrwa dłużej - twierdzi Moskal. - Przede wszystkim musimy się skoncentrować na tym, żeby wygrać mecze, które pozostały nam do końca rundy. Nie będę w tej chwili mówił, kto będzie grał, jakie będą zmiany w składzie. Na dzisiaj sam przecież nie wiem, kogo będę miał przed meczem z Górnikiem Zabrze do dyspozycji.

Moskal, zapytany, jak trenerzy przyjęli zmianę trenera, mówi: - Każda zmiana niesie ze sobą jakieś odczucia piłkarzy. Myślę jednak, że zawodnicy podejdą do tego profesjonalnie i zareagują pozytywnie na to wszystko, co się ostatnio dzieje wokół drużyny. Muszą to zostawić za sobą, muszą myśleć o tym, co przed nimi.

Obecny trener Wisły ma kilka tygodni spokoju. Na razie nie wiadomo, jaka będzie jego przyszłość, choć nie można wykluczyć, że jeśli pójdzie mu bardzo dobrze, to w klubie rozważą opcję z pozostawieniem Moskala na dłużej.

http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=664
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 10.11.2011 o godz. 12:54.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 10.11.2011, 12:52
Dwa miliardy To byly czasy.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 10.11.2011, 12:53
O ile dobrze pamiętam to Kaziu wcale nie chciał odchodzić. Łez zadnych nie było, ale Kaziu był świadomy tego ze bez pieniędzy za "niego" od Lecha, Wisła najnormalniej moze upaść. Mozna powiedzieć ze odszedł, ale dzięki temu uratował Wisłę przed pewnym bankructwem.
Dla mnie osobiście, juz zasługuje na koszulkę pod dachem.
Ostatnio edytowane przez gigant : 10.11.2011 o godz. 12:56.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 10.11.2011, 13:18
Dzięki - to właśnie miałem na myśli jak przeczytałem o "przypadkowych wychowankach".
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.11.2011, 13:43
gigant napisał(a):Wyświetl post
O ile dobrze pamiętam to Kaziu wcale nie chciał odchodzić. Łez zadnych nie było, ale Kaziu był świadomy tego ze bez pieniędzy za "niego" od Lecha, Wisła najnormalniej moze upaść. Mozna powiedzieć ze odszedł, ale dzięki temu uratował Wisłę przed pewnym bankructwem.
Dla mnie osobiście, juz zasługuje na koszulkę pod dachem.
Było też bardzo prozaicznie: Kaziowi urodziło się dziecko, mieszkał w hotelu TSu bodaj w jednym pokoju
mieszkania działaczom załatwić się nie dało, klub cienko prządł więc..

co do koszulki pod dachem. Absolutnie i bez dwóch zdań się należy.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 10.11.2011, 14:45
emjot napisał(a):Wyświetl post
Było też bardzo prozaicznie: Kaziowi urodziło się dziecko, mieszkał w hotelu TSu bodaj w jednym pokoju
mieszkania działaczom załatwić się nie dało, klub cienko prządł więc..

co do koszulki pod dachem. Absolutnie i bez dwóch zdań się należy.
Cytat:
O Wiśle rozmawia z wielką pasją. Momentalnie można wyczuć, iż jest ona dla niego czymś więcej, niż tylko zwykłym miejscem pracy. Taki tok rozumowania potwierdzał wielokrotnie godnym reprezentowania jej barw nie tylko wtedy, gdy Biała Gwiazda była u szczytu ale także i wtedy, gdy przy Reymonta notowano gorsze czasy. KAZIMIERZ MOSKAL - bo o nim mowa, to niegdyś bardzo dobry piłkarz, dziś dobrze rokujący szkoleniowiec, a poza boiskiem wartościowy człowiek, dlatego nie ma żadnych wątpliwości, iż należy mu się miejsce w gronie najwybitniejszych postaci naszego ukochanego klubu.
(.....)
Los co nakazał zmianę barw klubowych
Lato 1990 roku fanom "Białej Gwiazdy" zapadło w pamięci jeszcze z innego powodu. Po uwielbianego na trybunach Kazika, zgłosił się - mający mocarstwowe plany - poznański Lech. "Z jednej strony ów rok był bardzo dla mnie szczęśliwy. Mieszkając z żoną w jednym pokoju, w hotelu w hali doczekaliśmy się narodzin syna. Z drugiej strony martwić musiał stan naszej egzystencji. W Wiśle nie było mowy wtedy o wysokich zarobkach. Klub natomiast potrafił pomóc zawodnikom w uzyskaniu mieszkania. Jednak nie po zmianie ustroju, więc mnie takie wielkie szczęście objąć nie miało prawo.. Jasno tłumaczyłem wtedy wszystkim, iż nie chcę z Krakowa nigdzie wyjeżdżać, gdyż jestem człowiekiem mocno przywiązującym się do danego miejsca czy środowiska. Ale z drugiej strony chcąc zadbać o interes rodziny musiałem poszukać dla niej odpowiedniego lokalu mieszkalnego. Gdyby Wisła obiecała mi jakiekolwiek lokum, nigdzie bym się nie ruszał, choć kwota oferowana za mnie przez "Kolejorza" była naprawdę spora i to dzięki niej klub mógł jeszcze potem przez jakiś czas spokojnie egzystować"
W Poznaniu powstał bardzo silny jak na polskie warunki zespół. Ale...tak bardzo nie chciałem odchodzić z Krakowa, tak bardzo było dla mnie ciężkie w Wielkopolsce pierwsze pół roku mojego pobytu. Nawet, gdy w pewnym momencie zawitał do mnie były bramkarz Wisły,a w tamtym okresie jej kierownik Robert Gaszyński, mówiąc, iż Lech zalega "Białej Gwieździe" jakieś pieniądze za transfer i nie wykluczony jest mój powrót, bardzo się ucieszyłem. Tym bardziej, że poznaniacy zaczęli ociągać się z wręczeniem mi kluczy do obiecanego przez nich dla mnie mieszkania. Musiałem żyć z nowonarodzonym dzieckiem i żoną w mieszkaniu zastępczym, bardzo małym i zaniedbanym, co bardzo mi nie pasowało. Pewnego dnia nawet spakowaliśmy wszyscy walizki, a ja udałem się na Bułgarską do siedziby poznnańskiego klubu, grożąc tamtejszym włodarzom, iż jeśli natychmiast sprawa nie posunie się do przodu, to wracam momentalnie do Krakowa. Jak się okazało moja wizyta przyniosła pomyślne rozwiązanie.
(....)
FORZA WISŁA 2006 Październik "Z cyklu legendy Białej Gwiazdy"
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
simo23
Member

Od: 02.2009

Stary 10.11.2011, 15:51
Kaziu to legenda, zasługuje na koszulkę pod dachem, to brat mojego trenera tak nawiasem trenował nas przez 3treningi ;D
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 10.11.2011, 16:30
simo23 napisał(a):Wyświetl post
Kaziu to legenda, zasługuje na koszulkę pod dachem, to brat mojego trenera tak nawiasem trenował nas przez 3treningi ;D
Mam nadzieje że Jaliens ćwiczy taktyczne aspekt termicznego wsparcia urządzeń ławko-pochodnych wraz z pracą nad ciepnięciem lewego pośladka w wyniku styczności z średnio plastycznym podłożem przez 90 minut.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 10.11.2011, 16:37
Wszyscy Kaziu, Kaziu swoj chlop itd. A ja sie tego najbardziej obawiam, że dla pilkarzy to on nie bedzie autorytetem, kims kto cos zmieni, zagoni do pracy tylko no wlasnie... Kazikiem.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 10.11.2011, 16:51
Wszystko zależy.

Największe sukcesy w biznesie i zarządzaniu osiągają managerowie preferujący w kontaktach z podwładnymi styl wizjonerski oraz afiliacyjny, ciut rzadziej demokratyczny.

Dyktatorski jest dobry ale w bardzo krótkim okresie czasu, na pewno nie służy do budowania drużyny.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 10.11.2011, 17:02
borys napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy Kaziu, Kaziu swoj chlop itd. A ja sie tego najbardziej obawiam, że dla pilkarzy to on nie bedzie autorytetem, kims kto cos zmieni, zagoni do pracy tylko no wlasnie... Kazikiem.
Tego nie wiemy - to ktoś będący blisko klubu mógłby napisać -czy Moskal będąc 2 trenerem, swoim postępowaniem i charakterem, 'wywalczył' respekt w drużynie czy jest właśnie takim 'Kazikiem'
Mi Moskal nie wygląda na takiego co dawał sobie w kaszę dmuchać ale to tylko intuicja.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 10.11.2011, 19:02
Dyscyplina musi być
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1..._byc_musi.html

Czy objęcie przez pana stanowiska trenera oznacza, że na boisku częściej będą pojawiali się Polacy?

- Każdy ma swoich faworytów. Z piłką jest jak z polityką - wszyscy się na niej znają. Decydować będzie forma, ale też przeciwnik, z którym gramy. Wybór składu nie jest prosty, dylematy są wielkie.
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.11.2011, 20:01
Nie jestem do końca przekonana, czy Trener Moskal jest odpowiednią osobą na stanowisku pierwszego trenera. Wydaje mi się, że o ile w roli asystenta spisuje się bardzo dobrze, solidnie wykonuje obowiązki i po prostu pasuje na to stanowisko, to jednak pierwszym trenerem być nie powinien. Brakuje mu dużo, przede wszystkim takiej charyzmy, jaką posiadał chociażby jego poprzednik.Ale nie chce go za bardzo krytykować, każdy dostaje ode mnie kredyt zaufania, oceniać należy na koniec wykonanej pracy.
Odpowiedz cytując
rps16
Member

Od: 07.2011

Stary 10.11.2011, 20:12
Wiadomo że to nie jest trener na dłużej, ale dobrze robią ze nie łapią pochopnie jakichś patałachów których zwolniono skąd inąd, tylko rozsądnie wybiora nastepce RM

Swoja droga Jimenez jednak wyraził zainteresowanie Wislą, więc kto wie ..
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 10.11.2011, 22:02
Czy ktoś może wie jaki bilans ma Kaziu prowadząc pierwszą drużyne ? Bo nie potrafie operować w tym momencie liczbami ale wydaje mi sie że nie jest on taki zły.
Odpowiedz cytując
rps16
Member

Od: 07.2011

Stary 10.11.2011, 22:25
http://www.weszlo.com/news/8447-Troc...rze_Telefoniki

otóż niestety ma tragiczny bilans
1,44 punkta na mecz ...
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 10.11.2011, 22:44
o no to mnie zaskoczyłeś ale niestety matematyka nie kłamie, dziękuje
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.11.2011, 22:49
Są trzy rodzaje kłamstw:
- kłamstwa,
- wierutne kłamstwa i
- STATYSTYKA
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 14.11.2011, 13:38
Cytat:
Chciałbym, aby zespół utrzymywał się przy piłce, starał się grać krótkimi podaniami
Kaziu, trzymam mocno żeby Ci się to udało!

link: http://www.przegladsportowy.pl/Pilka....html#miniPoll
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 14.11.2011, 15:31
Za główną

Cytat:
Z pewnością do nowości zaliczyć może ćwiczenie stałych fragmentów gry, których rozegranie drużyna doskonaliła pod koniec zajęć. „Stałe fragmenty gry to ten element, nad którym ostatnio nie pracowaliśmy, więc to była jedna ze zmian, o których wspominałem” – podkreśla Daniel Brud. „Ze stałymi fragmentami gry zawsze można coś zrobić. Na pewno, gdy jest on dobrze wykonany przez przeciwnika, będzie niósł ze sobą zagrożenie i tego nie unikniemy. Warto jednak poświęcić trochę czasu na przećwiczenie tego elementu gry” – zaznacza z kolei Kazimierz Moskal.
Mam nadzieję że z górnikiem unikniemy 147 bramki z wolnego...
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 14.11.2011, 15:37
No niezle jaja dostawalismy jeden po drugim golu ze stalych fragmentow ale po co cwiczyc...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 14.11.2011, 19:01
borys napisał(a):Wyświetl post
No niezle jaja dostawalismy jeden po drugim golu ze stalych fragmentow ale po co cwiczyc...
Takie rzeczy tylko w Wisle
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.11.2011, 21:20
rps16 napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/8447-Troc...rze_Telefoniki

otóż niestety ma tragiczny bilans
1,44 punkta na mecz ...
1,77.
Ciekawe, czy brali pod uwagę mecze pucharowe. Jeżeli tak, to (jak zwykle) dali dupy. Większość naszych trenerów nie psuła sobie w nich statystyk
Moskal podobno ma gorszy, ale ponieważ na "weszło" piszą matematyczni analfabeci (co udowodnili nie raz) bez znajomości języków obcych - brałbym to z przymrużeniem oka.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.11.2011 o godz. 21:23.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 15.11.2011, 00:30
Ja rowniez trzymam kciuki zeby Kaziowi sie udało ,to Legenda i czlowiek ktorego koszulka juz dawno winna wiesiec pod dachem stadionu.

Do dzis pamietam jego bramke z Saragossa z 25 metrow ktora poderwała chlopakow do tego historycznego wyczynu.Dzis praktycznie niemozliwego.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów