The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krowczax
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2011, 16:20
Panowie, a co powiedzielibyście na Darka Pietrasiaka ze Sląska ? Według mnie to dobry defensor, a i od Celebana powinien być dużo, dużo tańszy.
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 06.11.2011, 16:23
wyciągnąć Celebana i Dudu- będzie pięknie
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 06.11.2011, 16:45
Celeban jest słaby nawet jak na ekstraklasę. A wy do wisły go chcecie.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 06.11.2011, 18:03
syryls napisał(a):Wyświetl post
No tak, przegrywa rywalizację z naszym światowej klasy stoperem Jaliensem... No, ale Celeban nie ma zagranicznego nazwiska.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 06.11.2011, 19:09
Czekam na kolejne zdjęcia jak to Chavez potrafi szybować w powietrzu...
Odpowiedz cytując
GaoFeng
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 06.11.2011, 19:16
syryls napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam sie w 100 %! Mam wrazenie, ze wiekszosc tutaj tylko i wylacznie chce Celebana, poniewaz strzelil w tym sezonie juz 4 bramki. Ale w obronie to on jest bardzo slaby, prawie co mecz popelnia minimum jeden fatalny blad!
Odpowiedz cytując
Agnieszka 1906
Junior Member

Od: 10.2011

Stary 06.11.2011, 20:42
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
To jest piłkarz kompletny, uosobienie idei futbolu totalnego. Na dobrą sprawę ustawienie 4-3-3 zakłada trzech takich Nunezów w drugiej linii z lekką dywersyfikacją akcentów na poszczególne style gry.
Dzisiaj po raz kolejny potwierdził swoje olbrzymie umiejętności, chyba nawet raz się zdarzyło, że kopnął piłkę prawą nogą!
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 06.11.2011, 20:52
Ja mam po jednym pytaniu

do Valckxa -

czy zaproponowałby w PSV takiego piłkarza, jak Branco

do Cupiała -

czy Wisła może jeszcze na niego liczyć
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 06.11.2011, 20:55
GaoFeng napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam sie w 100 %! Mam wrazenie, ze wiekszosc tutaj tylko i wylacznie chce Celebana, poniewaz strzelil w tym sezonie juz 4 bramki. Ale w obronie to on jest bardzo slaby, prawie co mecz popelnia minimum jeden fatalny blad!
Ale moze obudzmy sie wkoncu...

To ten wlasnie slaby Celeban gra w klasowym zespole lider a nie w przecietniaku ligowym...
Odpowiedz cytując
Glova91
Member

Od: 07.2008

Stary 06.11.2011, 21:05
kot napisał(a):Wyświetl post
Ja mam po jednym pytaniu

do Valckxa -

czy zaproponowałby w PSV takiego piłkarza, jak Branco

do Cupiała -

czy Wisła może jeszcze na niego liczyć
Co do Valckxa to chyba normalne, ze nie skoro tam maja duzo wieksze pole manewru....
Ale u nas jest jak jest wiec dostalismy takiego Serga...

Przypomnij sobie czym bylismy bez Cupiala?
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.11.2011, 21:13
niech wraca Mączyński i Burliga z wypożyczenia, Boguskiego wypożyczyć może coś z niego będzie, Gargułe i Jirsaka sprzedać, sprowadzić Mile, Świerczoka i 2 obrońców, wykupić Bitona i załatwić dobrego trenera.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 06.11.2011, 21:17
Mączyński został sprzedany.
Odpowiedz cytując
GaoFeng
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 06.11.2011, 21:21
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Ale moze obudzmy sie wkoncu...

To ten wlasnie slaby Celeban gra w klasowym zespole lider a nie w przecietniaku ligowym...
GaoFeng napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam sie w 100 %! Mam wrazenie, ze wiekszosc tutaj tylko i wylacznie chce Celebana, poniewaz strzelil w tym sezonie juz 4 bramki...
...i gra "w klasowym zespole lider"! Celeban to nawet na polska Ekstraklase przecietny obronca i taki sam "one hit wonder" jak Adam Stachowiak, Maciej Malkowski, Darvydas Sernas czy Janusz Gancarczyk.
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 06.11.2011, 22:27
19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
niech wraca Mączyński i Burliga z wypożyczenia, Boguskiego wypożyczyć może coś z niego będzie, Gargułe i Jirsaka sprzedać, sprowadzić Mile, Świerczoka i 2 obrońców, wykupić Bitona i załatwić dobrego trenera.
Z Maczynskim to chyba sie niezbyt ladnie pozegnano bo po powrocie z LKS-em chyba nikt z nim nie gadal, czy bedzie potrzebny itd tylko od razu go sprzedano.

Boguskiego wypozyczyc? Jego to trzeba sie pozbyc!. Kiedy ten chlopak ostatni raz zagral dobry mecz? Przestanmy trzymac zawodnikow, ktorzy Wisle nic nie daja. A takich jest sporo.

Swierczok to chyba juz obrosl w piorka. Narazie chlopak zagadka bo troche postrzelal w I lidze ale nie wiadomo czy mu nie odbije. Mila? Badzmy powazni. Juz widze jak Slask go nam odstepuje.
Odpowiedz cytując
paweladn
Junior Member

Od: 11.2011

Stary 09.11.2011, 12:46. Transfery w zimie!
Wydaje mi się Mączyński to nie jest dobry pomysł w meczach które widziałem niczym ciekawym się nie wyróżnił. Brak mu było spokoju na boisku oraz dobrego podania do przodu. Ten zawodnik nie wybija się ponad ligową przeciętność więc się do WISŁY nie nadaje!
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 09.11.2011, 12:53
Wszystko super, ale czym Wisła miałaby zachęcić piłkarzy Śląska do przyjścia tutaj? Kasy pewnie znacznie większej nie dostaną, a zamiast pewnego trenera i stabilnej sytuacji dostaną niepewną przyszłość i rozpiździel w szatni z kilkoma "wychowankami" Maaskanta, którym się wszystko należy. Po co psuć sobie zdrowie patrząc na uśmiechniętą po porażkach twarz Jaliensa, skoro można grać w liderze ekstraklasy, na nowym stadionie, z trenerem i kolegami, z którym można się dogadać w ojczystym języku? Zwracam też uwagę na słowo "kolegami", bo o takich w szatni Wisły trudno. Wieża Babel, każdy sobie, trener, który olał lekcje polskiego po, nie wiem, tygodniu? Ciężko tutaj o drużynę i dobrą atmosferę. Może do zimy coś się zmieni.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 09.11.2011, 13:54
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Wszystko super, ale czym Wisła miałaby zachęcić piłkarzy Śląska do przyjścia tutaj? Kasy pewnie znacznie większej nie dostaną, a zamiast pewnego trenera i stabilnej sytuacji dostaną niepewną przyszłość i rozpiździel w szatni z kilkoma "wychowankami" Maaskanta, którym się wszystko należy. Po co psuć sobie zdrowie patrząc na uśmiechniętą po porażkach twarz Jaliensa, skoro można grać w liderze ekstraklasy, na nowym stadionie, z trenerem i kolegami, z którym można się dogadać w ojczystym języku? Zwracam też uwagę na słowo "kolegami", bo o takich w szatni Wisły trudno. Wieża Babel, każdy sobie, trener, który olał lekcje polskiego po, nie wiem, tygodniu? Ciężko tutaj o drużynę i dobrą atmosferę. Może do zimy coś się zmieni.

A inaczej było za 'schyłkowego' Skorży? - Gadał po Polsku, w kadrze większości Polacy w tym Brożkowie, Mały, Sobol i co?Machanie łapami, wzajemne pretensje, derby w dupę w kilka razy gorszym stylu, już pomijam zakończenie przygody pucharowej nim się w ogóle zaczęła.Ja nie wiem jak mogłeś uważać że drużynę którą dekonstruowano latami, w tym w ostatnim czasie hurtem, można z powrotem zbudować w 2 okienka transferowe

Jak by nie patrzeć to w takiej Legii po tym sezonie co nie załapała się nawet do pucharów, podziękowano najgorszym i z lepszym bądź gorszym skutkiem, wprowadzano nowych.
U nas po stracie mistrzostwa w ostatniej minucie - pozbyto się tylko tych dzięki którym jakoś ta gra jeszcze wyglądało, zgarnięto 8 mln euro(największy skok na kasę w chwili chyba największego kryzysu jeśli chodzi o wartościowych zawodników) i co zrobiono?

Przyszedł Jovanic, Paljic,Bunoza,Cikos,Rios,Żurawski,Chavez,Wilk - sprawdził się tak na prawdę którykolwiek? Przy założeniu różowych okularów, to może po części dwóch ostatnich ale to tylko dlatego że mamy lepszych gagatków w składzie i na nich się skupiamy.Bo jak by tak na prawdę rzetelnie ocenić grę i tej ostatniej dwójki, to też nie ma się zupełnie czym podniecać.

Do tego brak, od dawna zresztą jakiegokolwiek promyka nadziei jeśli chodzi o wychowanków/ME - to jest tak jak w wojsku kiedy pobór był - po prostu są jacyś goście którzy biegają i jak już żywcem nie ma kogo wstawić do 18 meczowej to ich się bierze ale ogólnie zero perspektyw , jeśli dodasz to tego albo wiecznych nieudaczników w stylu Jirsaka czy Kirma oraz gości którzy po kontuzjach są cieniami własnego cienia czyli Gargułe i Boguskiego - to masz cały obraz Wisły ad 2010.
I teraz możemy zacząć dyskusję co się w Wiśle od tego czasu zmieniło.I rzeczywiście że szału nie ma ale jednak jeślii chodzi o same wyniki, mistrz został zdobyty, co więcej awansowaliśmy najpierw do ostatniej rundy LM a potem do grupy LE co poskutkowało tym że drużyna chyba pierwszy raz w historii ZAROBIŁA NA SIEBIE - taka 'drobnostka' której nikt nie zauważa.

Zamiast jak to w zwyczaju, odpaść pod koniec lipca albo na początku sierpnia i potem psioczyć że w kasie jest debet na kilka mln euro - to oni tą kasę zarobili , dla siebie i dla klubu - Ten Jaliens, Lamey i ten największy szkodnik w historii Wisły - Maaskant który znając 3 języki, śmiał się nie uczyć polskiego

Niestety nie udała się tzw budowa drużyny i to na pewno jest jakiś minus dla Staszka ale też powiedzmy sobie szerze.
Budowa to budowa, jak chcesz wybudować dom to musisz mieć na to pieniądze.Zarabiając powiedzmy 2 tyś na rękę żadnego domu nie wybudujesz, co najwyżej z kimś wynajmiesz mieszkanie i tak niestety jest w Wiśle - zamiast budować, wynajmujemy bo tylko na to nas stać.
O jakiej budowie my mamy marzyć jak nawet jednego gównianego boiska z prawdziwego zdarzenia klub nie ma i nie zanosi się by miał
Ostatnim sponsorem który realnie wspomógł budżet, była era i było to 'sto lat temu' - klub nawet nie jest w stanie zamontować jednego czytnika kart

Nie jesteśmy w stanie przyciągać młodych zdolnych bo nie ma u nas warunków, starszych zdolnych - też nie ma warunków i nie ma kto ich tu sprowadzać - na Polaków którzy już potrafią od czasu do czasu kopnąć prosto piłkę i może byli by w stanie grac w pierwszym składzie nas nie stać - przebiją nas inni
Mądryś facet a czepiłeś się tego Maaskanta jak rzep ,nie widząc że Maaskant to mały pikuś

Posprzątać po Maaskancie a tak na prawdę przecież po Staszku, można w miesiąc.
Ten demonizowany Jaliens ma kontrakt jeszcze przez rok - pewnie da się z nim dogadać tak jak Lameyem i tyle.Oni akurat na siebie zarobili więc nie demonizujmy holendrów bo nie oni są w tym klubie problemem.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
it
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 09.11.2011, 15:03
1q2 - że też Ci się chce. I tak do większości ten rzeczowy post nie dotrze.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 09.11.2011, 15:14
1q2 napisał(a):Wyświetl post
A inaczej było za 'schyłkowego' Skorży? - Gadał po Polsku, w kadrze większości Polacy w tym Brożkowie, Mały, Sobol i co?Machanie łapami, wzajemne pretensje, derby w dupę w kilka razy gorszym stylu, już pomijam zakończenie przygody pucharowej nim się w ogóle zaczęła.Ja nie wiem jak mogłeś uważać że drużynę którą dekonstruowano latami, w tym w ostatnim czasie hurtem, można z powrotem zbudować w 2 okienka transferowe

Jak by nie patrzeć to w takiej Legii po tym sezonie co nie załapała się nawet do pucharów, podziękowano najgorszym i z lepszym bądź gorszym skutkiem, wprowadzano nowych.
U nas po stracie mistrzostwa w ostatniej minucie - pozbyto się tylko tych dzięki którym jakoś ta gra jeszcze wyglądało, zgarnięto 8 mln euro(największy skok na kasę w chwili chyba największego kryzysu jeśli chodzi o wartościowych zawodników) i co zrobiono?

Przyszedł Jovanic, Paljic,Bunoza,Cikos,Rios,Żurawski,Chavez,Wilk - sprawdził się tak na prawdę którykolwiek? Przy założeniu różowych okularów, to może po części dwóch ostatnich ale to tylko dlatego że mamy lepszych gagatków w składzie i na nich się skupiamy.Bo jak by tak na prawdę rzetelnie ocenić grę i tej ostatniej dwójki, to też nie ma się zupełnie czym podniecać.

Do tego brak, od dawna zresztą jakiegokolwiek promyka nadziei jeśli chodzi o wychowanków/ME - to jest tak jak w wojsku kiedy pobór był - po prostu są jacyś goście którzy biegają i jak już żywcem nie ma kogo wstawić do 18 meczowej to ich się bierze ale ogólnie zero perspektyw , jeśli dodasz to tego albo wiecznych nieudaczników w stylu Jirsaka czy Kirma oraz gości którzy po kontuzjach są cieniami własnego cienia czyli Gargułe i Boguskiego - to masz cały obraz Wisły ad 2010.
I teraz możemy zacząć dyskusję co się w Wiśle od tego czasu zmieniło.I rzeczywiście że szału nie ma ale jednak jeślii chodzi o same wyniki, mistrz został zdobyty, co więcej awansowaliśmy najpierw do ostatniej rundy LM a potem do grupy LE co poskutkowało tym że drużyna chyba pierwszy raz w historii ZAROBIŁA NA SIEBIE - taka 'drobnostka' której nikt nie zauważa.

Zamiast jak to w zwyczaju, odpaść pod koniec lipca albo na początku sierpnia i potem psioczyć że w kasie jest debet na kilka mln euro - to oni tą kasę zarobili , dla siebie i dla klubu - Ten Jaliens, Lamey i ten największy szkodnik w historii Wisły - Maaskant który znając 3 języki, śmiał się nie uczyć polskiego

Niestety nie udała się tzw budowa drużyny i to na pewno jest jakiś minus dla Staszka ale też powiedzmy sobie szerze.
Budowa to budowa, jak chcesz wybudować dom to musisz mieć na to pieniądze.Zarabiając powiedzmy 2 tyś na rękę żadnego domu nie wybudujesz, co najwyżej z kimś wynajmiesz mieszkanie i tak niestety jest w Wiśle - zamiast budować, wynajmujemy bo tylko na to nas stać.
O jakiej budowie my mamy marzyć jak nawet jednego gównianego boiska z prawdziwego zdarzenia klub nie ma i nie zanosi się by miał
Ostatnim sponsorem który realnie wspomógł budżet, była era i było to 'sto lat temu' - klub nawet nie jest w stanie zamontować jednego czytnika kart

Nie jesteśmy w stanie przyciągać młodych zdolnych bo nie ma u nas warunków, starszych zdolnych - też nie ma warunków i nie ma kto ich tu sprowadzać - na Polaków którzy już potrafią od czasu do czasu kopnąć prosto piłkę i może byli by w stanie grac w pierwszym składzie nas nie stać - przebiją nas inni
Mądryś facet a czepiłeś się tego Maaskanta jak rzep ,nie widząc że Maaskant to mały pikuś

Posprzątać po Maaskancie a tak na prawdę przecież po Staszku, można w miesiąc.
Ten demonizowany Jaliens ma kontrakt jeszcze przez rok - pewnie da się z nim dogadać tak jak Lameyem i tyle.Oni akurat na siebie zarobili więc nie demonizujmy holendrów bo nie oni są w tym klubie problemem.
Często się nie zgadzamy, zazwyczaj w temacie politycznym - tutaj pełna zgoda. NIkt nie zbudował drużyny z niczego w ciągu 2 rund i 2 okienek transferowych, nadtyo nie mając na to praktycznie żadnych środków.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 09.11.2011, 16:22
1q2 - Pełna zgoda , szkoda tylko że niektórzy to dostrzegają.
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 09.11.2011 o godz. 16:26.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.11.2011, 16:31
brawo 1q2
Przywracasz mi wiarę w sens tego forum
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Pusiek
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 09.11.2011, 16:38
1q2 ja również się zgadzam...i przypominam - kryzys w Wiśle trwa tak naprawdę od późnego Skorży..powiedziałbym, że od Levadii..a tegoroczne mistrzostwo tylko zaciemniło obraz nędzy i rozpaczy w Naszym Klubie
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski

STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 09.11.2011, 19:11
Mnie bardzo ciekawi dlaczego słabi piłkarze nie są gdzieś opychani nawet za pół darmo lub darmo byle zeszli z oczu i zwolnili meijsce w kadrze. Kisi się taki kiepszczak przez cały kontrakt, chuja gra, kase bierze.
Czy na prawdę nikomu to w klubie nie przeszkadza ? Basałaj i sztab szkoleniowy mają to w dupie, bo pracują tylko "na przetrwanie" ?
..
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.11.2011, 19:13
tofik napisał(a):Wyświetl post
Mnie bardzo ciekawi dlaczego słabi piłkarze nie są gdzieś opychani nawet za pół darmo lub darmo byle zeszli z oczu i zwolnili meijsce w kadrze. Kisi się taki kiepszczak przez cały kontrakt, chuja gra, kase bierze.
Czy na prawdę nikomu to w klubie nie przeszkadza ? Basałaj i sztab szkoleniowy mają to w dupie, bo pracują tylko "na przetrwanie" ?
Bo mają wysokie kontrakty. Garguła nas nie opuści, bo jest lewy i nikt mu takich pieniędzy nie da za odstawianie nogi. Obecnie pewnie nawet nie dostałby połowy tego co u nas.
Inna kwestia, to pieniądze wydane na podpisanie takiego talentu. Daliśmy za Bunozę 400 K euro i nie ma odważnego który by powiedział Cupiałowi, że nie odzyskamy nawet tego. Raz - podpada u Bossa, dwa - podpada u Kapki: summa summarum on sam z listy płac zejdzie o wiele wcześniej niż zawodnik. Podobnie jest choćby z Jovaniciem...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.11.2011 o godz. 20:47.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 09.11.2011, 19:28
Może jestem naiwny ale ci z wysokimi kontraktami co nic nie grają we wszystkich klubach są pierwsi do odstrzału.
Tylko nie u nas. Bo się Bogusław Cupiał wkurzy i tupnie nogą.
..
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 09.11.2011, 19:49
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Podobnie jest choćby z Jovanoviciem...
Jovanović jak narazie gra dobrze. Zdaje się być jedynym pewnym punktem naszej obrony.

Mnie ciekawi, czy ewentualny trener dostanie za zadanie budowanie drużyny, czy od razu ratowanie sezonu i zdobycie mistrzostwa. Bardzo przydałyby się wreszcie transfery graczy perspektywicznych, a także weryfikacja potencjału zawodników MESY, czy tych na wypożyczeniach. Czasem zawodnik nie wybija się wśród słabszych, a grając z lepszymi okazuje się dobry. Nie wiem na jakiej zasadzie oceniać poziom zawodników naszej MESY. Niby w takich rozgrywkach nie ważny jest wynik, nie ważne są statystyki. Tak samo na wielu skrótach meczów MESA rzucał mi się w oczy Stanek. Statystyk nie ma jakiś dobrych, ale coś w jego grze jest takiego, że na niego zwraca się uwagę, a nie na kilku pozostałych. Niby ostatnio miał dostać szansę w Pucharze Polski. Ciekawi mnie ten zawodnik. Fajnie jakby ktoś z MESA mógł zagrać 20 minut w jakimś meczu pierwszej drużyny.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 09.11.2011, 20:47
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Jovanović jak narazie gra dobrze.
Chodziło mi o Jovanicia
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 09.11.2011, 20:52
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Chodziło mi o Jovanicia
Tak naprawdę nie wiadomo na co go stać. Zagrał kilka meczów przez ostatnie półtorej roku. Jeszcze większą niewiadomą jest Kurto. Filipowi jednak kończy się w czerwcu kontrakt. Jovanić przydałoby się, aby poszedł na wypożyczenie. Może wypali w innym klubie i odzyska się trochę pieniędzy.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 09.11.2011, 20:53
Tak naprawdę nie wiadomo na co go stać.
Oj wiadomo, wiadomo. O nim i o Kurto.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.11.2011, 21:11
Tak naprawdę nie wiadomo na co go stać. Zagrał kilka meczów przez ostatnie półtorej roku. Jeszcze większą niewiadomą jest Kurto. Filipowi jednak kończy się w czerwcu kontrakt. Jovanić przydałoby się, aby poszedł na wypożyczenie. Może wypali w innym klubie i odzyska się trochę pieniędzy.
Wiadomo: stać go na niewiele.
Po tym jak piłkarz zachowuje się na boisku, wiadomo co z niego będzie.
Przeciętny kibic powinien widzieć to nawet po jednym meczu.
Oczywiście, daleko nam jest do poziomu oceny reprezentowanego przez Smudę: "wartość piłkarza poznaję po tym jak schodzi po schodach"
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów