|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na ukochaną Wisłę w koszulce w pasy, czyli kawałek historii derbów Krakowa
http://www.weszlo.com/news/8396-Na_u...derbow_Krakowa |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja wczoraj na imprezie dostałem po ryju za WISŁE!!!
No ale swoje parchą powiedziałem Więc jak zobacze dzisiaj pana tulipana jaliensa który odpuści choć raz to osobiście dam mu po ryju |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
parejko-jovanovic,chaves,diaz,pajic-wilk,nunez-kirm,gargula,iliew-biton to jednyny sklad ktory dzis daje szanse na zwyciestwo...jesli wystawimy sabotazystow z holandii to mozemy doznac hanbiacej porazki....holendrzy won z Wisly!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pareiko
Diaz-Chavez-Jovanovic-Paljic Illiev-Wilk-Nunez-Jirsak-Kirm Biton To byłby moim zdaniem najlepszy skład, przede wszystkim obrona. Dziś nie liczą sie tak bardzo umiejętnośći, tylko waleczność, bo mecz będzie brzydkim meczem walki... Lameya i Jaliensa wywalamy za błędy, kobiecość i malą waleczność. Na środku obrony może zagrać Jovanović lub Diaz (fantastyczny w powietrzu)- wkońcu żydki jedyne okazję mogą upatrywać po stałych fragmentach gry. Więc oni są wymienni pozycjami. Illiev może nie wytrzymać 90 minut, ale powalczy. chciałbym zobaczyć chociaż przez 30 min Paljica na skrzydle, ale to chyba niemożliwe ![]() MECZ WALKI PANOWIE SIĘ ZAPOWIADA I GRYZIENIE TRAWY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Twoja bohaterska postawa wzruszyła całe forum, jednocześnie jestem przekonany, że jesteś jedynym forumowiczem, który w imię Białej Gwiazdy stoczył tak heroiczny bój.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Rzeczywiscie powod do dumy, ze w XXI w, w starym europejskim miescie dostaje sie w morde za kibicowanie komus. To jest ....a dzicz i powod do placzu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Co tu dużo mówić - wygramy z parchactwem - będę wielbił piłkarzy i Maaskanta, przegramy bądź zremisujemy - będę pierwszy żeby wywalić Maaskanta.
Oczywiście - gdybyśmy byli pierwsi w tabeli, grali dobrze, wtedy mógłbym wybaczyć remis czy nawet tfu tfu porażkę po walce. Skoro gramy padlinę - tylko wygrana w takim meczu może pokazać że Maaskant to dobry trener. Liczę na zwycięstwo - nawet skromne 1-0 mnie ucieszy ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
wiślak1906 forever
Powiedziałeś im prawdę w morde, przykozaczyłeś po ch... Jak można się dać najeb... parchom i jeszcze się tym chwalić. JŻS PS Motyka to zdrajca. Każdy kto załozy na siebie pasiastą wycieraczkę powinien być na R22 szmatą. A on jest zapraszany wielce na trybunę honorową jako przyszła legenda. Wstyd. Nie chciała go Wisła, po powrocie z Norwegii, to poszedł do Cracovii. Zieniu, Goły, Baszczu i wielu innych dlaczego nie uczyniliście podobnie ![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
przesadzasz z tym zdrajcą to tylko koszulka można przecież wymienić czerwoną na biało-czerwoną w pasy, można ją kopnąć, rzucić o ziemie.... bo to tylko koszulka nic nie znaczący kawałek materiału
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Może ty byś im racje przyznał |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
wiślak1906forever - skoncz. to nie jest temat w ktorym powinienes prowadzic wywody nt swoich przygod.
Co do meczu, to licze, ze po ostatnich kompromitacjach dzisiaj strzelimy pare bramek. Tak. Nad parchami zwyciestwo musi byc wysokie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://kwejk.pl/obrazek/632511/wis%C5%82a,pany.html
KAŻDY TO POWIE !!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Zmiana Diaz do srodka a Marko na PO bo potrzeba nam obroncy właczajacego sie w akcje ofensywne a takim jest wlasnie Jovanovic. W dzisiejszym footballu wszyscy obroncy powinni sie właczac w takie akcje (jak wczoraj w Arsenalu) ale my nie mamy na tyle dobrych obroncow by wszyscy w tych akcjach uczestniczyli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
parchate pewnie liczą na nasze zmęczenie i zaczną ostrożnie by ruszyć w drugiej połowie dlatego nawet przy prowadzeniu grać na podwyższenie wyniku i nie myśleć o cofaniu się bo będzie horror w końcówce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nawet jak dobrze nam szło w lidze, np za Skorży, to przy Kałuży wygrywaliśmy jedną bramką maks.
Oczekujecie że teraz grając padlinę na wyjazdach, bez motorka napędowego (Melikson) wygramy kilkoma bramkami ? A jak nie to Maaskant won. Eh panowie, chwila zastanowienia by się przydała.
Ostatnio edytowane przez tofik : 06.11.2011 o godz. 12:38.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tylko czy zagramy na 100%
Ostatnio edytowane przez moce : 06.11.2011 o godz. 14:19.
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Coś czuje, że Roberto natchnie tą drużynę przed dzisiejszym meczem
![]() Już miałem napisać, że o styl i wygraną jestem jakoś dziwnie spokojny kiedy przypomniałem sobie... że u nas gra Jaliens. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
ch.j z porażkami w pucharach, ze słabą formą. Jeśli nasi dadzą z siebie 100 proc zrobimy parchów, którzy tak naprawdę prezentują poziom 2 ligi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
ch.j z porażkami w pucharach, ze słabą formą. Jeśli nasi dadzą z siebie 100 proc zrobimy parchów, którzy tak naprawdę prezentują poziom 2 ligi
moze przypomnij sobie jaki poziom pokazali nasi gwiazdorzy tydzein temu z Podbeskidziem ....... panowie - ochloncie- gra Wisły jest tragiczna i wtym meczu moze byc naprawde roznie ....pisze to dlatego ze nie Niewierze- tylko zeby oszczedzic Wam pozniej wstydu ................ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak dziś nie wygracie, na Reymonta nie wracacie!
Myśl o tym bez przerwy to nie mecz, to derby! ![]() TYLKO ZWYCIĘSTWO! WISEŁKO TYLKO ZWYCIĘSTWO! JŻS JJJ BG ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czy wiadomo ilu kopaczy ze strony Cracovi jest kontuzjowanych lub pauzuje za kartki i nie zagra z nami?.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Nie ma wyjscia jak ich nie natchnie ,to juz nie natchnie ich nigdy bo go juz nie bedzie............ WALCZYC ,WALCZYC!! AGRESJA !!!!!!!!! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cieszyć się trzeba, że nie dostał nożem.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Moze do Naszej szatni powinien wejsc Cupiał tak samo jak Wojciechowski do Polonii i mowic trenerowi ktorego zawodnika ma nie wystawiac. Moze takim sposobem nie bedzie w 1 składzie Lameya i Jaliensa bo w innym watpie by ich kolega Maaskant posadził na lawie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Grunt to czerpać wzorce od najlepszych!
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() Diaz nawet może lepiej się sprawdzi w środku, bo jet niesamowity w powietrzu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() Oczywiście nie można odpuścić, ale jednak potrzeba trochę piłkarskiego sprytu, opanowania z piłką przy nodze, gdy banda dzikusów szarżuje. A u nas tego nie ma, byle jaki pressing TSP, czy innego ŁKSU i u nas panika, laga gdzie popadnie na uwolnienie. Tak się szarpiemy. Cięzko przy takich umiejętnościach nawet leszcza ograć. Oczywiście wielu jakby tego nie zauważalo. A na dodatek po każdym przegranym meczu piszą - "brak tym łajzom ambicji" W sumie po części racja, zakładając że kiedyś brakowało takiemu ambicji jak się piłkarsko kształcił i teraz nie umie się zachować pod pressingiem. Ale obecnie to choćby się zesral, samą ambicją braków nie nadrobi. No, ale wolę, żeby wyszlo na twoje. Że wystarczy biegać na zapalenie płuc i się z nimi wygra 3:0.
Ostatnio edytowane przez tofik : 06.11.2011 o godz. 15:24.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
ale teraz h... z tym. Wygramy, Wygramy, Wygramy!!!!! parchy pokonamy!!!!! |
|
|

|
||||||