|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Lechia-Polonia Gdańsk ?
Mam deja-vu ![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przynajmniej herb mieliśmy swój. Nie porównuj się.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Po konsultacjach z panem Andrzejem Kucharem, większościowym udziałowcem Lechii Gdańsk zarząd Klubu wydaje poniższy komunikat.
Wobec pojawiających się w mediach niepotwierdzonych plotek o rzekomych planach sprzedaży udziałów w klubie Lechia Gdańsk przez pana Andrzeja Kuchara pragniemy poinformować, że spekulacje te nie mają pokrycia w rzeczywistości. Jednocześnie przypominamy, że Lechia Gdańsk nie jest zwykłą firmą, którą sprzedaje się czy kupuje "jak na bazarze", ale jest dobrem wspólnym całego środowiska Pomorza. Prosimy zatem o nie powielanie w niezrozumiałym dla nas celu niesprawdzonych informacji. http://lechia.pl/26944 Powód: oświadczenie
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 03.11.2011 o godz. 14:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
a kartofle już wykopali?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie wiem, czy ktoś wklejał...
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html Pomijam kwestię tego jak wiarygodne to źródło i w myśl zasady "w każdej plotce jest ziarnko prawdy", Madera i Dudu... Czy to nie powinny byc nasze cele transferowe? :/ Choć im dłużej tak wałkujemy tutaj Maderę i Dudu to co raz mniej mam przekonania. Co do ich umiejętności (choć to raczej z braku czasu śledzenia ich gry regularnie) i w szczególności co do przetransferowania ich do nas. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to Polonia znowu nie pokonana na Swoim stadionie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Granie nie pod swoim herbem i nie robienie z tego powodu nic, aby powrócić do korzeni jest czym, jak nie sprzedaniem się za parę nędznych grosików (spokój ponad wszystko)? Napinaj się dalej, ale najpierw pokaż swój szalik (pewnie masz logo S.A. a nie herb Wisły) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Porazka Amici zawsze cieszy
![]() Aha, poznanski Rusek sie polamal i ma nie zagrac do konca roku. Ciekawe kto tam bedzie bramki strzelal, Rusek sie wyraznie zacial (od 4 meczow bez gola), teraz kontuzja, to i Amica od trzech meczow bez gola. Atak ze Slusarskim lub Ubiparipem? Liga drży ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() Jaka była burza w szklance wody tutaj na forum, gdy toczyła się dyskusja, czy warto walczyć o białą gwiazdę na piersi i to w 105 rocznicę powstania..... P.S A dla was weszlo.com jest jakąś wyrocznią?Uwierzcie mi, ich bardziej zaboli to, że nie wejdziecie na ich stronę niż to, że na nich cisnienie.Pocisniecie, emocje opadną, pocz czym znów wejdziecie na ich stronę, statystyka się podniesie, przez co reklama będzie więcej kosztowała... i o to w tym wszystkim chodzi.Ja z tej strony zrezygnowałem 2 miesiące temu.Dopiero wtedy przejrząłem na oczy jaki zawarty jest tam populizm.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.11.2011 o godz. 11:28.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html no to po Lechu i jeszcze to wklejam http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/s...3,artykul.html
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W ich ekipie jest też np. Tomek Ćwiąkała, student filologii portugalskiej w Krakowie. Pochodzi zdaję sie z Sanoka. Również Wiśle średnio przychylny. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Guest
|
|
Chłopaki piszą raz lepiej raz gorzej, kiedy indziej byle co, a Wy się przejmujecie. Jakby nam się chciało i mielibyśmy trochę kasy i kumpli w piłce to równie dobrze moglibyśmy się skrzyknąć i na tej samej zasadzie umieszczać swoje jakże głębokie przemyślenia. Może ktoś zna i by namówił np. Kuźbę, ktoś inny Franka na napisanie czegoś od czasu do czasu i... tak samo byśmy jechali. Pi.przyć ich i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A liczyłeś kiedyś ile u Was w młynie osób ma logo? (w młynie!)
Poważnie - nie porównuj. ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odezwał się ten, któremu ITI herb zmieniała...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czy ktoś zaprzeczył, że nie zmieniali? Poczytaj ze zrozumieniem o co chodzi w tej całej sytuacji (myślę, jednak, że nie przeczytałeś powyższej konwersacji i wypaliłeś ot tak sobie)i. Jak nie dasz rady, to daj znać, wyjaśni się jeszcze prościej
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jeśli pogłoski o kontuzji Rudnieva sie potwierdzą, to dla nas zła wiadomość, bo oznacza, że pewnie go nie sprzedadzą w przerwie zimowej :(
Wolałbym, zeby strzelił jeszcze 2-3 mało istotne bramki i poszedł gdzieś ![]() Nota bene - jakby Wisła miała taką serię jak Lech teraz - 2 punkty w 3 meczach, 0 strzelonych goli - to Maskaanta już by nie było. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Rzeźnicy z Kielc prowadzą 2:0 dzięki niesamowitemu bramkarzowi Sapeli. Nawet ten ładny gol z wolnego trochę obciąża Sapele.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I wybuchła wojna, a nie 1916% poparcia dla Waltera. I herb jest już prawidłowy. Po tysiącach akcji protestacyjnych, stronach internetowych, latających tortach etc etc.
Ciesze się, że to napisałeś i sobie to wyjaśniliśmy. Zaiste z punktu widzenia Wiślaka w tej dyskusji nie dało się użyć bardziej pogrążającego argumentu. ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Witam, słyszałem gdzieś, że Maciek Skorża ma po sezonie zostawić Legię i iść trenować jakąś reprezentację. Nie wiem ile w tym prawdy, ale ciekawy jestem jaki kraj by go chciał za coacha. Dziwi mnie tylko, że chcą go za ponad pół roku dopiero.... Wie ktoś może więcej na ten temat?
co do Lecha, coś się zacięli ostatnio. Wydaje mi się, że po dobrym początku sezonu złapali zadyszkę. Jak dla mnie, na tą chwilę w miarę stały poziom trzymają Śląsk i Legia i to z nimi będzie się toczyć walka o mistrza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
To ty ostatnio się czepiałeś o to, czy któryś z twoich kolegów? Bo znowu "zapominacie" o tym, że powrót do starego herbu, to wynik waszego ugadania się ze śmiertelnym wrogiem, efekt olania tekstów "jihad Legia" itd, więc z perspektywy Wiślaka, to nie macie się czym chwalić. Bo czy zdradzenie ideałów i przybicie sobie piątki ze starymi komuchami to taki powód do dumy? Przy okazji, "wracając" do starego herbu przemilczeliście, że odbyło się to kosztem CWKSu i likwidacji wielu sekcji. U nas TS dalej działa, a nawet więcej- wygląda na to, że powolutku wychodzą na prostą. To tylko w celu naprostowania tej waszej propagandy.![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z nimi My będziemy cz oni będą miedzy sobą ladek1989 ?
Według Ciebie.. |
|
|