|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Najlepiej te posty wykasujcie i takie sprawy na PW załatwiajcie, nie wiadomo kto czyta forum.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje tytuł tej piosenki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak cenowo ma się TABLICA REJESTRACYJNA z "wlasnym" napisem? I gdzie to zalatwiac?
Ostatnio edytowane przez Zola : 28.10.2011 o godz. 19:45.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poratowałby ktoś.
Nazwa piosenki, do której śpiewamy "Forza Wisła" - wiecie, za bary, później szerokie klaskanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Czy Urząd Miasta będzie otwarty w najbliższy poniedziałek?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie można najtaniej wydrukować strony z pliku PDF w Krakowie (chodzi o spore ilości, tak powyżej 300 str.)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
powiem tak w większości punktów ceny są podobne czyli 9-10gr za stronę czarno-białą
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Jakby kogoś interesowało ![]() @Proud: nie przepadam za remiksami, ale to jest akurat w dechę
Ostatnio edytowane przez Watts : 28.10.2011 o godz. 23:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Przerabiać taki klasyk!? Toż to grzech ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Proud : 28.10.2011 o godz. 23:16.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Panowie, wpuszczą mnie bez problemów na stadion z plecakiem w którym będe miał szaliki + ew. jakiś t-shirt? Pytanie może i głupie, ale nigdy nie wchodziłem na stadion z plecakiem...
A przygody z ochroną różne się zdarzają ![]() Bez napinki! Pozdrawiam!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wpuszczą bez problemów, tylko muszą przeszukać.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Moge wyrobić 13 letniemu kuzynowi karte kibica? Czy musi podjechać któryś z rodziców?
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Wyrobisz ale tam w formularzu jest potrzebny podpis rodzica który o ile nie myle się można pobrać z oficialnej strony
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.um.warszawa.pl/zalatw-spr...indywidualnych http://www.bip.krakow.pl/?id=32&sub=...10173%26pz%3D1 Orientacyjny koszt ~1000 zł. Po szczegóły zadzwoń na numer podany na bipie. ps. Zajęło mi to 5 minut, nie wiem dlaczego sam nie mogłeś tego zrobić skoro to takie pilne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jak po angielsku określić taką "plastikową" kobiete? wiecie botoks, silikon itp. do wypracowania potrzebuje
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Cracovia..., ale to nie z angielskiego
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
toy doll !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
dzieki śliczne!
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Czy można gdzieś wydrukować zdjęcie satelitarne jakiejś okolicy? Jeśli tak to gdzie i jak bo próbowałem na kilku strona i jakoś mi się nie udawało.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jakieś tytuły reportaży o polskich mafiach...
Alfabet mafii już oglądnąłem, interesuje mnie właśnie coś podobnego... ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie. Koło starego lotniska na czyżynach pojawił się tor do doskonalenia jazdy samochodem. Zna ktoś stronę internetową bo wyleciała mi z głowy ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wrzuci ktoś link od dużego formatu tapety Armia Białej Gwiazdy gdyż ta z oficjalnej nie działa po ściągnięciu a ta mała po rozciągnięciu lekko się rozmywa :/
![]()
Częstochowa, Częstochowa - WISEŁKA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
najlepszy program do zgrania filmiku z yt ?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
JDownloader(wg mnie najlepszy, możesz wybrać format w jakim chcesz zapisać)/xVST
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
http://www.technikajazdy.info/nauka-...riving-school/ ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|