|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Oczywiscie ze tak. Ale najlepsze jest to ze taki proceder trwa juz od najmłodszych młodzieżówek. Wiem z autopsji kogo trener powołuje. Technika to lipa, liczy sie tężyzna fizyczna. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A tak jeszcze przy okazji, temat frekwencja
Jakis czas temu byly szumne zapowiedzi jak to nam w Poznaniu rosnie druga sila,http://kamera2012.eu/poznan2/ Mozna na biezaco patrzec jak "Cyckowa rewolucja" zawladnela stadionem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ciekawe co tym razem Weszło wymyśli w obronie Michniewicza?
Naprawdę lubię Jagę, ale odkąd trenuje tam Mourinhio któremu Weszło liże jajka kibicuje im jakoś mniej. Niech się dalej nabijają z Probierza, że mecze chodzi filmować komórką, ale jak przychodzi do porównań między Jagą Michniewicza i Probierza, to nie ma o czym gadać. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
42 tysiące no, no ... Wygląda to zajebiście. Czy nasz spedalony prezio ogląda Prezydenta Wrocławia?
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tak, oglada, nawet mam wrazenie ze lekko wypil przed meczem bo w czasie wywiadu jakos tak za bardzo wyslowic sie nie mogl, chyba ze on tak zawsze ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A Ty nie masz swojego forum w pyrlandi tylko musisz sie tu udzielac i wku... ludzi. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już się nie mogę doczekać 15.11 D) Mam nadzieję, że frekwencja się utrzyma, a nas będzie tam parę tysięcy
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
a gdzie ty chcesz jechać 15.11? na mecz kadry z Węgrami?
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ok, atmosfera świetna. Ale mecz na razie kiepski.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
He, he oczywiście 25, chyba o jeden browar za dużo
![]()
To nie tak, że nie wiem
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Naprawde piekny stadion, świetna atmosfera, fajnie zrobiona inauguracja
I tylko w piłke grac nie umieją... ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Była jakaś oprawa na otwarcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak druga połowa bedzie taka jak pierwsza to chyba Biton dopiero zainauguruje strzelanie goli na nowym stadionie we Wrocku
![]() ![]()
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lechia trochę lepsza, ale grają generalnie kupę
![]()
To nie tak, że nie wiem
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Stadion bardzo ladny ale nasz ma to COS. I jezeli trybyny byly by blizej mowie o naszym to nie wiem czy nasz nie laniejszy.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Z duzej chmury maly deszcz.
Mecz kiepsciutki. Stadion gdyby to byl pierwszy otwierany w Polsce to moze robilby wrazenie, a tak zewnatrz przypomina mi lampe z ikei, a w srodku wyglada jak wiesza kopia tego w Lubinie - jednak przy takiej pojemnosci trybuny dwupoziomowe wygladaja lepiej. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Śląsk chyba dorósł już do mistrzostwa. Mimo beznadziejnej gry udało mu się wygrać,a tak się zdobywa mistrzostwa. Szkoda trochę Lechii. Inna sprawa że Śląsk od 3 meczów gra słabo i na razie udało się wymęczyć 2x 1:0 u siebie, zobaczymy jak będzie dalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A idź w cholerę z takim mistrzem. Jak ich lubię to mam nadzieję, że drużyny tego typu nigdy mistrzami nie będą.
Mecz denny. Stadion taki se. Oprawa inauguracyjna przed meczem fajna. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Stadiony w Gdańsku, czy we Wrocławiu są ładne i robią wrażenie, ale brakuję im tego piłkarskiego klimatu. Taki właśnie klimat ma nasz stadion między innymi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Jedyne co mnie irytuje w Śląsku to ten Voskamp. Chłop jest tak drewniany że aż strach. Dziś zupełnie przeszedł obok meczu a przez to że piłka mu spadła pod nogę został bohaterem. Wymowne były jego statystyki po zejściu: Pojedynki -> wygrane 1 -> przegrane 3. 70 minut na boisku i 4 pojedynki WOW. Taki kolega van der bizona tylko gra w lepszym zespole to i goli trochę nastrzelał ale poziom umiejętności porównywalny. Jeszcze jedno. Co do atmosfery to rzeczywiście wygląda na to że stadion nie będzie sprzyjał kolegom ze Śląska. Dziś wyglądało to co najwyżej średnio. Biorąc pod uwagę ilość ludzi którzy byli dziś po raz pierwszy i ostatni oraz że był to mecz zgodowy nie ma się co dziwić, ale moim zdaniem dużo pracy przed młynem Śląska żeby zrobić na takim stadionie dobrą atmosferę.
Ostatnio edytowane przez legol : 28.10.2011 o godz. 21:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nasz stadion zdecydowanie jest najbardziej piłkarski. I mozna powiedzieć że jest budynkiem. Którego wnętrza z czasem można będzie pożytecznie wykorzystać. Na razie nie ma na to pomysłu i filozofia marketingowa jest delikatnie mówiąc ułomna, ale z roku na rok coś musi się dziać.
Przez dziesięciolecia było u nas gorzej niż w Mozambiku i nie ma co sie dziwić że jak wreszcie jest dach i światła, a do kibla nie trzeba biegać pod krzaczek, możliwości które sie otwierają nie są dostrzegane bo pisuar i hamburger wydaje sie szczytem oczekiwań. A problem stanowi elewacja, która przeciez poza kwestią estetyki jest mało ważna. Istotne są sprawy które kibica zatrzynmaja na stadionie dłużej niż 90 min. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Po dzisiejszym wyniku przyjacielskich derbów, prysła nam chyba ostatnia szansa w tym roku na objęcie przodownictwa w tabeli
![]() ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dostrzegacie podobieństwo bramki Śląska z sytuacją Q w meczu z Jagą?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Od kiedy liczą ten rekord frekwencji?
Jestem pewien, że w latach 70tych były mecze ligowe gdzie było ponad 45 tys. EDIT: Dzięki gigant!
Ostatnio edytowane przez Proud : 28.10.2011 o godz. 22:39.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pisali chyba o XXI wieku.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
No na pewno nie chodzi o rekord wszechczasów. Np: http://historiawisly.pl/wiki/index.p...rak%C3%B3w_3:0
A rekord frekwencji w lidze wynosi chyba ponad 70 tys. na Stadionie Śląskim ale nie potrafie sobie przypomnieć w jakim meczu.
Ostatnio edytowane przez Arked : 28.10.2011 o godz. 22:47.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Gratulacje dla Śląska za frekwencje i... tylko za to
Mecz słaby jak kawa Inka ... Lechia, mimo coraz lepszej organizacji gry, nie ma czym straszyć z przodu; Razak jeszcze nie potwierdził dyspozycji z zeszłego sezonu, a Benson i Tadic to - jak na razie - niewypały (co w przypadku tego drugiego nie powinno dziwić).![]()
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
||
Krzyż na drogę Braciom by to zmienili, by czuć tam było taką kibicowską atmosferę. Trzeba będzie odwiedzić Wrocław i Gdańsk i na meczyk wpaść- te cudeńka obejrzeć. Imho- są to dwa najpiękniejsze piłkarskie stadiony w Polsce (choć ten we Wrocku musi "się" ogarnąć na zewnątrz, o czym była dziś mowa w c+). Zobaczymy jak będzie sytuacja wyglądała po wykończeniu Narodowego. Oczywiście cieszę się, że nasz stadion posiada tę atmosferę, bo to jest właśnie ATUT oraz jego pojemność też jest na miejscu, ale wkurza mnie to, że nasz Dom jest w ciągłej budowie! Co rusz trzeba coś poprawiać, coś wewnątrz wyremontować itd. Końca nie widać. A tam się ludzie spięli i zrobili w czasie krótszym.
Dodatkowo w WKSie gra sporo Polaków (lepszych/gorszych, ale jednak), a u nas? I to żebyśmy samych Bitonów z tych ''obcych'' mieli, ale niestety tak nie jest. 2. Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale z reguły mecze Lechii i Śląska nie są ciekawe. A przynajmniej te we Wrocku słabo wypadają. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Najwiecej na meczu miedzy polskimi zespolami bylo w finale PP z 68 roku. Ponad 100 tysiecy ogladalo wowczas mecz Ruchu z Gornikiem. Choc swoja droga na WDS z 2008 r. bylo wiecej ludzi niz podano oficjalnie. |
|
|