|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tylko,ze dla Anglika te 5 funtów,to jak dla nas 5zł.....wiec jakby rozważyc to jeszcze w tych kategoriach,to juz zupełny nokaut.A z drugiej strony u nich argument,ze by zapełnic stadion ,bo mecz jest ze słaba druzyną,to u nas powinien byc argument ,bo juz prawie jestesmy bez szans na wyjscie z grupy i z Fulam raczej skazani na porażkę....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Frekwencja jest jaka jest, a jeszcze Polsat dodaje swoją cegiełkę i jeszcze bardziej zniechęca niezdecydowanych do przyjścia na stadion (tekst o samolotach)... Wytyka błędy, których nie ma. Klub śmiało mógłby pozwać Polsat o straty wizerunkowe. Ale wiadome jest, że tego nie zrobi.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Klub niech wprowdzi sprzedaż internetową. Dziś wybrałem się na mecz z synem i .... kolejka na 30-40 min stania prze samym rozpoczeciem meczu. Zrezygnowaliśmy i poszliśmy zabaczyc mecz w pubie. A takich osób było dużo które rezygnowały z zakupu biletu.
Tak, nie miałem wcześniej czasu kupić biletu i przyjechać godzinę przed meczem.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 20.10.2011 o godz. 22:15.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Pech i co karnetÓw brak a po za tym z synem do pabu..brak sŁÓw
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Masz chłopie jakiś problem ? Brak słów ? A czym taki jesteś zgorszony ? Życzę Ci żeby twoje dziecko w wieku 7 lat codziennie wchodziło na stronę Wisły i czytało newsy o Wiśle i tym sposobem miało większą wiedzę od Ciebie na temat biezących spraw w drużynie Wisły.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 20.10.2011 o godz. 22:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Bilety na spotkanie TM Ekstraklasy Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko - Biała
Cytat:
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
||||
* Prawie nie spotkałem nikogo, kto by był na meczach swojej drużyny (znakomita większość nie była ani razu). Dlaczego? CENY BILETÓW. * Koszulki klubowe mają wszyscy. Szkoda, że są z bazaru, bo te "oryginalne" kosztują ~300zł. Znowóż pojawia się element cenowy. * Tak nawiasem i nie na temat, nie powielajcie bzdur o tureckich hoolsach. Dymy są, ale na meczach międzypaństwowych, ale wynika to raczej z przyczyn kulturowo-religijnych (długi temat)...
Po ostatnim zdaniu widzę, że nawet M.J. nie miał takiego "wonder landu", jak Ty...
Trener nie powinien być bajkopisarzem i nie powinien wprowadzać zasady tzw. "kolegializmu" w wyborze składu? Ludzie powinni mieć z kim się utożsamiać? (Niedawna gwiazda M.M, pokazała swoją prawdziwą naturę i w sumie Wisłę to ma już gdzieś, jak i Polskę )) - ale z obywatelstwa nie brzydzi się korzystać)Pewni piłkarze nie powinni wysyłać kibiców na Kałużę? Powinno być trochę więcej Polaków w składzie? Pewna banda "nad nami" nie powinna zmieniać prawa do tego stopnia, że kibic jest na równi z pedofilem czy mordercą? CENY BILETÓW POWINNY BYĆ NIŻSZE? Apropo cen biletów. SSA Wisła Kraków to normalne przedsiębiorstwo, którego głównym celem jest zarabianie pieniędzy. Po początkowych inwestycjach na piłkarzy i braku szczęścia w eliminacjach, właściciel postanowił odzyskać pieniądze. Pieniądze odzyskał i... od x lat zarabia na tym biznesie pieniądze. Fakt, że zatrudnia niekompetentnych pracowników, którzy płacą ogromne pieniądze piłkarskiemu "szrotowi", powoduje, że najłatwiej wyjść "na plus" utrzymując wysokie ceny biletów. Całe szczęście, że duża część osób to widzi i przez nieprzychodzenie na mecze, doprowadzi do tego, że zarząd obniży ceny biletów (za te zdanie spodziewam się hejtowania na mnie, ale cóż... Ekonomia moi drodzy, nauka życia ).
![]() |
|||||
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
Wygrałem w przerwie meczu skuter. Strzelałem karne Juszczykowi ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Witam, dwie sprawy dot. biletów na Fulham.
1. Nie rozumiem dlaczego klub nie może wysłać biletów komuś, kto zapłaci za bilet w dowolnej formie. Kwestia wydaje się być naprawdę błaha, do mnie np. przyjechało czterech kolegów z Rybnika. Wchodząc na sektor widziałem gigantyczną kolejkę do kas po bilety. Dystrybucja biletów jest źle zorganizowana i widać to gołym okiem. Notabene zapytałem miłą Panią jak wygląda możliwość nabycia biletów przy zamówieniu przez moją firmę. Odpowiedź którą usłyszałem nadawałaby się do filmów śp. Barei i brzmiała mniej więcej tak "PAŃSKA FIRMA MUSI FIGUROWAĆ W BAZIE DANYCH TELEFONIKI". Ale ja wcale nie chciałem kupować niczego na kredyt, tylko złożyć zamówienie, zapłacić i dostać bilety. Co w ogóle Telefonika ma z tym wspólnego? 2. Tak z ciekawości zapytałem jak wygląda kwestia ewentualnego zwrotu biletów. Nie ma możliwości - brzmiała odpowiedź. A ja się pytam jaka jest podstawa prawna takiej odmowy? Ja jako konsument mam swoje prawa i moim zdaniem taki zapis o braku możliwości zwrotu biletu jest klauzulą niedozwoloną będącą podstawą do wymierzenia klubowi kary przez Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Oczywiście, ciekawe co klubowi się bardziej opłaci, oddawać kasę czy płacić kary ? Ale kara nałożona przez UOKiK może wynieść nawet 10 % przychodów, więc w przypadku Wisły ok. 5 mln zł.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 24.10.2011 o godz. 06:55.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
||
|
Zanim zaczniecie straszyć Wisłę urzędami proponuję zapoznać się z prawem konsumenta.
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez PvD : 24.10.2011 o godz. 12:06.
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ot, jeden z przyczynków wskazujących, gdzie i jak głęboko Wisła ma kibiców lub/i jak bardzo nieprofesjonalnie jest zarządzana. I jak daleko jest od standardów handlu i szanowania klienta, które przyswoiły sobie nawet osiedlowe sklepy z pietruszką (płatność kartą czy zwrot towaru respektowana jest praktycznie w każdym sklepie). O sprzedaży internetowej nawet nie wspominam. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Może króciutkie uzupełnienie mojego poprzedniego wpisu. Nie jestem prawnikiem ani specjalistą od praw konsumenckim. Namawianie mnie przez kolegę Wiślak 68 do złożenia donosu na klub, któremu kibicuję od 38 lat i zaliczyłem krótki epizod w trampkarzach u trenera Smotra, jest czymś absurdalnym i niesmacznym. Podobnie kompletnym nieporozumieniem jest wpis innego kolegi że stworzenie możliwości zwrotu towaru jest uzależnione od dobrej woli Sprzedającego - te kwestie szczegółowo reguluje prawo.
Tak jako ciekawostkę przytoczę przykład z własnego podwórka. Ja prowadzę dwa sklepy internetowe na allegro na obu kontach ilość aukcji wynosi ponad 800. Niedawno środowisko firm wystawiających telefony komórkowe zostało zelektryzowane akcją jednej z firm prawniczych bodajże z Tarnowa która to seryjnie wysyłała skargi do UOKiK na klauzule niedozwolone w umowach dotyczących kupna - sprzedaży telefonów komórkowych (gdzie Sprzedający zawierali zapis w regulaminie aukcji "Prosimy o przemyślane zakupy bo nie przyjmujemy zwrotów"). Wycofanie skargi było wyceniane na 600 zł. Oczywiście firma zawierająca taką klauzulę nie miałaby nawet minimalnych szans na jakąkolwiek obronę. Jako ciekawostkę podam fakt że nawet jak jesteś osobą prywatną i sprzedajesz rzecz używaną i nie zawrzesz wyraźnie w umowie (w opisie aukcji na allegro) zapisu o braku możliwości zwrotu to do 10 dni masz obowiązek przyjąć sprzedaną rzecz a kupujący nie ma obowiązku wyjaśniania dlaczego chce ją zwrócić. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Myślę, że kolega powyżej opisał sytuacje jeszcze inna: mianowicie sprzedaż poza siedzibą firmy.
Wtedy kupującemu przysługuje 10 dni na odstąpienie od umowy bez żadnych skutków. Kupując bilet, kupujemy go w siedzibie firmy. ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
?W którymś momencie blefowałeś. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
my rozmawiamy o polityce podmiotu, który tymczasowo zarządza naszym klubem (sekcją piłkarską), jeśli ten zarządca robi w bu.a najważniejszą część klubu T.S. WISŁA - czyli kibiców nie możemy się na to godzić.
Oczywiście nie powinniśmy lecieć z donosem, ale trzeba rozmawiać z podmiotem zarządzającym i przedstawiać skutki ich działań. A powinno to robić stowarzyszenie kibiców, dla dobra tego zarządcy- bo ktoś wcześniej czy później się do nich dobierze. |
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Z innej beczki. Czy ktoś się orientuje czy została jakoś wyjaśniona sprawa przekazania komuś jednorazowo karnetu/biletu? W sytuacji gdy ja nie mogę iść a skorzystać mógłby inny kibic.
![]()
ZAWSZE NAD WAMI ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Z tego co się orientuje, to ta sprawa nie została wyjaśniona, czyli jak nie możesz iść na mecz, a masz karnet, to niestety Twoja strata.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
siemka Za Wisełka jestem juz 11 lat a mam 18
da się wyrobic karte kibica przez internet..? bo niesety mieszkam w nowym sączu..:( |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie. Musisz wstawić się osobiście w strefie kibica żeby zrobili Ci zdjęcie na miejscu.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
kurcze
no nic dzieki za info jest dział tu żeby Vlepki zamówic..?![]() Z Wisłą skacze, z Wisłą płacze... |
|
|
|
Banita
Od: 09.2011
Offline |
|
|
wiadomo jak się szykuje frekwencja na Podbeskidziu?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
no ja mysle ze powinno być cos około 13-15tyś
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Najlepsze info znajdziesz tutaj http://www.wrozki.biz/
Pamiętaj. Najlepsze info, tylko telefoniczne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
powinna być najwieksza od lat bo nasze pożal się Boże piłkarzyny nigdy nie odpuszczają meczu z teoretycznie słabszym rywalem. Nie żeby z fulham grali elegancko a z Limanovią <--- beniaminkiem III(czyli IV ) ligi grają jak równy z równym
|
|
|