The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2011, 09:40
Romuald napisał(a):Wyświetl post
Bilety u nich tanie na ten mecz bo jesteśmy dla nich słabi i chcą zapelnić stadion,u nas bilety byłyby również bardzo tanie gdybyśmy gościli np drużyne z malty w el ligi europejskiej.Na Skonto były bardzo tanie a były to rozgrywki LM
Tylko,ze dla Anglika te 5 funtów,to jak dla nas 5zł.....wiec jakby rozważyc to jeszcze w tych kategoriach,to juz zupełny nokaut.A z drugiej strony u nich argument,ze by zapełnic stadion ,bo mecz jest ze słaba druzyną,to u nas powinien byc argument ,bo juz prawie jestesmy bez szans na wyjscie z grupy i z Fulam raczej skazani na porażkę....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 20.10.2011, 20:25
Frekwencja jest jaka jest, a jeszcze Polsat dodaje swoją cegiełkę i jeszcze bardziej zniechęca niezdecydowanych do przyjścia na stadion (tekst o samolotach)... Wytyka błędy, których nie ma. Klub śmiało mógłby pozwać Polsat o straty wizerunkowe. Ale wiadome jest, że tego nie zrobi.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 20.10.2011, 22:12
Klub niech wprowdzi sprzedaż internetową. Dziś wybrałem się na mecz z synem i .... kolejka na 30-40 min stania prze samym rozpoczeciem meczu. Zrezygnowaliśmy i poszliśmy zabaczyc mecz w pubie. A takich osób było dużo które rezygnowały z zakupu biletu.

Tak, nie miałem wcześniej czasu kupić biletu i przyjechać godzinę przed meczem.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 20.10.2011 o godz. 22:15.
Odpowiedz cytując
milansport
Member

Od: 10.2004

Stary 20.10.2011, 22:18
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
Klub niech wprowdzi sprzedaż internetową. Dziś wybrałem się na mecz z synem i .... kolejka na 30-40 min stania. Zrezygnowaliśmy i poszliśmy zabaczyc mecz w pubie. A takich osób było dużo które rezygnowały z zakupu biletu.

Tak, nie miałem wcześniej czasu kupić biletu i przujechać godzinę przed meczem.
Ja przyszedłem na mecz fartem, bo udało mi się znaleźć w tygodniu 2 godziny i pojechać specjalnie przez cały Kraków i z powrotem po bilety. W innym przypadku nie miałbym po prostu możliwości pójść na mecz bo widziałem już przed Ruchem już jakie są kolejki przed samym meczem.
Odpowiedz cytując
robert!!!1906
Member

Od: 01.2008

Stary 20.10.2011, 22:19
Pech i co karnetÓw brak a po za tym z synem do pabu..brak sŁÓw
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.10.2011, 22:23
emailowiec napisał(a):Wyświetl post
Frekwencja jest jaka jest, a jeszcze Polsat dodaje swoją cegiełkę i jeszcze bardziej zniechęca niezdecydowanych do przyjścia na stadion (tekst o samolotach)... Wytyka błędy, których nie ma. Klub śmiało mógłby pozwać Polsat o straty wizerunkowe. Ale wiadome jest, że tego nie zrobi.
A o co chodziło dokładnie?
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 20.10.2011, 22:27
robert!!!1906 napisał(a):Wyświetl post
Pech i co karnetÓw brak a po za tym z synem do pabu..brak sŁÓw
Masz chłopie jakiś problem ? Brak słów ? A czym taki jesteś zgorszony ? Życzę Ci żeby twoje dziecko w wieku 7 lat codziennie wchodziło na stronę Wisły i czytało newsy o Wiśle i tym sposobem miało większą wiedzę od Ciebie na temat biezących spraw w drużynie Wisły.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 20.10.2011 o godz. 22:33.
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.10.2011, 22:38
gris napisał(a):Wyświetl post
A o co chodziło dokładnie?
no własnie o co kaman bo byłem na R22
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 23.10.2011, 10:32
Bilety na spotkanie TM Ekstraklasy Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko - Biała

Cytat:
W sobotę 29 października o godz. 18:00 mistrzowie Polski zagrają o kolejne ligowy mecz - tym razem z Podbeskidziem Bielsko-Biała. Już w sobotę 22 października ruszy sprzedaż wejściówek na to spotkanie.

Bilety można kupować w Strefie Kibica od poniedziałku do piątku w godzinach 11:00-20:00 oraz w sobotę i niedzielę w godz. 10:00-16:00.
Więcej informacji na oficjalnej stronie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
pico4
Member

Od: 01.2004

Stary 23.10.2011, 11:30
CH. napisał(a):Wyświetl post
Tam mają inne podejscie, tam są fanatycy z innym podejsciem..ida na mecz sie bawic, przede wszystkim. uwielbiam ten ich ryk po strzelonej bramce. Dziadek, matka, babcia, skaczą po płocie jak wariaty. Cos im nie spasuje to wskakuja na boisko, race, flagi, swiecie dymne.. nie ma tej poprawnosci politycznej i tej ciotowatosci czyli biale jest biale a czarne jak czarne, "oh Jaliens popelnil blad, zmienie pampersa i odpuszcze sobie z pojsciem na mecz", "o, Malecki cos mi pokazal, chyba sie rozplacze, nie ide na mecz' ,spontan. wiekszosci z nich to wlansie osoby kochajace klub, jej historie, tradycje.. a nie wyniki i pilkarzy. wzorem i tak jest River Plate, to co zrobili bylo niesamowite.. spadli z ligi i z tymi lzami w oczach rozwalali stadion i nikt nie mial im o to za zlei ten oszalamiajacy krzyk "RIVER RIVER RIVER!!" , teraz liga nizej i nie odwrocili sie, to bylo jedno z najpiekniejszych ujec w futbolu miedzy miloscia kibica do klubu, to byl jednoczesnie okrzyk rozpaczy i okrzyk milosci do River..ze chocby grali 3 ligi nizej to szczelnie beda wypelniac stadion. http://www.youtube.com/watch?v=qXpYkkVEu6c
Z czystej ciekawości, jak długo chodzisz na mecze Riveru?
No własnie. Przeciez jakby takie cos napisal kibic Crveny , Fenerbahce , Olympiakosu czy River na forum kibicowskim to zostalby wysmiany a nastepnie zbanowany
Pracowałem trochę czasu w Turcji i fakt, faktem, mają co, czego my nie mamy - ogromną ilość dziewczyn naprawdę "sympatyzujących" z klubem z wielkiej czwórki (Fenerbache, Besitkas, Galatasaray, Trabzonspor). Swoją drogą, fajnie to wygląda, jak niewiasta z rana kupuje gazetę, by się dowiedzieć co słychać w klubie. Poza tym, każdy chłopak, lamus czy nie lamus ma co najmniej koszulkę któregoś z powyższych. Słodko, pięknie, ale:
* Prawie nie spotkałem nikogo, kto by był na meczach swojej drużyny (znakomita większość nie była ani razu). Dlaczego? CENY BILETÓW.
* Koszulki klubowe mają wszyscy. Szkoda, że są z bazaru, bo te "oryginalne" kosztują ~300zł. Znowóż pojawia się element cenowy.
* Tak nawiasem i nie na temat, nie powielajcie bzdur o tureckich hoolsach. Dymy są, ale na meczach międzypaństwowych, ale wynika to raczej z przyczyn kulturowo-religijnych (długi temat)...

PS: a to drogo.. oni chca bilety po 20 zl, czyli tyle ile kosztuje wejsciowka na jakis Inter Podkolanówkę z Izolatorem Boguchwała w 10 lidze na stadionie zbudowanym z patykow bez dachu za przeproszeniem. 1 lidze sa ceny podobne do tych co na Wisle w lidze, i to jest przerazajace, a czesto i na te w fazie grupowej LE
Czuję propagandę. Nie ma 10-tej ligii i jestem prawie pewien, że w najniższych ligach nie bierze się tyle za bilety. Stadionów nie buduje się z patyków. W których klubach 10 ligii wejściówka kosztuje 20-30zł?
Po ostatnim zdaniu widzę, że nawet M.J. nie miał takiego "wonder landu", jak Ty...

Bilety na Fulham powinny byc sprzedane juz dawno, a caly stadion powinien wyjsc na takiej ku..wie ze Anglicy zostaliby zmiecieni z trybuny gosci i paru ich grajkow. W pilke moze nie jestesmy najlepsi (nie jestesmy pilkarzami, pilkarzom zostawcie kopanie sie na trawniku
Piłkarze powinni grać ładnie?
Trener nie powinien być bajkopisarzem i nie powinien wprowadzać zasady tzw. "kolegializmu" w wyborze składu?
Ludzie powinni mieć z kim się utożsamiać? (Niedawna gwiazda M.M, pokazała swoją prawdziwą naturę i w sumie Wisłę to ma już gdzieś, jak i Polskę )) - ale z obywatelstwa nie brzydzi się korzystać)
Pewni piłkarze nie powinni wysyłać kibiców na Kałużę?
Powinno być trochę więcej Polaków w składzie?
Pewna banda "nad nami" nie powinna zmieniać prawa do tego stopnia, że kibic jest na równi z pedofilem czy mordercą?
CENY BILETÓW POWINNY BYĆ NIŻSZE?

Apropo cen biletów. SSA Wisła Kraków to normalne przedsiębiorstwo, którego głównym celem jest zarabianie pieniędzy.
Po początkowych inwestycjach na piłkarzy i braku szczęścia w eliminacjach, właściciel postanowił odzyskać pieniądze. Pieniądze odzyskał i... od x lat zarabia na tym biznesie pieniądze. Fakt, że zatrudnia niekompetentnych pracowników, którzy płacą ogromne pieniądze piłkarskiemu "szrotowi", powoduje, że najłatwiej wyjść "na plus" utrzymując wysokie ceny biletów. Całe szczęście, że duża część osób to widzi i przez nieprzychodzenie na mecze, doprowadzi do tego, że zarząd obniży ceny biletów (za te zdanie spodziewam się hejtowania na mnie, ale cóż... Ekonomia moi drodzy, nauka życia ).

jestesmy kibicami i do nas naleza inne obowiazki),
ale kibicowsko powinnismy im pokazac miejsce w szeregu. I chocbysmy przegrywali 0-3 po 1 polowie to dalej korba na maksa, tak zeby ich zatkalo a po powrocie do domu mowili znajomym " ci polacy ta sa jednak prze .....!"
Pamiętam mecz z Amiką, gdzie dostaliśmy 1:4 u siebie. Tęgie baty na boisku, a na trybunach fiesta i doping Na pełnej k..ie. To było coś
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 24.10.2011, 00:39
pico4 napisał(a):Wyświetl post

Pamiętam mecz z Amiką, gdzie dostaliśmy 1:4 u siebie. Tęgie baty na boisku, a na trybunach fiesta i doping Na pełnej k..ie. To było coś
NIe zapomnie tego meczu do końca życia.
Wygrałem w przerwie meczu skuter. Strzelałem karne Juszczykowi
Odpowiedz cytując
adamd303
Member

Stary 24.10.2011, 01:52
Witam, dwie sprawy dot. biletów na Fulham.
1. Nie rozumiem dlaczego klub nie może wysłać biletów komuś, kto zapłaci za bilet w dowolnej formie. Kwestia wydaje się być naprawdę błaha, do mnie np. przyjechało czterech kolegów z Rybnika. Wchodząc na sektor widziałem gigantyczną kolejkę do kas po bilety. Dystrybucja biletów jest źle zorganizowana i widać to gołym okiem. Notabene zapytałem miłą Panią jak wygląda możliwość nabycia biletów przy zamówieniu przez moją firmę. Odpowiedź którą usłyszałem nadawałaby się do filmów śp. Barei i brzmiała mniej więcej tak "PAŃSKA FIRMA MUSI FIGUROWAĆ W BAZIE DANYCH TELEFONIKI". Ale ja wcale nie chciałem kupować niczego na kredyt, tylko złożyć zamówienie, zapłacić i dostać bilety. Co w ogóle Telefonika ma z tym wspólnego?
2. Tak z ciekawości zapytałem jak wygląda kwestia ewentualnego zwrotu biletów. Nie ma możliwości - brzmiała odpowiedź. A ja się pytam jaka jest podstawa prawna takiej odmowy? Ja jako konsument mam swoje prawa i moim zdaniem taki zapis o braku możliwości zwrotu biletu jest klauzulą niedozwoloną będącą podstawą do wymierzenia klubowi kary przez Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.10.2011, 02:29
adamd303 napisał(a):Wyświetl post
2. Tak z ciekawości zapytałem jak wygląda kwestia ewentualnego zwrotu biletów. Nie ma możliwości - brzmiała odpowiedź. A ja się pytam jaka jest podstawa prawna takiej odmowy? Ja jako konsument mam swoje prawa i moim zdaniem taki zapis o braku możliwości zwrotu biletu jest klauzulą niedozwoloną będącą podstawą do wymierzenia klubowi kary przez Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta.
No to jazda z donosem. Jestem pewien że większość użytkownków będzie Ci bardzo wdzięczna .
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 24.10.2011, 06:30
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
No to jazda z donosem. Jestem pewien że większość użytkownków będzie Ci bardzo wdzięczna .
oprócz urzędu ochrony konkurencji jest jeszcze w Polsce kilka stowarzyszeń, które pozywają różne podmioty gospodarcze do sądu o zakazane klauzule. Sąd takie klauzule uznaje za niedozwolone, oraz nakazuje ich usunięcie, a wszelkie koszty ponosi przegrany.
Oczywiście, ciekawe co klubowi się bardziej opłaci, oddawać kasę czy płacić kary ?

Ale kara nałożona przez UOKiK może wynieść nawet 10 % przychodów, więc w przypadku Wisły ok. 5 mln zł.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 24.10.2011 o godz. 06:55.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 24.10.2011, 11:59
Zanim zaczniecie straszyć Wisłę urzędami proponuję zapoznać się z prawem konsumenta.
Cytat:
Tak z ciekawości zapytałem jak wygląda kwestia ewentualnego zwrotu biletów. Nie ma możliwości - brzmiała odpowiedź. A ja się pytam jaka jest podstawa prawna takiej odmowy?
brak podstawy prawnej obowiązku przyjęcia zwrotu

Cytat:
Zwrot towaru jest możliwy tylko wtedy, gdy sklep daje nam taką możliwość. Należy jednak pamiętać, że umożliwienie zwrotu towarów nie jest obowiązkiem prawnym sklepu i uzależnione jest to wyłącznie od dobrej woli sprzedającego. Często sklepy zastrzegają sobie, że można dokonać zwrotu towaru wyłącznie w nienaruszonym stanie. Zasady zwracania zakupionych towarów powinny znajdować się w regulaminie sklepu.
Ostatnio edytowane przez PvD : 24.10.2011 o godz. 12:06.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.10.2011, 12:42
PvD napisał(a):Wyświetl post
Zanim zaczniecie straszyć Wisłę urzędami proponuję zapoznać się z prawem konsumenta.

brak podstawy prawnej obowiązku przyjęcia zwrotu
Może i nie ma podstawy prawnej. Ale inne kluby mogą zwracać (np. Legia) a Wisła nie.

Ot, jeden z przyczynków wskazujących, gdzie i jak głęboko Wisła ma kibiców lub/i jak bardzo nieprofesjonalnie jest zarządzana.

I jak daleko jest od standardów handlu i szanowania klienta, które przyswoiły sobie nawet osiedlowe sklepy z pietruszką (płatność kartą czy zwrot towaru respektowana jest praktycznie w każdym sklepie).

O sprzedaży internetowej nawet nie wspominam.
Odpowiedz cytując
adamd303
Member

Stary 24.10.2011, 12:47
Może króciutkie uzupełnienie mojego poprzedniego wpisu. Nie jestem prawnikiem ani specjalistą od praw konsumenckim. Namawianie mnie przez kolegę Wiślak 68 do złożenia donosu na klub, któremu kibicuję od 38 lat i zaliczyłem krótki epizod w trampkarzach u trenera Smotra, jest czymś absurdalnym i niesmacznym. Podobnie kompletnym nieporozumieniem jest wpis innego kolegi że stworzenie możliwości zwrotu towaru jest uzależnione od dobrej woli Sprzedającego - te kwestie szczegółowo reguluje prawo.
Tak jako ciekawostkę przytoczę przykład z własnego podwórka. Ja prowadzę dwa sklepy internetowe na allegro na obu kontach ilość aukcji wynosi ponad 800. Niedawno środowisko firm wystawiających telefony komórkowe zostało zelektryzowane akcją jednej z firm prawniczych bodajże z Tarnowa która to seryjnie wysyłała skargi do UOKiK na klauzule niedozwolone w umowach dotyczących kupna - sprzedaży telefonów komórkowych (gdzie Sprzedający zawierali zapis w regulaminie aukcji "Prosimy o przemyślane zakupy bo nie przyjmujemy zwrotów"). Wycofanie skargi było wyceniane na 600 zł. Oczywiście firma zawierająca taką klauzulę nie miałaby nawet minimalnych szans na jakąkolwiek obronę.
Jako ciekawostkę podam fakt że nawet jak jesteś osobą prywatną i sprzedajesz rzecz używaną i nie zawrzesz wyraźnie w umowie (w opisie aukcji na allegro) zapisu o braku możliwości zwrotu to do 10 dni masz obowiązek przyjąć sprzedaną rzecz a kupujący nie ma obowiązku wyjaśniania dlaczego chce ją zwrócić.
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 24.10.2011, 12:54
Myślę, że kolega powyżej opisał sytuacje jeszcze inna: mianowicie sprzedaż poza siedzibą firmy.
Wtedy kupującemu przysługuje 10 dni na odstąpienie od umowy bez żadnych skutków.
Kupując bilet, kupujemy go w siedzibie firmy.
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 25.10.2011, 01:17
adamd303 napisał(a):Wyświetl post
Namawianie mnie przez kolegę Wiślak 68 do złożenia donosu na klub, któremu kibicuję od 38 lat i zaliczyłem krótki epizod w trampkarzach u trenera Smotra, jest czymś absurdalnym i niesmacznym.
"Ja jako konsument mam swoje prawa i moim zdaniem taki zapis o braku możliwości zwrotu biletu jest klauzulą niedozwoloną będącą podstawą do wymierzenia klubowi kary przez Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta". Zgadnij czyje to słowa ?
W którymś momencie blefowałeś.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 25.10.2011, 06:38
my rozmawiamy o polityce podmiotu, który tymczasowo zarządza naszym klubem (sekcją piłkarską), jeśli ten zarządca robi w bu.a najważniejszą część klubu T.S. WISŁA - czyli kibiców nie możemy się na to godzić.
Oczywiście nie powinniśmy lecieć z donosem, ale trzeba rozmawiać z podmiotem zarządzającym i przedstawiać skutki ich działań. A powinno to robić stowarzyszenie kibiców, dla dobra tego zarządcy- bo ktoś wcześniej czy później się do nich dobierze.
Odpowiedz cytując
SIP
Member

Od: 02.2004

Stary 25.10.2011, 17:02
Z innej beczki. Czy ktoś się orientuje czy została jakoś wyjaśniona sprawa przekazania komuś jednorazowo karnetu/biletu? W sytuacji gdy ja nie mogę iść a skorzystać mógłby inny kibic.
ZAWSZE NAD WAMI ....
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.10.2011, 18:08
Z tego co się orientuje, to ta sprawa nie została wyjaśniona, czyli jak nie możesz iść na mecz, a masz karnet, to niestety Twoja strata.
Odpowiedz cytując
adus1906
Member

Od: 10.2011

Stary 26.10.2011, 20:03
siemka Za Wisełka jestem juz 11 lat a mam 18 da się wyrobic karte kibica przez internet..? bo niesety mieszkam w nowym sączu..:(
Odpowiedz cytując
Siemens
Member

Od: 04.2007

Stary 26.10.2011, 20:07
Nie. Musisz wstawić się osobiście w strefie kibica żeby zrobili Ci zdjęcie na miejscu.
Odpowiedz cytując
adus1906
Member

Od: 10.2011

Stary 26.10.2011, 20:08
kurcze no nic dzieki za info jest dział tu żeby Vlepki zamówic..?

Z Wisłą skacze,

z Wisłą płacze...
Odpowiedz cytując
zegarmistrz
Banita

Od: 09.2011

Stary 26.10.2011, 20:12
wiadomo jak się szykuje frekwencja na Podbeskidziu?
Odpowiedz cytując
kibic221
Member

Od: 04.2011

Stary 26.10.2011, 20:20
no ja mysle ze powinno być cos około 13-15tyś
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 26.10.2011, 20:21
zegarmistrz napisał(a):Wyświetl post
Już jest komplet a ludzie już czekają pod bramkami , a tak na serio to nie zapowiada się na jakąś większą liczbę
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 26.10.2011, 20:29
zegarmistrz napisał(a):Wyświetl post
Najlepsze info znajdziesz tutaj http://www.wrozki.biz/

Pamiętaj. Najlepsze info, tylko telefoniczne.
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.10.2011, 21:07
powinna być najwieksza od lat bo nasze pożal się Boże piłkarzyny nigdy nie odpuszczają meczu z teoretycznie słabszym rywalem. Nie żeby z fulham grali elegancko a z Limanovią <--- beniaminkiem III(czyli IV ) ligi grają jak równy z równym
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów