|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Możecie polecić jakąś zabawkę dla 2 letniej dziewczynki. Coś co na pewno wywoła u niej interakcję ?
cena nie gra roli bo to ma być prezent od ojca chrzestnego , więc szczęki biesiadników mają być na podłodze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jeśli ktoś zna jakąś osobe która jest w posiadaniu racy albo flary i nie potrzebuje jej na teraz proszę o kontakt jest mi potrzebna pilnie a nie mam czasu na jakieś wysyłki w internecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Proszę o kontakt na priv kogoś kto ostatnio zamykał konto w BZWBK
![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy w Decathlonie istnieje możliwość wymiany towaru?
tzn. kupiłem rozmiar za mały i chciałem po prostu wymienić na większy. Metki są na miejscu. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Jest możliwość, jeżeli towar jest nie używany i nie uszkodzony, na podstawie paragonu lub karty stałego klienta do 30 dni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kumpel otrzymał dzisiaj mandat.. Kiedyś słyszałem, że za pokazanie mandatu można zjeść (za darmow) pizze w Jeff's w GK. Czy ta promocja nadal istnieje?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam!
nie mogę na allegro znaleźć potrzebnych mi części samochodowych nie znacie jakichś innych stron gdzie mógł bym dostać używane części do Subaru Justy bo chcąc zamówić nowe to za same chamulce bym dał więcej niż za samochód...;/ ![]()
PPP
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Czy ktoś był w w factory outlet w Modlniczce. Dzisiaj otwierali. Chodzi mi tylko czy warto tam jechać czy ceny z dupy a nie outletowe ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli posiada ktoś materiały (mapy, artykuly,plany miasta, ksiazki, przewodniki,etc) po NOWYM WISNICZU chcetnie odkupie!!!
PRIV ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mobilki bardzo korkuje się skrzyżowanie Długiej z Alejami w godzinach koło 17 ? Potrzebuję szybkiej odpowiedzi !
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tomo a o które skrzyżowanie dokładnie Ci chodzi? I jaki kierunek? Alejami w stronę Politechniki czy w stronę Radia Kraków, czy może jedziesz Długą od strony Rynku? Mieszkam blisko to mogę coś bliżej powiedzieć. Jak coś to PW
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Planuje wjeżdżać od Bratysławskiej i chcę skręcić w prawo w stronę Radia Kraków !!
E Dzięki David. !
Ostatnio edytowane przez tomo : 20.10.2011 o godz. 15:16.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z reguły stoi się trochę przy zwężeniu na Prądnickiej, za pętlą na Kleparzu ( w Twoim przypadku przed) i potem na światłach ale w prawo masz strzałkę i jeśli Aleje pozwalają to w miarę płynnie idzie. Myślę, że max 15-20 min.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak sprawdzić ile zostało do wykorzystania danych w ramach korzystania z Internetu w sieci T-mobile (abonament)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie tych podpisów- do kiedy trzeba przekazać listy SKWK?
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
"Ostatni termin w który można przynosić listy z podpisami to mecz z Podbeskidziem. Zachęcamy do zaangażowania się w zbiórkę. Zbieracje na osiedlach, w waszych miejscowościach, w szkołach, pracy w domu. "
http://.......pl/news/show/7510_nagrody_za_podpisy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Poleci ktoś dobrego dentyste w normalnej cenie?
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie do zorientowanych w topografii Londynu i w tamtejszej komunikacji:
1. Jaką linią metra dostac się z Piccadily na stadion Chelsea a potem na Craven Cottage. 2. Czy odległości między Oxfprd Street - Piccadily - Trafalgar Square są duże? Głównie chodzi mi o to czy z buta da się to przejść ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
http://www.tfl.gov.uk/tfl/languages/polski2. Ja między tymi wszystkimi miejscami pomykałam zawsze z buta praktycznie, dla mnie centrum Londynku mimo że może nie jest malutkie to jest tak fajne że z największą przyjemnością można pochodzić. Oczywiście jak ma się troche czasu i pogoda daj radę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesli ktos z forumowiczow jest z UJ z Wydzialu Zarzadzania i Komunikacji Spolecznej - bardzo prosze o PRIV! Mam b. wazna sprawe
HELP![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
pytanie do tych którzy byli w jakimś klubie typu ' go go ' w krk.
Poproszę na priv, mam 2-3 pytania. Dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
LUDWIK JERZY KERN tytuł;W POBLIZU BARBAKANU jest ktos mocny w necie i znajdzie mi tekst ,za nic nie moge odnalez calosci a musze miec dla dziecka na poniedzialek ,dacie radę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
znacie może jakąś podobną stronkę do kinomaniak.tv gdzie po rejestracji można oglądać filmy przez neta bez limitu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
poszukuję materiałów dotyczących żywienia torbaczy. prv, pilne!
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
zna ktoś strony typu pajacyk.pl lub pustamiska.pl, gdzie można pomagać poprzez klikanie w bannery?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy kurtki north face windstoppery nadają się na zimę ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
http://polskieserce.pl/ |
|
|