|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
pomoc to tylko środek skrzydła śpią zamiast atakować, zero przebojowości. dobrze że zaczął Jirsaka zaważać. atak ech jeden zawodnik niczego nie załatwi brakuje typowego lisa pola karnego żeby dołożył dupę i piłka odbijając się wpadała do siatki. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
To co się rzuca w oczy w Legii to to, że mają 2-3 dobrych piłkarzy a resztę to piłkarzyki cienkie, ale udaje im się pokazać z dobrej strony jak drużyna gra dobrze. Legia tak niby wygląda dobrze w stosunku do nas, że nie robiła rewolucji kadrowej tak jak my i ma trzon drużyny ten sam od 2-3 lat i teraz te piłkarzyki po prostu są zgrane i tym właśnie zgraniem i chęcią mogą wygrywać. Odense z nami jakąś wielką wirtuozeria nie wygrała, ale miała przede wszystkim drużynę. Taka jest prawda, nie ma się co podniecać wspaniała gra Legii. dzisiaj równie dobrze ten Hapoel mógł ich powieść 3-0 a mogli wygrać sami też z 3-0. Tam wszystko się rozchodzi o dyspozycję dnia drużyny złożonych głównie ze słabych piłkarzyków którzy wznoszą się na wyżyny powalczą i coś ugrają albo zagrają na swoim normalnym poziomie i dostaną w dupę u siebie z Podbeskidziem. Żeby nie było, za dobrych piłkarzy w Legii uważam: Żewłakow, Vrdoljak,Radovic i Ljuboja. Reszta począwszy od Komorowskich, Jędrzejczyków, Rybusów,Borysiuków,Golów, Wawrzyniaków,Kuciaków czy Skabów i innych to są matoły słabe jak barszcz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Szkoda tylko, że w niedziele nie będą mieli siły biegać.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie ma się co znowu jarać. Hapoel to mocno przeciętna ekipa, jak dla mnie klasy Litexu. Legioniści zagrali niezły mecz i ograli słabszego rywala, chwała im za to, bo różnie w takich meczach bywa, ale bez podniety.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
oczywiscie ze bez podniety tylko drwale z Odense to tez w zasadzie mocno przecietna druzyna ,a jednak to my gralismy piach a oni strzelali bramki,trzeba prawdzie spojrzeć w oczy i powiedziec sobie ze niestety ale my sie cofamy pomału ,taka Legia chociaz sprobowala zagrac ambitniej do upadlego do ostatniego gwizdka,a ja mam wrazenie ze nasz klub to sobie odpuszcza LE [no moze cos tam sie ugra ] i koncentruje sie bardziej teraz na lidze
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jestesmy do niczego, wygralismy z cieniakami... Cholera.
Powinno byc 10:0, ja wiem. PS: I tak serio mysle ze ten mecz byl slaby....szczegolnie pierwsza polowa. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednak Odense to imho klasa wyżej. Tak gdzieś półka Dynama Bukareszt, jeśli mamy porównywać naszych i Legii rywali. Jak my zawalimy drugi mecz z Odense, a Legia coś zapunktuje z Dynamem, to będzie im trzeba oddać, że na tle Europy pokazali się lepiej.
![]()
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Od kiedy Legia ma w grupie Dinamo Bukareszt ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj tam, Rapid. Jeden pies
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Trzy klasy wyżej. A dzisiejsze 3-2 to mega fuks i przypadek. Zlekceważyli nas. To samo ze Spartakiem. I tego... Apoel by pozamiatał.
P.S. A poważnie to Hapoel ma dwóch takich murzynów jakich nie widziałem na polskich boiskach. Ten Toto Tamuz świetny. Technicznie jak Ljuboja, ale zdecydowanie dynamiczniejszy. Drugi grał z nr 40. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
przeciętna ekipa, ktora rok temu grala w LM i wygrała tam z Benficą 3:0
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
3:2 u siebie z teoretycznie najslabszą drużyną. Kolejny mecz pokazał jak nierówno grają. Problem Skorży.
Na trybunach miazga, momentami cały stadion, nawet z lożami, jechał. W końcówce zwłaszcza. Warszawa dzisiaj świątecznie Zdrowie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Wyobraź sobie, że ten sam gościu grał z Wisłą w Beitarze Jerozolima. Jakoś szczególnie się nie wyróżniał w tym dwumeczu. Chyba, że nagle stał się mega zawodnikiem. Widać jaki postęp zrobiła nasza piłka kopana...masakra. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Tylko ,że on miał wtedy 20 lat. Przez te 3 lata widać rozwinął się i dojrzał piłkarsko, a wczoraj rzeczywiście grał bardzo dobrze.
Ostatnio edytowane przez lukas74 : 30.09.2011 o godz. 06:42.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Co by nie mówić o Legii, to trzeba mieć duże cojones aby wygrać mecz w którym nic nie wychodzi na początku. Ten Tamuz faktycznie był świetny. PS. No i już Legia załatwiła sobie bramkarza, który w najbliższym czasie pewnie zostanie najlepszym bramkarzem ligi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ja się zastanawiam tak co ma w sobie to forum, że jak tylko Legia lub Amika wygrają to wpadają tu kibice w/w drużyn i się jarają
Ja na forum Amiki, Legii, Widzewa itd nawet nie byłem raz w życiu! Jak chce po pijaku coś napisać to wpadam tutaj, bo jestemm u SIEBIE.... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tylko, że zobacz ilu gości z tamtej drużyny odeszło między sezonami. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Co w żaden sposób nie zmienia faktu, że drwale z Odense to poziom Żydków albo nawet niższy
![]()
I pedzioł Herr Gott do wenża
Idź wek Ty pierońska szlango. I wenż był ab |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ku*wa nie da się tego Toto Tamuza kupić? NIe dośc, że dynamiczny to jeszcze dobry technicznie. I taki zwierzak agresywny...Zajebisty napastnik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
I tak naprawdę to my się ośmieszamy przed nimi, a jesteśmy u siebie... Mecz meczowi nierówny i nie można przewidzieć jakby Wisła spisała się z Hapoelem i Spartakiem, a Legia z APOELEM i Odense, więc skończcie te śmieszne wywody na ten temat. Gratulacje dla Legii. Mam nadzieje, że w niedziele, to jednak Wisła będzie górą |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Porównując wyniki pucharowe: Hapoel: porażka z Vaduz i Ekranasem (wygrane rewanże) Odense: wygrana z Panathinaikosem czy Villarreal (przegrany rewanż) Ja osobiście mam całkiem inne spojrzenie na tę sprawę. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mecz trwa 90 minut a nie 45 minut. Legia pokazała charakter ale kosztowalo ja to bardzo duzo wysiłku wiec licze na słabsza dyspozycje w niedziele. Sytuacje maja podobno do Lecha
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Więc zrób wszystkim przyjemność i przestań wrzucać kretyńskie, rasistowskie uwagi. A w obronie nie brakuje Głowackiego, tylko po prostu solidnego stopera. Jeśli o mnie chodzi, może to być Żyd, Eskimos, Arab, Masaj, albo nawet Indianin z puszczy Amazońskiej. Byle by wreszcie się nie denerwować, patrząc na parę Jaliens-Chavez. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Kto nie oglądał dzisiejszego meczu z Legii, niech żałuje. Naprawdę fajnie się to oglądało, obie drużyny grały bardzo ofensywnie.
Legia moim zdaniem zagrała najlepszy mecz za Skorży. Rapid to przecież niezła firma, nas ograli w sparingu a ze Śląska zrobili mielonkę. A w tym meczu byli wyraźnie gorsi. Pytanie tylko, czy dobra forma Legionistów to chwilowy epizod, czy też ma to solidniejsze podstawy. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Dobre zawody w Krakowie i Bukareszcie. Dwie druzyny maja nadal szanse na awans, no i punkciki zdobyte do rankingu.
Co do naszej formy - mamy po prostu bramkarza, Zewlaka na obronie, w dobrej formie Radovica,Rybusa i Ljuboje. Dla mnie jednak super mecz zagral Gol, rozpedza sie chlopak ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Naprawdę fajny mecz Legii.
Nie tak źle z tą polską Ekstraklasą jednak - Legia miała łatwiej w pucharach niż w lidze z Wisłą, czy nawet z Ruchem. Dobrze by było gdyby oba polskie zespoły awansowały - sporo punkcików do rankingów. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dwa dobre ale jakże inne mecze.U nas Fulham się przyczaiło czym sprowokowało 'szachy' - nawet grając 11/11 - w Rumunii otwarty futbol i wymiana ciosów gdzie Legia zasłużenie wygrała, mimo iż karny dla Rapidu był tak samo ewidentny jak ten dla Jagi
Na prawdę zaczynam się bać Legii jeśli chodzi o ligę 'Mają rozmach s....ysyny' ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Po meczach Rapid-Slask wydawalo mi sie, ze Rumuni to pilkarsko inna półka, a tu proszę jak Skorża poustawia zespoł w pucharach to nie ma ch... we wsi. Warto tez podkreslić świetny doping kibiców Legii - grali u siebie. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|