The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2011, 19:36
Biton, Nunez, Iliev najlepsi. Sami nowi, dwóch wypożyczonych, jeden stary :(

Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 20.10.2011, 20:06
Skandaliczny komentarz Kozminskiego! Skan-da-li-czny !
Czego Wisla nie zrobila - robila zle. Co za kutas. Zemsta ze tatusia gnoja z Wisly pogonili.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 20.10.2011, 20:07
Dudu Biton na wagę złota !!!!
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Gratuluje zwycięstwa
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Czy jest soc pozytywnego w tym meczu oprócz wyniku i tego że zagrali młodzi Polacy?
I
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.10.2011, 20:08
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Skandaliczny komentarz Kozminskiego! Skan-da-li-czny !
Czego Wisla nie zrobila - robila zle. Co za kutas. Zemsta ze tatusia gnoja z Wisly pogonili.
skandaliczne to było studio w przerwie i jazda po całości po stadionie i głupie podśmiechujki, są pewne granice których się nie przekracza a taka usterka może się zdarzyć zawsze.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.10.2011, 20:09
Nunez, gdyby nie aktorstwo, piłkarz meczu! To jak się ustawiał, jak dyrygował drużyną, jak rozdzielał piłki, z jaką łatwością odbierał piłkę rywalom - klasa, nareszcie zagrał na miarę swojego dużego potencjału.
Odpowiedz cytując
TRZEBINIAnin
Senior Member

Od: 09.2011

Stary 20.10.2011, 20:09
Brawo WISŁA ! ! !
Dobry naprawde dobry mecz, pełne 90 minut kontroli, zapewne wpływ też miał na to czerwony kartonik fulham
Pareiko bezbłędnie
Obrona
Chyba Kew najlepszy, najsłabszy Diaz
pomoc
Wilk i Nunez na +, Iliev chyba najlepszy na boisku, Kirm słabo jak zwykle, Garguła poczatek bdb a pozniej coraz słabiej...
Biton ... znów bramka, brawo

Czekaj i Brud sobie grają po pare minut na przeciwko Fulham, no i nawet Boguś ... zajebiście

podsumowując:

Dobry mecz, 3 pkt ale też bez zbędnej podniety
BRAWO WISŁA !
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.10.2011, 20:11
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
Czy jest soc pozytywnego w tym meczu oprócz wyniku i tego że zagrali młodzi Polacy?
Nie. Możesz już zacząć się ciąć. Tylko pamiętaj - wzdłuż żyły.

Mecz wygrany, młodzi weszli i to na tyle krótko, że nie zdążyli niczego zepsuć Nie spodziewałem się, oby tylko takie niespodzianki Wisła nam sprawiała.

No i Maaskant górą, Jaliens i Lamey zresztą też. Aż sobie dzisiaj wejdę na "weszło"
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 20.10.2011, 20:13
Wcale dobrego meczu nie zagraliśmy, po prostu przeciętnie. Cieszą 3 pkt. Z grą nadal słabo.
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

podszywacz napisał(a):Wyświetl post
Jak się nazywa ta ku..wa prowadząca studio w Polsacie? Wrzuciłbym im do studia wszystkim granat.
No cóż oprócz sałatki z buraków, zabiłbyś też człowieka - Waldemar Prusik zachowywał się OK
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

wolfy napisał(a):Wyświetl post

Mecz wygrany, młodzi weszli i to na tyle krótko, że nie zdążyli niczego zepsuć Nie spodziewałem się, oby tylko takie niespodzianki Wisła nam sprawiała.

No i Maaskant górą, Jaliens i Lamey zresztą też. Aż sobie dzisiaj wejdę na "weszło"
no to fajnie że taki poziom piłkarski Cie zadowala, że frekwencja też Ci odpowiada.
I
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 20.10.2011, 20:15
Pierwszy prawdziwy sukces Maaskanta przyszedł w najlepszym możliwym momencie. Atmosfera po odpadnięciu z LM, klęsce z Odense i po porażce z Legią była grobowa, a kontrowersyjne zwycięstwo z Jagą nie pomogło.

Dziś jednak trzeba powiedzieć: zagraliśmy wreszcie niezły mecz, ze zdecydowanie lepszym (kadrowo) od nas zespołem. I udało się zdobyć cenne 3 punkty. Niezależnie od naszej dalszej gry w grupie LE, to jest spory sukces i bardzo miła niespodzianka. Mam też nadzieję, że to zwycięstwo podbuduje psychicznie naszych piłkarzy i da im większą pewność w grze.

Spora w tym zasługa naszego trenera. Nie graliśmy na "hurra" po wyrzuceniu zawodnika Fulham, tylko trzymaliśmy się ostrożnej gry i próby szybkiej piłki. Parę razy się to udało w pierwszej połowie. W drugiej siadł kondycyjnie Garguła, który wcześniej nieźle kreował grę - więc i nasz atak pozycyjny wyglądał gorzej. Mamy jednak świetnego Bitona, do tego niezłych Iliewa i Kirma i to dziś wystarczyło.

Najbardziej jednak cieszy postawa zawodników, po których nie tylko ja jechałem równo (i to nie bez powodu): Jaliensa i Lameya. Obaj dziś zagrali dobre zawody, w przypadku Kew powiedziałbym nawet, że bardzo dobre. W ogóle dziś defensywa wyglądała całkiem nieźle - Chavez co prawda wyleciał, ale grał też nieźle, a jego zejście z boiska nie miało już wpływu na wynik. Najsłabszym ogniwem był Diaz, który był niemiłosiernie ogrywany przez Anglików.

Dostałem bardzo miły prezent na imieniny, dzięki
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 20.10.2011, 20:15
Proszę o bana dla tego usera, są granice głupoty...

Bardzo dobry mecz Wisły, Fulham bez pomysłu... kontrola przez 90 minut... Gratulacje !

A i pierd.... tych alkoholikow z polsatu... plakac sie tylko chce jak sie pomysli jak wiekszosc pilkarzy sie stacza na emeryturze ;]
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Stary 20.10.2011, 20:16
wolfy napisał(a):Wyświetl post

I znajdziesz wypowiedzi, że wszystkiemu jest winien sędzia, który nie powinien Angola wyrzucić ale już na 100 procent wyrzucić powinien Chaveza

Jest wygrana. Kibice Wisły się cieszą
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Stary 20.10.2011, 20:19
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Pierwszy prawdziwy sukces Maaskanta przyszedł w najlepszym możliwym momencie.
Dostałem bardzo miły prezent na imieniny, dzięki
Było tak gorąco?

Pierwszy sukces Maaskanta w Polsce to MP, drugi to awans do LE, ten jest trzeci

Wszystkiego najlepszego!
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Stary 20.10.2011, 20:22
Jeszcze co do studia to Kołtoń jednak jest większym idiotą niz myślałem
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.10.2011, 20:23
no to fajnie że taki poziom piłkarski Cie zadowala, że frekwencja też Ci odpowiada.
No i jeszcze nie wspominając o brzydkiej pogodzie, kryzysie gospodarczym i wysokiej cenie franka szwajcarskiego.

Wolfy, Ty po prostu się zadowalasz byle czym.
Odpowiedz cytując
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 20.10.2011, 20:25
Nie ma sie co przejmować panami w studiu ani tymi co komentowali nasze spotkanie oni najlepiej to by woleli w pucharach pewien twór Wroniecko - Poznański.

A tak co do samego meczu to jest to miła niespodzianka graliśmy dzisiaj bez Meliksona, Małeckiego, Jovanovicia, Sobola nie myślałem że zagramy najlepszy mecz jak na razie w tych rozgrywkach tak osłabieni. Dzisiaj najlepsze mecze w Wiśle odkąd są zagrali Lamey i Jaliens niestety Maskant dalej stawia na tego pseudo piłkarza Diaza szkoda o nim pisać bo o jego fatalnej grze można by nakręcić już telenowele. Maskant widzę że dał sie również poddać presji kibiców i zagrali Czekaj i Brud super oby cześciej zwłaszcza Czekaj.

Pozdrowienia dla wiernych kibiców Wisełki z Norwegii
Jazda Jazda Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 20.10.2011, 20:25
Kociewiak napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze co do studia to Kołtoń jednak jest większym idiotą niz myślałem
A co powiedział?
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Stary 20.10.2011, 20:28
Co do Majchrowskiego miał racje, ale z samym stadionem przesadzał, mówiąc i potwierdzając słowaKoźminskiego, że stadion to nie jest nowoczesny nawet jak na XX wiek, że komfort oglądania to też jest zły i ta awaria to też skutek bublowatości stadionu i tak dalej i tak dalej... a Borek coś bredził o samolotach które mogły by lądować przy liniach bocznych.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.10.2011, 20:28
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Wolfy, Ty po prostu się zadowalasz byle czym.
Prosty ze mnie człowiek - cóż zrobić.

Widać, że nasi się juz nie pierdziela i wykorzystują cały znany sobie arsenał boiskowych fauli: od symulki po miękkie faule. Nie powiem, żeby mi to przeszkadzało
Jest w nich ambicja, chęć zwycięstwa i pokazania się. Może jednak mendy niechcący się nam przysłużyły i pomogły w zbudowaniu "team spirit"? Piłkarsko jesteśmy słabi, ale walczymy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.10.2011 o godz. 20:32.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
starybulon
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 20.10.2011, 20:29
Koźmiński-ło matko boska tragedia!!!!!!
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.10.2011, 20:29
A ty pewnie w 7 minut ze stadionu wróciłeś, bo tak dbasz o frekwencje? Co za żenada...

Co do meczu... piłkarsko tak sobie, ale i tak lepiej niż Fulham. Odense sobie z nimi nie poradziło.

Szacun dla Maskaanta, że z tak beznadziejniej kadrowo drużyny - bez Małeckiego, Sobolewskiego , Meliksona, Genkova, Jovanovica zrobił kolektyw, który może nie gra zajebiście, ale walczy w każdym meczu do końca i z całych sił. I wyniki ma super.

I skumajcie - Maskaant robi drużyne między innymi dlatego, ze pier..doli smuty na konferencjach i broni swoich zawodników mimio, że czasem grają kiche. Ze słabych zawodników robi walczącą drużynę.

Brawo Wisła!
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 20.10.2011, 20:30
ociec Ciemka napisał(a):Wyświetl post
Było tak gorąco?

Pierwszy sukces Maaskanta w Polsce to MP, drugi to awans do LE, ten jest trzeci

Wszystkiego najlepszego!
Pardon, miało być: sukces w europejskich pucharach. Przejście Liteksu to był obowiązek.

Znając naszego Bossa, pewnie już zaczynał myśleć o zmianach. Teraz Maaskant ma szansę na odbudowanie zaufania u właściciela.

Oczywiście nie przesadzałbym z hurraoptymizmem, bo sytuacja w grupie jest trudna. Ale przynajmniej nie zbieramy bęcków od wszystkich. Fulham to jednak niezła firma.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 20.10.2011, 20:31
To nieprawdopodobne jak media "ogólnopolskie" nienawidzą Wisełki - za dużo sukcesów w ostatnich 13 latach
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 20.10.2011, 20:33
Wisełko, przepraszam, że zwątpiłem. To się więcej nie powtórzy. Dziękuję całej drużynie za świetny mecz, serce mało nie wypadło z klatki.

Biton - nie mam pojęcia jak on to robi...ale robi, a do tego jak pięknie!

No i wreszcie Robert coś skorygował, może częściej kibice muszą zabierać głos hehe(taki żart, gdyby ktoś zaraz zaczął skakać).

Dziękuję za magiczny wieczór.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 20.10.2011, 20:36
Panowie, bije się w pierś. Nie przypuszczałem, że tak grając z Jagiellonią zdobędziemy jakiekolwiek punkty w meczu z Fulham. Niemniej jestem ucieszony, bo nie skończymy z zerowym dorobkiem.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.10.2011, 20:42
Właściwie to nic nie graliśmy, taka prawda. Fulham olewka totalna, zależało im tylko na tym by przeczłapać ten mecz a pomimo tego to my musieliśmy biegać za piłką (wyłączajac okres 11 na 10 gdy Londyńczycy się cofnęli świadomie)
Ale zaraz, o co ja się spinam Win jest win. Patrząc na nasz stan kadrowy to jest nawet sukces.

ps. Fałszywy alarm odn. Garguły. Nic z tego.
Krew mnie zalewa jak widzę jego gre. Człapak który nie wie, że trzeba wesprzeć skrzydłowego czy napastnika i biegać do gry w te sektory. On się woli przyglądać. Siły nie ma, czy ma na wszystko tak wyjebane ?
..
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Stary 20.10.2011, 20:44
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Pardon, miało być: sukces w europejskich pucharach. Przejście Liteksu to był obowiązek.

Znając naszego Bossa, pewnie już zaczynał myśleć o zmianach. Teraz Maaskant ma szansę na odbudowanie zaufania u właściciela.

Oczywiście nie przesadzałbym z hurraoptymizmem, bo sytuacja w grupie jest trudna. Ale przynajmniej nie zbieramy bęcków od wszystkich. Fulham to jednak niezła firma.
Niby tak, ale przejście Levadii czy Karabachu też się wydawało obowiązkiem. Ja się bardzo cieszę z tej LE choć uważam, że klub spieprzył ją marketingowo. To sukces, a jest przedstawiany jak porażka.

Od roku - mam nadzieję, że się nie mylę - próbujemy budować w miarę porządny klub. Nie potrafimy się jeszcze w tym wszystkim odnaleźć - wydaje nam się, że jesteśmy WIELCY, a jesteśmy przeciętnym europejsko klubikiem (przypomnę losowanym z czwartego, najgorszego koszyka). I wygrana z drużyną z Premiership po prostu MUSI cieszyć
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów