|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Biton, Nunez, Iliev najlepsi. Sami nowi, dwóch wypożyczonych, jeden stary :(
![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skandaliczny komentarz Kozminskiego! Skan-da-li-czny !
Czego Wisla nie zrobila - robila zle. Co za kutas. Zemsta ze tatusia gnoja z Wisly pogonili. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Dudu Biton na wagę złota !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Gratuluje zwycięstwa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy jest soc pozytywnego w tym meczu oprócz wyniku i tego że zagrali młodzi Polacy?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
skandaliczne to było studio w przerwie i jazda po całości po stadionie i głupie podśmiechujki, są pewne granice których się nie przekracza a taka usterka może się zdarzyć zawsze.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nunez, gdyby nie aktorstwo, piłkarz meczu! To jak się ustawiał, jak dyrygował drużyną, jak rozdzielał piłki, z jaką łatwością odbierał piłkę rywalom - klasa, nareszcie zagrał na miarę swojego dużego potencjału.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Brawo WISŁA ! ! !
Dobry naprawde dobry mecz, pełne 90 minut kontroli, zapewne wpływ też miał na to czerwony kartonik fulham Pareiko bezbłędnie Obrona Chyba Kew najlepszy, najsłabszy Diaz pomoc Wilk i Nunez na +, Iliev chyba najlepszy na boisku, Kirm słabo jak zwykle, Garguła poczatek bdb a pozniej coraz słabiej... Biton ... znów bramka, brawo Czekaj i Brud sobie grają po pare minut na przeciwko Fulham, no i nawet Boguś ... zajebiście podsumowując: Dobry mecz, 3 pkt ale też bez zbędnej podniety BRAWO WISŁA ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Mecz wygrany, młodzi weszli i to na tyle krótko, że nie zdążyli niczego zepsuć Nie spodziewałem się, oby tylko takie niespodzianki Wisła nam sprawiała.No i Maaskant górą, Jaliens i Lamey zresztą też. Aż sobie dzisiaj wejdę na "weszło" ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wcale dobrego meczu nie zagraliśmy, po prostu przeciętnie. Cieszą 3 pkt. Z grą nadal słabo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
I
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pierwszy prawdziwy sukces Maaskanta przyszedł w najlepszym możliwym momencie. Atmosfera po odpadnięciu z LM, klęsce z Odense i po porażce z Legią była grobowa, a kontrowersyjne zwycięstwo z Jagą nie pomogło.
Dziś jednak trzeba powiedzieć: zagraliśmy wreszcie niezły mecz, ze zdecydowanie lepszym (kadrowo) od nas zespołem. I udało się zdobyć cenne 3 punkty. Niezależnie od naszej dalszej gry w grupie LE, to jest spory sukces i bardzo miła niespodzianka. Mam też nadzieję, że to zwycięstwo podbuduje psychicznie naszych piłkarzy i da im większą pewność w grze. Spora w tym zasługa naszego trenera. Nie graliśmy na "hurra" po wyrzuceniu zawodnika Fulham, tylko trzymaliśmy się ostrożnej gry i próby szybkiej piłki. Parę razy się to udało w pierwszej połowie. W drugiej siadł kondycyjnie Garguła, który wcześniej nieźle kreował grę - więc i nasz atak pozycyjny wyglądał gorzej. Mamy jednak świetnego Bitona, do tego niezłych Iliewa i Kirma i to dziś wystarczyło. Najbardziej jednak cieszy postawa zawodników, po których nie tylko ja jechałem równo (i to nie bez powodu): Jaliensa i Lameya. Obaj dziś zagrali dobre zawody, w przypadku Kew powiedziałbym nawet, że bardzo dobre. W ogóle dziś defensywa wyglądała całkiem nieźle - Chavez co prawda wyleciał, ale grał też nieźle, a jego zejście z boiska nie miało już wpływu na wynik. Najsłabszym ogniwem był Diaz, który był niemiłosiernie ogrywany przez Anglików. Dostałem bardzo miły prezent na imieniny, dzięki ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Bardzo dobry mecz Wisły, Fulham bez pomysłu... kontrola przez 90 minut... Gratulacje ! A i pierd.... tych alkoholikow z polsatu... plakac sie tylko chce jak sie pomysli jak wiekszosc pilkarzy sie stacza na emeryturze ;] ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jest wygrana. Kibice Wisły się cieszą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze co do studia to Kołtoń jednak jest większym idiotą niz myślałem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie ma sie co przejmować panami w studiu ani tymi co komentowali nasze spotkanie oni najlepiej to by woleli w pucharach pewien twór Wroniecko - Poznański.
A tak co do samego meczu to jest to miła niespodzianka graliśmy dzisiaj bez Meliksona, Małeckiego, Jovanovicia, Sobola nie myślałem że zagramy najlepszy mecz jak na razie w tych rozgrywkach tak osłabieni. Dzisiaj najlepsze mecze w Wiśle odkąd są zagrali Lamey i Jaliens niestety Maskant dalej stawia na tego pseudo piłkarza Diaza szkoda o nim pisać bo o jego fatalnej grze można by nakręcić już telenowele. Maskant widzę że dał sie również poddać presji kibiców i zagrali Czekaj i Brud super oby cześciej zwłaszcza Czekaj. Pozdrowienia dla wiernych kibiców Wisełki z Norwegii Jazda Jazda Biała Gwiazda ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do Majchrowskiego miał racje, ale z samym stadionem przesadzał, mówiąc i potwierdzając słowaKoźminskiego, że stadion to nie jest nowoczesny nawet jak na XX wiek, że komfort oglądania to też jest zły i ta awaria to też skutek bublowatości stadionu i tak dalej i tak dalej... a Borek coś bredził o samolotach które mogły by lądować przy liniach bocznych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Prosty ze mnie człowiek - cóż zrobić.
Widać, że nasi się juz nie pierdziela i wykorzystują cały znany sobie arsenał boiskowych fauli: od symulki po miękkie faule. Nie powiem, żeby mi to przeszkadzało ![]() Jest w nich ambicja, chęć zwycięstwa i pokazania się. Może jednak mendy niechcący się nam przysłużyły i pomogły w zbudowaniu "team spirit"? Piłkarsko jesteśmy słabi, ale walczymy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.10.2011 o godz. 20:32.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Koźmiński-ło matko boska tragedia!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Co do meczu... piłkarsko tak sobie, ale i tak lepiej niż Fulham. Odense sobie z nimi nie poradziło. Szacun dla Maskaanta, że z tak beznadziejniej kadrowo drużyny - bez Małeckiego, Sobolewskiego , Meliksona, Genkova, Jovanovica zrobił kolektyw, który może nie gra zajebiście, ale walczy w każdym meczu do końca i z całych sił. I wyniki ma super. I skumajcie - Maskaant robi drużyne między innymi dlatego, ze pier..doli smuty na konferencjach i broni swoich zawodników mimio, że czasem grają kiche. Ze słabych zawodników robi walczącą drużynę. Brawo Wisła! ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Znając naszego Bossa, pewnie już zaczynał myśleć o zmianach. Teraz Maaskant ma szansę na odbudowanie zaufania u właściciela. Oczywiście nie przesadzałbym z hurraoptymizmem, bo sytuacja w grupie jest trudna. Ale przynajmniej nie zbieramy bęcków od wszystkich. Fulham to jednak niezła firma. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
To nieprawdopodobne jak media "ogólnopolskie" nienawidzą Wisełki - za dużo sukcesów w ostatnich 13 latach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Wisełko, przepraszam, że zwątpiłem. To się więcej nie powtórzy. Dziękuję całej drużynie za świetny mecz, serce mało nie wypadło z klatki.
Biton - nie mam pojęcia jak on to robi...ale robi, a do tego jak pięknie! No i wreszcie Robert coś skorygował, może częściej kibice muszą zabierać głos hehe(taki żart, gdyby ktoś zaraz zaczął skakać). Dziękuję za magiczny wieczór. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Panowie, bije się w pierś. Nie przypuszczałem, że tak grając z Jagiellonią zdobędziemy jakiekolwiek punkty w meczu z Fulham. Niemniej jestem ucieszony, bo nie skończymy z zerowym dorobkiem.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Właściwie to nic nie graliśmy, taka prawda. Fulham olewka totalna, zależało im tylko na tym by przeczłapać ten mecz a pomimo tego to my musieliśmy biegać za piłką (wyłączajac okres 11 na 10 gdy Londyńczycy się cofnęli świadomie)
Ale zaraz, o co ja się spinam Win jest win. Patrząc na nasz stan kadrowy to jest nawet sukces.ps. Fałszywy alarm odn. Garguły. Nic z tego. Krew mnie zalewa jak widzę jego gre. Człapak który nie wie, że trzeba wesprzeć skrzydłowego czy napastnika i biegać do gry w te sektory. On się woli przyglądać. Siły nie ma, czy ma na wszystko tak wyjebane ? ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Od roku - mam nadzieję, że się nie mylę - próbujemy budować w miarę porządny klub. Nie potrafimy się jeszcze w tym wszystkim odnaleźć - wydaje nam się, że jesteśmy WIELCY, a jesteśmy przeciętnym europejsko klubikiem (przypomnę losowanym z czwartego, najgorszego koszyka). I wygrana z drużyną z Premiership po prostu MUSI cieszyć ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|