|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
źródło: z doświadczenia ![]() Cytat:
|
||
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czyli poprostu cała kasa wydana na bilet poszła się je*** ? Taaa....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś może jak stoi sprawa z biletami na Fulham? Ile ich już sprzedano?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nieoficjalnie słyszałem że nico ponad 6 tys ...
Jeśli to prawda to ja nic z tego nie rozumiem . Na apoelu było ponad 20 tys przy cenach biletów ok 50 zł a teraz są po 35-40zł i dupa ... A jeśli chodzi o coś innego niż ceny biletów (jak grają piłkarze i ta cała szopka ) to na tym się nie znam i to mnie nie interesuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
niewiele ponad 6 tysiecy.
Edit: Czemu sie dziwisz? Widzisz, to wszystko kibicu sukcesu sa. Wiernych kibicow to my mamy z 10 tys, ktorzy zawsze lub prawie zawsze sa, a reszta to zwykli kibice sukcesu tudziez kibice przypominajacy sobie o Wisle 3 razy na rok. Niestety taka prawda, poza ttym mecz z apoelem byl o wszystko a teraz widzac postawe druzyny i fatalne wystepy w fazie grupowej LE po prostu wspomnianie "kibice" maja wyjebane. Jest tez duzo ludzi, ktorzy nie kupili jeszcze biletu ale zamierzaja isc, sam nie mam biletu a ide dzis lub jutro dla mnie i 5 kumpli.
Ostatnio edytowane przez vabanq : 17.10.2011 o godz. 12:27.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Liga Mistrzów i jej hymn to było przecież wydarzenie!
Ciężko im teraz wrócić do szarej ligowej rzeczywistości. Nie ma czym się przejmować, róbMY swoje. Klub też nie pomaga, to już nawet Pogoń Szczecin prowadzi sprzedaż online ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie przesadzajmy, że przyczyną takiej frekwencji jest tylko i wyłącznie brak sprzedaży online. Wg mnie przyczyn jest sporo, a głównymi są sytuacja sportowa i atmosfera wokół Wisły oraz tak czy owak bilety, których cena patrząc choćby na grę w LE jest zbyt wysoka. Nie ma co tutaj porównywać meczów w LE gdzie póki co dostajemy oklep do meczu z APOELem, gdzie byliśmy bo niezłych wynikach w eliminacjach, z wielkimi nadziejami na awans. Teraz w LE oklep, a i w lidze jak na Wisełkę jest bez rewelacji. Zwykłemu kibicowi szkoda będzie wyhdać kilkadziesiąt zł, żeby zobaczyć prawdopodobnie kolejny mecz w plecy, i to jeszcze w czwartek gdzie na następny dzień trzeba iść do pracy. Oczywiście to żadne argumenty dla fanatyków, ale oni na meczu będą a chodzi o zapełnienie reszty stadionu. Dlatego wg mnie błędem jest, że na ligę i na puchary nie ma na jakieś sektory biletów za 5, 10 zł. Nie wiem dlaczego w klubie nie widzą, że lepiej sprzedać 20 tys biletów po 5 zł niż 10 tys biletów po 10 zł, nie wiem też czy tak cena przekłada się na popyt, ale wydaje mi się, ze w klubie są jakieś spece które powinny to wiedzieć, tym bardziej przy całym stadionie, który przy zapełnieniu przez 10 tys ludzi nie prezentuje się dobrze. Ale ja sobie tu mogę pisać, a marketingowcy oczywiście wiedzą swoje. Pozdro i do zobaczenia na meczu.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kolega był dzisiaj w strefie i się spytał jednej z Pań która obsługuje kolejki biletowe. Sprzedano 12.500 biletów do ok. godziny 12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
czyli 20-21 tysięcy na 3 dni do meczu jest dobrze ! ale mimo wszystko wszyscy po bilety
![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kosa skoro 12.500 osób kupiło to dobrze! Bardzo dobrze na ligę mamy około 8 tysięcy karnetów więc biletów poszło na Jagę około 7,5t. Jeśli to prawda z tymi 12.500 tysiącami do dobra wiadomość
Do meczu 20k powinno być:] Sam jescze nie mam biletu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Ja mam czyste sumienie, zrobiłem co mogłem w swoim otoczeniu, na mecz idzie cała moja rodzina (na odpowiednie sektory of course), łącznie z matką i ojcem Zachęcajcie ludzi, każdy może być takim "marketingowcem" swojego klubu.![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
8 tyś oni raczej w 3 dni nie sprzedadzą, ba, nawet nie liczą że będą musieli tyle sprzedać. A czemu? Otwarte są 3 słownie TRZY kasy
Kolejka sobie stoi w środku, a przynajmniej stała ok godziny 17. Stania na 15 minut. O reszcie, o moich odczuciach nie będę pisał, lepiej pomilczeć. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
W dniu meczu bilet na C bez problemu? Mam zamiar jechac na mecz, bede pewnie kolo 18 w Krakowie(pociag z W-wy). Moze nie tu ale spytam, czy sklep jest otwarty i bede mogl kupic na luzie t-shirt?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
C jest jedyną trybuną gdzie może nie być biletów przed meczem. Ale pojedyncze sztuki zawsze powinny zostać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
15 tysięcy bedzie i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Co do t-shirt to na luziku kupisz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Zarząd klubu nawet nie zdaje sobie sprawy jak wzrosła by frekwencja wprowadzając sprzedaż biletów przez internet. Wisła ma kibiców w całej Polsce a wielu z nich nie jeżdzi na mecze bo nie jest pewna czy dostanie bilety przed meczem (w tym sezonie oddali cały stadion, frekwencja jest słaba to nie ma z tym problemów). Wiem to na moim przykładzie bo do Krakowa mam ok. 250 km i dopiero od 2 sezonów w miarę regularnie jeżdżę na mecze (przynajmniej raz w miesiącu przyjeżdżam) bo nie ma problemu z kupieniem biletu przed meczem. Wiśle kibicuje od urodzenia (wszystkie mecze na których być nie mogę oglądam w tv) ale w sezonach poprzednich bilety nie były tak łatwo dostępne i trudno było je dostać. DLATEGO SPRZEDAŻ INTERNETOWA JAK NAJSZYBCIEJ A FREKWENCJA BĘDZIE WIĘKSZA
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 17.10.2011 o godz. 19:13.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzięki za odpowiedzi. Zobaczymy się w czwartek mam nadzieje
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
A o bilety nie masz co sie martwić, napewno dostaniesz. ![]()
*** Forza Wisła ***
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzięki. Bede jechal o 13, bo o tej koncze zajecia na których musze byc, a wiec spokojnie powininem zdążyć. Tak o 18 max bede. O bilet się juz nie martwie, tylko kibicować.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Mam do sprzedania bilet na mecz Wisła- Fulham, sektor E16 , wygrałam bilet w konkursie ale mam już kupiony na inny sektor, dane do biletu mam dopiero wysłać, cena do uzgodnienia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A o to ciekawostka dla tych co uważają że bilety na Wisłę są tanie. Otóż Fulham prowadzi juz sprzedaż biletów na mecz z Wisłą w Londynie w dn. 3 XI 2011 i ceny biletów zaczynają sie tam od 5 funtów czyli 25 zł (czyli taniej niż u nas gdzie najtańsze są po 29 zł! ) Najdroższe zaś kosztują - jeżeli zakupi się je do 2 XI czyli do dnia przed meczem - 15 funtów czyli 75 zł ( u nas 80 zł ) .
Dedykuję włodarzom Wisły http://www.fulhamfc.com/Tickets/Game...rakowHome.aspx |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bilety u nich tanie na ten mecz bo jesteśmy dla nich słabi i chcą zapelnić stadion,u nas bilety byłyby również bardzo tanie gdybyśmy gościli np drużyne z malty w el ligi europejskiej.Na Skonto były bardzo tanie a były to rozgrywki LM
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Stojąc w dość sporej kolejce można było zaobserwować, że na C kupuje bilet wiele osób które nie posiadają kart kibica, co oznacza że na mecze nie chodzą, bo od kilku meczy jest ona wymagana. Kupują ludzie, którzy sa pierwszy raz na naszym stadionie, bo są studentami i będąc w Krakowie słyszeli że fajnie jest na C. Może idą tam bo można się polansoać, że było się na C..jeszcze na meczu z Londyńskim Fulhamem..
To jest bez sensu. Na C mają chodzic tylko najwięksi fanatycy, którzy idą tam by zdzierać gardła i dopingować swoją drużynę. Nie ważne czy gra z Podbeskidziem czy Barceloną. Na sektor C nie idzie się bo jest fajna atmosfera, tylko by ta atmosfere tworzyć. Dlatego uważam, że osoba, która idzie pierwszy raz na mecz albo co jakiś czas bo Liga Mistzrow czy Europejska nie powinna iść na trybunę C, bo to trybuna nie dla niego... oglądnąć oprawę czy wysłuchać doping może sobie z innej, nawet w tej samej cenie z trybuny G! Warto zwracać uwagę na to kto idzie na C, bo właściwi ludzie na C są receptą na doping, o jakim wszyscy marzymy. ![]()
] Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi raz wybrałbym tą samą drogę
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
aa..kwestia wybierania sobie miejsc na sektor C też jest bardzo zenująca..
![]()
] Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi raz wybrałbym tą samą drogę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Można by wprowadzić sprzedaż na C tylko dla posiadaczy Kart Kibica i taki delikwent mógłby albo ruszyć tyłek i wyrobić KK co może by go zmobilizowało do chodzenia na mecze ligowe lub, by wybrał inny sektor.
|
|
|