|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
bylem dzisiaj w kasach bilety na fulham schodza nawet niezle kolejek co prawda nie ma ale stale ktos przychodzi takze frekwencja moze byc ciekawa poza tym sporo turystow z zagranicy sie paleta
![]() natomiast na Jage na C zostalo jeszcze troche na C5 inne sektory nie wiem
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 13.10.2011 o godz. 23:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ponoć leci nadkomplet. Sprzedano już 48543 bilety + koniki. Szykuje się niezły ścisk.
Fancluby zarezerwowały ok. 275 tysięcy biletów z czego 17 tysięcy biorą Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody. A sektor rodzinny ma mieć pojemność 45 654 miejsc. Sektor gości ma być na Hutniku - wykupili już cały stadion plus boiska rezerwowe - ale nie wiadomo czy im postawią telebim... Jeszcze jakieś głupie pytania?
Ostatnio edytowane przez Devonisch : 13.10.2011 o godz. 23:24.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
Od dawna gorączkujesz i majaczysz ? Weźże gościu ochłoń. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ja mam takie proste, glupie pytanko.. czy strefa kibica w dzien meczu jest otwarta az do momentu rozpoczecia tego meczu? bo chce sie wybrac na mecz z Jaga, ale w Krk moge byc dopiero ok. 16.00.. czyli jesli kasy bylyby czynne tak jak normalnie w sobote, to nie mialbym szans na wyrobienie karty i zakup biletu.. pewnie kwestia juz nieraz byla poruszana, ale ciezko sie przebic przez tak obszerny temat..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
super
dzieki wielkie za informacje i do zobaczenia na stadionie w takim razie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wszystkich fanów Białej Gwiazdy pragniemy poinformować ...
że na meczu z Jagiellonią można będzie wejść w posiadanie wydawnictwa jubileuszowego na 105 lecie Wisły. Wydawnictwo pojawi się na każdym z sektorów. Przy zakupie biletu też można wejść w posiadanie SKWK |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kupował ktoś na B lub D? Wie ktoś jak tam sytuacja? dużo biletów poszło z tych sektorów?
po bilety bede dopiero jutro. Na młynie wolne miejsca tylko na C5 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na FUlham bilety leca jak na sytuacje niezle.T jest paranoja.LE to juz dla Wisły mozna powiedziec rozgrywki zakonczone przed ich rozpoczeciem.Widac jak sie ludzie mobiluzją zeby tylko przyjsc i zobaczyc zagranicznego rywala:/
![]()
Tylko Wisła...
San Antonio Spurs ) 99,03,05,07 Madrid cabron.... Detroit Red Wings! |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wiadomo jak sie sprzedaja na Jagiellonie?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zapewne zwroty z fc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Już ktoś tak kiedyś pisał...
a bylo... wiadomo jak ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wiem, że to pytanie już się kiedyś pojawiło, ale nie bardzo mi się uśmiecha przeglądać 237 stron.
Da radę zabrać kumpla na dzisiejszy mecz na karnet taty, który nie da rady dziś pójść? Wiem, że to wszystko imienne i że po ewentualnym wylegitymowaniu mogą nie wpuścić, ale czy niesie to za sobą jakieś inne konsekwencje? ![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie, nie zamkną go za próbe wejścia ;d
Najwyżej nie wejdzie i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Po prostu nie wejdzie ten ktoś na ten karnet i tyle.
Co do biletów, kolejek nie ma w kasach i założę się że powtórzy się sytuacja z Ruchu kiedy to mecz się zaczynał a kolejka po bilety zakręcała się parokrotnie przy ogrodzeniach od parku Jordana. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardziej miałem na myśli odebranie karnetu.
Jest to oczywiście karnet nieulgowy, a kolega na 25+ raczej nie wygląda. Dzięki za odpowiedzi. ![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Teoretycznie się nie da a praktycznie warto spróbować nie wiem jak jest teraz ale mnie się w tamtym sezonie nie raz udało
, i to na karnet kumpla wchodziła dziewczyna ;p , Innych konsekwencji niż rozłąka z kumplem który zostanie za bramą nie powinno być , , dziś potrzeba mase ludzi by stadion zapełnić więc życze z całego serca powodzenia i dobrze że się miejsce z karnetu nie zmarnuje |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
) |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zmieniło się coś od ubiegłego sezonu w kwestii pilnowania miejsca nabitego na bilet w młynie czy można wszędzie zajmować miejsce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kolejka do wyrobienia kk konkretna - to cieszy. Po bilety kolejki brak, ale sa caly czas ludzie. Pierwsze 4 kasy na Jage
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Byłem wczoraj w sk ogarnąc tą kartke z loginem i hasłem. ten łysy ziomek co wpuszczał lud po kk powiedział mi ze nie potrzebuje tego teraz bo to bedzie potrzebne jak wprowadzą sprzedaż biletów przez internet.
na pytanie kiedy wprowadzą, odpowiedział ze "nie posiada takiej informacji" Ponoć Ci co wyrabiają kk teraz (np wczoraj) nie dostają w ogóle tej kartki z loginem i hasłem. Prawda to? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
tak, bylem w piątek z kolegą i babka powiedziałą ze mają problemy z drukarką i nie drukują :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
trzeba poprostu dać transparent: Basałaj:Wprowadzić bilety przez internet.Byłem przed meczem i patrzyłem jak na Fulham 1 kasa czynna!!!!skandal i tyle.Jeżeli gralibyśmy z cracovią zamiast z jagą to nie nadążyli by sprzedać biletow!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś wie przypadkiem czy da się zmienić osobe, która jest wpisana na bilecie na inną ? Bo kolega z b. ważnego powodu nie może przyjść na mecz i nie chciałbym, żeby kasa poszła na marne. Chodzi konkretnie o mecz Wisla-Fullham
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zadzwoń do klubu lub wyślij e-maila. Informacja z pierwszej ręki
|
|