|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Wpadł mi dziś w ręce z PS. Chciałem sprawdzić co napiszą o karnym po faulu na Gargule (na ekstraklasa.tv też oczywiście nie ma tej sytuacji). Otóż nie było ani słowa. Natomiast jest, cytuję: "Drugi gol dla Wisły również padł w kontrowersyjnych okolicznościach". Za tydzień okaże się, że Wisła strzeliła wszystkie trzy bramki po błędach sędziego, a na dodatek grała w 15 na 7... To dla tych, którzy dalej wierzą w czyste intencje mediów i "przypadkową" krucjatę przeciwko arbitrom akurat po błędzie na korzyść Wisły. Przygotujcie się teraz na gwizdanie przeciwko Wiśle... Niektórzy znaleźli sobie niezłą drużynę do żałowania, zbitek brutali, sprzedawczyków i pajaców symulujących kontuzje w 60 minucie pod przewodnictwem najuczciwszego trenera świata i piłkarza, który sprzedawał tajemnice szatni aby ratować swoje dobre imię.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|

|
||||||
|
|