|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Boisko ze sztuczną trawą na Nadwiślanie, boiska "ziemne" + bramki jak do piłki ręcznej są na placu na Groblach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można spokojnie pyknąć w billarda (Fantasy Park odpada)?
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Siemierackiego klub Atut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie wiecie kiedy będzie można pobrać film "Bitwa Warszawska"?
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy mogę wrzucić do pralki swoje szale ? zamierzam tylko je wyprać żeby ewentualnie nie zafarbowaly reszty prania, ale czy nie ulegną jakiemuś zniszczeniu? do tej pory pralem recznie ale jest ich teraz sporo wiec woallbym pralkę. Próbował ktoś z was tego manewru?
![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dzięki wielkie
Po prostu myślałem że każda trybuna ma oddzielny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Witam. Mam pytanie! od niedawna na cyfrze + co jakis czas przycinaja mi sie kanaly: Comedy Central(CC Family), MTV, Viva Polska. Po jakims czasie samo przechdzi. gdy to sie dzieje jakk wchodzena menu to jest jakosc 2/10 a normalnie mam 10/10. odrazu uprzedzam ze to nie zalezy od pogody. probowalem instalowac kanaly jescze raz albo resetowac wyjmując kontakt z gniazka ale ni cnie dalo. nie wiecie co to za przypadlosc?
aha dekoder jaki posiadam to: http://www.cyfraplus.pl/technologie/..._srt_6880.html ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Na początek zrób update programu do najnowszej wersji i zobacz czy dalej występuje ten sam problem (będzie to chyba wersja 3.1.1.90 a jak nie podziała to zainstaluj jescze nowszą wersję beta 3.2.64.0). Tylko ściągnij wersję dla twojej komórki
http://www.nokia.pl/pomoc/produkty-p...c-i-pobieranie Zobacz też czy nie masz dziwnych bądź nietypowych wpisów w książce adresowej.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 17.10.2011 o godz. 20:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Tylko te kanały się tną? Aha nie wyjmuj kontaktu z gniazdka bo to może być niebezpieczne. Wyciągaj samą wtyczkę ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Czy w Strefie Kibica lub w Fanatyku można kupić Forza Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Super, że dopiero teraz się obudziłem. No nic i tak dzięki za odpowiedź!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
W godzinach od 17:30 do 20 potrzebuję zaparkować samochód w centrum miasta, dokładnie w okolicach Karmelickiej. Gdzie w okolicy nie wezmą ode mnie opłat za parkowanie ?
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Lea / Szymanowskiego.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dzięki panowie, czyli wszystko co za Alejami idąc od Karmelickiej to już można parkować bez obaw że ujrzę karteczkę z mandatem za brak uiszczenia opłaty ?
Kaan, przyda się dzięki !
Ostatnio edytowane przez tomo : 18.10.2011 o godz. 13:23.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ŚRODY Z ORANGE.
Czyli 2 bilety w cenie 1. Ale jaki koszt wysłania tego esa ? http://www.orange.pl/film-srody-z-or...egulamin.phtml w regulaminie nie widzę kwoty za sms , pomożecie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ale o to mi chodziło! tylko te kanały sie tną! no chyba że jakiś "tvp berlin", którego nie oglądam![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Siema, nie ma nikt z forumowiczów rzutu oraz przekroju(może być skan,rysunek w cadzie bądź innym programie) kawiarni lub restauracji potrzebuje do pracy inżynierskiej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
10 sekund szukania. ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czy może mi ktoś na szybko przetłumaczyć na Angielski słowa H. Reymana? :
Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw, czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustepliwej walki. Nie dopuście tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|