The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
simo23
Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.10.2011, 19:28
ja mam takie szczescie ze kaziu moskal trenował mnie z 3 razy, to brat mojego byłego trenera
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 14.10.2011, 00:29
kornd napisał(a):Wyświetl post
Info z oficjalnej:

W środę trener Maaskant po raz drugi w życiu został ojcem. Także tym razem urodził mu się syn. Szkoleniowcowi Wisły składamy serdeczne gratulacje, a jego żonie i synkowi życzymy dużo zdrowia.
Najmłodszy z Maaskantów będzie nosił aż trzy imiona, w tym jedno polskie. Robert i Lijsbeth swojego potomka nazwali Maas Kaziu Flynn. Na co dzień używać będą tego pierwszego imienia.

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA
To który jest biologicznym ojcem dziecka?
Odpowiedz cytując
Voin
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 14.10.2011, 07:32
Kaziu to na cześć polskiego króla
Odpowiedz cytując
ubi_es
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 15.10.2011, 19:17
15 pazdziernik 2011, trener Maaskant na konferencji prasowej: nie bylo faulu na bramkarzu.
Chyba nigdy nie widziałem Beenhakkera zdenerwowanego. No, może raz. Gdy jeden z piłkarzy spóźnił się na kolację. Bo Leo nie lubi niepunktualności. Zresztą ja też. Ale przyznam szczerze, że tym piłkarzem, który się spóźnił byłem ja. - (c) Kamil Kosowski
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 15.10.2011, 19:28
Nie, wcale. Wszystkie kamery to potwierdzają. No, ale iść za drużyną w zaparte, to również pozytywna cecha
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 15.10.2011, 19:34
Wisła pod wodza Maaskanta nie ma jakiegokolwiek stylu .Michniewicz zjadl taktycznie Maaskanta.Predzej czy pozniej nas ktos upokorzy i obnazy brak jakiegokolwiek pomyslu na gre. Pewnie jak to bedzie Fulham to i tak to kazdy przelknie. Kolejny mecz w ktorym Wisla mimo ze gra u siebie zostala calkowicie zdominowana ,wstyd..
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 15.10.2011, 19:39
Stawianie na Jaliensa i Lameya jest coraz bardziej irytujące..
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 15.10.2011, 19:42
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post
Oby sie szybko wykurował przynajmniej Jovanovic
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.10.2011, 19:46
Jovanović - kontuzja. Czekaj - dopiero po kontuzji, nie wiadomo nawet w jakiej jest formie. Chavez potrzebował odpoczynku po meczach reprezentacji i podróży. Diaz to samo.

Napisz mi na kogo miał postawić Maaskant, geniuszu? Skoro mamy JEDNEGO zdrowego prawego obrońcę, to chyba naturalne że to on będzie grał? Skoro mamy DWÓCH zdrowych i mogących grać przez 90 minut stoperów, to chyba jasne że to oni będą grali?

Ale najlepiej przyłączyć się do tłumu matołów i .......ić bez jakiegokolwiek związku z rzeczywistością. Same mózgi - żaden nawet nie zada sobie trudu żeby sprawdzić jaką mamy sytuację kadrową.

A ponieważ kontuzję złapał Bunoza to przewiduję, że w następnym meczu też zagra Kew. I pewnie znowu znajdzie się paru geniuszy zdziwionych tym faktem.

ubi_es napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiesz, bo jestes Polakiem.
O nie - mój drogi. Bycie sfrustrowanym i niedoinformowanym nie ma nic wspólnego z naszą narodowością. Sami jesteście sobie winni.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.10.2011 o godz. 19:55.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
ubi_es
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 15.10.2011, 19:50
Nie rozumiesz, bo jestes Polakiem. Holenderski trener nam dzis wytlumaczyl na konferencji prasowej jak swietnym zawodnikiem jest Jaliens i jak waznym dla calej druzyny. I dal nam do zrozumienia, ze sie na pilce nie znamy i ze Jaliens to kluczowy zawodnik w Wisle.

Wlasciwie cala jego konferencje prasowa mozna by wkleic w "wykopie" albo innym zrodle smiechu i ludzie mieliby ubaw po pachy. Facet traktuje nas jak idiotow i chowajac sie za holenderskim "ja wiem lepiej", gada takie bajki, ze ciezko w nie uwierzyc.

W skrocie:
- faulu nie bylo,
- Jaliens jest bardzo dobrym i waznym dla Wisly pilkarzem,
- Wisla byla znacznie lepsza, tworzyla sytuacje i wygrala zasluzenie,
- Jagiellonia jest trudnym przeciwnikiem, ale glownie dlatego, ze duzo fauluje i gra na czas,
- Bunoza ma dwie kosci w nodze i beda je przeswietlac jutro.
Chyba nigdy nie widziałem Beenhakkera zdenerwowanego. No, może raz. Gdy jeden z piłkarzy spóźnił się na kolację. Bo Leo nie lubi niepunktualności. Zresztą ja też. Ale przyznam szczerze, że tym piłkarzem, który się spóźnił byłem ja. - (c) Kamil Kosowski
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 15.10.2011, 19:51
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jovanović - kontuzja. Czekaj - dopiero po kontuzji, nie wiadomo nawet w jakiej jest formie. Chavez potrzebował odpoczynku po meczach reprezentacji i podróży. Diaz to samo.

Napisz mi na kogo miał postawić Maaskant, geniuszu? Skoro mamy JEDNEGO zdrowego prawego obrońcę, to chyba naturalne że to on będzie grał? Skoro mamy DWÓCH zdrowych i mogących grać prze 90 minut stoperów, to chyba jasne że to oni będą grali?

Ale najlepiej przyłączyć się do tłumu matołów i .......ić bez jakiegokolwiek związku z rzeczywistością. Same mózgi - żaden nawet nie zada sobie trudu żeby sprawdzić jaką mamy sytuację kadrową.
wolfy weź sobie proszę w imieniu forum kup jakąś melisę..Po co te matoły, po co te nerwy, obrażania?

PS
Nawet jak Jovanović i Bunoza byli zdrowi to i tak grał Jaliens. Było, jest i będzie. Kontuzjowani z obrony wrócą do dyspozycji to i tak dalej będzie kaleczył Jaliens.
Tak juz jest. W składzie zawsze musi być jakiś beznadziejnie słaby piłkarz, w którym trener widzi same plusy. Był Dudka, Pawełek, teraz Jaliens..

e:
ubi_es potwierdził moje słowa. Jesteśmy skazani na Jaliensa.
Ostatnio edytowane przez Antystenes : 15.10.2011 o godz. 19:54.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.10.2011, 20:04
ubi_es napisał(a):Wyświetl post
W skrocie:
- faulu nie bylo,
- Jaliens jest bardzo dobrym i waznym dla Wisly pilkarzem,
- Wisla byla znacznie lepsza, tworzyla sytuacje i wygrala zasluzenie,
- Jagiellonia jest trudnym przeciwnikiem, ale glownie dlatego, ze duzo fauluje i gra na czas,
- Bunoza ma dwie kosci w nodze i beda je przeswietlac jutro.
takie bajki niech opowiada malemu Maasowi
to juz dawno przestało być smieszne, a stało się żenujące
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 15.10.2011, 20:23
Masakra...Jaga była dziś lepszym zespołem, lepiej poukładanym, lepszym taktycznie. Wygraliśmy tylko dzięki sędziemu, a nasz trener opowiada takie głupoty...no chyba, że mój angielski jest tak słaby i opacznie rozumiem jego wnioski po tej żenadzie...
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 15.10.2011, 20:49
Maaskant "Zdejmij rodaków, postaw na młodych Polaków" !
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 15.10.2011, 21:00
Juz mi sie niechce rozpisywać na temeat tego pseudotrenera. Nic sie kołek nie uczy, nic ten kołek nauczyć drużyny nie może...szkoda słów na takich fachowców jak Maaskant.

Cieszy mnie tylko postawa Garguły, zawsze mówiłem ze jeszcze pokaże pazur...
Szkoda ze przy tym pseudotrenerze jest on blokowany, a tylko on umie coś rozegrać. Może nie jest w światowej formie, tak to prawda ale w drużynie bije wszystkich na głowe.
Tylko pseudotrener to kołek i do tego ślepy kołek!
Powód: co jak co, ale nazwisko z wielkiej litery
Ostatnio edytowane przez flamengista : 15.10.2011 o godz. 23:01.
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 15.10.2011, 21:29
Nie rozumiem dlaczego gra Jaliens? Lepsza chyba byłaby dziura w jego miejsce. Lamey to też dramat - potwierdza to tezę, że polska liga jest lepsza od rezerw Championship. "Zdejmij rodaków postaw na młodych Polaków !!!" Chociaż nie jestem zwolennikiem oceniania piłkarzy po narodowości - to nasz trener chyba jest.
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.10.2011, 22:06
Maaskant - „Nie rozumiem tej krytyki. Nie mówię dlatego, żeby go bronić. Kew jest jednym z tych zawodników, który umie rozgrywać piłkę, który potrafi podejmować decyzje w trudnych momentach. Problem w tym, że nikt nie chce tego dostrzec”.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 15.10.2011, 22:14
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Maaskant - „Nie rozumiem tej krytyki. Nie mówię dlatego, żeby go bronić. Kew jest jednym z tych zawodników, który umie rozgrywać piłkę, który potrafi podejmować decyzje w trudnych momentach. Problem w tym, że nikt nie chce tego dostrzec”.
Na pewno ma trochę racji, bo Jaliens z pośród tych zawodników, którymi dysponujemy jako tako ma pojęcie o takich sprawach jak dyrygowanie obroną, potrafi też podać i nie kopię często po autach.
Bunoza to piłkarz który potrafi wyrządzić sobie poważną krzywdę bez przeciwnika, a Chavez... nie potrafi grac nogami do tego jak przyjechał rosły czarny napastnik z głową w szyi to pokazał że wcale nie jest tak silny jak wszyscy go malowali.

Niestety ale nie są to stoperzy na miarę takich jakich mieliśmy... Głowa i Marcelo czy nawet Cleber. Ewentualnie można wiązać jeszcze przyszłość z Jovanoviciem na tej pozycji, tylko wtedy już trzeba szukać prawego obrońcy. Trzeba co najmniej trzech defensorów w tym na pewno 2 do pierwsze 11. Cały czas patrzę przez pryzmat, że chcemy być europejskim średniakiem bo na polską ligę te kryteria mogą być trochę niższe.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 15.10.2011 o godz. 22:18.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 15.10.2011, 22:18
Ciekawe jak mamy to dostrzec jak tego nie pokazuje.
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 15.10.2011, 22:23
To wszystko racja, problem polega na tym, że gra zbyt daleko od napastnika i 18-letni junior grający 6 raz w ekstraklasie strzela gola bo Jaliens zamiast go zaatakować czeka po czym robi wślizg gdy już jest za późno. Do tego kiepsko u niego z przewidywaniem - podanie do Janki z połowy boiska a nasz obrońca stoi znów za daleko i nie daje sobie szansy na interwencję. Jednak w obecnej sytuacji nie ma nikogo, kto mógłby zagrać za niego. Ewentualnie Czekaj ale on musi dojść do formy po kontuzji. Poza tym problemem jest cała obrona a zwłaszcza jej boki. Występy Palijcia i Lameya to kompletna katastrofa.
Ostatnio edytowane przez lorddavy : 15.10.2011 o godz. 22:25.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 15.10.2011, 22:23
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Niestety ale nie są to stoperzy na miarę takich jakich mieliśmy... Głowa i Marcelo czy nawet Cleber. Ewentualnie można wiązać jeszcze przyszłość z Jovanoviciem na tej pozycji, tylko wtedy już trzeba szukać prawego obrońcy. Trzeba co najmniej trzech defensorów w tym na pewno 2 do pierwsze 11. Cały czas patrzę przez pryzmat, że chcemy być europejskim średniakiem bo na polską ligę te kryteria mogą być trochę niższe.
Gdyby sadzał na ławce Głowackiego, Clebera albo Marcelo - OK.
Tyle, że Bunoza dziś zawalił karnego - ewidentnie. Upiekło nam się, wiadomo - Liczmański dzisiaj nie podjął zbyt wielu dobrych rozstrzygnięć, ale nie ma sensu udawać, że mamy jakieś pole manewru w obronie. Niestety, ale jeśli chcemy mieć pewną parę stoperów, to trzeba ją kupić/wypożyczyć/pozyskać za darmo. Na chwilę obecną nie mamy żadnego.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 15.10.2011, 22:45
Jeżeli Maaskant wystawi w czwartek Jaliensa, to po prostu będzie go trzeba nazwać Sabotażystą, któremu nie zależy na dobru Wisły. Promowanie najsłabszego w każdym meczu Jaliensa, który mógł przegrać dzisiejszy mecz. Bramkę zawalił. W końcówce meczu w ogóle nie interweniował i dopuścił do świetnej sytuacji Frankowskiego. Gdyby nie Chavez, który zablokował Frankowskiego w ostatniej chwili, to padłby gol na 2:1 dla gości. Jaliens to może Głowackiemu, czy Marcelo buty czyścić...
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 15.10.2011 o godz. 22:50.
Odpowiedz cytując
alberto
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 15.10.2011, 22:46
komentarz maaskanta do naszych uwag pod adresem jego rodaków - http://www.malopolskatv.pl/fani-wisl...hca-holendrow/
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 15.10.2011, 22:54
westersyl napisał(a):Wyświetl post

No czyli praktycznie trzeba by budowac cała obrone od nowa...

po raz setny.....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 15.10.2011, 23:05
Gdyby sadzał na ławce Głowackiego, Clebera albo Marcelo - OK.
Tyle, że Bunoza dziś zawalił karnego - ewidentnie. Upiekło nam się, wiadomo - Liczmański dzisiaj nie podjął zbyt wielu dobrych rozstrzygnięć, ale nie ma sensu udawać, że mamy jakieś pole manewru w obronie. Niestety, ale jeśli chcemy mieć pewną parę stoperów, to trzeba ją kupić/wypożyczyć/pozyskać za darmo. Na chwilę obecną nie mamy żadnego.
Bez przesady, po prostu obok Chaveza trzeba postawić szybkiego, zwrotnego partnera. My takiego nie mamy, przynajmniej nie w osobie Bunozy w obecnej formie.

Rewelacji nie ma, ale jeden solidny stoper jest. Chavez. Pytanie, czy obok niego ma grać Czekaj, Jovanović czy Diaz.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 15.10.2011, 23:05
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

po raz setny.....
Albo liczyć, że Jaliens, Bunoza czy Chavez zaczną grać o wiele lepiej niż grają.
Poza tym nie wydaje mi się, żebyśmy mieli cokolwiek zbudowane. Naszą obronę dziurawi i Flota, i Jagiellonia. Każda wrzutka to armagedon, a mecz bez kilkunastu przypadków zgubienia krycia to mecz stracony.

flamengista napisał(a):Wyświetl post
Bez przesady, po prostu obok Chaveza trzeba postawić szybkiego, zwrotnego partnera. My takiego nie mamy, przynajmniej nie w osobie Bunozy w obecnej formie.

Rewelacji nie ma, ale jeden solidny stoper jest. Chavez. Pytanie, czy obok niego ma grać Czekaj, Jovanović czy Diaz.
Zacznijmy od podstaw: Chavez jest maksimum na ligę, bo na puchary jest zdecydowanie zbyt cienki. Przyjdzie do meczów ze średniakami i znów będzie płacz...

Czekaj to kandydatura z kosmosu - po kontuzji i założę się, że nie widziałeś jak ostatnio gra. Zagrał dotąd jeden mecz w ekstraklasie...
Jovanović - nie wiem, z Bunozą na tej pozycji w meczu z Flotą szału chyba nie było. Z Flotą. Inna sprawa, że naprawdę dobrze wygląda na boku obrony, świetnie podłącza się do akcji ofensywnych. Na pewno jest lepszy niż Lamey.
Diaz - to może być rozwiązanie, bo kiedyś całkiem przyzwoicie grał na stoperze. Tylko że to jest rozwiązanie tymczasowe - wypożyczenie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.10.2011 o godz. 23:11.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 15.10.2011, 23:09
Jak dla mnie każdy z tej trójki może grać ale nie ze sobąTak więc trzeba nowej jakości do której dobierze się kogoś z trójki(Chavez,Jaliens,Bunoza)
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 15.10.2011, 23:10
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

po raz setny.....
Jeszcze się taki nie znalazł co by trafiał 10 transferów na 10. Stan i tak trafia z 7/10. Obrona taka, że zęby bolą, ale za to z przodu lepiej niż nieźle: Iliiev, Meliskon, Genkov, Biton do tego nienajgorszy Nunez.

A w obronie załatwił solidnych Chaveza i Jovanovica i nędznych Jaliensa i Lameya. Jeśli w zimie tak trafi do obrony, jak trafił do ataku, to obronimy Mistrza.

Cała chvjnia w Wiśle zaczyna się w obronie - błędy, nieumiejetność wprowdzenia piłki, chaos, nerwowość. I to są błędy indywidualne. Z przodu jako tako to wygląda.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 15.10.2011, 23:12
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie każdy z tej trójki może grać ale nie ze sobąTak więc trzeba nowej jakości do której dobierze się kogoś z trójki(Chavez,Jaliens,Bunoza)
Zdecydowanie bez Jaliensa w tej trójce
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 15.10.2011, 23:27
Albo liczyć, że Jaliens, Bunoza czy Chavez zaczną grać o wiele lepiej niż grają.
Poza tym nie wydaje mi się, żebyśmy mieli cokolwiek zbudowane. Naszą obronę dziurawi i Flota, i Jagiellonia. Każda wrzutka to armagedon, a mecz bez kilkunastu przypadków zgubienia krycia to mecz stracony.

Zacznijmy od podstaw: Chavez jest maksimum na ligę, bo na puchary jest zdecydowanie zbyt cienki. Przyjdzie do meczów ze średniakami i znów będzie płacz...

Czekaj to kandydatura z kosmosu - po kontuzji i założę się, że nie widziałeś jak ostatnio gra. Zagrał dotąd jeden mecz w ekstraklasie...
Jovanović - nie wiem, z Bunozą na tej pozycji w meczu z Flotą szału chyba nie było. Z Flotą. Inna sprawa, że naprawdę dobrze wygląda na boku obrony, świetnie podłącza się do akcji ofensywnych. Na pewno jest lepszy niż Lamey.
Diaz - to może być rozwiązanie, bo kiedyś całkiem przyzwoicie grał na stoperze. Tylko że to jest rozwiązanie tymczasowe - wypożyczenie.
Przypominam, że taki Czekaj w meczu z Koroną zagrał lepiej od forowanego przez wielu Bunozy, który miał już mnóstwo szans i ich nie wykorzystał. Jest za słaby na Wisłę. Czekaj to najbardziej utalentowany Polski junior na tej pozycji. Wystawienie go w kilku meczach nie przyniesie nic złego, a wręcz przeciwnie. Może to być obrońca na lata w Wiśle i w kadrze. Skoro niby lepsi od niego: Jaliens i Bunoza słabo grają, to chyba po tylu nieudanych próbach z tą dwójką obrońców można Michałowi dać trzy, cztery szanse po 90 minut. Będzie to z pożytkiem dla wszystkich. Na Bunozie Wisła nie zarobi, a na Czekaju, jeśli sprawdzi się, kto wie. Niczym nie ryzykujemy. Skoro w Manchesterze United regularnie gra kilku młodych piłkarzy: Jones, Smalling, De Gea, Welbeck, do tego obecnie kontuzjowany Cleverley, to na prawdę można i w Wiśle to samo zrobić. Tylko trzeba chcieć. Kuba przyszedł z czwartej ligi i po paru tygodniach był już podstawowym piłkarzem. Lewandowski w Lechu tak samo (tzn. szybko stał się gwiazdą po przyjściu z ówczesnej 2 ligi). Zamiast stawiać na wątpliwych grajków z zagranicy, którzy niczym pozytywnym nie wyróżniają się, można dać szanse wychowankom, bo oni będą gryźć trawę, a nie tak jak Jaliens robi z kibiców idiotów i tylko pobiera wysoką pensję za partactwo. Gdyby Brożkowie (zwłaszcza Paweł), byli lepiej prowadzeni przez Wisłę, dzisiaj ich kariera wyglądałaby zupełnie inaczej - tzn. lepiej. Paweł zmarnował 3,5 roku od bardzo dobrego debiutu wiosną 2001 roku. Nie pozwólmy, żeby autentyczny talent Czekaj nie wiadomo ile czekał na swoją szansę. Patrzmy na Legię, bo ona na wystawianiu młodych, rodzimych talentów za niedługo świetnie wyjdzie.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 15.10.2011 o godz. 23:38.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów