|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Przecież Lech ma najlepszy bilans bramkowy ze wszystkich zainteresowanych drużyn... oczywiście chodzi mi o ogólny
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
@1q2 - dzięki za wyjaśnienie, o to mi właśnie chodziło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Żeby nie było, że się napinam - dziś obudziłem się rześki jak skowronek. Wszystko dzięki Cracovii!
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Coraz ciekawiej robi sie w Polonii - w sumie to tylko powtorzył to co kiedys
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...44/story.shtml |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() PS. Ależ Śląsk ma pecha. Nie dość, że BOT strzelił im gola, co już jest ewenementem. Ale gola strzelił Buzała, co jest sensacją kolejki. Gościu strzela z niezwykłą wręcz regularnością - od 5-6 lat max. 5 goli na sezon, czyli 2,5 na rundę. Do tego przy świetnym podaniu Kosowskiego odskoczyła mu piłka. Kelemen się nie popisał.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 15.10.2011 o godz. 12:42.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
No to właśnie Buzała wyrobił limit goli na rundę...
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Szkoda, że Śląsk przegrywa, ale z drugiej strony, fajnie że garbata dola robi się coraz bardziej garbata
Ale pewnie skończy się tak, że profesur rzuci chłopakom parę milionów za utrzymanie i nagle przypomną sobie, jak grać. To cwane bestie, żydowska krew ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No
Z jednej strony szkoda Śląska, ale z drugiej: - mamy do nich już 4 pkt straty; - BOT rozpaczliwie potrzebuje punktów, żeby odskoczyć Pasom. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
zobacz sobie http://i51.tinypic.com/6iw783.jpg Kamera jak dla mnie przekłamuje ale może był i dwu metrowy ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Bez jaj. Co to za spalony?
Takie akcje trzeba puszczać, dla dobra widowiska. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
No i skończyło się Lenczykowanie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
1300 widzów , bardzo duzo
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Dzisiaj arcy ciekawy mecz w Chorzowie . Legia musi stracić punkty . Wygrana + w perspektywie zaległy mecz z Zagłębiem tak naprawde winduje ich na pierwsze miejsce w tabeli . Ruch nawet jeśli dzisiaj wygra i przeskoczy nas w tabeli nie stanowi dla nas takiego zagrożenie w perspektywie całego sezonu jak Legia .
Liga przypomina trochę poprzedni sezon , jeśli chodzi o ścisk w tabeli i wpadki faworytów . Może różnice pomiędzy czubem a końcem tabeli nie sa tak małe jak w poprzednim sezonie , ale wciąż nie mamy tak naprawde wykrystalizowanej czołówki , na dzień dzisiejszy stanowi ona 8 zespołów . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kolejny raz zanosi się na to że nikt nie chce zostać MP
A to co się dzieje pod względem sędziowania to jakaś paranoja totalna. Takich błędów to już dawno nie widziałem. Poziom sportowy jak zwykle niski, chociaż jestem w lekkim szoku jak zobaczyłem mecz GKS - Śląsk i Buzałę który strzela 2 bramki. Chyba chłopak zrozumiał że w sytuacjach sam na sam to najprościej strzelić w górę, bo bramkarz w 99/100 przypadków się położy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Z drobną różnicą, że rok temu na tym etapie byliśmy w czarnej głębokiej d.... a teraz mimo momentami żenującej gry jesteśmy w ścisłej czołówce. Co więcej, gorzej grać nie możemy a całą czołówkę na wiosnę mamy u siebie. Nie zapeszajmy ale... |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Legia dużo jeszcze może stracić punktów w tej rundzie,bardziej martwiłbym się Lechem bo kalendarz zbliżony do naszego:
Legia dom:Widzew Lechia Zagłębie Cracovia Legia wyjazd: Chorzów Poznań Białystok Kielce Zagłębia Lech dom: Legia Widzew ŁKS Zagłębie Lech wyjazd:Lechia Polonia Podbeskidzie Śląsk dom: Podbeskidzie Lechia Wisła Śląsk wyjazd: Zagłębie Białystok Górnik ŁKS |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wszyscy straca punkty
Ja tam na kalendarz nie patrze po tym co w tym sezonie odwala "czolowka ekstraklasy" ![]() Wtopimy mecz? Spoko, Wisla Lech Slask czy inna Polonia tez wtopia Do tego sedziowie ostatnio zaczeli miec problemy ze wzrokiem wiec zapowiada sie jeszcze ciekawszy sezon kopania sie po czole Wczoraj ogladajac mecz Polonii a potem Wisly normalnie sie przekrecilem ze smiechu ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pewnie plotka chociaż znając Filipiaka i Wojciechowskiego to kto wie:
Cytat:
Przypomniały im się dawne czasy kiedy machając legitymacją partyjną sami wyznaczali sędziów. Szkoda że tylko parchy w tym sezonie mają szanse na "awans w dół". ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Cracovia i Jagiellonia protestująca w sprawie sędziów.
Dowcip rundy. Przecież to dzięki przodownikom korupcji polska piłka i polscy sędziowie są w takiej dupie strasznej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Takie narzekanie na polskich sedziow a trzeba bylo ogladac dzisiaj mecz Arsenalu z Sunderlandem wygrany przez Kanonierow 2-1 w ktorym szanowny wielki sedzia Howard Webb nie widział 2 ewidentnych zagran reka w polu karnym pilkarzy Sunderlandu - były to decyzje na niekorzysc Arsenalu. Lechia znowu wygrała - brawo a bramka bardzo ladna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Życzę Czesiowi Michniewiczowi szybkiego wy.......enia z Jagiellonii po to, żeby mógł się zająć tym, co mu najlepiej wychodzi: blogiem na "Weszło"
Żarty żartami, ale już rzygam tym parasolem ochronnym rozłożonym nad tym trenerzyną. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z innej beczki - spójrzcie na dzisiejsze wyniki ligi włoskiej... Nieprawdopodobne. ;]
Rozpoczyna się zaś mecz Ruchu z Legią, jeśli niebieskie zagrają tak, jak z nami, to mogą coś tam uszczknąć. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Szkoda że akcja Szczęsnego z koszulką wymierzona w świętego Czesia przeszła tak niezauważona (oczywiście poza Weszło, które piało z oburzenia w obronie swojego kumpla od kieliszka... a przepraszam - oczywiście chciałem napisać - "od bloga"). pzdrw |
|
|