The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2011, 22:30
Mógłby ktoś tu napisać ile poszczególne partie wydały na kampanie wyborcze?

Może to mało znaczące w tym momencie ale z ciekawości chciałbym wiedzieć
TYLKO WISŁA!
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 09.10.2011, 22:31
wszystkim, którzy w Krakowie poparli Ruch Palikota serdecznie dziękuję i gratuluję. Nie dość, że wybraliście nam na posła dosłownie faceta bez jaj, to jeszcze dorzuciliście głos pro warszawski do ogólnej puli. Już widzę, jak osoba z Piaseczna zabiega o krakowskie sprawy lokalne.

do tych, których zaś tak oburza legalizacja marihuany - przedstawiciele Wolnych Konopi startowali też z list KNP.

do całości elektoratu - nie emocjonujcie się tak, bo te wybory i tak powinny zostać powtórzone - przez KNP, i wała jakiego wycięła im PKW, wlaśnie

Gervas
Member

Od: 09.2005

Stary 09.10.2011, 22:31
gosc2332 napisał(a):Wyświetl post
No niestety na tyle partii w wyborach nie można było głosować

A Ty skąd wiesz że PO tak fatalnie rządzi ? Skąd wiesz to że ruscy i niemcy plują nam w twarz, a on mówi, że deszcz pad? Bo tak wmawiasz że ktoś kto myślo że o PiS to mu tv wmawiało, a powiesz skąd Ty to wszystko wiesz /
Nie wiem skąd jesteś, więc podałem Ci listę wszystkich partii, ile było w Krk? 8?
Chcesz przykład? Świnoujście, zablokowanie portu przez gazociąg, ale dla Merkel nie ma problemu bo statki mogą być rozładowywane w Rostoku i ropa transportowana za opłatą do Polski. Skąd to wiem? Nie ograniczam się do TVN i Gazety Wyborczej.
Ktoś wyżej napisał że prawica zdobyła 75% głosów co jest bzdurą. Prawica zdobyła około 5% głosów, PO i PIS są partiami centrowymi.
Ostatnio edytowane przez Gervas : 09.10.2011 o godz. 22:34.
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 09.10.2011, 22:32
No niestety na tyle partii w wyborach nie można było głosować

A Ty skąd wiesz że PO tak fatalnie rządzi ? Skąd wiesz to że ruscy i niemcy plują nam w twarz, a on mówi, że deszcz pad? Bo tak wmawiasz że ktoś kto myślo że o PiS to mu tv wmawiało, a powiesz skąd Ty to wszystko wiesz /
Poczytaj sobie "Rzeczpospolitą" i "Uważam Rze". Gazeta Polska też nie jest zła, tylko są nieco radykalni. Piszą tam o informacjach niewygodnych dla PO i Tuska, a w związku z tym w większości mediów o nich nie usłyszysz, bo te są właśnie w rękach platformersów.
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
grzesiek9000
Member

Od: 03.2010

Stary 09.10.2011, 22:33
A ja jestem ciekawy ile % przestępców zagłosowało na Partie Oszustów. W pamiętnych wyborach prezydenckich na Komorowskiego głosowało 75,4% osadzonych w zakładach karnych.
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 09.10.2011, 22:34
Cytat:
Jakość ?
Rzeczywiście, źle się wyraziłem. Może nie jakość ale raczej charyzma, to słowo bardziej pasuje. Po Tusku i Kaczyńskim pojawił się ktoś, kto dysponuje niesamowitą charyzmą. Tak naprawdę to przecież te 10% głosowało nie na Ruch poparcia tylko na samego Palikota. Sama zaś kampania była prowadzona dość dynamicznie, "z przytupem". Ten facet ma coś takiego w sobie czego nie mają inni.

Co do szansy - dużo osób ją dostrzegło, mając tyle mandatów w sejmie, mając swoją partię, Palikot ma teraz mnóstwo opcji. Może wejść do koalicji, może zostać w opozycji, może składać projekty ustaw, nawet zaraz na "gorąco" mówił o potrzebie przyśpieszenia tych zmian. Co z tego wyjdzie zobaczymy.

W moim odczuciu te wybory NIC nie zmienią.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 09.10.2011 o godz. 22:36.
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Dziwi kogoś, że Platforma wygrywa? Bo mnie w ogóle...

Poczekajmy do oficjalnych wyników natomiast już wiem, że nic mnie w tych wyborach nie zdziwiło. Szkoda, że się nic nie zmieniło była szansa no ale cóż... Teraz tylko czekam na wspaniałą, bogatą i silną Polskę tak jak to premier Tusk zapowiadał.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Edson napisał(a):Wyświetl post
Poczytaj sobie "Rzeczpospolitą" i "Uważam Rze". Gazeta Polska też nie jest zła, tylko są nieco radykalni. Piszą tam o informacjach niewygodnych dla PO i Tuska, a w związku z tym w większości mediów o nich nie usłyszysz, bo te są właśnie w rękach platformersów.
Tylko się chłopaku spiesz z czytaniem, bo już niedługo i w tych gazetach prawdy nie uświadczysz...
AS82
Banita

Od: 07.2005

grzesiek9000 napisał(a):Wyświetl post
A ja jestem ciekawy ile % przestępców zagłosowało na Partie Oszustów. W pamiętnych wyborach prezydenckich na Komorowskiego głosowało 75,4% osadzonych w zakładach karnych.
Patrząc na pielgrzymki Romaszewskiego do "wieźnia politycznego" Starucha ,ta tendencja moze sie nieco zmienić
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 09.10.2011, 22:38
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Tylko się chłopaku spiesz z czytaniem, bo już niedługo i w tych gazetach prawdy nie uświadczysz...
Pseudototalitarna ironia, ale masz rację - "Rzepę" wykupił jakiś nowy geszefciarz i powoli czyści z "okołosmoleńskich" gryzipiórczyn. Będzie dobrze!
Ostatnio edytowane przez Watts : 09.10.2011 o godz. 22:41.
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.10.2011, 22:44
sergio napisał(a):Wyświetl post

PO - 29 mln

PiS - 18 mln a w październiku miał wydać jeszcze 3mln

SLD - 20 mln

PSL - 12 mln

RPP - 1mln

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/wyb...zl_208786.html
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
sammy
Senior Member

Od: 08.2005

sergio napisał(a):Wyświetl post

Matoły - 30 mln
Pisiory - 21 mln
Palikot - 5 mln ( z własnej kieszonki )
Reszty nie pamiętam

http://www.gover.pl/news/szczegoly/g...l-na-kampanie/
Ostatnio edytowane przez sammy : 09.10.2011 o godz. 22:47.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Watts napisał(a):Wyświetl post
Pseudototalitarna ironia, ale masz rację - "Rzepę" wykupił jakiś nowy geszefciarz i powoli czyści z "okołosmoleńskich" gryzipiórczyn. Będzie dobrze!
Tzn - będzie dobrze, że wyczyści? Bo nie wyczuwam ironii i zaczynam się martwić...
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.10.2011, 22:46
Cytat:
Tzn - będzie dobrze, że wyczyści? Bo nie wyczuwam ironii i zaczynam się martwić...
Watts to jest ten nowoczesny, postepowy, tolerancyjny, ktory nie toleruje mocherow, Kaczynskiego, PiSu i Smolenska
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 09.10.2011, 22:47
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Rzeczywiście, źle się wyraziłem. Może nie jakość ale raczej charyzma, to słowo bardziej pasuje. Po Tusku i Kaczyńskim pojawił się ktoś, kto dysponuje niesamowitą charyzmą. Tak naprawdę to przecież te 10% głosowało nie na Ruch poparcia tylko na samego Palikota. Sama zaś kampania była prowadzona dość dynamicznie, "z przytupem". Ten facet ma coś takiego w sobie czego nie mają inni.

Co do szansy - dużo osób ją dostrzegło, mając tyle mandatów w sejmie, mając swoją partię, Palikot ma teraz mnóstwo opcji. Może wejść do koalicji, może zostać w opozycji, może składać projekty ustaw, nawet zaraz na "gorąco" mówił o potrzebie przyśpieszenia tych zmian. Co z tego wyjdzie zobaczymy.

W moim odczuciu te wybory NIC nie zmienią.
Boże chroń!
Aż ciekawości sprawdziłem jego program wyborczy i propozycję zmian:
- legalizacja związków partnerskich

dalej zrezygnowałem z czytania.

Myślę, że słowo NIC jest tu na miejscu, jak było tak będzie, no chyba że gorzej.. Bo na lepiej nie liczę.

Kandzior napisał(a):Wyświetl post
Dziwi kogoś, że Platforma wygrywa? Bo mnie w ogóle...

Poczekajmy do oficjalnych wyników natomiast już wiem, że nic mnie w tych wyborach nie zdziwiło. Szkoda, że się nic nie zmieniło była szansa no ale cóż... Teraz tylko czekam na wspaniałą, bogatą i silną Polskę tak jak to premier Tusk zapowiadał.
Myślę, że już taka jest, użytkownikowi tomkowi już niczego nie brakuje, żyje mu się w tym Państwie świetnie, nie potrzeba zmian i w ogóle.
Tylko My chyba tego nie dostrzegamy...

AS82 napisał(a):Wyświetl post
Patrząc na pielgrzymki Romaszewskiego do "wieźnia politycznego" Starucha ,ta tendencja moze sie nieco zmienić
Każdy post opatrzony '': lol :"
Co w tym takiego śmiesznego...
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 09.10.2011, 22:47
Gówno o mnie wiesz, więc zamknij pysk z tymi stereotypami. Tolerancyjny nie jestem, bo - jak słusznie nie napisałeś - nie toleruję okołosmoleńskiego zawodzenia.

Koniec tematu.
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.10.2011, 22:50
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
PO - 29 mln

PiS - 18 mln a w październiku miał wydać jeszcze 3mln

SLD - 20 mln

PSL - 12 mln

RPP - 1mln

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/wyb...zl_208786.html
sammy napisał(a):Wyświetl post
Matoły - 30 mln
Pisiory - 21 mln
Palikot - 5 mln ( z własnej kieszonki )
Reszty nie pamiętam

http://www.gover.pl/news/szczegoly/g...l-na-kampanie/
I Wy jeszcze się dziwicie że wyniki wyborów sa takie a nie inne? Do tego dodać media plus walke z bandytami stadionowymi i mamy wynik. I jakie tu szanse mają małe partie jak PJN czy NP? Żadnych szans poprostu nie miały.
TYLKO WISŁA!
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.10.2011, 22:51
Dobrze, przepraszam juz bede cichutko zeby Cie nie denerwowac. Tylko prosze mnie zaczac tolerowac albo chociaz szanowac bo jako Europejczyk powinienes dac dojsc do glosu kazdemu kto ma inne zdanie i wlasnie wziac sobie do serca slowo tolerancja, ale nie tolerancja wybiorcza
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 09.10.2011, 22:52
no nic teraz czekamy na kryzys może jak niektórzy będą głodni i potrzepie ich trochę po kieszeni to zastanowią się następnym razem na kogo zagłosować
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
AS82
Banita

Stary 09.10.2011, 22:53
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Każdy post opatrzony '': lol :"
Co w tym takiego śmiesznego...
Staruch został ogloszony ofiara rzadow PO , został wiezniem politycznym ,ktorego Romaszewski porównal do robotników z Radomia 1976 roku ,to jest smieszne ,straszne i zalosne zarazem
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 09.10.2011, 22:53
Watts napisał(a):Wyświetl post
Gówno o mnie wiesz, więc zamknij pysk z tymi stereotypami. Tolerancyjny nie jestem, bo - jak słusznie nie napisałeś - nie toleruję okołosmoleńskiego zawodzenia.

Koniec tematu.
Wiem, że nie do mnie - ale...

Ogólne, antyPiSowe zawodzenie mediów tolerujesz? Redaktorów Rzepy nazywasz gryzipiórkami, ciekaw jestem jakichże to tuzów pióra uważasz za "dziennikarzy".

AS82 napisał(a):Wyświetl post
Staruch został ogloszony ofiara rzadow PO , został wiezniem politycznym ,ktorego Romaszewski porównal do robotników z Radomia 1976 roku ,to jest smieszne ,straszne i zalosne zarazem
Zapomniałeś dodać "LOL-a"

Prawdą jest, że porównywanie Starucha do robotników niestosowne. Prawdą jest też, że Staruch jest ofiarą rządów PO.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 09.10.2011 o godz. 22:57.
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 09.10.2011, 23:00
harimata napisał(a):Wyświetl post
no nic teraz czekamy na kryzys może jak niektórzy będą głodni i potrzepie ich trochę po kieszeni to zastanowią się następnym razem na kogo zagłosować
Tylko pogratulować takiego inteligentnego myślenia...
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 09.10.2011, 23:03
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
. Prawdą jest też, że Staruch jest ofiarą rządów PO.
Oczywiscie wszyscy kibole byli tymi ofiarami...
Bednarz=Landryna=......
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 09.10.2011, 23:03
harimata napisał(a):Wyświetl post
Wątpię, 'dzięki' mediom PO i tak będzie miała dobry wizerunek a Kaczyński wciąż będzie zmorą. Największa część polskich wyborców naprawdę niewiele orientuje się w polityce i idąc na wybory głosują na tych, których podpowiadają im media i na tych którzy przyzwoicie się prezentują pod wieloma aspektami w TV i prasie. Bo zagłosować wypada, lecz mało kto głębiej myśli nad tymi, których wybiera. Dlatego nie spodziewałem się zmian na scenie politycznej.
Jean_Paulista
Member

Od: 06.2007

Stary 09.10.2011, 23:04
http://imageshack.us/f/802/mohery.png

"mohery"... hehe, niektórzy będą musieli zmienić zdanie co do starszych osób i ich preferencji wyborczych
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 09.10.2011, 23:07
Tylko pogratulować takiego inteligentnego myślenia...
Ile Ty masz lat? Byłeś w ogóle uprawniony do oddania głosu?

Zadłużenie kraju rośnie w ekspresowym tempie, sytuacja w Europie i na świecie jest tragiczna - kryzys będzie czy Ci się to podoba czy nie. Ludziska niestety opamiętają się dopiero wtedy, jak odczują go na własnej skórze. Nikt tego nikomu nie życzy, tak po prostu będzie (a przynajmniej wiele czynników na to wskazuje).

Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Oczywiscie wszyscy kibole byli tymi ofiarami...
Nie napisałem tego. Nie rób ze mnie takiego ekstremisty
AS82
Banita

Stary 09.10.2011, 23:11
Jean_Paulista napisał(a):Wyświetl post
http://imageshack.us/f/802/mohery.png

"mohery"... hehe, niektórzy będą musieli zmienić zdanie co do starszych osób i ich preferencji wyborczych
nie wszyscy starsi ludzie to "moherowe berety" , i nie wszyscy,nawet pobożni starsi ludzie słuchają czy mają coś wspólnego z Rydzykiem
Skipper
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 09.10.2011, 23:12
ktoś wie kiedy jakieś dane z PKW będą ?
everybody on earth wanna rap
Jean_Paulista
Member

Od: 06.2007

Stary 09.10.2011, 23:13
AS82, zgadza się, ale tak tych ludzi przedstawiają media mainstreamowe, w które wielu z ogłupieniem się wsłu..... i przyjmuje wszystko co tam mówią.
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.10.2011, 23:15
Cytat:
ktoś wie kiedy jakieś dane z PKW będą ?
Mają być krótko po północy - z 30 % komisji.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów