|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mógłby ktoś tu napisać ile poszczególne partie wydały na kampanie wyborcze?
Może to mało znaczące w tym momencie ale z ciekawości chciałbym wiedzieć ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
A ja jestem ciekawy ile % przestępców zagłosowało na Partie Oszustów. W pamiętnych wyborach prezydenckich na Komorowskiego głosowało 75,4% osadzonych w zakładach karnych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Co do szansy - dużo osób ją dostrzegło, mając tyle mandatów w sejmie, mając swoją partię, Palikot ma teraz mnóstwo opcji. Może wejść do koalicji, może zostać w opozycji, może składać projekty ustaw, nawet zaraz na "gorąco" mówił o potrzebie przyśpieszenia tych zmian. Co z tego wyjdzie zobaczymy. W moim odczuciu te wybory NIC nie zmienią.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 09.10.2011 o godz. 22:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dziwi kogoś, że Platforma wygrywa? Bo mnie w ogóle...
Poczekajmy do oficjalnych wyników natomiast już wiem, że nic mnie w tych wyborach nie zdziwiło. Szkoda, że się nic nie zmieniło była szansa no ale cóż... Teraz tylko czekam na wspaniałą, bogatą i silną Polskę tak jak to premier Tusk zapowiadał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Tylko się chłopaku spiesz z czytaniem, bo już niedługo i w tych gazetach prawdy nie uświadczysz... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Pseudototalitarna ironia, ale masz rację - "Rzepę" wykupił jakiś nowy geszefciarz i powoli czyści z "okołosmoleńskich" gryzipiórczyn. Będzie dobrze!
Ostatnio edytowane przez Watts : 09.10.2011 o godz. 22:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
PiS - 18 mln a w październiku miał wydać jeszcze 3mln SLD - 20 mln PSL - 12 mln RPP - 1mln http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/wyb...zl_208786.html ![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Pisiory - 21 mln Palikot - 5 mln ( z własnej kieszonki ) Reszty nie pamiętam http://www.gover.pl/news/szczegoly/g...l-na-kampanie/
Ostatnio edytowane przez sammy : 09.10.2011 o godz. 22:47.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|||
Aż ciekawości sprawdziłem jego program wyborczy i propozycję zmian: - legalizacja związków partnerskich dalej zrezygnowałem z czytania. Myślę, że słowo NIC jest tu na miejscu, jak było tak będzie, no chyba że gorzej.. Bo na lepiej nie liczę.
Tylko My chyba tego nie dostrzegamy...
Co w tym takiego śmiesznego... ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Gówno o mnie wiesz, więc zamknij pysk z tymi stereotypami. Tolerancyjny nie jestem, bo - jak słusznie nie napisałeś - nie toleruję okołosmoleńskiego zawodzenia.
Koniec tematu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
||
![]()
TYLKO WISŁA!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dobrze, przepraszam juz bede cichutko zeby Cie nie denerwowac. Tylko prosze mnie zaczac tolerowac albo chociaz szanowac bo jako Europejczyk powinienes dac dojsc do glosu kazdemu kto ma inne zdanie i wlasnie wziac sobie do serca slowo tolerancja, ale nie tolerancja wybiorcza
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
no nic teraz czekamy na kryzys może jak niektórzy będą głodni i potrzepie ich trochę po kieszeni to zastanowią się następnym razem na kogo zagłosować
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Ogólne, antyPiSowe zawodzenie mediów tolerujesz? Redaktorów Rzepy nazywasz gryzipiórkami, ciekaw jestem jakichże to tuzów pióra uważasz za "dziennikarzy".
Prawdą jest, że porównywanie Starucha do robotników niestosowne. Prawdą jest też, że Staruch jest ofiarą rządów PO.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 09.10.2011 o godz. 22:57.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Oczywiscie wszyscy kibole byli tymi ofiarami...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wątpię, 'dzięki' mediom PO i tak będzie miała dobry wizerunek a Kaczyński wciąż będzie zmorą. Największa część polskich wyborców naprawdę niewiele orientuje się w polityce i idąc na wybory głosują na tych, których podpowiadają im media i na tych którzy przyzwoicie się prezentują pod wieloma aspektami w TV i prasie. Bo zagłosować wypada, lecz mało kto głębiej myśli nad tymi, których wybiera. Dlatego nie spodziewałem się zmian na scenie politycznej.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://imageshack.us/f/802/mohery.png
![]() "mohery"... hehe, niektórzy będą musieli zmienić zdanie co do starszych osób i ich preferencji wyborczych ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ile Ty masz lat? Byłeś w ogóle uprawniony do oddania głosu?
Zadłużenie kraju rośnie w ekspresowym tempie, sytuacja w Europie i na świecie jest tragiczna - kryzys będzie czy Ci się to podoba czy nie. Ludziska niestety opamiętają się dopiero wtedy, jak odczują go na własnej skórze. Nikt tego nikomu nie życzy, tak po prostu będzie (a przynajmniej wiele czynników na to wskazuje). Nie napisałem tego. Nie rób ze mnie takiego ekstremisty ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
ktoś wie kiedy jakieś dane z PKW będą ?
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
AS82, zgadza się, ale tak tych ludzi przedstawiają media mainstreamowe, w które wielu z ogłupieniem się wsłu..... i przyjmuje wszystko co tam mówią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|