The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2011, 21:01
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Każdy post kończysz tym szczeniackim, uśmiechniętym ryjkiem. Wszyscy z PiS Cię śmieszą, wszyscy się nie nadają.

Donek i jego kłamstwa Cię nie śmieszą? Miruś Cię nie śmieszy?

Następny "kibic", wyborca PO. Mam nadzieję, że przypadkiem usiądziesz na niewłaściwym miejscu na stadionie i wyłapiesz ze dwa klocki i zakaz stadionowy.
A Kaczynski nie klamal? Nie klamie? Prosze Cie.... Ja tylko dziekuje Bogu ze u tego czlowieka nie istnieje cos takiego jak instynkt samozachowawczy.... Bo gdyby utrzymal wizerunek z kampanii prezydenckiej, nie wywalil Kluzik-Rostkowskiej, Kaminskiego, to dzis moglby rzadic samodzielnie. Mam nadzieje ze grupa ludzi w PiS-ie przekona innych do przewrotu i wywali tych wszystkich na zbity pysk z kierownictwa.. A jezeli nie to w przyszlych wyborach nie tylko beda ogladali plecy PO ale i Ruchu Palikota....
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.10.2011, 21:02
Cytat:
No to kibole tak samo obalili rząd Tuska, jak jakiś czas temu "ukarali" Majchrowskiego. Dlatego nie powinno być polityki na stadionach. Fajne że nie będzie już tej debilnej piosenki.
Ile razy trzeba pisać , że to polityka się wpierdala do stadionowego życia.
Endrju 1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.10.2011, 21:02
klusek106 napisał(a):Wyświetl post
W jakim kraju przyszlo mi zyc, Gdzie czlowiek zadluzajacy Polske na miliardy, podnoszacy z dupy podatki bo nie potrafi znalezc innego rozwiazania na dlugi, czlowiek chcacy sprzedac gaz ktorym Polska moglaby sie oduzaleznic od innych dostaje znowu poparcie.
Wybaczcie ze to powiem ale polaczki sa ....a gorsi od zwierzat.
Do tego oddaje śledztwo po katastrofie samolotu prezydenckiego w ruskie
łapy, a przed tym dogaduje sie z Putinem za plecami jak wykiwać polskiego prezydenta !
Niestety, kolejne 4 lata te same gęby, sikorskie,kopacze, zbychy,rychy...... eh
WISŁA NA ZAWSZE !
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 09.10.2011, 21:05
Każdy post kończysz tym szczeniackim, uśmiechniętym ryjkiem. Wszyscy z PiS Cię śmieszą, wszyscy się nie nadają.
No akurat z PIS generalnie wszyscy mnie śmieszą , i powodują też ,że się ich boje , czyli i śmieszno i straszno , widać większość ludzi podziela ten pogląd i mimo tego że PO się wielce w poprzedniej kadencji nie napracowało , były katastrofy i powodzie ,to ludzie i tak wybrali PO, bo nie chcą żeby znów było i śmieszno i straszno.
PIS to taka partia i tak jest postrzegana przez wiekszosc ludzi i sadze ze Ziobro ,jako nastepca Kaczyńskiego ,jest postrzegany jako jeszcze wiekszy psychol..
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 09.10.2011, 21:07
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
Tak, to Ty będziesz decydować kto jest kibicem a kto widzem. Oświeć mnie dlaczego nie jestem kibicem: ...
naprawdę proszę Cię o odpowiedź...
Ty mi lepiej napisz, dlaczego uważasz się za kibica? Bo raz na dwa tygodnie wybierzesz się na mecz?

Nikt Ci na Kaczyńskiego głosować nie każe, dziwnym jedynie wyborem jest głosowanie na PO uważając się za kibica. Za Małeckim także nie przepadam... Reszty Twoich punkcików nawet nie skomentuję...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 09.10.2011 o godz. 21:11.
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 09.10.2011, 21:07
jezeli niektorzy glosuja wedlug glupich filmikow na yt typu Pis Factor to dlugo nie bedzie normalnosci
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 09.10.2011, 21:08
Tak, to Ty będziesz decydować kto jest kibicem a kto widzem. Oświeć mnie dlaczego nie jestem kibicem:

a) nie głosuję na Kaczyńskiego
b) Małecki nie jest moim Bogiem
c) nie kupuję najtańszych biletów i nie śpiewam w młynie "Tusk..."
d) nie gonię się z pejsami po osiedlach
e) inne

bawi Cię kopanie leżącego ? sadysta

ps. serek.2c - odpowiadanie pytaniem na pytanie świadczy o Twojej bezsilności...
pan Dudi
Senior Member

Stary 09.10.2011, 21:11
Tak, to Ty będziesz decydować kto jest kibicem a kto widzem. Oświeć mnie dlaczego nie jestem kibicem:

e) inne

No przecież sam sobie w pewien sposób odpowiedziałeś. Nie jesteś kibicem, bo nie rozumiesz, że bycie kibicem to coś więcej niż rozrywka 2 razy w miesiącu (bo na wyjazdy pewnie nie jeździsz), ale coś znacznie więcej. To sposób myślenia i sposób działania. Sposób życia w skrócie. Dla takich jak ty, to po prostu weekendowa rozrywka. Jesteś widzem. Może odwróćmy sytuację i powiesz dlaczego uważasz się za kibica, albo dlaczego zależy ci, żeby inni cię za takowego uważali, skoro dla ciebie kibice tylko:

a) głosują na Kaczyńskiego
b) Małeckiego mają za Boga
c) kupują najtańsze bilety i śpiewają w młynie "Tusk..."
d) gonią się z pejsami po osiedlach
e) inne

Tak bardzo chcesz należeć do grona, o którym masz tak kiepską opinię?

Wracając do tematu, to z tego, co widzę, przynajmniej Małopolska pokazała się z dobrej strony i większość nie wybrała Donka. W ogóle cała ściana wschodnia + Małopolska wybrała PiS.

Wiadomo, starzy, niedokształceni i z małych miast.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 09.10.2011 o godz. 21:13.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 09.10.2011, 21:12
AS82 napisał(a):Wyświetl post
No akurat z PIS generalnie wszyscy mnie śmieszą , i powodują też ,że się ich boje , czyli i śmieszno i straszno , widać większość ludzi podziela ten pogląd i mimo tego że PO się wielce w poprzedniej kadencji nie napracowało , były katastrofy i powodzie ,to ludzie i tak wybrali PO, bo nie chcą żeby znów było i śmieszno i straszno.
PIS to taka partia i tak jest postrzegana przez wiekszosc ludzi i sadze ze Ziobro ,jako nastepca Kaczyńskiego ,jest postrzegany jako jeszcze wiekszy psychol..
To Ty taki typowy przykład wypranego móżdżka jesteś... Samodzielnie jeszcze myśleć potrafisz?

ps. Tak, wiem - używam "języka nienawiści".... ZŁOOOOOO.

dadek napisał(a):Wyświetl post
ps. serek.2c - odpowiadanie pytaniem na pytanie świadczy o Twojej bezsilności...
Tak - jestem bezsilny rozmawiając z takimi "kibicami" jak Wy. Pan Dudi ładnie Wam odpisał - przeczytaj i może zakumasz o co chodzi.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 09.10.2011 o godz. 21:17.
AS82
Banita

Stary 09.10.2011, 21:13
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Wracając do tematu, to z tego, co widzę, przynajmniej Małopolska pokazała się z dobrej strony i większość nie wybrała Donka. W ogóle cała ściana wschodnia + Małopolska wybrała PiS.
Małopolska wybrała PIS ,ciekawe jak wybrał Kraków
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.10.2011, 21:14
Bilet w jedną stronę, wherever.

....a jego jebana, .......ona mać, 40% narodu jest .......onymi imbecylami!
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

AS82
Banita

Stary 09.10.2011, 21:15
To Ty taki typowy przykład wypranego móżdżka jesteś... Samodzielnie jeszcze myśleć potrafisz?

ps. Tak, wiem - używam "języka nienawiści".... ZŁOOOOOOO.
Wiesz co nei wiem ,kto ma bardziej wyprany móżdzek pod tym wzgledem ,ja ,czy ludzie którzy emocjonują się słuchaniem o kondominium Niemiecko-Rosyjskim , spiskowymi teoriami na temat katastrofy smolenskiej itp.
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 09.10.2011, 21:17
Wynik Palikota ?- widocznie tyle ćpunów było gotowych oddać dla niego głos w zamian za legalizację narkotyków
pan Dudi
Senior Member

Stary 09.10.2011, 21:18
Wiesz co nei wiem ,kto ma bardziej wyprany móżdzek pod tym wzgledem ,ja ,czy ludzie którzy emocjonują się słuchaniem o kondominium Niemiecko-Rosyjskim , spiskowymi teoriami na temat katastrofy smolenskiej itp.
To ja ci odpowiem, żeby zaspokoić twoją ciekawość - ty.

jeśli cieszy cię dalszy ciąg liberalizmu, który ogranicza dostęp do informacji, aresztuje ludzi za wyrażanie swoich poglądów, to znaczy, że żyjesz w świecie stworzonym przez tvn24 i jest ci tam dobrze. Tzn. nie dziwię się, że jest ci tam dobrze, bo nie myślisz i nie wiesz w jakim bagnie tkwisz. Nie dziękuj. To darmowa diagnoza.

Małopolska wybrała PIS ,ciekawe jak wybrał Kraków
Też jestem ciekaw. Mam nadzieję, że mądrze.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.10.2011, 21:18
AS82 to jak. Podatki podwyższamy, bo innego pomysłu na wpływy do budżetu nie mamy?

Jedno pytanie. Określ się jakie masz poglądy:
1. Prawicowe
2. Lewicowe
Bo głosujesz na Partie Oszustów, a oni są bezideowi. Jak to jest z Tobą?
Ostatnio edytowane przez Worcester : 09.10.2011 o godz. 21:21.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 09.10.2011, 21:19
To ja ci odpowiem, żeby zaspokoić twoją ciekawość - ty.

jeśli cieszy cię dalszy ciąg liberalizmu, który ogranicza dostęp do informacji, aresztuje ludzi za wyrażanie swoich poglądów, to znaczy, że żyjesz w świecie stworzonym przez tvn24 i jest ci tam dobrze. Tzn. nie dziwię się, że jest ci tam dobrze, bo nie myślisz i nie wiesz w jakim bagnie tkwisz. Nie dziękuj. To darmowa diagnoza.

Też jestem ciekaw. Mam nadzieję, że mądrze.
Od kiedy PO to liberalizm? Chyba tylko z nazwy, nikt kto ma głowę na karku nie określiłby tak tych bezideowych koniokradów. Weź nie obrażaj liberalizmu.

Cytat:
Wynik Palikota ?- widocznie tyle ćpunów było gotowych oddać dla niego głos w zamian za legalizację narkotyków
A czy ktoś Ci broni rezygnować z Twojej wódeczki z kartofli? Czechy jakoś nie upadły z tego powodu, że można posiadać i palić trawkę.
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 09.10.2011, 21:19
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
plus związek ze swoim partnerem
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 09.10.2011, 21:20
Ciekawe jak to jest - Państwa, które wspomniałeś od setek lat "łoją" Polskę z lewei i prawej. A tu nagle proszę, toż to nasi przyjaciele. Rurę pociągnęli pod Bałtykiem i port zablokowali z obawy o niebezpieczne, szkodzące zdrowiu Polaków wycieki gazu. Toż to dla naszego dobra! By żyło się lepiej...

Rozmawiałem w pracy (większość kobiet, bank) przed wyborami i pytałem - co musiałoby się stać, żeby nie głosowały na PO (bo trąbiły o swoich preferencjach wyborczych od tygodnia)? Otóż oświadczyły mi, że musiałby się pojawić "nowy Kwaśniewski", ktoś kto równie dobrze jak On reprezentowałby Polskę... Czas składać wypowiedzenie?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 09.10.2011 o godz. 21:25.
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 09.10.2011, 21:20

Tak - jestem bezsilny rozmawiając z takimi "kibicami" jak Wy. Pan Dudi ładnie Wam odpisał - przeczytaj i może zakumasz o co chodzi.
Sam masz wyprany móżdżek, wmówili ci że ktoś kto za PiS myśli samodzielnie a kto nie to ma wyprany móżdżek i tak myślisz, pomyśl lepiej czy myślisz samodzielnie a nie tak jak ktoś ci powiedział.
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 09.10.2011, 21:22
Cytat:
Palikot to zwykły populista i bogaty burak który ma kaprys bawić się w polityke
GJ1906
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2007

WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post

Człowieku za takie opinie powinien być natychmiastowy ban, jeśli masz zamiar wyzywać innych ludzi od imbecylów ze względu na poglądy polityczne to lepiej nic nie pisz. Sorry ale każdy ma swoje zdanie, jeden jest za PiS'em, drugi za PO, trzeci popiera RP ale to nie znaczy że masz ich wyzywać bo zachowujesz się po prostu jak gówniarz, nie wspominając o przekleństwach.
danats
Junior Member

Od: 08.2011

WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post

zapewniam cię że nie są imbecylami. Pamiętają rządy PiS-u sprzed 6 lat, gdy ty miałeś 12-13 lat i polityka mało cię interesowała.
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 09.10.2011, 21:23
No przecież sam sobie w pewien sposób odpowiedziałeś. Nie jesteś kibicem, bo nie rozumiesz, że bycie kibicem to coś więcej niż rozrywka 2 razy w miesiącu (bo na wyjazdy pewnie nie jeździsz), ale coś znacznie więcej. To sposób myślenia i sposób działania. Sposób życia w skrócie. Dla takich jak ty, to po prostu weekendowa rozrywka. Jesteś widzem. Może odwróćmy sytuację i powiesz dlaczego uważasz się za kibica, albo dlaczego zależy ci, żeby inni cię za takowego uważali, skoro dla ciebie kibice tylko:

a) głosują na Kaczyńskiego
b) Małeckiego mają za Boga
c) kupują najtańsze bilety i śpiewają w młynie "Tusk..."
d) gonią się z pejsami po osiedlach
e) inne

Tak bardzo chcesz należeć do grona, o którym masz tak kiepską opinię?

Wiadomo, starzy, niedokształceni i z małych miast.
Ja nikomu nie odmawiam nazywania się kibicem naszego klubu - również tym którzy spełniają wymienione powyżej punkty. Będzie patetycznie (ale to nie moje słowa, gdzieś to przeczytałem): każdy, komu mocniej bije serce, kiedy Wisła gra jest Wiślakiem (czyli chyba kibicem, bo dla mnie widz to taki kto ogląda np. mecz Real-Barcelona i jest mu obojętne kto wygra byle mecz był ładny). Umówmy się są różni kibice z różnym zaangażowaniem i to jest ok ale jeśli spełniają powyższy warunek są KIBICEM WISŁY KRAKÓW czy ktoś tego chce czy nie. Chore jest odmawiania komuś bycia kibicem bo ma inne poglądy niż PIS czy NP. Zgodzisz się ze mną?
grzesiek9000
Member

Od: 03.2010

Stary 09.10.2011, 21:23
Moim skromnym zdaniem zwycięstwo PIsU było nierealne. Partia Oszustów miała po swojej stronie wszystkie ogólnodostępne telewizje TVP1, TVP2, Polsat, TVN, TVP INFo. Potrafili wcisnąć tak kit ludziom, że ąż głowa boli. A że dużo ludzi nie mają swojego rozumu to chwycą wszystko co im taki Lis, Olejnikowa, Wojewódzki powie. Do tego w stosunku do Kaczyńskiego propagowano taką nienawiść, że naprawdę człowieka żal się mi robiło nieraz. Sąsiad mój na moje pytanie na kogo zagłosuje, mówi, że zagłosuje na partię Tuska bo jeśli wygra Kaczyński to będzie 3 wojna światowa.
Dla mnie to będzie męka oglądać mordy Niesiołowskiego, Kutza,Grasia plujących nam prosto w twarz.
Czekają nas 4 ciężkie lata.
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 09.10.2011, 21:24
piotrek06 napisał(a):Wyświetl post
Palikot to zwykły populista i bogaty burak który ma kaprys bawić się w polityke
Nie wiem na kogo głosowałeś, mogę się tylko domyślać i nie będę przypisywał Ci takich a nie innych sympatii, ale uwierz mi - 3/4 takiego Kaczyńskiego jakiego znasz, 3/4 jego rzekomych poglądów to gra pod publiczkę, dostosowywanie się do fal i antypatii społeczeństwa. Gość ma (przynajmniej miał, kiedy po 89' wchodził do polityki) bardziej stonowane i centrowe poglądy, niż Ci się wydaje, a dla Wyższych Idei też w politykę się nie bawi.

Cytat:
Ja nikomu nie odmawiam nazywania się kibicem naszego klubu
Tomku100, nie mogę napisać że się z Tobą zgadzam, ale przyjacielska rada doświadczonego forumowicza - nie marnuj czasu na polemikę z osobami, które mentalnie tkwią w czasach paragrafu aryjskiego. Tyle ode mnie : )
Ostatnio edytowane przez Watts : 09.10.2011 o godz. 21:26.
dadek
Senior Member

Stary 09.10.2011, 21:25

popatrz chwile w kolorowe szkiełko, zobacz jak Twój Jarek przyjął przegraną... z klasą i uśmiechem, spróbuj równać do poziomu Wodza
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 09.10.2011, 21:27
Nie narzekam - żyje mi się bardzo dobrze. Przeszkadza mi tylko Majchrowski ale to już inna bajka.
Pogratulować...
A co takiego podoba Ci się w tym Państwie, co sprawia, że żyje Ci się tu tak dobrze, jaka jest recepta na takie życie przy tym rządzie

Zastanawia mnie, cóż takiego urzekło ludzi w Palikocie, czy to ma być ta trzecia siła polityczna Polski
Czy może niektórzy, tak dla przysłowiowych jaj zagłosowali na komika polskiej sceny politycznej?

Jeżeli tak, to wyszło tak jak wyszło, koleś mający na listach transseksualistę wchodzi do rządu z trzecim wynikiem... Gdzie ten kraj zmierza, robimy drugą Holandię ?

Jestem zaskoczony i zniesmaczony, że tacy ludzie będą zasiadać w rządzie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

No to zesmy k*** wa obalili PO

komuna trwa w najlepsze

P.S Pedofile,tranwestyci,narkomani ,czlowiek z wibratorem- 3 siła polityczna w tym kraju.

czas emigrowac?
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

e) inne

Ja Ci odpowiem.

Chciałeś zabłysnąć i nie wyszło. Nie wiesz nawet co jest śpiewane na stadionach = nie jesteś kibicem a tylko widzem "telewizyjnym". Gdybyś przypadkiem przechodził koło stadionu usłyszałbyś co jest śpiewane.

Co do reszty:

a) nie głosuję na Kaczyńskiego - ja też, głosuję na partię i jej program - to nie były wybory na prezydenta.
b) Małecki nie jest moim Bogiem - moim też nie
c) nie kupuję najtańszych biletów i nie śpiewam w młynie "Tusk..." - kupuję karnet ( najdroższy bo mnie stać skoro już idziemy w taką przaśną konwencję), nie śpiewam " tusk.." chociażby dlatego, że nikt tak nie śpiewa
d) nie gonię się z pejsami po osiedlach - ja też nie, jak mam ochotę kogoś lać po mordzie robię to na treningu ale generalnie wolę inne rozrywki
e) inne
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 09.10.2011, 21:29
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...fca36939,1,3,5
W Krakowie wygrało PO...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów