|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
łapy, a przed tym dogaduje sie z Putinem za plecami jak wykiwać polskiego prezydenta ! Niestety, kolejne 4 lata te same gęby, sikorskie,kopacze, zbychy,rychy...... eh ![]()
WISŁA NA ZAWSZE !
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
PIS to taka partia i tak jest postrzegana przez wiekszosc ludzi i sadze ze Ziobro ,jako nastepca Kaczyńskiego ,jest postrzegany jako jeszcze wiekszy psychol.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Nikt Ci na Kaczyńskiego głosować nie każe, dziwnym jedynie wyborem jest głosowanie na PO uważając się za kibica. Za Małeckim także nie przepadam... Reszty Twoich punkcików nawet nie skomentuję...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 09.10.2011 o godz. 21:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
jezeli niektorzy glosuja wedlug glupich filmikow na yt typu Pis Factor to dlugo nie bedzie normalnosci
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
ps. serek.2c - odpowiadanie pytaniem na pytanie świadczy o Twojej bezsilności... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a) głosują na Kaczyńskiego b) Małeckiego mają za Boga c) kupują najtańsze bilety i śpiewają w młynie "Tusk..." d) gonią się z pejsami po osiedlach e) inne Tak bardzo chcesz należeć do grona, o którym masz tak kiepską opinię? Wracając do tematu, to z tego, co widzę, przynajmniej Małopolska pokazała się z dobrej strony i większość nie wybrała Donka. W ogóle cała ściana wschodnia + Małopolska wybrała PiS. ![]() Wiadomo, starzy, niedokształceni i z małych miast. ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 09.10.2011 o godz. 21:13.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
ps. Tak, wiem - używam "języka nienawiści".... ZŁOOOOOO. Tak - jestem bezsilny rozmawiając z takimi "kibicami" jak Wy. Pan Dudi ładnie Wam odpisał - przeczytaj i może zakumasz o co chodzi.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 09.10.2011 o godz. 21:17.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bilet w jedną stronę, wherever.
....a jego jebana, .......ona mać, 40% narodu jest .......onymi imbecylami! ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wiesz co nei wiem ,kto ma bardziej wyprany móżdzek pod tym wzgledem ,ja ,czy ludzie którzy emocjonują się słuchaniem o kondominium Niemiecko-Rosyjskim , spiskowymi teoriami na temat katastrofy smolenskiej itp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Wynik Palikota ?- widocznie tyle ćpunów było gotowych oddać dla niego głos w zamian za legalizację narkotyków
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() jeśli cieszy cię dalszy ciąg liberalizmu, który ogranicza dostęp do informacji, aresztuje ludzi za wyrażanie swoich poglądów, to znaczy, że żyjesz w świecie stworzonym przez tvn24 i jest ci tam dobrze. Tzn. nie dziwię się, że jest ci tam dobrze, bo nie myślisz i nie wiesz w jakim bagnie tkwisz. Nie dziękuj. To darmowa diagnoza. Też jestem ciekaw. Mam nadzieję, że mądrze. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]() Jedno pytanie. Określ się jakie masz poglądy: 1. Prawicowe 2. Lewicowe Bo głosujesz na Partie Oszustów, a oni są bezideowi. Jak to jest z Tobą?
Ostatnio edytowane przez Worcester : 09.10.2011 o godz. 21:21.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
||
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Rozmawiałem w pracy (większość kobiet, bank) przed wyborami i pytałem - co musiałoby się stać, żeby nie głosowały na PO (bo trąbiły o swoich preferencjach wyborczych od tygodnia)? Otóż oświadczyły mi, że musiałby się pojawić "nowy Kwaśniewski", ktoś kto równie dobrze jak On reprezentowałby Polskę... Czas składać wypowiedzenie?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 09.10.2011 o godz. 21:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Człowieku za takie opinie powinien być natychmiastowy ban, jeśli masz zamiar wyzywać innych ludzi od imbecylów ze względu na poglądy polityczne to lepiej nic nie pisz. Sorry ale każdy ma swoje zdanie, jeden jest za PiS'em, drugi za PO, trzeci popiera RP ale to nie znaczy że masz ich wyzywać bo zachowujesz się po prostu jak gówniarz, nie wspominając o przekleństwach.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Moim skromnym zdaniem zwycięstwo PIsU było nierealne. Partia Oszustów miała po swojej stronie wszystkie ogólnodostępne telewizje TVP1, TVP2, Polsat, TVN, TVP INFo. Potrafili wcisnąć tak kit ludziom, że ąż głowa boli. A że dużo ludzi nie mają swojego rozumu to chwycą wszystko co im taki Lis, Olejnikowa, Wojewódzki powie. Do tego w stosunku do Kaczyńskiego propagowano taką nienawiść, że naprawdę człowieka żal się mi robiło nieraz. Sąsiad mój na moje pytanie na kogo zagłosuje, mówi, że zagłosuje na partię Tuska bo jeśli wygra Kaczyński to będzie 3 wojna światowa.
Dla mnie to będzie męka oglądać mordy Niesiołowskiego, Kutza,Grasia plujących nam prosto w twarz. Czekają nas 4 ciężkie lata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
||
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Watts : 09.10.2011 o godz. 21:26.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
A co takiego podoba Ci się w tym Państwie, co sprawia, że żyje Ci się tu tak dobrze, jaka jest recepta na takie życie przy tym rządzie Zastanawia mnie, cóż takiego urzekło ludzi w Palikocie, czy to ma być ta trzecia siła polityczna Polski Czy może niektórzy, tak dla przysłowiowych jaj zagłosowali na komika polskiej sceny politycznej? Jeżeli tak, to wyszło tak jak wyszło, koleś mający na listach transseksualistę wchodzi do rządu z trzecim wynikiem... Gdzie ten kraj zmierza, robimy drugą Holandię ? Jestem zaskoczony i zniesmaczony, że tacy ludzie będą zasiadać w rządzie. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No to zesmy k*** wa obalili PO
komuna trwa w najlepsze P.S Pedofile,tranwestyci,narkomani ,czlowiek z wibratorem- 3 siła polityczna w tym kraju. czas emigrowac? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Ja Ci odpowiem. Chciałeś zabłysnąć i nie wyszło. Nie wiesz nawet co jest śpiewane na stadionach = nie jesteś kibicem a tylko widzem "telewizyjnym". Gdybyś przypadkiem przechodził koło stadionu usłyszałbyś co jest śpiewane. Co do reszty: a) nie głosuję na Kaczyńskiego - ja też, głosuję na partię i jej program - to nie były wybory na prezydenta. b) Małecki nie jest moim Bogiem - moim też nie c) nie kupuję najtańszych biletów i nie śpiewam w młynie "Tusk..." - kupuję karnet ( najdroższy bo mnie stać skoro już idziemy w taką przaśną konwencję), nie śpiewam " tusk.." chociażby dlatego, że nikt tak nie śpiewa d) nie gonię się z pejsami po osiedlach - ja też nie, jak mam ochotę kogoś lać po mordzie robię to na treningu ale generalnie wolę inne rozrywki e) inne |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...fca36939,1,3,5
W Krakowie wygrało PO... |
|
|