The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2011, 17:54
Teraz po każdym meczu będzie relacja na forum wisiała? Przeszkadza tylko w korzystaniu z forum
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 01.10.2011, 17:55
jest taka mała strzałka obok. klikasz w nią i relacja oraz SB znika...
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 01.10.2011, 18:04
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Rzeczywiście, nie zauważyłem. Dzięki
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 01.10.2011, 18:56
Huurrra! Krew mnie z tym zalewała....
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 01.10.2011, 19:20
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Kto jest teraz najbardziej "ignorowanym" użytkownikiem forum?
Myślę, że wysuwam sie na prowadzenie
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 04.10.2011, 22:46
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=6088

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.10.2011, 01:01
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego na forum Wisły Kraków reklamuje się kandydat starujący do Senatu z Warszawy Czyżby szczegółowe badania elektoratu warszawskiego wskazały na to że w Warszawie kibicuje Wiśle tak dużo Warszawiaków że warto jest reklamować się na stronie "kibolskiej" Wisły .
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 05.10.2011, 04:59
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego na forum Wisły Kraków reklamuje się kandydat starujący do Senatu z Warszawy Czyżby szczegółowe badania elektoratu warszawskiego wskazały na to że w Warszawie kibicuje Wiśle tak dużo Warszawiaków że warto jest reklamować się na stronie "kibolskiej" Wisły .
Z tego co się orientuje, działa to na takiej zasadzie że o treści reklamy dowiadujemy się dopiero jak pojawi się na stronie i wtedy dopiero można zgłosić ewentualny sprzeciw.
Pozdrawiam.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 05.10.2011, 07:36
To ja protestuję!

Skoro pojawia się gęba Napieralskiego na forum Wisły Kraków to równie dobrze możemy zacząć reklamować Comarch
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.10.2011, 07:58
Co do gęby tego czy owego jako reklama na tej stronie rav pisał w ostatnich latach chyba ze cztery razy,
ostatnio 29.09.2011 roku:

http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=2773

Poza tym technicznym tłumaczeniem trzeba również przyjąć do wiadomości to, że nikt rozsądny nie utnie karmiącej go ręki.
Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 05.10.2011, 09:36
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Z tego co się orientuje, działa to na takiej zasadzie że o treści reklamy dowiadujemy się dopiero jak pojawi się na stronie i wtedy dopiero można zgłosić ewentualny sprzeciw.
Pozdrawiam.
Dzięki za wyjaśnienie. Sprzeciwu nie zgłaszam bo zwisa mi równo reklama kandydata z Warszawy. Nadal nie mogę jednak zrozumieć dlaczego kandydat z Warszawy decyduje się wykupić reklamę na portalu kibiców Wisły Kraków. Sensu za bardzo to nie ma .
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 05.10.2011, 10:07
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Dzięki za wyjaśnienie. Sprzeciwu nie zgłaszam bo zwisa mi równo reklama kandydata z Warszawy. Nadal nie mogę jednak zrozumieć dlaczego kandydat z Warszawy decyduje się wykupić reklamę na portalu kibiców Wisły Kraków. Sensu za bardzo to nie ma .
A to już sprawa jego sztabu, który się nie zna i zamiast zrobić geotargetowanie poszedł na ilość (im więcej wyświetleń wykupisz w całej sieci, tym niższa cena za 1000 wyświetleń). A może na jego banerze jest też logo partii i partia mu dopłaca - promuje siebie, ale też i partię.
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Skoro pojawia się gęba Napieralskiego na forum Wisły Kraków to równie dobrze możemy zacząć reklamować Comarch
I ja zablokowałem tę reklamę po jej pojawieniu się na stronie. Comarch? Szczerze powiem, że lepiej reklamować Comarch niż polityków. Pasy się wk***ią, że zamiast dawać na Cracovię, płaci Wiśle za reklamę
Rozumiem też, że wiślaków pracujących w Comarchu należy usuwać ze stadionu i nakazać wyrzeczenia się barw?

Oczywiście Manson33 wie lepiej ile maili wysłałem w ostatnim tygodniu blokując poprzednie kilka kampanii w trakcie ich trwania. Wysłałem też informację, że nie życzę sobie na stronie reklam związanych z wyborami. Zaraz pójdzie zjeba o wrzucenie tego ostatniego.
Ostatnio edytowane przez rav : 05.10.2011 o godz. 10:10.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 05.10.2011, 10:16
rav napisał(a):Wyświetl post
A może na jego banerze jest też logo partii i partia mu dopłaca - promuje siebie, ale też i partię.
To akurat byłoby bardzo intrygujące: o ile dobrze rozumiem to Rybiński jest popierany przez coś co określa się jako: "unia prezydentów" z Dutkiewiczem w roli głównej. W tej grupie jest również Majchrowski. A zatem: czyżby był to sprytny pomysł aby na forum kibiców Wisły promować ugrupowanie prezydenta Majchrowskiego . Osobiście nie posądzam go o aż taki makiawelizm, ale kto wie ... .
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 05.10.2011 o godz. 10:20.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 05.10.2011, 10:21
Hehe, a to dobre
Rzuciłem teoretyczny domysł... tak naprawdę nie wiedziałem o kogo chodzi, mi się ten banner nie wyświetlił. Wislak86, patrzac na to, jak łączysz się z internetem - to może w tym rzecz (system wziął Cię za warszawiaka).
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 05.10.2011, 10:28
..tak naprawdę nie wiedziałem o kogo chodzi, mi się ten banner nie wyświetlił. Wislak86, patrzac na to, jak łączysz się z internetem - to może w tym rzecz (system wziął Cię za warszawiaka).
No i sprawa się wyjaśniła: ani Majchrowski taki sprytny, ani Rybiński taki głupi. Rzeczywiście na chwilę obecną łączę się z Warszawy. A to ci dopiero spryciarze . Ale mimo wszystko żeby zakładać takie ustrojstwo na stronie kibiców Wisły Wychodzi na to że w Warszawie musi być całkiem spory procent populacji kibicującej Wiśle
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 05.10.2011 o godz. 10:31.
Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.10.2011, 10:46
Oczywiście Manson33 wie lepiej ile maili wysłałem w ostatnim tygodniu blokując poprzednie kilka kampanii w trakcie ich trwania. Wysłałem też informację, że nie życzę sobie na stronie reklam związanych z wyborami. Zaraz pójdzie zjeba o wrzucenie tego ostatniego.
I chwała Ci za to dobry człowieku !

Nigdzie nie napisałem iż wiem o ilości Twoich e-maili, a po prostu niektórym wyłożyłem prawdę o działaniu takich reklam ( co sam robiłeś juz wielokrotnie, ale widać, że nie dociera to do wszystkich ).

Także nerw i bulwers u Ciebie nie potrzebny.

Pozdrawiam.
Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 07.10.2011, 11:18
witam,
mam problem z reklamą peugeota, która wysuwa się z dołu, nie można jej zamknąć ani nic z nią zrobić, czy to jest wina mojeg kompa, czy to poważniejszy błąd?
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 08.10.2011, 23:10
pewne pytanie mi się z nudów nasunęło. dlaczego mogę zobaczyć tylko 20str swoich postów? czy istnieje możliwość abym znalazł gdzieś wszystkie posty?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 09.10.2011, 10:18
pewne pytanie mi się z nudów nasunęło. dlaczego mogę zobaczyć tylko 20str swoich postów? czy istnieje możliwość abym znalazł gdzieś wszystkie posty?
Ciekawe pytanie, powiem szczerze. Wiem że poprzednio był kłopot z wyświetleniem wszystkich postów i niektórych tematów z powodu awarii na forum i posty poszły w zapomnienie.
Ale widzę, że to jakaś świeża sprawa, bo ja też mam posty tylko do maja 2011.

Nie wiem czy to nie jest spowodowane jakimiś zmianami skryptu vBulletin, choć głowy nie daje.

Bardziej kompetentna osoba, niech się wypowie w tej sprawie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 09.10.2011, 22:12
Wydawało mi się że jest to forum Wisły Kraków. Klubu szczycącego się patriotyzmem i mającego w swoich szeregach wybitnych sportowców ginących w imię tego żebyśmy mogli urodzić się w wolnej Polsce.

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...ostcount=14490

wyciągnijcie panie i panowie moderatorzy wnioski
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 10.10.2011, 07:58
joshi napisał(a):Wyświetl post
witam,
mam problem z reklamą peugeota, która wysuwa się z dołu, nie można jej zamknąć ani nic z nią zrobić, czy to jest wina mojeg kompa, czy to poważniejszy błąd?
U mnie jest to samo,takze mysle,ze wina lezy po naszej stronie
Powód: Ups,miałem napisac ...nie po naszej...
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 11.10.2011 o godz. 19:29.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 10.10.2011, 08:23
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
U mnie jest to samo,takze mysle,ze wina lezy po naszej stronie
A ja mam podejrzenie że to wina peugeota - bo na innym forum mam to samo - że nie da się jej zwinąć i za cholerę zablokowac firefoxem.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.10.2011, 19:47
Czy mozna na stronie glownej poinformowac ludzi i poprosic o pomoc w sprawie zbierania podpisow pod projektem ustawy o bezpieczenstwie inprez masowych

Moznaby podac link z wyjasnieniem o co walczymy i dlaczego:
http://kibicezabezpieczenstwem.pl/

Oraz link z lista do zbierania podpisow:
http://kibicezabezpieczenstwem.pl/do...a_poparcia.pdf

Wydaje, sie ze 100 tys podpisow kibice powinni zebrac no ale wlasnie wydaje sie. Szkoda jakby ten pomysl spalil na panewce juz w przedbiegach.

Tylko podajcie info zeby w tabelce wpisywac pod adresem zamieszkania rowniez kod pocztowy. Fajnie tez by było wskazac ludziom aby zbierali podpisy od rodziny/znajomych bo tylko w taki sposob mozemy byc pewni, ze te 100 tys peknie. Plus moze jakas notka zeby kazdy postaral sie zebrac jak najwiecej podpisow lub chociaz te 20 (zeby ludzie nie poszli na latwizne i nie skonczyli zbierania na kilku podpisach). Listy z podpisami mozna wysylac na adres podany pod tabelka lub przed meczem zaniesc je komus z SKWK, napewno nie pogardza nimi
Nie wierze, ze nie ma 1 tys Wislakow, ktorzy zbiora po 20 podpisow, a to daloby 20 tys czyli 1/5 sukcesu
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 11.10.2011, 19:19
Ponawiam prosbe z postu powyzej. przeciez umiescic takiego newsa to praktycznie zerowy wysilek, jak kazdy zbierze po 10-20 podpisow to tez zaden wysilek ale juz jak sie to wszystko zbierze do kupy to efekt bedzie wymierny. takze chyba warto sie tematem zainteresowac?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 11.10.2011, 19:43
^ Pojawi się stosowana informacja na głównej stronie.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 12.10.2011, 11:48
Nie wiem, czy tylko ja mam takie wrażenie, ale odkąd pojawił sie shutbox, aktywność na forum zmalała. Może poza shutboxem. Aż sie zdziwiłem, że np. temat dotyczący meczu Legia-Wisła był dużo bardziej popularny na forum wojskowych niż na naszym.

Może ludzie się "wypstrykują" pisząc w shutboxie - ale to nie pozwala prowadzić dyskusji tym , co logują sie raz na jakiś czas. A może po prosotu ich denerwuje to, że shutbox i relacja wyskakuje zawsze na poczatku forum rozwalajac komfort przeglądania (do niedawna nie wiedziałem, ze to sie da wyłączyć, i zapewne wiekszość standardowych userów też nie wie)
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 12.10.2011, 14:52
Moglibyscie jeszcze do tekstu dodnosnie zbierania podpisow dodac info, ze podpisy maja byc czytelne i w miejscu zamieszkania trzeba tez wpisac kod pocztowy. Szkoda, ze ta tabelka jest taka niedopracowana bo znajac zycie to wiele podpisow poodrzucaja przez to i moze nawet te 100 tys sie nie uzbiera przez to
drozd:
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 12.10.2011, 19:17
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, czy tylko ja mam takie wrażenie, ale odkąd pojawił sie shutbox, aktywność na forum zmalała. Może poza shutboxem. Aż sie zdziwiłem, że np. temat dotyczący meczu Legia-Wisła był dużo bardziej popularny na forum wojskowych niż na naszym.

Może ludzie się "wypstrykują" pisząc w shutboxie - ale to nie pozwala prowadzić dyskusji tym , co logują sie raz na jakiś czas. A może po prosotu ich denerwuje to, że shutbox i relacja wyskakuje zawsze na poczatku forum rozwalajac komfort przeglądania (do niedawna nie wiedziałem, ze to sie da wyłączyć, i zapewne wiekszość standardowych userów też nie wie)

Głównym założeniem Shoutbox'a było dociążenie tematów meczowych w czasie trwanie spotkań.
Miało to ograniczyć durnowate i jednozdaniowe wpisy, powiedzmy sobie szczerze nie wnoszące do dyskusji NIC.
W tematach meczowych wypowiadają się osoby, które moim zdaniem mają do przekazania coś więcej niż tylko '' Biton jest taki i owaki''.

Co nie pozwala prowadzić dyskusji - shoutbox
Jeżeli tak, to mam trochę inne zdanie na ten temat, bo uważam, że można prowadzić dyskusję w temacie meczowym zwłaszcza teraz, kiedy nie trzeba szukać spośród 100 wpisów, sensownych postów ludzi z którymi można podyskutować.

Co do ''rozwalającej' forum relacji z każdego meczu i shoutbox'a już tłumaczę dla wszystkich, bo widzę że Ty już o tym wiesz:

Zarówno relację meczu oraz SB można w łatwy sposób ''zamknąć''

- zaznaczone ''dziubki'' ułatwią korzystanie forum jeżeli komuś przeszkadza relacja czy też shoutbox.

Pozdrawiam.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.10.2011, 20:58
Shoutbox to wielkie dobro tego forum, zastąpił kolejne inkarnacje "luźnego" tematu i związane z nimi kontrowersje, dał ujście meczowym emocjom - tak jak wyżej kolega napisał: odciążył forum.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 13.10.2011, 11:52
Nie no, ludzie, zmieńcie tytuł newsa o tym, że nasz trener ma małego Kazia, bo brzmi trochę głupawo.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów