|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=13806
Jak mozna to proszę o usunięcie bo zdublowały mi sie posty. Edit: Załatwione.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 14.09.2011 o godz. 19:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak to jest, że moderator może sobie pozwolić na taki post:
a odpowiedzi na niego zostają kasowane? Żenada ![]() Cenzura na tym forum wciąż ma się dobrze. FraMat, ja ciebie w tej chwili nazwe debilem. Za debilne posty. Ty bana nie złapałeś to i ja nie powinienem. Poczekamy, zobaczymy ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamson : 16.09.2011 o godz. 17:17.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() edit: Żeby nie nabijać postów, pozwoliłem sobie edytować. Jakbyś czytał temat z piłkarzami, to byś wiedział, że sprawa została już załatwiona. No ale jak widać, musisz ''podgrzewać'' atmosferę a jak... EOT.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 17.09.2011 o godz. 17:47.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
I po co do tego wracać? Framat przyznał się do błędu i przeprosił. Każdemu może się trochę zagotować głowa.
Moderatorzy są takimi samymi ludźmi, jak reszta użytkowników. Mają swoje poglądy i mają prawo do własnych opinii. Moim zdaniem temat się zakończył. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
![]()
![]() Moderatorzy = święte krowy. A sprawa kasowania postów, które były odpowiedziami na post FraMata to już totalna dziecinada. Z mojej strony koniec tematu. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...68#post1167068
Temat do wywalenia - dyskusja na ten temat toczy się w tem. Nasi piłkarze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ban dla Rosomaka nie był zbyt pochopny? Gość mądrze pisze i jest jednym z niewielu na tym forum, który trzyma poziom.
Ostatnio edytowane przez Etiop : 28.09.2011 o godz. 15:12.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mimo ostrzeżeń łamał regulamin forum, więc nie sądzę, żeby był pochopny.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Faktycznie kilka postów pod rząd jest zagrożeniem demokracji ... Jakbyśmy się tak trzymali regulaminów to połowę z nas na mecz by nie wpuścili ... bez jaj. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie ja ten regulamin ustalałem, nie ja go wykonuję. Mod podjął taką decyzję i nic nam do tego
![]() Pozdrawiam. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem, że to tylko ban, ale to jest taka sprawiedliwość jak np. przy ograniczeniu prędkości do 60 km/h, jedzie 10 kierowców, z których 9 jedzie 100 a jeden 70 i tego jednego się karze. Patrzcie na innych co piszą. A tak z czystej ciekawości, to tego bana to za dyskusję z moderatorem dostał? Czy za prawdę o Meliksonie?
![]()
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nic nam do tego więc jak się nie ma nic do powiedzenia to lepiej nie mówić. Cytat:
koniec off top ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
niedługo na forum będzie jak na stadionie
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Rosomak merytoryką wypowiedzi bije 99% userów tego forum. I trzeba to przyznać, nieważne czy ma się takie zdanie na pewne sprawy jak On, czy też inne. Zresztą abstrahując od wartości Jego postów, samo czytanie Jego wypowiedzi jest przyjemne, bo pisze elokwentnie, składnie, zrozumiale.
Również dziwię się decyzji o banie, bo nie wszyscy muszą być super obeznani z obsługą forum, a chyba ważniejsze jest to, co wnoszą na naszej "internetowej społeczności" kibiców Wisły. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
To i owo na luziku-może ktoś to zmoderować? Polityka w innym dziale! Od kiedy to Wiślacy mają mieć jedyną sluszną legitymację co do partii
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie będzie jak na stadionie.
Już. edit: żeby nie było, to też czytam posty użytkownika Rosomaka z ciekawością bo dobrze się je czyta a nie jak jednozdaniowe wpisy. Tak moderatorzy też ludzie i lubią poczytać sensowne wpisy a nie tylko skupić się na wyszukiwaniu użytkowników, którzy łamią zasady.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 28.09.2011 o godz. 17:32.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Rosomak otrzymał bana, bo najprawdopodobniej nie przeczytał regulaminu forum, o czym świadczą jego pretensje do modów za ostrzeżenia. Nie jest to ban permanentny więc Rosomak wróci, jesli się za zbanowanie nie obrazi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Racja, przeoczenie.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Czy którykolwiek z adminów lub ogarniętych modów może mi powiedzieć, jakim cudem po wylogowaniu się z konta razi mnie ogromny banner z gębą politruka Napieralskiego z SLD? Nie była to żadna reklama kontekstowa google, a interaktywna grafika. Panowie, bez żartów, to się nie godzi!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie ma znaczenia, czy to reklama kontekstowa czy "interaktywna grafika". Sposób jej pozyskiwania jest dość podobny do reklam google'a i nie mamy na to większego wpływu, poza możliwością zareagowania po fakcie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Natomiast zapewne się zastanowi czy warto dzielić się logicznymi przemyśleniami w miejscu, które kiedyś służyło wyrażaniu wolnej myśli a teraz stało się tępym i ślepym egzekwowaniem regulaminu. Ta właśnie ciasnota umysłowa spowodowała, że tak mało jest tu ludzi chcących cokolwiek sensownego napisać. Użerajcie się zatem (Modzi) z masowym pokemoństwem flekując starych lub skutecznie ich zniechęcając. Wszak rozsądnych osób zostało tu trzy, no cztery, góra dziesięć w porywach do piętnastu. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
-Po prostu poszli sobie w ch.j od tego forum. Cytat:
![]()
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Skoro mówimy o osobach rozsądnych, to czy tak trudno jest zrozumieć regulamin i zastosować się do niego? Czy to tak duży problem, zamiast pisać post pod swoim postem wcisnąć opcję edytuj? Czy to duży kłopot pisać na temat?
Tępe egzekwowanie regulaminu miałoby miejsce, gdyby Rosomak nie został poproszony (z tego co wiem, nie sprawdzałem) o zastosowanie się do niego. Niestosowanie się do regulaminu osób poważanych powoduje, że reszta pozwala sobie na więcej "bo przecież on może, to czemu ja nie?" W takich sytuacjach jak ta nie ma dobrego wyjścia. Zareagujemy: źle, bo poziom forum upada. Nie zareagujemy: źle, bo poziom forum upada. Zastanówcie się nad tym. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Moderatorzy nie są od oceniania postów. Co innego jest głupie dla jednych, co innego dla drugich. Stąd opcja "ignoruj" - każdy może sobie dostosować forum do siebie. Ja jestem przeciwnikiem banowania za poglądy.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
)I tutaj jest właśnie zadanie dla nas ( dla Ciebie i również dla mnie) widzisz 100 durnych postów, bądź mądrzejszy i nie kontynuuj rozmywania. Zgłoś problem, podeślij link a jak nie chcesz ''donosić'' napisz PW czy mail - też sprawdzam i reaguje na problemy. Opcji jest wiele. W tym opcja ''Ignoruj''. Każdy z nas ma też życie po za forum, szkoła czy praca nie mówiąc już o przyjemnościach. Ciężko nie raz ogarnąć tematy jak posty powstają szybciej niż grzyby po deszczu. Sami też utrudniamy sobie życie w prosty sposób rozwalając tematy, przykład pierwszy z brzegu - temat ''to i owo na luziku'' - rozwalony przez polityczne wpisy, po to jest odpowiedni dział aby dyskutować o polityce tam gdzie to jest wskazane. Ostatnio wywaliłem z 30 politycznych postów.. Miejcie litość Panowie. Wiem również, że podejmowane przez moderatorów decyzje nie wszystkim przypadają do gusty to zrozumiałe, każdy ma swoje zdanie na każdy temat - nikomu nie jesteśmy w stanie dogodzić w 100%, zamkniemy jakiś temat odezwą się głosy i za i przeciw i tak się kręci. Pozdrawiam. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo własnie problem jest przez "polityke" obrana przez moderatorow. Zamiast banowac ostro za głupie wpisy, za te w zlym miejscu i o mega bezsnensownej tresci to popusciliscie (juz dawno temu, jak jeszcze Ty nie byles modem) i z pewnego poziomu forum spadlo na dno. Doprowadzilo to do tego, ze masa osob nieogarnietych wypedzila swoimi postami i pogladami z forum osoby kumate, ktorych byla garstka po tym jak na forum zaczeto uznawac, ze glowne cechy jakie powinien wyznawac kibic Wisly z TWSD to tolerancja, dobre maniery, umiłowanie do bliznich itd.
W skrocie, za bardzo popuszczono i szybko na forum zrobila sie przewaga osob malo zwiazanych z trybunami wlasnie nad tymi dzialajacymi kibicowsko, w efekcie orum nie dosc, ze stracilo na poziomie dlatego, ze wiecej wypowiadalo sie osob nijakich to zaczelo tracic te osoby wartosciowe powoli. Ciekawe kiedy takich osob zostanie tutaj 0. Jest to moje zdanie, tyle mialem do powiedzenia. Dziekuje. Pozdro ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kto jest teraz najbardziej "ignorowanym" użytkownikiem forum?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|