|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=tse1ecG5d9o - kolejny agent na stołku dziennikarza
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Głosowanie na KNP jest w obecnej sytuacji zasadniczym nieporozumieniem.
Głosowanie na tę partię miałoby jakikolwiek sens gdyby byli zarejestrowani w całej Polsce. Natomiast trzeba jasno powiedzieć, że jest to z góry głos stracony. A każdy głos stracony to głos na płemieła. Matematyka królową nauk - od tego banału zacznijcie swoje rozmyślania... ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Okładka jutrzejszej Gazety Polskiej :
![]() Jedna z mocniejszych ciszo-wyborczowych zagrywek. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Widząc takie okładki można stwierdzić tylko: " O ja pier*ole !"
Współczuje czytelnikom tej gazety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam czy tu co niektórym naprawdę nie płacą za to że tak na siłę chcą wciskać wszystkim żeby na PiS głosowali, ludzie zrozumcie, każdy będzie głosował na kogo chce, a nie na kogo im każecie, jeszcze brakuje mi tu żebyście napisali że Korwin jest w spisku z PO, i jak PO nie wygra to on unieważni wybory, bo już takie coś gdzieś czytałem. a To jeden z powodów dla których nigdy nie będę za PiS, http://autorzygazetypolskiej.salon24...-z-aspiracjami nigdy nie będę po jednej stronie z osobnikami wypisujące takie chore rzeczy. A tu http://niezalezna.pl/17349-kibicu-da...cemu-sasiadowi macie jasno dlaczego Gazeta Polska wspiera kibiców. Są tylko potrzebni do głosowania na PiS, bo tylko na PiS wolno głosować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Oglądając Gugałę , jestem w szoku. Naprawdę, czegoś takiego się po gościu nie spodziewałem. Zero szacunku wobec tego człowieka. No po prostu .......nąłem.
....a, życzę, na przekór wszystkim, żeby PiS wygrał te wybory, a wy, wyborcy PPP, KNP i innych małych tworów, serio zastanówcie się, czy oddawanie choćby 0,5% w gruncie rzeczy do śmietnika, komukolwiek poza PO się sprzyda. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://ksenofenes.salon24.pl/351302,...y-wpolityce-pl Jeśli to prawda to bardzo słuszna decyzja. Ciekawe czy właściciel kieruje się troską o rzetelne dziennikarstwo czy może przewiduje zmianę władzy Jeśli to drugie to też dobry sygnał. Tacy ludzie zazwyczaj o ważnych wydarzeniach wiedzą chwilę wcześniej. ![]()
Ostatnio edytowane przez dragon : 07.10.2011 o godz. 22:26.
![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
My jesteśmy wyborcami NP, mamy swoje poglądy i przy urnie je wyrazimy. Jak PiS stanie się partią liberalną to uzyska głos zwolenników NP. Szczucie PO lub PiSem to zbyt mało, aby przyciągnąć wyborcę NP, który nalezy do tych bardziej świadomych. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A co Ty przepraszam znasz już wyniki wyborów czy co ? Wynik wyborczy będzie jaki będzie, ale myślę, że KNP może spokojnie przekroczyć 3% w skali kraju, także daruj sobie takie teksty. Niestety od PiS skutecznie mnie odstraszają niektórzy politycy tam działający i nic na to nie poradzę. Dajcie ludziom wybrać, mówienie na kogo ma się głosować jest mocno nietaktowne.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Panika w medialnym impreium Tuska niesamowita.
Najwazniejszy motyw przewodni ![]() Glosowac i tyle. Śmieszne są te przepychanki polityczne, obecnie mam gdzieś straszenie mnie PiSem, głosuje ze względu na moje kibolskie ideały!! Moi bracia, koledzy po szalu są jak rodzina... a jak to mówią - rodzina jest najważniejsza. ![]() ![]()
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
A ja mam tylko prośbę żebyście wszyscy głosowali wedle przekonań i chęci pokazania swojego własnego poparcia, a nie wedle sondaży. Jak czytam komentarze ze głos na kogoś to głos stracony (patrząc po sondażach) to chce mi się krzyczeć. Wiecie że wszystkie te sondaże mają błąd +/- 3%? Tak więc z sondażu w którym RPP ma 5% a KNP 2% równie dobrze może wyjść że KNP ma 5 a RPP 2. Tak więc jeszcze raz - głosujcie wedle przekonań, nie wedle opinii innych!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
||
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Narzucanie wyboru jest niewłaściwe ale w zachęcaniu i dyskusji chyba nie ma nic złego. Po to jest forum i ten temat. ![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Pamiętaj że mówisz o ogólnie pojętej idei, uosobionej przez JKM, który w ostatnich wyborach prezydenckich zajął 4 miejsce i na którego to głosowało ponad 400 tyś obywateli. A w tych wyborach poparcie rzędu 3% w połowie okręgów oznaczałoby około 6% poparcie w całym kraju (nie jestem zbyt dobry z teorii estymacji, a 6% wziąłem z wydawało by się racjonalnego pomnożenia przez dwa wyniku z polowy okregów).
Ostatnio edytowane przez Amptiq : 07.10.2011 o godz. 22:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
9 października wrzuc platforme do smietnika!
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zachęcam do głosowania wszystkich kibiców Wisły
Ja mam 50 km do okręgu wyborczego ... i w niedzielę idę do pracy ale JADĘ NA WYBORY !!! więc mam nadzieję że i Wy bracia po szalu ruszycie 4 litery i oddacie głos na partię która nie zamyka stadionów i która nie próbuję zamknąć nam ust !! Na partię która reprezentuje wasze, nasze kibicowskie poglądy ! Na partię która razem z nami krzyczy "PRECZ Z KOMUNĄ" a nie jest jej reprezentantem. Na Partię która szanuje życie i rodzinę, szanuje bohaterów którzy walczyli o WOLNĄ POLSKĘ !! Głosuj zgodnie z sumieniem a nie pod naciskiem telewizji czy prasy. PAMIĘTAJ: Twój głos zadecyduje w jakiej Polsce urodzą się Twoje wnuki !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Myśle, że chwila spokoju i ciszy się przyda. Temat zamykam do jutra wieczór.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Platforma Obywatelska pierwszą partią po roku 1989, która wygrała po raz drugi z rzędu wybory. PO zdobyła w wyborach 39,6 proc. głosów, a PiS 30,1 procent głosów - takie wyniki badanie TNS OBOP dla TVN24 i TVP podano w wieczorze wyborczym w TVN 24.
Na trzecim miejscu jest Ruch Palikota z wynikiem 10,1 procent głosów. Tuż za Ruchem PSL z wynikiem 8,2 proc. a na ostatnim miejscu SLD - 7,7 proc. Według badania frekwencja wyniosła 47,7 procent. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jeśli te wyniki się utrzymają stracę wiarę w polskie społeczeństwo. Żenujące jest dla mnie szczególnie 10% dla Palikota...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Palikot zaskoczeniem nie jest, ale chyba nikt, ale to nikt nie spodziewał się takiej przewagi PO. Spodziewałem się wyniku bliskiego remisu, a tu zonk. Chyba w ostatniej chwili miały miejsce te masowe przepływy.
Zobaczymy jeszcze, jakie będą wyniki oficjalne, ale pewnie PO-PSL. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ile jest prawdy w tym, że Palikot miał na liście w Krakowie tranzystora?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
To się zmieni jeszcze 5x. Obstawiam, że PO w dół, Pis w górę, Palikot w dół, PSL w górę. Sondaże przeprowadzane przed lokalami zazwyczaj są dziwne. Ktoś sprawdzał w Niżnej Wyżnej na kogo głosowali? Przecież nie na Palikota. Nie zmienia faktu, że sama kolejność za bardzo się nie zmieni. No może PSL pójdzie wyżej. Na pierwszym miejscu był ex-facet zwany Anną. Sam fakt wejścia Palikota do sejmu z tą swoja zbieraniną gejów, transów i innych odszczepieńców nie pozostawia złudzeń, że niestety jest z nami (Polakami) co raz gorzej. Niestety, witamy w tęczowej republice.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 09.10.2011 o godz. 20:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie, śmiech na sali, jak można im w ogóle ufać, skoro żyję się coraz drożej, coraz gorzej... Jeszcze ten nieokrzesany Palikot.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pies je...ł wyborców palikota! Żyjemy w pojebanym kraju...niestety
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
10 % dla Palikota z transwestytami na listach.
Pora umierać, żegnamy prawicową Polskę. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|