|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Przez parę lat wrzucono tam 400 filów... ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Chce internet, na karte, 30zl max w miesiacu na doladowania. Glownie do przegladania stron.. mozecie cos polecic ?
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie moge kupic sprej do pomalowania szablonu w miare przyzwoitej cenie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Posiada ktoś namiary na wolne domki w górach, na Sylwestra?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie dotyczące niedzielnych wyborów. Dziś zostałem zameldowany, tak więc moje nazwisko będzie dopisane do listy w okolicznej komisji?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
hmm....lepiej do urzedu miasta przedzwonić, ale z autopsji powiem Ci, ze raczej nie.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ostatnio na OS leci reklama, a w niej piłkarze jakiejś drużyny po meczu. Wie ktoś może jaką przyśpiewke śpiewają?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dokładnie Watts! Też tak mam że przed meczem czy w przerwie. Kojarzy sie tą piosenke ale nie zna sie tytułu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie - słyszał ktoś-coś o smyczkach Żabińca? (ew. inne pamiątki).
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Szukam jakiegoś speca od telewizorów w Krakowie, jakieś propozycje ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was parkuje na czas meczu przy stadionie Wisły rowerem? Czy przydarzyły się jakieś dewastacje lub kradzieże? I w którym miejscu najlepiej zaparkować?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Orientuję się ktoś czy w Kraksporcie na ul Aleja Kijowska 48 kupię to wszystko co jest na tej stornie http://www.kraksport.com/
Pytam bo na stronie jest napisany inny adres ale podobno na Aleja Kijowska też jest Kraksport a tu mam po prostu bliżej |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Help!
Która szkoła językowa (kursy) jest lepsza: Buena Vista czy El Abanico? Oczywiście chodzi o język hiszpański. W grę wchodzi[ła?] jeszcze profi-lingua, ale tam się bodaj już wszystko zaczęło, więc odpada... Odpowiedź (porada) potrzebna jak najszybciej, najlepiej na Priv. ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje w miarę Tani aparat Cyfrowy? poleci ktoś?
![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
||
|
Ja mam pytanie odnośnie podpisów pod ustawą.
Z zakazanej Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie mogę w internecie oglądać podstawowe kanały telewizje on-line? Jakaś stronkę ktoś zna może? TVP 1, TVP 2, TVP info, TVN, POLSAT, TVN24. Oczywiście za darmo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zakup roweru - lepsza "Secesja" czy Rowmix? A moze coś innego ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
jest tu jakiś księgowy? bo mam pytanie, prosiłbym o pw
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
http://weeb.tv/channels a jak kupisz premium to masz to wszystko co widzisz na liśćie, jakość HD i 15 zł na miesiąc. Taniej się znajdziesz . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Możecie sie śmiać. Obstawiam na stsie 4 mecze i gram systemem 3/4 i kiedy siądą wszystkie to też wygrywam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
oczywiście że wygrywasz. system 3/4 to nic innego jak 4 trzy-zdarzeniowe kupony:
Tzn.: masz na kuponie 4 mecze: A B C D, system Ci generuje automatycznie wszelkie możliwe kombinacje: ABC ABD ACD BCD Jeżeli wszystkie wejdą dodajesz iloczyn kursów wszystkich kombinacji (AxBxC+AxBxD+AxCxD+BxCxD) i mnożysz razy podatek (12%) i razy stawka= wygrana ![]() Mam nadzieje że zrozumiałe, w razie czego służę pomocą ![]() P.S Zmień STS;a na TOTOLOTKA ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki, myślałem że zostane nieźle pocisnięty ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie . Dziś przekroczyłem prędkość dokładnie o 48 km . Szanowny Pan władza chciał mnie ukarać mandatem w wysokości 800 zł za przekroczenie prędkości oraz brakiem gaśnicy. Z tego co się orientuje to do 50 km jest 400 zł ? Czy może już weszły nowe przepisy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ja za Przekroczenie podobnej prędkości dostałem 500zł
![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|