The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2011, 20:26
No jeszcze nie ma sprzedaży, więc...
A zresztą....
Czy w tym klubie/mieście/państwie może w końcu być normalnie?
Odpowiedz cytując
LUKAS77
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 05.10.2011, 20:26
ichigo napisał(a):Wyświetl post
http://zikit.krakow.pl/aktualnosci/3...l-sie-z-prawda

Brak słów...
co za tekst! Zamiast zamiescic sprostowanie to osoba wziela sie za krytykowanie i ujadanie na Klub. Owszem moze i Wisla chciala troche przycisnac miasto ale osoba odpowiedzialna za ten artykul wyraznie kierowala sie negatywnymi emocjami
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.10.2011, 20:28
Dokładnie, dziwny tekst. jakby go jakis koles z naszej klasy pisal. bardzo dziwnie to zostalo napisane.. jakby nie w imieniu firmy ale jakiegos goscia ktory nie lubi Wisly.

cos tu smierdzi, przeciez Wisla by nie sprzedawala biletow gdyby trybuna nie byla gotowa, przeciez to medialna sprawa i od razu by wyszlo na jaw.

widac ze zikitu boli ze nie zarabiaja czerpiac haracze od Wisly (koncowka niusa)
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 05.10.2011, 21:04
Słusznie zwróciliście uwagę na ton tego artykułu:

"Wypadałoby więc, choćby z tego względu, skonsultować klubowe działania z przedstawicielami miasta, a nie robić sobie publicity, wcześniej w przedmiotowej sprawie nie kiwnąwszy palcem."

Brzmi to bardziej jak osobisty i złośliwy komentarz niż odpowiedź miejskiej instytucji.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 05.10.2011, 21:14
Nie jest tajemnicą to, że w zikicie i we władzach miastach większość stanowią ludzie Wiśle nieprzychylni. I przez to właśnie "pracownicy" Wisły powinni 2 razy baczniej przyglądać wszystkiemu, co dzieje się w sprawie stadionu, a nie, tak jak to ma miejsce dotychczas, olewać wszystko i liczyć, że zrobi się samo. Ktokolwiek by tego nie pisał, reprezentuje zikit.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 05.10.2011, 21:19
Paranoja. Mam nadzieję, że nie będzie kolejnej wtopy z opóźnieniami odbioru głownej i odwołaniem sprzedanych na nią biletów.
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.10.2011, 21:39
Ta szmata zikitowska, która spłodziła tego paszkwila chyba zapomniała KTO buduje ten stadion już 7 rok i KTO odpowiada za całe dziadostwo mające miejsce przy tej inwestycji.
Czepianie się Wisły jest co najmniej nie na miejscu. Bo czekamy już o wiele za długo.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 05.10.2011, 21:57
No ja .......e, co za debile w tym ZIKICIE pracują
Każdy choćby średnio zorientowany wie, jak wyglądała/wygląda ta budowa, a te pajace jeszcze mają czelność kogokolwiek pouczać. Niech do ....y nędzy najpierw załatają dziurę na Św. Filipa a nie biorą się za komentarze jeszcze.

EDIT:
ZIKIT napisał(a):
Praktycznie całość kosztów utrzymania obiektu spoczywa więc obecnie na Gminie Miejskiej Kraków
No ....a witki opadają. Nie dość, że .......ą się z tym stadionem 7 lat, przekraczając sporo zakładany budżet, Wisła straciła przez nich Bóg jeden wie ile kasy, to te ....y jeszcze mają odwagę napisać z pretensjami, że muszą ten obiekt utrzymywać
Ktoś to rozumie?
Ostatnio edytowane przez spirit : 05.10.2011 o godz. 22:04.
Feci quod potui faciant meliora potentes
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 05.10.2011, 22:16
spirit napisał(a):Wyświetl post
Ktoś to rozumie?
Czy dobrze rozumuje, tego nie wiem ale postaram się zinterpretować(jak jakąś bardzo ciężką w odbiorze poezje)
Zetknąwszy się już wcześniej ze złośliwością baby o nazwisku na N, myślę że to ona(to ten żałosny styl) albo jakiś jej przydupas.
Sama treść natomiast jest jak dla mnie optymistyczna bo widać tu jedno wielkie w....ienie na to że Wisła nie daje się wyjebać na czynszu.Jak dla mnie to ich boli bo myśleli że rzucą tą swoją kosmiczną ceną, a Wisła coś tam potarguje ale da się wrzucić na tą minę a gdyby się dała to by już dziś była w dupie(przy tej widowni która w tym sezonie przychodzi) i musiała by dokładać do tego stadionu

Tak więc nie dziwi mnie ta żółć która płynie z tego komunikatu.Oni myśleli że zrobią sobie gruby przekręt a Wisła jeszcze zapłaci od kwoty tego przekrętu - jak widać Wisła nie zamierza a innych chętnych na zarządzanie na takich warunkach jak proponuje miasto, też brak.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 05.10.2011, 22:44
Najbardziej doceniam teksty pod którymi brak chętnego aby się podpisać

"Brutalny" ten tekst.

A tak poważniej. To zikit wygląda na w....iony że tylko on po dupie dostaje, a SA ma cały czas czystą kartę. Ale takim tekstem nikogo do niczego nie przekonają, a jedynie dalej się ośmieszają.

Co za żenujący tekst. 100% żenady. Żal to komentować, chcieli przekazać jakąś treść (dość celną w ogólnym zarysie moim zdaniem) a wyszło jak skarga Asi że jej Boguś zabrał plecak i dłubie sobie w nosie.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 06.10.2011, 00:25
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Czy dobrze rozumuje, tego nie wiem ale postaram się zinterpretować(jak jakąś bardzo ciężką w odbiorze poezje)
Zetknąwszy się już wcześniej ze złośliwością baby o nazwisku na N, myślę że to ona(to ten żałosny styl) albo jakiś jej przydupas.
Sama treść natomiast jest jak dla mnie optymistyczna bo widać tu jedno wielkie w....ienie na to że Wisła nie daje się wyjebać na czynszu.Jak dla mnie to ich boli bo myśleli że rzucą tą swoją kosmiczną ceną, a Wisła coś tam potarguje ale da się wrzucić na tą minę a gdyby się dała to by już dziś była w dupie(przy tej widowni która w tym sezonie przychodzi) i musiała by dokładać do tego stadionu

Tak więc nie dziwi mnie ta żółć która płynie z tego komunikatu.Oni myśleli że zrobią sobie gruby przekręt a Wisła jeszcze zapłaci od kwoty tego przekrętu - jak widać Wisła nie zamierza a innych chętnych na zarządzanie na takich warunkach jak proponuje miasto, też brak.
dokładnie jest tak jak piszesz. Ten szmatławiec na N. dostał po tłustym dupsku, bo już liczył kasę, a tu gówno. I akurat w tym względzie chwała Wiśle, że nie dała się wyje...ć na grube miliony. A tekst jest ewidentnie pisany przez jakiegoś jej przydupasa, który albo ją posuwa, albo uczęszcza na drugą stronę błoń.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
bomba
Member

Od: 07.2011

Stary 06.10.2011, 02:07
Pewnie mi się nieźle dostanie, ale zaryzykuję...
Czy ktokolwiek bierze pod uwagę punkt widzenia ZIKIT? Jasne, budowa stadionu przez 7 lat to parodia i kompromitacja, ale jeśli datę otwarcia wyznaczono na 15 października (a znając życie, może być jeszcze 10x przesuwana), to już dajmy im spokojnie popracować do tego czasu. W tej chwili się okaże (tzn ZIKIT wymyśli taki powód), że przez to wpuszczenie kibiców na stadion będzie kolejne opóźnienie i Wisła się ośmieszy oświadczeniem o otwarciu stadionu na mecz z Jagą. Powtórzę - ośmieszy się Wisła, bo ZIKIT jest niczym i nikogo nie interesuje co oni robią i mówią.

A do znawców mam takie pytanie - ile kosztuje wynajmowanie obiektu "jedynie w dni meczowe", a nie przez cały rok? Są tu w ogóle jakieś oszczędności? Bo przecież miasto ustalało cennik i mogło np zamiast X złotych za cały rok zażądać 1/20X za 1 mecz, licząc, że tych spotkań zagra u siebie 20.
Odpowiedz cytując
midu
Member

Od: 10.2003

Stary 06.10.2011, 07:44
z tego co bartlewicz opowiada dziś w DP to mają już odbiór z sanepidu a w piątek ma być strażak i mówił, że liczy , że na 15-tego się uda uzyskać dokument...
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 06.10.2011, 08:03
http://WWW.stadiony.net/aktualnosci/...naraza_kibicow
Ostatnio edytowane przez iiYama : 06.10.2011 o godz. 08:13.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.10.2011, 11:28
Bardzo dobrze napisany jest ten artykuł na stadiony.net. Jakoś wcześniej media, piłkarze, działacze, sędziowie, delegaci i inni mogli korzystać z zachodniej podczas gdy to nadal był plac budowy, a teraz kibice zwiedzać nie mogą bo Wisła ich naraziła na utratę życia? Ciekawe.
Ewidentnie pisał to jakiś imbecyl i nawet wstydził się podpisać pod tym czymś.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 06.10.2011, 12:30
Wlasnie przez takie ZIKITY na emigracji siedzi w ....u mlodych ludzi, ktorzy wola klepac biede w obcym kraju niz uzerac sie z cuchnacym gownem w domu.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
bkl
Banita

Od: 12.2010

Stary 06.10.2011, 13:21
W Wiśle jak w NBA. Wrócą legendy
http://.................../viewtopic.php?t=8368
Odpowiedz cytując
staszek001
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 06.10.2011, 14:04
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Wlasnie przez takie ZIKITY na emigracji siedzi w ....u mlodych ludzi, ktorzy wola klepac biede w obcym kraju niz uzerac sie z cuchnacym gownem w domu.
To Ci akurat nie wyszło bo do Krakowa więcej osób się wprowadza niż wyprowadza, a z ZIKIT'em i innymi publicznymi inwestorami mało który mieszkaniec ma do czynienia. Do tego korupcja jest na całym świecie, tylko jak ludzie nie znają obcej kultury to za zwyczaj nadrabiają to bujną wyobraźnią.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 06.10.2011, 14:28
Mi nie mialo co wychodzic, bo nie pisze o zikicie ad personam. Skamieniale urzedy, niekompetentni ludzie, idiotyczne przepisy to skuteczny odstraszacz mlodych. I starszych zreszta tez.
Zikit jest najblizszym nam obecnie przykladem na zlepek wszystkiego co najgorsze w polskiej administarcji i swiecie urzedow miejskich.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 06.10.2011, 14:56
Więcej się może i do Krakowa wprowadza ale ludzi z Kielc,Dębicy,Tarnowa,Reszowa,Sandomierza,Kalisza etc. A rodowici Krakowianie wyjeżdzają zagranicę .
Potem się dziwimy że konserwatywny,antykomunistyczny Kraków zamienia się w maszynkę do głosowania za komuchami i wałkarzami okragłostolowymi
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
staszek001
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 06.10.2011, 15:50
O ile zgadzam się z tym wszystkim co piszecie, to jednak nie da się ukryć, że jest to emigracja zarobkowa, bo problemy z administracją publiczną w takich Włoszech, Hiszpanii czy Belgii są jeszcze większe niż w Polsce. Idee lewicowe są znacznie popularniejsze na zachodzie, gdzie w takim Berlinie ludzie wybierają pedała na burmistrza, a papież, ich rodak jest przyjmowany po prostu wrogo. Kiedy oskarża się polaków o plucie do własnego gniazda, w całej Anglii trwają zamieszki. To ja się pytam gdzie jest tym polskim emigrantom lepiej niż w Polsce jeżeli chodzi o standardy moralne?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.10.2011, 16:18
może się przenieście do politycznego?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 07.10.2011, 09:09
Stadion Wisły Kraków, czyli wielkie zamieszanie

http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...anie,id,t.html

Kompromitacja ZiKITU i osobiście Bartlewicza - moim skromnym zdaniem pełna. Wisła i tak długo milczała.
Odpowiedz cytując
Gradzik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 07.10.2011, 09:42. Beznadzieja.
Jestem kibicem Wisły od meczu z Interem na wyjeździe, czyli ok. 10 lat. Mieszkam niespełna 300 km od Krakowa. Wykupiony Canal+ od 2002 roku. Na forum zarejestrowany w 2004 roku (odkąd mam stałe łącze). Oglądam prawie każdy mecz Wisły. Raz w roku przyjeżdżam na mecz do Krakowa.

Chciałbym jeździć dwa razy w miesiącu na mecze. Niestety jest to niemożliwe. Bo żeby kupić bilet, KTOŚ ZE ZNAJOMYCH MUSI STAĆ W KOLEJCE. A JA MAM TYLKO JEDNĄ TAKĄ OSOBĘ W KRAKOWIE. Dzwoniłem do strefy kibica, powiedziano mi, że muszę stać w kolejce. Na to ja, że w Wawie kumple ze studiów, Legioniści, chodzą na mecze odkąd jest możliwość kupna przez net i "jest komplet". Usłyszałem odpowiedź, że na Legii kompletu nie było nigdy, że było "tylko" 25 tys. widzów. Że klub pracuje nad tym, ale nie wiadomo, kiedy zostanie to wprowadzone.

Dla mnie to jest kpina, jesteśmy o co najmniej 10 lat wstecz za resztą. Po prostu brak słów.

I proszę nie mówić, że dla prawdziwego kibica nie jest to problem. Mieszkam daleko, bardzo dużo pracuję i nie mam znajomych w Krk.
NA ZAWSZE WISŁA
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 07.10.2011, 09:47
Gradzik napisał(a):Wyświetl post
Jestem kibicem Wisły od meczu z Interem na wyjeździe, czyli ok. 10 lat. Mieszkam niespełna 300 km od Krakowa. Wykupiony Canal+ od 2002 roku. Na forum zarejestrowany w 2004 roku (odkąd mam stałe łącze). Oglądam prawie każdy mecz Wisły. Raz w roku przyjeżdżam na mecz do Krakowa.

Chciałbym jeździć dwa razy w miesiącu na mecze. Niestety jest to niemożliwe. Bo żeby kupić bilet, KTOŚ ZE ZNAJOMYCH MUSI STAĆ W KOLEJCE. A JA MAM TYLKO JEDNĄ TAKĄ OSOBĘ W KRAKOWIE. Dzwoniłem do strefy kibica, powiedziano mi, że muszę stać w kolejce. Na to ja, że w Wawie kumple ze studiów, Legioniści, chodzą na mecze odkąd jest możliwość kupna przez net i "jest komplet". Usłyszałem odpowiedź, że na Legii kompletu nie było nigdy, że było "tylko" 25 tys. widzów. Że klub pracuje nad tym, ale nie wiadomo, kiedy zostanie to wprowadzone.

Dla mnie to jest kpina, jesteśmy o co najmniej 10 lat wstecz za resztą. Po prostu brak słów.

I proszę nie mówić, że dla prawdziwego kibica nie jest to problem. Mieszkam daleko, bardzo dużo pracuję i nie mam znajomych w Krk.
Póki co stadion jest nieoddany do użytku i Wisła nie porywa się na sprzedaż biletów przez internet. Ale bardzo możliwe, że po otwarciu całego stadionu Wiśle zacznie zależeć na zapełnieniu stadionu i w końcu dokończy system sprzedaży wejściówek przez internet do ktorego to każdy kibic z KK otrzymał już swoj login i hasło.

I nie jesteśmy 10 lat wstecz tylko może rok i nie za wszystkimi tylko za Legią.Bez dramatyzowania prosze
Odpowiedz cytując
mc-money
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 07.10.2011, 12:13
Ale naprawde, czy tam nikt nie myśli?
Nieważne czy będą wszystkie 4 trybuny, czy 2-3 to sprzedaż internetowa musi być..
Czy oni nie widzą ile kasy im już przeszło obok, przez brak tej możliwości?
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 07.10.2011, 12:56
Mc-money - ważne czy 2, czy wszystkie. System musi być sprzężony, a tego nie da się zrobić bez oddania 4 trybuny, bo na niej znajduje się pomieszczenie "centrali" wszelkiej elektroniki na stadionie.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 07.10.2011, 12:59
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Póki co stadion jest nieoddany do użytku i Wisła nie porywa się na sprzedaż biletów przez internet. Ale bardzo możliwe, że po otwarciu całego stadionu Wiśle zacznie zależeć na zapełnieniu stadionu i w końcu dokończy system sprzedaży wejściówek przez internet do ktorego to każdy kibic z KK otrzymał już swoj login i hasło.

I nie jesteśmy 10 lat wstecz tylko może rok i nie za wszystkimi tylko za Legią.Bez dramatyzowania prosze
Co za bzdury! Stadion niedokończony, więc Wiśle:

po pierwsze- nie zależy na zapełnieniu go
po drugie- "nie porywa się" na sprzedaż internetową.

Skoro tak, to może w ogóle niech nie wpuszczają kibiców, skoro stadion nie jest gotowy i wg ciebie nie zależy im na frekwencji? No i rzeczywiście, żeby uruchomić sprzedaż netową, to najpierw trzeba się na nią porwać, bo to przecież rzadkość w Polsce, więc jest usprawiedliwienie. A to, że to standard na zachodzie? Żaden argument. Przecież nie mamy równać do zachodu, tylko do Ruchu Chorzów i Górnika Zabrze.

Na pytanie "Dlaczego czekają do otwarcia stadionu?", odpowiedź jest pewnie wg ciebie prosta- lepiej, żeby system wyjebał się jak już będzie chodziła na stadion większa liczba osób, niż teraz, co?
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 07.10.2011, 13:27
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Co za bzdury! Stadion niedokończony, więc Wiśle:

po pierwsze- nie zależy na zapełnieniu go
po drugie- "nie porywa się" na sprzedaż internetową.

Skoro tak, to może w ogóle niech nie wpuszczają kibiców, skoro stadion nie jest gotowy i wg ciebie nie zależy im na frekwencji? No i rzeczywiście, żeby uruchomić sprzedaż netową, to najpierw trzeba się na nią porwać, bo to przecież rzadkość w Polsce, więc jest usprawiedliwienie. A to, że to standard na zachodzie? Żaden argument. Przecież nie mamy równać do zachodu, tylko do Ruchu Chorzów i Górnika Zabrze.

Na pytanie "Dlaczego czekają do otwarcia stadionu?", odpowiedź jest pewnie wg ciebie prosta- lepiej, żeby system wyjebał się jak już będzie chodziła na stadion większa liczba osób, niż teraz, co?
A ty co? Rzecznik stadionu że takie farmazony piszesz?
Wiesz jakie było procentowe zapełnienie trybun w zeszłym sezonie? Nie wiesz to poszukaj. Przy takim zapełnieniu Wisła nie musi się silić na sprzedaż internetową i na kibiców spoza Krakowa.
Poza tym piszesz jakbyś nie znał standardów obsługi kibica w Wiśle. Nowoczesność to ich priorytet .. nawet na maila nie potrafią odpisać.
Ponadto startowanie z systemem bez pełnego stadionu się nie opłaca bo później będzie trzeba wprowadzać zmiany w systemie co podnosi koszty całego systemu. Tak więc po co startować z systemem skoro frekwencja na stadionie jest wysoka. Jaka różnica czy system sie wywali przy trzech trybunach czy przy czterech? Wprowadzenie systemu niekompletnego się nie opłaca i tyle.
A na koniec nie wysilaj się pisać co ja bym powiedział. Ja podaje argumenty a ty je wyśmiewasz bez podania własnych... jak dziecko
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 07.10.2011, 13:46
crazykaro napisał(a):Wyświetl post

nie dawno wyrabiałem kartę kibica a żadnego loginu ani hasła nie dostałem !?!
przydała by się ta sprzedaż internetowa bo jechać w ciemno i cala drogę martwic się czy dostane bilet. dlatego na meczu derbowym ani żadnych meczach top jeszcze nie bylem bo biletu kto kupić nie ma a w dniu meczu nie dostane. może teraz się coś zmieni przy stadionie na 33 tys.
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 07.10.2011 o godz. 13:50.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów