|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
No jeszcze nie ma sprzedaży, więc...
A zresztą.... Czy w tym klubie/mieście/państwie może w końcu być normalnie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Paranoja. Mam nadzieję, że nie będzie kolejnej wtopy z opóźnieniami odbioru głownej i odwołaniem sprzedanych na nią biletów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czy dobrze rozumuje, tego nie wiem ale postaram się zinterpretować(jak jakąś bardzo ciężką w odbiorze poezje)
![]() Zetknąwszy się już wcześniej ze złośliwością baby o nazwisku na N, myślę że to ona(to ten żałosny styl) albo jakiś jej przydupas. Sama treść natomiast jest jak dla mnie optymistyczna bo widać tu jedno wielkie w....ienie na to że Wisła nie daje się wyjebać na czynszu.Jak dla mnie to ich boli bo myśleli że rzucą tą swoją kosmiczną ceną, a Wisła coś tam potarguje ale da się wrzucić na tą minę a gdyby się dała to by już dziś była w dupie(przy tej widowni która w tym sezonie przychodzi) i musiała by dokładać do tego stadionu Tak więc nie dziwi mnie ta żółć która płynie z tego komunikatu.Oni myśleli że zrobią sobie gruby przekręt a Wisła jeszcze zapłaci od kwoty tego przekrętu - jak widać Wisła nie zamierza a innych chętnych na zarządzanie na takich warunkach jak proponuje miasto, też brak. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Najbardziej doceniam teksty pod którymi brak chętnego aby się podpisać
"Brutalny" ten tekst. ![]() A tak poważniej. To zikit wygląda na w....iony że tylko on po dupie dostaje, a SA ma cały czas czystą kartę. Ale takim tekstem nikogo do niczego nie przekonają, a jedynie dalej się ośmieszają. Co za żenujący tekst. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Pewnie mi się nieźle dostanie, ale zaryzykuję...
Czy ktokolwiek bierze pod uwagę punkt widzenia ZIKIT? Jasne, budowa stadionu przez 7 lat to parodia i kompromitacja, ale jeśli datę otwarcia wyznaczono na 15 października (a znając życie, może być jeszcze 10x przesuwana), to już dajmy im spokojnie popracować do tego czasu. W tej chwili się okaże (tzn ZIKIT wymyśli taki powód), że przez to wpuszczenie kibiców na stadion będzie kolejne opóźnienie i Wisła się ośmieszy oświadczeniem o otwarciu stadionu na mecz z Jagą. Powtórzę - ośmieszy się Wisła, bo ZIKIT jest niczym i nikogo nie interesuje co oni robią i mówią. A do znawców mam takie pytanie - ile kosztuje wynajmowanie obiektu "jedynie w dni meczowe", a nie przez cały rok? Są tu w ogóle jakieś oszczędności? Bo przecież miasto ustalało cennik i mogło np zamiast X złotych za cały rok zażądać 1/20X za 1 mecz, licząc, że tych spotkań zagra u siebie 20. |
|
|
|
Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
z tego co bartlewicz opowiada dziś w DP to mają już odbiór z sanepidu a w piątek ma być strażak i mówił, że liczy , że na 15-tego się uda uzyskać dokument...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez iiYama : 06.10.2011 o godz. 08:13.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Bardzo dobrze napisany jest ten artykuł na stadiony.net. Jakoś wcześniej media, piłkarze, działacze, sędziowie, delegaci i inni mogli korzystać z zachodniej podczas gdy to nadal był plac budowy, a teraz kibice zwiedzać nie mogą bo Wisła ich naraziła na utratę życia? Ciekawe.
Ewidentnie pisał to jakiś imbecyl i nawet wstydził się podpisać pod tym czymś. |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Wlasnie przez takie ZIKITY na emigracji siedzi w ....u mlodych ludzi, ktorzy wola klepac biede w obcym kraju niz uzerac sie z cuchnacym gownem w domu.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
To Ci akurat nie wyszło bo do Krakowa więcej osób się wprowadza niż wyprowadza, a z ZIKIT'em i innymi publicznymi inwestorami mało który mieszkaniec ma do czynienia. Do tego korupcja jest na całym świecie, tylko jak ludzie nie znają obcej kultury to za zwyczaj nadrabiają to bujną wyobraźnią.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Mi nie mialo co wychodzic, bo nie pisze o zikicie ad personam. Skamieniale urzedy, niekompetentni ludzie, idiotyczne przepisy to skuteczny odstraszacz mlodych. I starszych zreszta tez.
Zikit jest najblizszym nam obecnie przykladem na zlepek wszystkiego co najgorsze w polskiej administarcji i swiecie urzedow miejskich. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Więcej się może i do Krakowa wprowadza ale ludzi z Kielc,Dębicy,Tarnowa,Reszowa,Sandomierza,Kalisza etc. A rodowici Krakowianie wyjeżdzają zagranicę .
Potem się dziwimy że konserwatywny,antykomunistyczny Kraków zamienia się w maszynkę do głosowania za komuchami i wałkarzami okragłostolowymi ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
O ile zgadzam się z tym wszystkim co piszecie, to jednak nie da się ukryć, że jest to emigracja zarobkowa, bo problemy z administracją publiczną w takich Włoszech, Hiszpanii czy Belgii są jeszcze większe niż w Polsce. Idee lewicowe są znacznie popularniejsze na zachodzie, gdzie w takim Berlinie ludzie wybierają pedała na burmistrza, a papież, ich rodak jest przyjmowany po prostu wrogo. Kiedy oskarża się polaków o plucie do własnego gniazda, w całej Anglii trwają zamieszki. To ja się pytam gdzie jest tym polskim emigrantom lepiej niż w Polsce jeżeli chodzi o standardy moralne?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
może się przenieście do politycznego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Stadion Wisły Kraków, czyli wielkie zamieszanie
http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...anie,id,t.html Kompromitacja ZiKITU i osobiście Bartlewicza - moim skromnym zdaniem pełna. Wisła i tak długo milczała. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jestem kibicem Wisły od meczu z Interem na wyjeździe, czyli ok. 10 lat. Mieszkam niespełna 300 km od Krakowa. Wykupiony Canal+ od 2002 roku. Na forum zarejestrowany w 2004 roku (odkąd mam stałe łącze). Oglądam prawie każdy mecz Wisły. Raz w roku przyjeżdżam na mecz do Krakowa.
Chciałbym jeździć dwa razy w miesiącu na mecze. Niestety jest to niemożliwe. Bo żeby kupić bilet, KTOŚ ZE ZNAJOMYCH MUSI STAĆ W KOLEJCE. A JA MAM TYLKO JEDNĄ TAKĄ OSOBĘ W KRAKOWIE. Dzwoniłem do strefy kibica, powiedziano mi, że muszę stać w kolejce. Na to ja, że w Wawie kumple ze studiów, Legioniści, chodzą na mecze odkąd jest możliwość kupna przez net i "jest komplet". Usłyszałem odpowiedź, że na Legii kompletu nie było nigdy, że było "tylko" 25 tys. widzów. Że klub pracuje nad tym, ale nie wiadomo, kiedy zostanie to wprowadzone. Dla mnie to jest kpina, jesteśmy o co najmniej 10 lat wstecz za resztą. Po prostu brak słów. I proszę nie mówić, że dla prawdziwego kibica nie jest to problem. Mieszkam daleko, bardzo dużo pracuję i nie mam znajomych w Krk. ![]()
NA ZAWSZE WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
I nie jesteśmy 10 lat wstecz tylko może rok i nie za wszystkimi tylko za Legią.Bez dramatyzowania prosze |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ale naprawde, czy tam nikt nie myśli?
Nieważne czy będą wszystkie 4 trybuny, czy 2-3 to sprzedaż internetowa musi być.. Czy oni nie widzą ile kasy im już przeszło obok, przez brak tej możliwości? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mc-money - ważne czy 2, czy wszystkie. System musi być sprzężony, a tego nie da się zrobić bez oddania 4 trybuny, bo na niej znajduje się pomieszczenie "centrali" wszelkiej elektroniki na stadionie.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Stadion niedokończony, więc Wiśle:po pierwsze- nie zależy na zapełnieniu go po drugie- "nie porywa się" na sprzedaż internetową. Skoro tak, to może w ogóle niech nie wpuszczają kibiców, skoro stadion nie jest gotowy i wg ciebie nie zależy im na frekwencji? No i rzeczywiście, żeby uruchomić sprzedaż netową, to najpierw trzeba się na nią porwać, bo to przecież rzadkość w Polsce, więc jest usprawiedliwienie. A to, że to standard na zachodzie? Żaden argument. Przecież nie mamy równać do zachodu, tylko do Ruchu Chorzów i Górnika Zabrze. Na pytanie "Dlaczego czekają do otwarcia stadionu?", odpowiedź jest pewnie wg ciebie prosta- lepiej, żeby system wyjebał się jak już będzie chodziła na stadion większa liczba osób, niż teraz, co? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Wiesz jakie było procentowe zapełnienie trybun w zeszłym sezonie? Nie wiesz to poszukaj. Przy takim zapełnieniu Wisła nie musi się silić na sprzedaż internetową i na kibiców spoza Krakowa. Poza tym piszesz jakbyś nie znał standardów obsługi kibica w Wiśle. Nowoczesność to ich priorytet .. nawet na maila nie potrafią odpisać.Ponadto startowanie z systemem bez pełnego stadionu się nie opłaca bo później będzie trzeba wprowadzać zmiany w systemie co podnosi koszty całego systemu. Tak więc po co startować z systemem skoro frekwencja na stadionie jest wysoka. Jaka różnica czy system sie wywali przy trzech trybunach czy przy czterech? Wprowadzenie systemu niekompletnego się nie opłaca i tyle. A na koniec nie wysilaj się pisać co ja bym powiedział. Ja podaje argumenty a ty je wyśmiewasz bez podania własnych... jak dziecko |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
przydała by się ta sprzedaż internetowa bo jechać w ciemno i cala drogę martwic się czy dostane bilet. dlatego na meczu derbowym ani żadnych meczach top jeszcze nie bylem bo biletu kto kupić nie ma a w dniu meczu nie dostane. może teraz się coś zmieni przy stadionie na 33 tys.
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 07.10.2011 o godz. 13:50.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|