|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
I jeszcze jak mozesz to mi napisz co jest zlego w zdaniu "Polska dla Polakow"? Jak dla mnie to wlasnie tak powinny wygladac panstwa, Polska dla Polakow, Niemcy dla Niemcow itd a nie mieszac sie. tym bardziej mieszac sie kulturowo bo to nie ma sensu bytu. Inna religia, inne zasady w zyciu tworza tylko podzialy w takim panstwie multikulturowym. To jest eksperyment wsadzic milion turasow do Niemiec, przeciez logiczne, ze Ci ludzie zaczna tworzyc swoja wlasna ojczyzne w Niemczech na wzor swojego Panastwa. I dla Ciebie to jest normalne, ze w Niemczech powstanie druga Turcja? To jest wlasnie patologia nad ktora teraz sie spuszczasz a za 20 czy 50 lat mozesz plakac jak Cie jakis brudas okradnie czy kaze Ci zburzyc Twoj kosciol (chociaz pewnie z tego to bys sie cieszyl) tak jak np ostatnio w Londynie. Ludzie to zwierzeta, jak mozna niedzwiedzia polarnego w.......ic do Afryki? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Zapłaszam wszystkich do mojego nowego Tóskobusa :
![]() http://wybory.onet.pl/parlamentarne-...ktualnosc.html http://www.youtube.com/watch?v=FiDNNTaj8jQ Powód: POprawka
Ostatnio edytowane przez Donald_Tusk : 04.10.2011 o godz. 17:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
To ja może, aby trochę rozładować napięcie, odpowiem na pytanie, które padło wcześniej.
).![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jak się Tóskobus podobał?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Patrzcie jaka propaganda PO http://wybory.platforma.org/aktualno.../poland/time/0 ![]() ![]() ![]()
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Warto zapamiętać to nazwisko: prof. Hanna Świda-Ziemba. Pięknie wpisuje się w tradycję Łysenki
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
zal.pl
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 05.10.2011 o godz. 17:27.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mam takie pytanie .. z racji ze po raz pierwszy pojde na wybory a wszystko to poto by zaszkodzic Donaldowi wiec moze mi ktos doradzic jak zaglosowac i na kogo byle by donald mial zwale he
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Na kogo. Każdy ma swoje typy zależnie od oczekiwań. Wszystkie partie mają program dostępny w internecie. - przejrzyj sobie kilka z nich - zastanów się co jest ważne dla Ciebie bądź bliskich Ci osób - przeanalizuj kto wydaje się wiarygodny w kontekście realizacji programu i głosuj Ja wybrałem na tej podstawie PiS. Może i Tobie się spodoba (program jest tutaj: http://programpis.org.pl/). Jak nadal będziesz miał dylemat - możesz zapytać osoby którą darzysz zaufaniem. Zawsze można też pójść i oddać głos nieważny. Istotne żeby pokreślić kartę w takim przypadku a nie wrzucać pustą (co uniemożliwia ew. fałszowanie) ![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
troska milicji jest naprawdę wzruszająca ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ale Tuskobus mógl wjechać?
Ponoć dzis będzie w Katowicach u Pana Czesia o którym wczoraj zapomniał chociaż się umówił na obiad.,haha ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tusk na Sadionie Narodowym.
Przyjechaly druzyny pilkarskie dzieci, z Orlikow. Takie zwykle przypadkowe spotkanie z dziecmi dzien przed wyborami. Tusk pojawia sie na stadionie a spiker "drogie dzieci, i teraz dla pana premiera HIP! HIP! HURAA!!" ....a to juz nie Bialorus, to Korea Polnocna! Czekam na komentarz Nalecza odnosnie politycznej pedofilii. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A to moze Ty jestes na tym filmiku, no to szacun rodzina na pewno jest dumna. Wszak syn robi kariere w mediach.
Normalnie Durczok 2 Bez odbioru ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Oczywiście nie powinieneś głosować na PO oraz .......na żadna partię, która po wyborach moze być w koalicji strachu z nimi. Czyli nie głosuj również na Palikota, PSL i SLD.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]() ![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Błyskotliwa akcja OZSK. Z humorem i na czasie.
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Przecież Nałęcz to ta sama klika. Żyjemy na Białorusi lub w Korei Płn. tyle, że ciut więcej kasy w obiegu i mimo wszystko trochę więcej można powiedzieć. Podobieństw jednak jest wiele. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|