The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2011, 16:25
Cytat:
Szybko odpowiem na pare wczesniejszych komentarzy, owszem od 14 lat bywam na stadione , wtedy to ojciec wziol mnie pierwszy raz na mecz poniewaz pochodzi z krakowa, wiec gdy byla tylko mozliwosc to jezdzilem na mecze przez ten czas, o parkingi pytalem bo pierwszy raz bylem auto na meczu zawsze jedzilem komunikacja publiczna. A jesli kogos obrazilem tym co pisalem to przepraszam nie bylo to moim zamiarem , chcialem tylko dac info o blokadze, a to jakie mam ja czy inni poglady chyba nie jest wazne w kibicowaniu.

pozdrawiam Lewacki Kibic Wisly
Wez sie czlwieku w glowe puknij, co Ty za glupoty piszesz. Zatsanow sie co robisz bo moze jeszcze jestes do uratowania. Obejrzyj filmik ze Szczuka w roli glownej, ktory podeslales w pierwszym linku. Zobacz jaka to jest propaganda (ktora tez tutaj reprezentujesz swoimi wpisami). Tam sie mowi na osoby, ktore chca zamanifestowac swoja Polskosc, oddac hołd przodkom 11 listopada, jako o faszystach. czy to jest normalne? Poza tym lubisz byc manipulowany przez pedalow czy innych wykolejencow? To gratuluje, ze ustaniesz ramie w ramie z tymi po.......encami 11 listopada

I jeszcze jak mozesz to mi napisz co jest zlego w zdaniu "Polska dla Polakow"? Jak dla mnie to wlasnie tak powinny wygladac panstwa, Polska dla Polakow, Niemcy dla Niemcow itd a nie mieszac sie. tym bardziej mieszac sie kulturowo bo to nie ma sensu bytu. Inna religia, inne zasady w zyciu tworza tylko podzialy w takim panstwie multikulturowym. To jest eksperyment wsadzic milion turasow do Niemiec, przeciez logiczne, ze Ci ludzie zaczna tworzyc swoja wlasna ojczyzne w Niemczech na wzor swojego Panastwa. I dla Ciebie to jest normalne, ze w Niemczech powstanie druga Turcja? To jest wlasnie patologia nad ktora teraz sie spuszczasz a za 20 czy 50 lat mozesz plakac jak Cie jakis brudas okradnie czy kaze Ci zburzyc Twoj kosciol (chociaz pewnie z tego to bys sie cieszyl) tak jak np ostatnio w Londynie. Ludzie to zwierzeta, jak mozna niedzwiedzia polarnego w.......ic do Afryki?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Donald_Tusk
Junior Member

Od: 01.2008

Stary 04.10.2011, 16:37
Zapłaszam wszystkich do mojego nowego Tóskobusa :

http://wybory.onet.pl/parlamentarne-...ktualnosc.html

http://www.youtube.com/watch?v=FiDNNTaj8jQ
Powód: POprawka
Ostatnio edytowane przez Donald_Tusk : 04.10.2011 o godz. 17:02.
Odpowiedz cytując
Ar222
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 04.10.2011, 16:45
To ja może, aby trochę rozładować napięcie, odpowiem na pytanie, które padło wcześniej.

salek napisał(a):Wyświetl post
ping gratuluję towarzystwa... właśnie pomogłeś mi podjąć decyzję NP zyskała kolejnego wyborcę do znawców tematu- na kogo z nich warto głosować w Krakowie? Jest tam jaki Wiślak?
Czy jest tam jakiś wiślak niestety nie wiem, natomiast jeśli chodzi o samą sensowność światopoglądu to polecam pana Stanisława Żółtka - wiceprezesa KNP. Co dodatkowo świadczy na jego korzyść - to, że zdaje się nie ma po drodze z naszym drogim "sprawdzonym prezydentem" Jackiem M. Jakiś czas temu próbowano Żółtka wrobić w jakąś aferę, w związku z tym, że był kiedyś wiceprezydentem Krakowa (Co prawda afera była już potem, ale co to kogo obchodzi w państwie prawa... ).
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 04.10.2011, 20:49
Jak się Tóskobus podobał?
Odpowiedz cytując
miśqu
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.10.2011, 10:39
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
I jeszcze jak mozesz to mi napisz co jest zlego w zdaniu "Polska dla Polakow"? Jak dla mnie to wlasnie tak powinny wygladac panstwa, Polska dla Polakow, Niemcy dla Niemcow itd a nie mieszac sie. tym bardziej mieszac sie kulturowo bo to nie ma sensu bytu.
Zgadzam się Polska dla Polaków, ale Niemcy dla cudzoziemców! Niech będą gośćmi w swoim kraju, tak jak wszyscy mega kolonizatorzy z zachodu, którzy ograbili pół świata. Dobrze im tak.

Patrzcie jaka propaganda PO

http://wybory.platforma.org/aktualno.../poland/time/0

POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.10.2011, 11:45
Warto zapamiętać to nazwisko: prof. Hanna Świda-Ziemba. Pięknie wpisuje się w tradycję Łysenki .
Odpowiedz cytując
armani199
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.10.2011, 16:56
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Warto zapamiętać to nazwisko: prof. Hanna Świda-Ziemba. Pięknie wpisuje się w tradycję Łysenki .
Dodam że wyPOwiadająca te słowa towarzyszka prof.Hanna Świda-Ziemba ma ... 81 lat . Aż dziw bierze że baba w takim wieku bierze się za sprawy kibicowskie zamiast za różaniec.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 05.10.2011, 17:24
budka napisał(a):Wyświetl post
Apel do prawdziwych polskich kibiców :

http://www.youtube.com/watch?v=ZjVuL...layer_embedded
Co to za debil w TV TRWAM zrobi kariere na bank. Juz kilka lat temu mowilem ze debile nie powinni miec dostepu do internetu.

zal.pl
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 05.10.2011 o godz. 17:27.
,
Odpowiedz cytując
budka
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 06.10.2011, 20:48
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Co to za debil w TV TRWAM zrobi kariere na bank. Juz kilka lat temu mowilem ze debile nie powinni miec dostepu do internetu.

zal.pl
Więc nie korzystaj z netu...
Odpowiedz cytując
luc
Member

Od: 02.2005

Stary 06.10.2011, 21:02
http://allegro.pl/wycieraczka-tusk-3...861729423.html
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 06.10.2011, 21:11
Nie wie ktoś może czy można kupić tą koszulkę?

http://i56.tinypic.com/3089noo.jpg
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
davids
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.10.2011, 22:06
Mam takie pytanie .. z racji ze po raz pierwszy pojde na wybory a wszystko to poto by zaszkodzic Donaldowi wiec moze mi ktos doradzic jak zaglosowac i na kogo byle by donald mial zwale he
Odpowiedz cytując
dragon
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.10.2011, 23:34
davids napisał(a):Wyświetl post
Mam takie pytanie .. z racji ze po raz pierwszy pojde na wybory a wszystko to poto by zaszkodzic Donaldowi wiec moze mi ktos doradzic jak zaglosowac i na kogo byle by donald mial zwale he
No przede wszystkim nie na PO jeśli chcesz im zrobić na złość - to oczywiste

Na kogo. Każdy ma swoje typy zależnie od oczekiwań. Wszystkie partie mają program dostępny w internecie.

- przejrzyj sobie kilka z nich
- zastanów się co jest ważne dla Ciebie bądź bliskich Ci osób
- przeanalizuj kto wydaje się wiarygodny w kontekście realizacji programu i głosuj

Ja wybrałem na tej podstawie PiS. Może i Tobie się spodoba (program jest tutaj: http://programpis.org.pl/).

Jak nadal będziesz miał dylemat - możesz zapytać osoby którą darzysz zaufaniem.

Zawsze można też pójść i oddać głos nieważny. Istotne żeby pokreślić kartę w takim przypadku a nie wrzucać pustą (co uniemożliwia ew. fałszowanie)
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
Odpowiedz cytując
klocek91
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 07.10.2011, 00:16
http://www.mamprawowiedziec.pl/

wpisujesz swoje poglądy i wyskakują osoby z podobnymi do twoich
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 07.10.2011, 06:06
Cytat:
Premier wspierany przez Jerzego Buzka zakończył kampanię. Autobus kibiców zatrzymała policja

Wizyta premiera Donalda Tuska na Śląsku, gdzie wziął udział w konwencji PO zamykającej kampanię, była wyjątkowa. Po pierwsze, przyleciał do Pyrzowic embraerem, a nie przyjechał tzw. tuskobusem. Po drugie, przybył niespodziewanie na I Europejski Kongres Małych i Średnich Przedsiębiorstw do Katowic, czym zaskoczył organizatorów. – Dowiedzieliśmy się o tym o godz. 9 – przyznaje jeden z nich.

Premier, przemawiając na kongresie do przedsiębiorców, mówił, że są solą tej ziemi. – Potraficie utrzymać nie tylko siebie, ale i Polskę na powierzchni – chwalił. – Jesteście fundamentem gospodarki.
Podkreślał, że rząd musi zdecydowanie stanąć po stronie takich właśnie przedsiębiorstw. – Za to będzie odpowiadał premier. Niezależnie, kto nim będzie, mam nadzieję, że będzie to robił przez całe cztery lata rządów – stwierdził.
Tusk wczoraj nadrabiał na Śląsku zaległości, m.in. w Katowickiej Spółdzielni Socjalnej Rybka zjadł obiad zaplanowany dwa tygodnie temu. Wtedy szef rządu wrócił do Warszawy po tym, jak przed Kancelarią Premiera podpalił się mężczyzna.
We wczorajszej wizycie na Śląsku towarzyszył premierowi Jerzy Buzek, szef Parlamentu Europejskiego. Na konwencję PO w Chorzowie przyjechała też minister rządu ze Śląska Elżbieta Bieńkowska. – To od nas płyną pozytywne sygnały dla całego kontynentu. Nie warto tego zmieniać – apelował prof. Buzek i zachęcał, by głosować w wyborach.
Tusk podkreślił, że odwiedził każde polskie województwo. – Rozmawiałem z ludźmi twarzą w twarz, nie w studiu telewizyjnym. I chcę wam powiedzieć, że potwierdza się nasza intuicja. Polska w swojej różnorodności buduje lepszą przyszłość, wyrzekając się konfliktów na rzecz wspólnego działania – zaznaczał.

Tymczasem kibice, którzy podróżują „tóskobusem" i przekonują, by nie głosować na PO, po wjeździe do Sosnowca zostali zatrzymani przez policję. – Usłyszeliśmy, że do miasta nie wjedziemy, że jest odgórne polecenie, by nas nie wpuszczać – mówi „Rz" Wojciech Braun, kibic Legii. Udało im się jednak rozdawać ulotki na ulicach.

Policja przyznała się do zatrzymania, dopiero gdy podaliśmy numery radiowozu, który uczestniczył w akcji. – Chcieliśmy tylko pomóc kibicom przejechać przez miasto. Mogło to zostać źle przez nich odebrane – mówi Hanna Micha, rzecznik sosnowieckiej policji.
– Po prostu ten autokar jest bardzo wysoki, a mosty w Sosnowcu są bardzo niskie – tłumaczy Andrzej Gąska, rzecznik Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach.

troska milicji jest naprawdę wzruszająca
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 07.10.2011, 09:50
Kocur napisał(a):Wyświetl post
troska milicji jest naprawdę wzruszająca
Ale Tuskobus mógl wjechać?
Ponoć dzis będzie w Katowicach u Pana Czesia o którym wczoraj zapomniał chociaż się umówił na obiad.,haha
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.10.2011, 12:16
Tusk na Sadionie Narodowym.
Przyjechaly druzyny pilkarskie dzieci, z Orlikow. Takie zwykle przypadkowe spotkanie z dziecmi dzien przed wyborami.
Tusk pojawia sie na stadionie a spiker "drogie dzieci, i teraz dla pana premiera HIP! HIP! HURAA!!"
....a to juz nie Bialorus, to Korea Polnocna!

Czekam na komentarz Nalecza odnosnie politycznej pedofilii.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.10.2011, 12:57
budka napisał(a):Wyświetl post
Więc nie korzystaj z netu...
A to moze Ty jestes na tym filmiku, no to szacun rodzina na pewno jest dumna. Wszak syn robi kariere w mediach.

Normalnie Durczok 2

Bez odbioru
,
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 07.10.2011, 14:35
davids napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście nie powinieneś głosować na PO oraz .......na żadna partię, która po wyborach moze być w koalicji strachu z nimi. Czyli nie głosuj również na Palikota, PSL i SLD.
Odpowiedz cytując
HanysKce
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 08.10.2011, 11:38
Donald_Tusk napisał(a):Wyświetl post
Zapłaszam wszystkich do mojego nowego Tóskobusa :

http://wybory.onet.pl/parlamentarne-...ktualnosc.html

http://www.youtube.com/watch?v=FiDNNTaj8jQ
żenujący dowcip sponsorowany przez posła pewnej opcji.
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 08.10.2011, 11:56
HanysKce napisał(a):Wyświetl post
żenujący dowcip sponsorowany przez posła pewnej opcji.
Błyskotliwa akcja OZSK. Z humorem i na czasie.

Cytat:
Oświadczenie Fundacji Republikańskiej

OŚWIADCZENIE

W przeciągu dwóch ostatnich dni na antenie stacji telewizyjnej TVN 24 co najmniej dwukrotnie podano nieprawdziwe informacje dotyczące Fundacji Republikańskiej - w środę 5 października w programie „Szkło Kontaktowe” oraz w czwartek 6 października w programie „Tak jest”. Redaktorzy stacji stwierdzili, że Fundacja jest odpowiedzialna za finansowanie kibicowskiego happeningu „Tóskobus” i jest „organizatorem” happeningu. Fundacja wystąpi o sprostowanie tych nieprawdziwych informacji w trybie przewidzianym przez prawo prasowe.

Fundacja Republikańska oświadcza, iż wyłącznym organizatorem akcji „Tóskobus” jest Ogólnopolski Związek Stowarzyszeń Kibiców (OZSK). Fundacja aktywnie wspiera środowisko kibicowskie, jednak nie jest pomysłodawcą, nie finansuje, nie czerpie profitów, ani nie bierze odpowiedzialności za happening OZSK. W opinii Fundacji oddolne, obywatelskie zaangażowanie OZSK mające na celu zbieranie podpisów pod społecznym projektem ustawy, prowadzenie akcji profrekwencyjnej oraz promowanie dobrego wizerunku środowiska kibicowskiego, prowadzone w formie pogodnego happeningu, zasługuje na uznanie.

Fundacja Republikańska współpracuje z Ogólnopolskim Związkiem Stowarzyszeń Kibiców od maja 2011 r. Jedyne wspólne projekty Fundacji i środowiska kibców to „Kibice za bezpieczeństwem” (partner: OZSK) i „Rzecznik Praw Kibiców” (partner: SKLW). W ramach współpracy eksperci Fundacji przygotowali obywatelski projekt ustawy o zmianie ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych, która zakłada m.in. zakaz sprzedaży i spożywania alkoholu na stadionach. W akcję aktywnie włączyli się kibice z całej Polski i z własnej inicjatywy zbierają wymagane 100 tysięcy podpisów. Wolontariusz Fundacji administruje też witryną internetową akcji opublikowaną pod adresem: www.kibicezabezpieczenstwem.pl.

Fundacja Republikańska jest instytucją niezależną od podmiotów zewnętrznych, co ma również wymiar finansowy. Stałe koszty funkcjonowania Fundacji są finansowane przez ponad 100 darczyńców, osoby fizyczne dokonujące regularnych drobnych wpłat na utrzymanie prowadzonej działalności. Dbając o transparentność Fundacja publikuje merytoryczne sprawozdania z działalności, przekazywane do wiadomości m.in. naszych Darczyńców i instytucji partnerskich. Jedynym projektem dotowanym przez Fundację jest wydawany przez nią kwartalnik idei „Rzeczy Wspólne”.
http://media.republikanie.org/pr/195...epublikanskiej
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 08.10.2011, 12:13
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Tusk na Sadionie Narodowym.
Przyjechaly druzyny pilkarskie dzieci, z Orlikow. Takie zwykle przypadkowe spotkanie z dziecmi dzien przed wyborami.
Tusk pojawia sie na stadionie a spiker "drogie dzieci, i teraz dla pana premiera HIP! HIP! HURAA!!"
....a to juz nie Bialorus, to Korea Polnocna!

Czekam na komentarz Nalecza odnosnie politycznej pedofilii.

Przecież Nałęcz to ta sama klika. Żyjemy na Białorusi lub w Korei Płn. tyle, że ciut więcej kasy w obiegu i mimo wszystko trochę więcej można powiedzieć. Podobieństw jednak jest wiele.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów