|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś wie dlaczego, niezaleznie od tego jaki adres podam jako stronę startową, za każdym razem włącza mi się strona : http://174.37.200.81/cgi-sys/defaultwebpage.cgi
Próbowalem wyczyścic cahce dns przez polecenie ipconfig /flushdns, ale to nic nie daje |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Pomogła dopiero zmiana w rejestrze systemu i dopisanie klucza blokującego zmianę strony startowej. Ale podejrzewam, ze jakieś dziadostwo tam gdzieś w środku jeszcze siedzi i aż skręca sie, żeby mi nabruździc. |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
siema kiedy Wisla bd w Warszawie . Bo slyszalem ze maja miec trenning w pt o 19 niedaleko mnie ...
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Wisła z Holandii wraca do Warszawy i tam zostaje, więcj jest to prawdopodobne. Ale gdzie nie wiem, nie interesowałam się.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Prośba do kogoś kto mieszka w Miechowie aby podbił na priv. Mam ważną sprawę i potrzebuję pomocy. (ktoś kto ma więcej niż15lat). wszystko wyjaśnię a za fatygę piwo mogę dorzucić...
Naprawdę PILNA sprawa. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tylko polsat HD pokazuje dziś Wisłę
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prośba do kogoś kto mieszka w Miechowie aby podbił na priv. Mam ważną sprawę i potrzebuję pomocy. (ktoś kto ma więcej niż15lat). wszystko wyjaśnię a za fatygę piwo mogę dorzucić...
Naprawdę PILNA sprawa. podbijam. nic złego nie szykuję tylko taka osoba potrzebna mi jest do mojej pracy ![]() ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Pytanko, jeżeli wczoraj w holandii został zawinięty ktoś z rodziny, z kim moge sie kontaktowac w sprawie uzyskania jakiś informacji? ambasada?
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tak tutaj masz kontakt do Ambasady i Konsulatu http://www.haga.polemb.net/?document...35359e125c8d73 Mam pytanie pracował ktoś z was lub waszych bliskich przy pracy chałupniczej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Do usunięcia
Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez tomo : 30.09.2011 o godz. 14:12.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
dlaczego komuchy z SLD mają baner na naszej stronie?
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
masz wytłumaczone w "pytania do moderatorów"
czy ktoś z was kupował bilet na 105lecie? czy dostawaliście jakieś wydawnictwo? bo ja niestety nie i ciekaw jestem czy dopiero na koncercie będą... ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Poprosiłbym na priv kogoś z Wrocławia ,kto uczęszcza na spotkania przy Oporowskiej.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dostaniesz na koncercie
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Jak mogę komuś wysłać dziś kasę na konto jak nie mam swojego konta(wiem że dojdzie dopiero w poniedziałek)
![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Poprosić kogoś żeby przelał w Twoim imieniu a jemu oddać gotówką, są przelewy ekspresowe gdzie pieniądze docierają do adresata w 15 minut tego samego dnia, w mBanku koszt 5 zł, ewentualnie wykonać dziś przekaz pocztowy który będzie szedł około 3 dni od poniedziałku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mam do sprzedania trochę euro i dolarów. Opłaca się sprzedawać teraz, czy jest szansa, że ich ceny znowu zaczną rosnąć?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś, gdzie można za darmo zaparkować samochód w okolicy dworca głównego?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
ok dzięki wielkie
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie (najlepiej blisko Wieliczki) można kupić Ciechana Miodowego?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie odnośnie podróżujących:
jak najtaniej dojechać do Warszawy (zniżka studencka)? podróż w obie strony. Sprawdzałem polskibus ale przyjazd jest na 4,30 więc trochę za wcześnie. zna ktoś jakieś ciekawe połączenie- obojętnie czym. ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Orientuje sie ktos czy mozna gdzies dolaczyc sie do jakiejs grupy aby zakupic karty multisportu, oksystem lub fitflexu
|
|
|