The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2011, 19:21
Czy ktoś wie dlaczego, niezaleznie od tego jaki adres podam jako stronę startową, za każdym razem włącza mi się strona : http://174.37.200.81/cgi-sys/defaultwebpage.cgi
Próbowalem wyczyścic cahce dns przez polecenie ipconfig /flushdns, ale to nic nie daje
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
mlody_ale_wierny
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 28.09.2011, 15:45
Czy jeśli na allegro wybrałem opcję "płacę z allegro" następnie przelew bankowy, to konto które mi się wyświetliło to jest konto allegro? Czyli ja przesyłam kase na to konto a oni dopiero do kolesia który mi sprzedał? bo się pogubiłem a kolo kasy na koncie nie ma, mi w "moim allegro" piszę tylko:
Status
Zakończona Dopłać
Przekazaliśmy Twoją wpłatę Sprzedającemu.
HEJ WISŁA KOSZ!!!

Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 28.09.2011, 15:51
Opcja PŁACĘ Z ALLEGRO , powoduje że wysyłasz kasę na konto allegro w Poznaniu - nie na konto sprzedającego.

Ale po dokonaniu płatności z allegro - bo około 2-3 minutach dostajesz na mejla potwierdzenie " SPRZEDAJĄCY OTRZYMAŁ TWOJĄ WPŁATĘ ".

To nie jest do końca prawdą, bo kasa trafia pierw do allegro. I ten gość u którego coś kupiłeś, musi teraz kliknąć opcję - WYPŁAĆ pieniądze ( w zakładce płacę z allegro ).

Chyba że facet ma opcję automatycznego wypłacania kasy ( z konta bankowego allegro na jego ).

===

Ale skoro on mówi że nie dostał jeszcze, to znaczy że Ty w zakładce płacę z allegro nie wybrałeś któregoś z banku - tylko zrobiłeś zwykły przelew. Będzie szedł 2 dni.

Tak ja to rozumiem.

Ale nie spinaj się, za 2 dni dostanie kasę allegro i po parunastu minutach ten Twój sprzedający.

Mniej więcej rozumiesz ?
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 28.09.2011, 18:44
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś wie dlaczego, niezaleznie od tego jaki adres podam jako stronę startową, za każdym razem włącza mi się strona : http://174.37.200.81/cgi-sys/defaultwebpage.cgi
Próbowalem wyczyścic cahce dns przez polecenie ipconfig /flushdns, ale to nic nie daje
jeśli problem dalej aktualny może spróbuj tego programu http://www.dobreprogramy.pl/CWShredd...ows,11666.html
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.09.2011, 19:06
Luu... napisał(a):Wyświetl post
jeśli problem dalej aktualny może spróbuj tego programu http://www.dobreprogramy.pl/CWShredd...ows,11666.html
próbowalem wszelkich programów, zainstalowałem różne anty malware'y, spyboty i nic nie dawało. Wyczyściłem cały system i nic.
Pomogła dopiero zmiana w rejestrze systemu i dopisanie klucza blokującego zmianę strony startowej.
Ale podejrzewam, ze jakieś dziadostwo tam gdzieś w środku jeszcze siedzi i aż skręca sie, żeby mi nabruździc.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.09.2011, 20:09
Orientuje się ktoś, gdzie kupie TANIO w Krakowie OWIEWKI na szyby, do Fiata Punto II (tylko przód mnie interesuje)? Na Allegro chodzą w granicach 80zł/kpl. Dostane gdzieś taniej?

Odpowiedz cytując
Aniołek_Wisła
Member

Od: 07.2008

Stary 28.09.2011, 21:19
siema kiedy Wisla bd w Warszawie . Bo slyszalem ze maja miec trenning w pt o 19 niedaleko mnie ... wie ktos kiedy jada
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 28.09.2011, 21:43
Wisła z Holandii wraca do Warszawy i tam zostaje, więcj jest to prawdopodobne. Ale gdzie nie wiem, nie interesowałam się.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 28.09.2011, 21:48
FraMat napisał(a):Wyświetl post
próbowalem wszelkich programów, zainstalowałem różne anty malware'y, spyboty i nic nie dawało. Wyczyściłem cały system i nic.
Pomogła dopiero zmiana w rejestrze systemu i dopisanie klucza blokującego zmianę strony startowej.
Ale podejrzewam, ze jakieś dziadostwo tam gdzieś w środku jeszcze siedzi i aż skręca sie, żeby mi nabruździc.
Podobne jaja były z vshare , taki program do oglądania meczów który czy chciałeś czy nie instalował sobie swoją przeglądarkę, która uaktywniała się od czasu do czasu i na prawdę trzeba było się napocić by to gówno wyłączyć
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 29.09.2011, 09:59
Prośba do kogoś kto mieszka w Miechowie aby podbił na priv. Mam ważną sprawę i potrzebuję pomocy. (ktoś kto ma więcej niż15lat). wszystko wyjaśnię a za fatygę piwo mogę dorzucić...

Naprawdę PILNA sprawa.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
DYRU
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.09.2011, 11:01
Tylko polsat HD pokazuje dziś Wisłę
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 29.09.2011, 19:06
Prośba do kogoś kto mieszka w Miechowie aby podbił na priv. Mam ważną sprawę i potrzebuję pomocy. (ktoś kto ma więcej niż15lat). wszystko wyjaśnię a za fatygę piwo mogę dorzucić...

Naprawdę PILNA sprawa.

podbijam. nic złego nie szykuję tylko taka osoba potrzebna mi jest do mojej pracy
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Tuman
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 30.09.2011, 11:24
Pytanko, jeżeli wczoraj w holandii został zawinięty ktoś z rodziny, z kim moge sie kontaktowac w sprawie uzyskania jakiś informacji? ambasada?
Forza Wisła!
Odpowiedz cytując
krakow2009
Member

Od: 03.2009

Stary 30.09.2011, 12:42
Tak tutaj masz kontakt do Ambasady i Konsulatu http://www.haga.polemb.net/?document...35359e125c8d73 Mam pytanie pracował ktoś z was lub waszych bliskich przy pracy chałupniczej Warto i czy się opłaca ?
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 30.09.2011, 12:48
Do usunięcia
Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez tomo : 30.09.2011 o godz. 14:12.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 30.09.2011, 13:32
dlaczego komuchy z SLD mają baner na naszej stronie?
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 30.09.2011, 17:34
masz wytłumaczone w "pytania do moderatorów"

czy ktoś z was kupował bilet na 105lecie? czy dostawaliście jakieś wydawnictwo? bo ja niestety nie i ciekaw jestem czy dopiero na koncercie będą...
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 01.10.2011, 08:26
Poprosiłbym na priv kogoś z Wrocławia ,kto uczęszcza na spotkania przy Oporowskiej.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 01.10.2011, 10:13
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
masz wytłumaczone w "pytania do moderatorów"

czy ktoś z was kupował bilet na 105lecie? czy dostawaliście jakieś wydawnictwo? bo ja niestety nie i ciekaw jestem czy dopiero na koncercie będą...
dostaniesz na koncercie
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
BartekA/J
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 01.10.2011, 10:22
Jak mogę komuś wysłać dziś kasę na konto jak nie mam swojego konta(wiem że dojdzie dopiero w poniedziałek)
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
Odpowiedz cytując
impreza
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 01.10.2011, 10:39
BartekA/J napisał(a):Wyświetl post
Jak mogę komuś wysłać dziś kasę na konto jak nie mam swojego konta(wiem że dojdzie dopiero w poniedziałek)
Poprosić kogoś żeby przelał w Twoim imieniu a jemu oddać gotówką, są przelewy ekspresowe gdzie pieniądze docierają do adresata w 15 minut tego samego dnia, w mBanku koszt 5 zł, ewentualnie wykonać dziś przekaz pocztowy który będzie szedł około 3 dni od poniedziałku.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 01.10.2011, 10:50
BartekA/J napisał(a):Wyświetl post
Na poczcie robisz przelew tak jak za rachunki
Odpowiedz cytując
BartekA/J
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 01.10.2011, 11:10
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Na poczcie robisz przelew tak jak za rachunki
dzięki Wam obu ;d
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 01.10.2011, 17:34
Mam do sprzedania trochę euro i dolarów. Opłaca się sprzedawać teraz, czy jest szansa, że ich ceny znowu zaczną rosnąć?
Odpowiedz cytując
mati88
Member

Od: 03.2006

Stary 01.10.2011, 19:54
Orientuje się ktoś, gdzie można za darmo zaparkować samochód w okolicy dworca głównego?
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 01.10.2011, 20:02. Darmowy parking na czas wyjazdu do Wawy?
mati88 napisał(a):Wyświetl post
Orientuje się ktoś, gdzie można za darmo zaparkować samochód w okolicy dworca głównego?

Okolice Rakowickej i Lubicz są za darmo przez niedzielę do poniedziałku do 6 rano
Odpowiedz cytując
mati88
Member

Od: 03.2006

Stary 01.10.2011, 20:07
donecki napisał(a):Wyświetl post
Okolice Rakowickej i Lubicz są za darmo przez niedzielę do poniedziałku do 6 rano
ok dzięki wielkie
Odpowiedz cytując
kris_
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 02.10.2011, 12:19
Gdzie w Krakowie (najlepiej blisko Wieliczki) można kupić Ciechana Miodowego?
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 02.10.2011, 13:50
Pytanie odnośnie podróżujących:

jak najtaniej dojechać do Warszawy (zniżka studencka)? podróż w obie strony. Sprawdzałem polskibus ale przyjazd jest na 4,30 więc trochę za wcześnie. zna ktoś jakieś ciekawe połączenie- obojętnie czym.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
syeb
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 02.10.2011, 13:53
Orientuje sie ktos czy mozna gdzies dolaczyc sie do jakiejs grupy aby zakupic karty multisportu, oksystem lub fitflexu czy na grouponie sa takie oferty
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów