The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2011, 20:56
Wisoman napisał(a):Wyświetl post
tofik a ja widzę... Legia gra obecnie o niebo lepiej od Wisły.
Że co? Przecież Hapoel ich miażdży na każdym polu. Wynik tego nie oddaje, to jest kompromitacja...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 29.09.2011, 21:01
Panie Maaskant te pańskie wynalazki typu Lamey Jaliens Diaz a zwłaszcza Chavez a więc cała obrona to tragedia wolni niezwrotni grają jak pierwszoligowcy.Od Ligi Mistrzów dzieli was nie trzy minuty jak mówisz ale trzy lata świetlne,Dzisiaj to była czarna rozpacz.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 29.09.2011, 21:09
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Z nieporównywalnie gorszą drużyną i u siebie, więc nawet nie ma o czym gadać
Nawet nie ma co porownywac Hapoelu do Twente. Maaskant musi dostac czas tak jak w APOEL-u Jovanovic.
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 29.09.2011, 21:13
Dariook napisał(a):Wyświetl post
No a dziwisz się ?

Przerazające jest to ze niektórzy wciąż widzą co innego! Ile jeszcze potrzeba by wkońcu przejzeć na oczy?
Pomijam juz wypowiedzi na forum, bo są tu tacy co chyba mają w ignorowanych 98% uzytkownikow. Pozostałe 2% to mający podobnie zjebane pojęcie o futbolu!
Dziennikarze i eksperci jak jeden twierdza tez ze Maaskant jest odpowiedzialny za piach, i uprzedzam ze nie wszyscy chcą bluzgac na Wisłe i nas nie lubią!

Skoro nie Maaskant jest odpowiedzialny za wyniki to kto? Wychodzi na to ze Stan...
Innej opcji nie ma , jeden jest winien i chyba Stan umyje ręce!

Już Litex powinien nas wyjebać w kosmos, i było by wszystko jasne. Niestety osiągnięte wielkim fuksem wyniki niektórym przysłaniają obiektywną ocene...

Grecja mistrzem europy? Haha dobre sobie , kazdy myśli i drwi ...
Grecy myślą inaczej.

Jeżeli będziemy mieli na ławce rezerwowych zawodników za 5 mln euro tak jak Twente i tak będziemy grac to będę pierwszym który będzie domagał się zwolnienia Maaskanta.Póki co sytuacja jest "trochę" inna.
Uważam, że z przodu zagraliśmy na prawdę nieźle, stworzyliśmy kilka sytuacji, natomiast straciliśmy głupie bramki po katastrofalnych indywidualnych błędach obrońców na które nie poradziłby żaden trener.Po tym meczu do Maaskanta nie mam żadnych pretensji.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
bloodraven
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 29.09.2011, 21:31
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli będziemy mieli na ławce rezerwowych zawodników za 5 mln euro tak jak Twente i tak będziemy grac to będę pierwszym który będzie domagał się zwolnienia Maaskanta.Póki co sytuacja jest "trochę" inna.
Uważam, że z przodu zagraliśmy na prawdę nieźle, stworzyliśmy kilka sytuacji, natomiast straciliśmy głupie bramki po katastrofalnych indywidualnych błędach obrońców na które nie poradziłby żaden trener.Po tym meczu do Maaskanta nie mam żadnych pretensji.
O to,to. Choć nie zgadzam się z jednym- nie będę miał pretensji jeśli Maaskant wyciągnie wobec Jaliensa konsekwencje jak wobec Guły- trybuny. Jestem zwolennikiem oceny piłkarzy po dłuższym okresie czasu, ale ten facet pokazał jaki będzie prezentował poziom. Powiela bez przerwy te same błędy, jest mikry jak na środkowego obrońcę, co przysparza mu jeszcze dodatkowych problemów. Koniec ! Lepiej żeby takie błędy popełniał Bunoza, czy Czekaj- u nich mamy gwarancję że będzie tylko lepiej, gdyż ich błędy wynikają raczej z braku doświadczenia niż umiejętności, czy warunków fizycznych- obaj są wysocy, silni i szybcy. Reszta to kwestia treningu i ogrania.
Martwi mnie jeszcze Sobol, trener powinien zweryfikować jego przydatność do zespołu na poziomie europejskim. Gdyby to on grał dziś ostatniego oceniałbym go na równi z Jaliensem i niestety Chavezem.

Ceterum censeo Amicem esse delendam.

Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 29.09.2011, 21:37
A ja mam do Maaskanta jeden zarzut.

Dlaczego ten face się ciągle boi. Dlaczego wychodzi na każdego w lidze na 2 defensywnych pomocników. Dlaczego dziś wychodzi z 3 defensywnymi.
Czy my zagramy kiedyś otwartą piłkę.

Skoro trener nie wierzy w wygraną to jak mają wierzyć zawodnicy.

Ja naprawdę tego nie rozumiem, jak można marnować takiego Gargułę i sadzać go na ławce rezerwowych. Środek Sobolewski, Garguła, Melikson mogłby rządzić i dzielić polską ligą. Tymczasem my nigdy nie ryzykujemy. Zawsze kalkulujemy. Kombinujemy.
Za mało w tym wszystkim serca improwizacji.

I za to mam do Maaskanta pretensje. Wychodzimy na takie Twente i zamiast iść na otwartą piłkę i póść na wymianę ciosów, nawet przegrać 4-3 ale po meczu powiedzieć że to było widowisko, to my wychodzimy utra defensywnie z 3 defensywnymi pomocnikami a i tak dostajemy 4-1.

Zamiast bawić się tą piłką i grać fajną ofensywną piłkę, to my zabijamy styl gry i efekty mamy na trybunach.

Bo tu nawet nie chodzi o wyniki. Ludzie przyjdą na stadion wtedy jak mecz będzie dostarczał wielkich emocji, tymczasem dzisiejszy styl gry Wisły nie gwarantuje emocji. Z boiska wieje nudą a trener opowiada o jakimś stylu gry. Ludzie nie lubią być okłamywani.
Ostatnio edytowane przez wwf : 29.09.2011 o godz. 21:41.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Stary 29.09.2011, 21:38
Ależ oczywiście w obecnej sytuacji miejsce Jaliensa jest na trybunach - podejrzewam, że na porównywalnym poziomie w tym meczu zagrałby Czekaj a już na pewno Bunoza...
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Stary 29.09.2011, 21:39
wwf napisał(a):Wyświetl post
A ja mam do Maaskanta jeden zarzut.

Dlaczego ten face się ciągle boi. Dlaczego wychodzi na każdego w lidze na 2 defensywnych pomocników. Dlaczego dziś wychodzi z 3 defensywnymi.
Czy my zagramy kiedyś otwartą piłkę.

Skoro trener nie wierzy w wygraną to jak mają wierzyć zawodnicy.

Ja naprawdę tego nie rozumiem, jak można marnować takiego Gargułę i sadzać go na ławce rezerwowych. Środek Sobolewski, Garguła, Melikson mogłby rządzić i dzielić polską ligą. Tymczasem my nigdy nie ryzykujemy. Zawsze kalkulujemy. Kombinujemy.
Za mało w tym wszystkim serca improwizacji.

I za to mam do Maaskanta pretensje. Wychodzimy na takie Twente i zamiast iść na otwartą piłkę i póść na wymianę ciosów, nawet przegrać 4-3 ale po meczu powiedzieć że to było widowisko, to my wychodzimy utra defensywnie z 3 defensywnymi pomocnikami a i tak dostajemy 4-1.

Zamiast bawić się tą piłką i grać fajną ofensywną piłkę, to my zabijamy styl gry i efekty mamy na trybunach.
Zagraliśmy otwartą piłkę z głupim Odense - jak to się skończyło widzimy.Co by z nami zrobiło dzisiaj Twente gdybyśmy zagrali radosny futbol aż strach się bac...
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
Aldek
Member

Od: 07.2011

Stary 29.09.2011, 21:43
Obawiam się,że Jaliens nadal będzie pewniakiem do gry na stoperze w pierwszym składzie,Robert powie,że nie można obwiniać jednego zawodnika itp.Dla mnie Bunoza nie jest gorszy przynajmniej miałby szanse w walce z Janko w powietrzu.
Nie wiem czemu RM nie stawia na Dragana facet jest lepszy niz Diaz szybszy i mniej błędów popełnia.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 29.09.2011, 21:48
No ale dzisiaj według Ciebie jaką korzyść osiągnęliśmy grając tą turbo zachowawczą taktyką ?
Odpowiedz cytując
Wisoman
Member

Od: 02.2008

Stary 29.09.2011, 21:53
No i co Tofik widzisz co dzisiaj grała Wisła a co gra Legia? Przepaść...

Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Stary 29.09.2011, 21:54
Zagraliśmy otwartą piłkę z głupim Odense - jak to się skończyło widzimy.Co by z nami zrobiło dzisiaj Twente gdybyśmy zagrali radosny futbol aż strach się bac...
Gdzie ty widziałeś otwartą piłkę z Odense.

Wyszliśmy z 2 defensywnymi. Nunez nie potrafi nic zagrać do przodu. Sobolewski nawet nie przejdzie połówki.
W pierwszej połowie nie istniejemy na boisku bo drużyna cały czas uważa żeby nie stracić bramki. Mecz jest nudny bo Maaskant ma zasadę że musi zagrać na zero z tyłu. Tracimy bramkę i dopiero na 2 połowę wychodzimy bez kalkulowania i gramy do przodu.

Mecz kończy się jak się kończy. Natomiast ja uważam że gdybyśmy wyszli od początku z takim nastawieniem jak w 2 połowie to z Odense byśmy wygrali 3-1.

Ja ciągle będę powtarzał. Jak mają wierzyć w wygraną zawodnicy , skoro sam trener nie wierzy i nie potrafi zaryzykować.
Jak mają wierzyć w swoje umiejętności skoro sam trener w nich nie wierzy.

Maaskant jest po prostu słabym trenerem. On myśli że zrobił mistrzostwo polski to go tu będą nosić na rękach przez kolejne 5 lat. Ale Wisła to nie jakiś NEC Breda czy inne RBC Roosendaal gdzie po jednym awansie z 2 do 1 ligi trener ma duży kredyt zaufania i czas na spokojną pracę. Tutaj jest Wisła Kraków i my mamy grać ofensywnie i ładnie. Eliminacje Ligi Mistrzów się skonczyły czas, zacząć żyć czymś nowym.
Ostatnio edytowane przez wwf : 29.09.2011 o godz. 22:01.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
bloodraven
Senior Member

Stary 29.09.2011, 21:59
@Aldek, co do Paljica to racja, choć Diaz w mojej opinii wypadł dziś najmniej niekorzystnie z obrońców, pod koniec Holendrzy wjeżdżali jak w masło, ale według mnie wynikało to z kompletnego braku asekuracji skrzydłowych i jednego z defensywnych pomocników. Bodajże trzecia bramka dla Twnte padła dlatego, że boczny sektor asekurował Jaliens, a nie Sobol, czy Kirm, którzy musieli mieć takie zadania defensywne, nie wierzę, że mieli nakaz obstawiać pustą przestrzeń na środku boiska.

Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.09.2011, 22:01
Chcialbym tylko aby kazdy w swoich ocenach byl konsekwentny. Dziwny trafem jak Wisla eliminowala Litex, wygrywala z Lechem, Apoelem to Maaskant byl swietny, bo wybral fantastyczna taktyke, swietnie ustawil zespol. Natomiast gdy Wisla gra tak, ze nie da sie na jej gre patrzec - wtedy winni sa pilkarze, a Maaskant jest swiety. Jak jest dobrze, to zasluga trenera. Jak zle to wina zawodnikow. Ciekawe.
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 29.09.2011, 22:02

znaczy: dzisiaj zagralismy defensywnie ?
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 29.09.2011, 22:04
Wisoman napisał(a):Wyświetl post
No i co Tofik widzisz co dzisiaj grała Wisła a co gra Legia? Przepaść...
Za cholerę nie widzę. Jaka skala trudności obydwu meczów, oto jest pytanie.
Wystarczy spojrzeć co robi z przeciwnikami na własnym stadionie Twente, a jak się prezentuje na wyjazdach w pucharach Hapoel. Nie wspominając, że w 1szej połowie robili z Legią co chcieli.
Eh, czynników jest wiele.
Oczywiście najlepiej powiedzieć "Legia wygrała 3-2, my przegraliśmy 4:1. Przepaść. " I być dumnym ze swojej teorii
Albo się totalnie nie znasz, albo trollujesz.
Ostatnio edytowane przez tofik : 29.09.2011 o godz. 22:10.
..
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Stary 29.09.2011, 22:07
Nesta, mi się styl Maaskanta nie podoba.

Rozumiałem to ustawienie w eliminacjach ligi mistrzów, bo tam się liczył efekt. Nie ładna gra a awans. Ładna gra miała być po awansie.
Tymczasem ta brzydka gra wyparła ofensywny styl, bo ławtiej jest w meczu pobiegać 30 minut, strzelić 1 bramkę i skasować premie. Zawodnicy powiedzą przecież i tak wygraliśmy, ale widać po frekfencji że ludzie nie chcą oglądać takiej Wisły.

Z boiska wieje nudą, nie widać ambicji, a co najgorsze trener swoją taktyką sam pokazuje że chyba i jemu nie zależy.
Odpowiedz cytując
vilgefortis
Member

Od: 05.2005

Stary 29.09.2011, 22:08
Jedno się chyba nigdy nie zmieni. Zarówno za Skorży jak i Maaskanta jak tylko zaczyna być trochę gorzej to na liście tematów forum w górę szybują 'Robert Maaskant/Maciej Skorża trenerem Wisły' i 'Nibylandia...'. Z kolei jak są wyniki to tematy te wędrują w dół listy. LUDZIE!

Nie ma się co cieszyć, bo i z czego ale do licha, czy zmiana trenera, w dodatku zmiana trenera na półmetku rundy ma jakikolwiek sens
WPR
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 29.09.2011, 22:11
Niech mi ktoś powie dlaczego do k...y nędzy mając na obronie gościa który rozegrał niemalże 400 meczów w Eredivisie, reprezentanta Holandii oraz reprezentanta Hondurasu, Kostaryki i innego wielokrotnego gracza ligii holenderskiej, angielskiej i ch..j wie czego jeszcze straciliśmy w ostatnich 3 pucharowych meczach 10 bramek ?! Co jest do ch..ja ? 2 bramki pakuje nam jakaś flota swinoujscie z ktorej pewnie 2/3 podstawowego składu to ludzie pracujacy na codzien w rzeźni czy stolarni ? Gdzie są ci k...a zawodowcy ? Profesjonaliści psia mać.
Odpowiedz cytując
Przemas
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 29.09.2011, 22:12
Cisnąc na Maaskanta weźcie pod uwagę, że dzisiaj w pierwszym składzie wybiegło 5 zawodników którzy przyszli latem plus 6 którzy jeszcze nawet rok ze sobą nie grają.Więc o czym my mówimy? To nie drużyna tylko zlepek piłkarzy. Czego tu wymagać, że się Jaliens z Chavesem i bokami obrony w ogóle nie rozumie i nie wiedzą kiedy wychodzić i łapać na spalone a kiedy nie, w pomocy Nunez z Jirsakiem i Sobolem a w ataku Biton z Ilievem i Kirmem nie wie kiedy iść drugiemu na prostopadłą piłkę , a kiedy na krótki albo na długi słupek lecieć.
Jestem przeciwny pochopnym ruchom typu wywalania Maaskanta. Mam jednak nadzieje, że zawodnicy którzy są już długo w Wiśle i się nie sprawdzili vide Jirsak,Garguła,Boguski sobie odejdą a zamiast nich szanse będą dostawać Brud czy inne chłopaczki z MESy. Gorzej niż gra Garguła to żaden młody wchodzący do składu nie zagra. Mam nadzieje, że sciaganie wynalazków typu Diaz czy Lamey to była tylko potrzeba chwili i zaczniemy więcej młodych na ławkę wpychać.
Ostatnio edytowane przez Przemas : 29.09.2011 o godz. 22:19.
Odpowiedz cytując
bloodraven
Senior Member

Stary 29.09.2011, 22:19
wwf:

Dziś, kiedy staraliśmy się operować piłką wyglądało to dobrze, lecz tu pojawia się pierwszy problem- brak wykonawców. Nikt nie kazał nie naciskanemu Lameyowi, czy Pareice wypierdzielić piłki tak żeby nie znalazła się w zasięgu wzroku. Sądzę, iż nie było to zamysłem taktycznym trenera, w tej sytuacji zawodzi już piłkarz nie potrafiący ocenić trzeźwo sytuacji w jakiej się znalazł. Po pierwszych 5 minutach było widać co mamy grać- podwajanie pozycji, akcje oskrzydlające itp. I oto nadszedł znamienny moment- Sobol dostaje kartkę i jak to się zazwyczaj dzieje zabulgotało, świsnęło, <<hytysz>>- Sobol bez głowy. Niestety jeździł już bez niej do końca spotkania.

To jest tylko przykład niekonsekwencji jakiej dopuszczała się reszta zawodników nie wypełniając założeń trenera. Odpuścili raz wytyczne- potem w obronie rządził chaos, a w ataku wolna amerykanka.

Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.09.2011, 22:20
Niech sie ludzie zdecyduja. Kiedy Wisla wygrywa wtedy pilkarze nie maja znaczenia, liczy sie swietna taktyka Maaskanta. Kiedy gra jest tragiczna - wtedy winni sa tylko zawodnicy, a trener bez winy.

Generalnie w ostatnim czasie Wisla zrobila zjazdj w dol. I nie chce tu winic Maaskanta, To bardziej rezultat calej polityki sportowo-finansowej klubu. Jakis czas temu siadalo sie przed TV z nadzieja na emocje i niezly wynik, niezaleznie od klasy rywala, w pucharach europejskich (pomijajac skrajnosci, czyli mecze z Realem lub Barca). Ba, przed meczami z rywalami poziomu Odense, mozna bylo smialo liczyc na wygrana. Dzis pierwszy raz od dawien dawna, nie mialem ZADNEJ przyjemnosci z oczekiwania na mecz, zadnego dreszczyku emocji. Bylem dokladnie pewien, ze tak to bedzie wygladac zarowno w kwestii wyniku jak i gry.
Cofnelismy sie do poziomu meczow z Anderlechtem kiedy to wystepowalismy w obronie z Nawotczynskim, w pomocy z Ouadja, a w ataku z Dubickim.

Chyba pora aby Cupial i wszyscy zarzadzajacy tym klubem spytali siebie jaki maja plan i gdzie to wszystko ma prowadzic.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 29.09.2011, 22:21
Widzę, że niektórzy nie uczą się na błędach, karuzeli trenerskiej mówimy NIE.
Odpowiedz cytując
bloodraven
Senior Member

Stary 29.09.2011, 22:38
nesta napisał(a):Wyświetl post
Niech sie ludzie zdecyduja. Kiedy Wisla wygrywa wtedy pilkarze nie maja znaczenia, liczy sie swietna taktyka Maaskanta. Kiedy gra jest tragiczna - wtedy winni sa tylko zawodnicy, a trener bez winy.
Bo tak naprawdę Maaskant operuje dwoma systemami taktycznymi. Ten w którym gramy w piłkę (Lech, dzisiejszy mecz, Litex u siebie, Ruch, Bełchatów) i ten w którym "bronimy się jak włoska drużyna" (Apoel, Litex wyjazd, Jagiellonia w drugiej połowie ostatniej rundy), czyli nic nie gramy.

Jeśli piłkarze nie popełniają błędów indywidualnych, jak łamanie pułapki ofsajdowej, gubienie krycia, niedokładne podania itp. to zazwyczaj wygrywamy (coraz rzadziej zwyciężamy dzięki indywidualnym zrywom, a częściej po akcjach drużynowych).

W dzisiejszym meczu jednak co najmniej 2 bramki padły po bezpośrednich błędach obrońców, dlatego nie można mieć zastrzeżeń do taktyki trenera. Jak chcieliśmy grać piłką to Twente pozwalało grać nawet na swoim polu karnym. Tylko niektórym naszym piłkarzom wydaje się, że nazywają się Messi odrzucając drużynowy styl gry, innym że oni to jednak są Janikowscy chcąc zaliczyć kop z nieprawdopodobnej odległości na bramkę. To wyłączyło naszą broń czyli nie granie piłką przez Twente. Przecież oni (Holendrzy) nawet pressingu nie zakładali, jak to ma miejsce chociażby w naszej ekstraklasie. Tu prosiło się o granie piłką, a nie głupie jej tracenie.
Powód: literówki i składnia
Ostatnio edytowane przez bloodraven : 29.09.2011 o godz. 22:41.

Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 29.09.2011, 22:39
Obrona jest faktyczne do chrzanu ostatnio ;/ Nie chciałbym jej totalnie przemeblowywać ale chyba będzie taka potrzeba. Zostawić jedynie Jovanovicia. Ew Chaveza, bo możnaby na nim jeszcze zarobić w przyszłości, choć wątpie ;/

Dać naszego młodego z ME, tego co grał z Koroną. On ma kontuzję teraz nie? Wiecie czy jakaś poważna
Odpowiedz cytując
Wisoman
Member

Od: 02.2008

Stary 29.09.2011, 22:52
Tofik ja się totalnie nie znam, reporterzy, piłkarze etc.. ale za to Ty najlepiej wiesz i nie ma wuja nie przyznasz racji że na obecną chwilę odstajemy i to znacznie od Legii.

Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna
Odpowiedz cytując
bloodraven
Senior Member

Stary 29.09.2011, 23:00
Na chwilę obecną nie wiadomo, czy odstajemy, czy nie. Wszystko okaże się w niedzielę. Jeśli natomiast pijesz do pucharów to jest to niemożliwe do porównania.

Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.09.2011, 23:14
trener Maaskant trenuje nasz zespół od ponad roku... czy można powiedzieć o naszej drużynie że ma swój własny wypracowany styl? pytam poważnie...
czy jego ziomkowie, których sprowadził (czyt Jaliens, Lamey) prezentują poziom odpowiedni na Wisłę i czy są lepsi od dajmy na to Czekaja i Burligi?
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 29.09.2011, 23:35
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
czy jego ziomkowie, których sprowadził (czyt Jaliens, Lamey) ... czy są lepsi od dajmy na to Czekaja i Burligi?
Może to brutalne, ale tak są lepsi.
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 29.09.2011, 23:37
trudno mi powiedzieć coś o Czekaju, ale Lamey chyba jest ciut lepszy od Burligi, choc ciężko porównywać bo Bury jest młodszy, jest szybszy etc...

Jestem ciekawy jakbyśmy wypadli grając z Bitonem i Genkovem w ataku. Ma ktoś bramke Bitona z dzisiaj?/wczoraj?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów