|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
aWybaczcie, że taki temat, ale jest pilna sprawa. Siedzę aktualnie w coventry, na necie czekając na mecz Wisły. Niestety siec z której korzystam (The Cloud) jest darmowa ale blokuje mi transmisje sportowe... Próbuje właśnie któregokolwiek z linku na soccer live i wszystko łącznie z sopcastem poblokowane...
Jeśli ktoś ma pomysł jak ich sieć oszukać, bądź zna inne darmowe sieci wifi gdzie mogę wbić z notebookiem, niech pisze do mnie na priva... EDIT: Jednak sopcasta nie blokują
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 25.09.2011 o godz. 14:40.
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mi blokuje Sopcasta...
Czy ktoś obeznany w UK może mi powiedzieć, czy za oglądanie jakichs streamów polskich coś mi grozi? Siedzę właśnie w akademiku w UK i sąsiad mnie przestrzegał przed oglądaniem, że tu niby potrzebna jest jakaś TV licence i że można grubą kapustę zapłaćić, jak tego nie masz, a oglądasz streamingi... |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
to nie tak, TV Licence to musisz zaplcic jesli twoj komputer ma mozliwosc polaczenia z internetem i odbieranie streamow (kazdy komp z karta sieciowa). Ale mam wrazenie, ze dotyczy tylko Angoli i ludzi z polnocno-zachodniej czesci europy
. inni nie placa.![]()
Polskie litery zjadl serwer w pracy.
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce
Jak widać to obietnica nr 8 naszego płemieła - Wstyd Konradzie, że nie pomagasz, wstyd. A pamiętam płomienne posty ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|