The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2011, 14:33. UK - darmowe wifi.
aWybaczcie, że taki temat, ale jest pilna sprawa. Siedzę aktualnie w coventry, na necie czekając na mecz Wisły. Niestety siec z której korzystam (The Cloud) jest darmowa ale blokuje mi transmisje sportowe... Próbuje właśnie któregokolwiek z linku na soccer live i wszystko łącznie z sopcastem poblokowane...

Jeśli ktoś ma pomysł jak ich sieć oszukać, bądź zna inne darmowe sieci wifi gdzie mogę wbić z notebookiem, niech pisze do mnie na priva...

EDIT: Jednak sopcasta nie blokują . Także temat do zamknięcia, nie usuwajcie, może komuś z kierowców na wyspach się przyda .
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 25.09.2011 o godz. 14:40.
Ddf
Odpowiedz cytując
chester
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.09.2011, 19:00
Mi blokuje Sopcasta...

Czy ktoś obeznany w UK może mi powiedzieć, czy za oglądanie jakichs streamów polskich coś mi grozi? Siedzę właśnie w akademiku w UK i sąsiad mnie przestrzegał przed oglądaniem, że tu niby potrzebna jest jakaś TV licence i że można grubą kapustę zapłaćić, jak tego nie masz, a oglądasz streamingi...
Odpowiedz cytując
hetzer
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 25.09.2011, 19:28
to nie tak, TV Licence to musisz zaplcic jesli twoj komputer ma mozliwosc polaczenia z internetem i odbieranie streamow (kazdy komp z karta sieciowa). Ale mam wrazenie, ze dotyczy tylko Angoli i ludzi z polnocno-zachodniej czesci europy . inni nie placa.
Polskie litery zjadl serwer w pracy.
Odpowiedz cytując
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 25.09.2011, 20:13
8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce

Jak widać to obietnica nr 8 naszego płemieła - Wstyd Konradzie, że nie pomagasz, wstyd. A pamiętam płomienne posty
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów