![]() |
UK - darmowe wifi.
aWybaczcie, że taki temat, ale jest pilna sprawa. Siedzę aktualnie w coventry, na necie czekając na mecz Wisły. Niestety siec z której korzystam (The Cloud) jest darmowa ale blokuje mi transmisje sportowe... Próbuje właśnie któregokolwiek z linku na soccer live i wszystko łącznie z sopcastem poblokowane...
Jeśli ktoś ma pomysł jak ich sieć oszukać, bądź zna inne darmowe sieci wifi gdzie mogę wbić z notebookiem, niech pisze do mnie na priva... EDIT: Jednak sopcasta nie blokują :D. Także temat do zamknięcia, nie usuwajcie, może komuś z kierowców na wyspach się przyda :D. |
Mi blokuje Sopcasta...
Czy ktoś obeznany w UK może mi powiedzieć, czy za oglądanie jakichs streamów polskich coś mi grozi? Siedzę właśnie w akademiku w UK i sąsiad mnie przestrzegał przed oglądaniem, że tu niby potrzebna jest jakaś TV licence i że można grubą kapustę zapłaćić, jak tego nie masz, a oglądasz streamingi... |
to nie tak, TV Licence to musisz zaplcic jesli twoj komputer ma mozliwosc polaczenia z internetem i odbieranie streamow (kazdy komp z karta sieciowa). Ale mam wrazenie, ze dotyczy tylko Angoli i ludzi z polnocno-zachodniej czesci europy :). inni nie placa.
|
8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce
Jak widać to obietnica nr 8 naszego płemieła - Wstyd Konradzie, że nie pomagasz, wstyd. A pamiętam płomienne posty |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl