The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2011, 15:24
Dwa tragiczne błędy w obronie i 1-2. Ogólnie i ofensywa i defensywa - słabo. Zachowanie Jovanica przy 2 bramce - no comments. Niech lepiej młody Kurto broni.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.09.2011, 15:27
1 Bunoza to największy drewniak jakiego widziałem w Wiśle na obronie. Jak leci do niego piłka to się martwię czy on tą piłke przyjmie czy się na niej potknie...

2 Jovanovic bardzo fajnie. Będą z niego ludzie i widziałbym go w składzie na prawej obronie.

3 Garguła jest tragiczny. Biega, przewraca się, straty... niech odejdzie z Wisły bo jest za słaby.
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 22.09.2011, 15:31
Kilku piłkarzy po pierwszej połowie powinni sie już przebrać i iść na dworzec szukac jakiegos polaczenia pociagowego do Krakowa, a swoje bilety na samolocik przekazać kibicom (ktorym szczerze wspolczuje, ze jada przez cala Polske zeby zostac tak olanymi przez grajków)...
Garguła co na połowie dostaje piłke to zamiast zagrac sam na sam, poszukac jakiegos podania do przodu to caly czas podaje do tyłu. Ja nie wiem co ten człowiek robi w składzie, klub Kokosa mu założyć i niech po trybunach biega.
....a.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 22.09.2011, 15:33
FajQ napisał(a):Wyświetl post
1 Bunoza to największy drewniak jakiego widziałem w Wiśle na obronie. Jak leci do niego piłka to się martwię czy on tą piłke przyjmie czy się na niej potknie...

2 Jovanovic bardzo fajnie. Będą z niego ludzie i widziałbym go w składzie na prawej obronie.

3 Garguła jest tragiczny. Biega, przewraca się, straty... niech odejdzie z Wisły bo jest za słaby.
Garguła to paralityk , Q powinien się uczyc o Marko jak się zapierdala i rozprowadze piłkę , Dragan umie grać ino do tyłu , nie chce mi się rozpisywać bo to jest na razie DNO.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 22.09.2011, 15:33
Na razie beznadziejnie słabo.

Mam nadzieje, że wejdzie Jirsak bo chciałbym wreszcie zobaczyć chłopaka na boisku.

Bunoza tragedia, Lamey nawet nieźle w ofensywie, Mały chce ale niewiele z tego wychodzi, Garguła słabo.

Ooo i jest Jirsak
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 22.09.2011, 15:37
No i asysta Jirsaka, tylko czy my mamy kogoś innego niż Biton do strzelania bramek, ...na razie tylko 2-2.
Najbardziej smuci mnie postawa Garguły. No nic wchodzi Brud.

... i Biton ...asysta i to jaka, no niech mi ktoś skrytykuje Bitona.
I na koniec Mały, lekko nie było ale zadanie wykonane.
Ostatnio edytowane przez milosz : 22.09.2011 o godz. 16:24.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 22.09.2011, 15:45
Prawda jest taka, że różnica pomiędzy Ekstraklasą, a V ligą ( Kraków ) jest nie wielka. Z tym, że drużyny z okręgówki mają więcej ambicji
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
Junior_Battle
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 22.09.2011, 16:02
mam dla Ciebie rade, weź długi rozbieg i zapi@!#!@%l głową w ścianę...
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Stary 22.09.2011, 16:13
oh, serio ?
To ja mam dla Ciebie radę, przejdź się na sparing, któryś z zespołów V ligowych. Uwierz mi, że większość z nich zapieprza jak w zegarku. I nie jest to ściema. No, ale co Ty, jako niedzielny kibic możesz mieć pojęcie...

Odpowiedz cytując
Junior_Battle
Senior Member

Stary 22.09.2011, 16:16
pfff nawet tego nie skomentuje.... Widziałeś mecz 10% zaangażowanej Wisły Kraków - MKS Sławków ?
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 22.09.2011, 16:21
Ale kopanina, dawno takiego czegoś zwanego meczem nie oglądałem. Mam nadzieje, że wygrają bo jak Flota wyrówna to już chyba nie dam rady oglądać tego "meczu" jeszcze pół godziny.

Liczy się wynik i awans, zapomnieć i nigdy nie wspominać. Komentarz w TVN Turbo zostawiam bez komentarza.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Stary 22.09.2011, 16:24
Junior_Battle napisał(a):Wyświetl post
pfff nawet tego nie skomentuje.... Widziałeś mecz 10% zaangażowanej Wisły Kraków - MKS Sławków ?
ej stary, ale co mnie intresuje MKS Sławków ? Skoro ja porównałem do poziomu EKSTRAKLASY, V ligę, grupę KRAKOWSKĄ ? Bo ja tego dalej nie rozumiem. Serio, musiałbyś zobaczyć taki mecz. Ludzie na ambicji potrafią wyciągnąć 200% z swoich ciał, a ponadto, nie graja strefą, co oznacza, że indywidualnie doskakują do zawodników, co procentuje naprawdę zaskakującym efektem...

Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 22.09.2011, 16:25
Gdyby Wisła umiała grać szybciej , i było więcej asekuracji , a także pressingu to po meczy było by juz po 45 min.

Brawo Dla Bitona (Pozdro dla płaczków co go mieli za drewno) i za dobrą zmianę Jirsaka , on przy Gargule to profesor.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Skipper
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.09.2011, 16:27
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Komentarz w TVN Turbo zostawiam bez komentarza.
Mogliby tak częściej mecze puszczać, naprawdę miło się słuchało, wrażenie jakby człowiek tam był gdzieś koło linii bocznej. Zwłaszcza że w TVN-ie nikogo dobrego z komentatorów nie uświadczysz.
everybody on earth wanna rap
Odpowiedz cytując
Junior_Battle
Senior Member

Stary 22.09.2011, 16:27
@DeadOrAlive spoko, mam znajomych grających dokładnie w DRUGIEJ GRUPIE KRAKOWSKIEJ V LIGII, i raczej nie podzielam twojej opinii, że grają z pełnym zaangażowaniem...

Swoją drogą, widziałem ostatnio ich drużynę totalnie narąbaną
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Stary 22.09.2011, 16:29
W pale się nie mieści że KAŻDY piłkarz floty który wykonywał stały fragment gry potrafił dośrodkować lepiej niż Garguła czy Małecki...
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 22.09.2011, 16:29
Flota pokazała zaangażowanie,
Wisła pokazała Dudu Bitona.
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 22.09.2011, 16:30
Garguła i Bunoza - obaj Panowie powinni zmienić w przerwie zimowej klub. Wystawianie ich to jawny sabotaż. Dlaczego po raz kolejny zagraliśmy na dwóch defensywnych pomocników - wszedł Jirsak i od razu gra wyglądała lepiej w środku pola. Niestety poza Sobolewskim nie widać drugiego defensywnego pomocnika na tym poziomie - Nunez z Wilkiem = masa strat i niecelnych podań.
Odpowiedz cytując
kipers
Member

Stary 22.09.2011, 16:31
No i 4-2. Dobry wynik gorsza gra... Garguła to już nie jest nawet przeciętniak, tylko mnie drażniły tak bardzo jego nieustanne straty?
Oby Jovanovicovi nic nie było bo dobrze to wyglądało,(ataki od obrony jako tako juz istniały), a bez niego moze znowu zacząc brakować zawodników w obronie na zmiane.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.09.2011, 16:32
Łukasz Gargula jest zalosny, ten czlowiek juz nie powinien wstawac z lawki rezerwowych
przez wiekszosc meczu niewidoczny
dobrze ze mamy Dudu Biton, dwa gole plus dwie asysty

Odpowiedz cytując
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 22.09.2011, 16:32
Skipper napisał(a):Wyświetl post
Mogliby tak częściej mecze puszczać, naprawdę miło się słuchało, wrażenie jakby człowiek tam był gdzieś koło linii bocznej. Zwłaszcza że w TVN-ie nikogo dobrego z komentatorów nie uświadczysz.

Mi się tam podobało bez komentarza, ale przy konferencji prasowej zorientowałem się, że jak wybiorę język "polski" zamiast "polski" to jest głos z mikrofonów
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.09.2011, 16:33
Przykre to ale Garguła może Jirsakowi korki w butach obciągać. Nie potrafię tego zrozumieć, biega niby stara się, ale gra Garguła tak beznadziejnie, że nie wiem już o co chodzi...
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 22.09.2011, 16:40
Chwała dyrektorowi sportowemu i wszystkim ludziom którzy pracowali nad transferami Bitona i Ilieva.
Szczególnie zachwycam się tym drugim, ten chłopak ma dar od Boga, znakomity drybling. Chce mu się w tym wieku biegać w Świnoujściu jak przystało na profesjonalistę.

Bardzo słaby mecz Garguły.... kolejny. Zwycięstwo!
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.09.2011, 16:43
Ten mecz pokazał, że to Jirsak powinien wchodzić na zmiany a nie Garguła, który kompletnie jest bez formy. Bunoze i Jovanicia też by trzeba gdzieś oddać ew. wypożyczyć bo wyglądają bardzo słabo. Dudu Biton coraz lepiej, strach tylko pomyśleć, że to nasz jedyny napastnik.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 22.09.2011, 16:46
Panowie - pierwszo-ligowca Twente pojechalo 8-1 a Wisla wygrala po mekach 4-2 a to tylko pokazuje klase krajową. Ale to nie jest najwazniejsze - najwazniejsze, ze nie było kompromitacji. Wiem jedno - Gargułe sprzedac bo Melikson musi miec lepszego zmiennika
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 22.09.2011, 16:47
Z Gargułą trzeba jak najszybciej rozwiązać umowę. Gość wyciąga 1,3mln zł za rok gry u nas, a kontrakt ma podpisany do 2014r. :/
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.09.2011, 16:47
Ten mecz pokazał, że Garguła, gdyby miał choć trochę honoru, poprosiłby o rozwiązanie kontraktu z Wisłą!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 22.09.2011, 16:49
Iliev ma ma dar od Boga - tylko jakoś mało goli strzela.

Dobrze że jeszcze większy dar od Boga ma Biton i dzięki niemu pokonaliśmy Flotę

Ważny awans, nie styl.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.09.2011, 16:51
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Wiem jedno - Gargułe sprzedac
Daj Boże, żeby trafił się kupiec. Oddać komuś za darmo jak się uda
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.09.2011, 16:52
Pogratulować Ździchowi za ściągnięcie na 5 lat Bunozy i Jovanicia łącznie za ok. 700 tys E plus kontrakty i prowizje. Wydaje się, że obaj prezentują poziom dolnych rejonów I ligi. Z kolei szanowny Pan Garguła już nigdy nie powinien przywdziać koszulki Wisły. To jest zdecydowanie najgorszy transfer w historii naszej drużyny. Nawet Łobo dawał więcej drużynie, a Dawidowskiego usprawiedliwiały kontuzje.

Pomimo tego, że bardzo cenię Maaskanta, to absolutnie nie rozumiem dlaczego nie wystawia Jirsaka, który w ciągu 45 minut pokazał się ze znakomitej strony. Takiej kultury gry nie ma żaden zawodnik w naszej drużynie. Szkoda tylko, że ten chłopak jest tak chimeryczny. Co więcej stawianie na Bunozę kosztem Czekaja i Jovanicia kosztem Kurty, to skandaliczna krótkowzroczność.

Małecki - temu panu już dziękujemy. Koszmarnie oglądało się, jak kiwał się sam z sobą.Nigdy nie widziałem tego zawodnika w aż tak słabej formie. Żenada.
Ostatnio edytowane przez tormenthor : 22.09.2011 o godz. 16:55.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów