|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Broniłem Małego czasami, ale teraz to już przegina.
Niech spierddala. Jak najszybciej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Panu Pałeckiemu dziękujemy. Judasz z niego, a Wy FANATYCY go bronicie.
Wygwizdać gówniarza i niech spierdala. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A czy Małecki podpisał nowy kontrakt
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie podpisał nowej umowy, i jak widać nie zamierza.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Tak się można przerzucać argumentami. Obie strony demonstrują swoja siłę, klub cierpi wizerunkowo a Mały się cieszy i pokazuje wszystkim fucka. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Małecki pokazuje raz za razem, że ma mózg wielkości fistaszka. Kreuje się na wielką legendę wspierany przez gości z młyna którzy się z nim kumplują. Żal klawiatury na takich idiotów...
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Dziś mamy sprawę Małeckiego, wcześniej zerwanego protestu, teraz śpiewacie, itd itd. Dlaczego i skąd? Dla mnie media zaczęły przedstawiać tego złego kibola, przestępce etc. w naszych warunkach definiowanego jako kibice z C. Kibic z E wcześniej w większości starego AiB który wcześniej będąc "piknikiem" nie odczuwał ogólnospołecznego ostracyzmu w swoim kierunkiem znalazł się w sytuacji że chce pokazać że nikt mi nic nie każe, żadne bandziory nie będą mi mówić co mam śpiewać itp. Poszedł w to co przeczytał usłyszał, a może i się z tym zgadzał, zaczął prezentować swoje zdanie na trybunach. Przeważnie chcąc się odróżnić od "tych złych" jest w kontrze do ich poglądów. Ten "zły" nie akceptuje tego że ktoś wpierdala się w to co wcześniej go nie interesowało. I tak się nakręcamy. Nakręcamy się skutecznie. Szmatławce chętnie opisują ten konflikt, gdzie dobry jest jeszcze lepszy, zły jest jeszcze gorszy (śpiewy na Amice), ten dobry jest super bo przynosi więcej kasy, jest vipem, łechce go klub komentarzami, wywiadami itd. Na tym wszystkim cierpi życie kibicowskie. Teraz jest Małecki, niewygodny co tu dużo mówi dla wielu. Dziennikarzy nie lubi, dla tych dobrych kibiców jest uosobieniem wszystkiego co najgorsze,dla prezesa staje się ciężarem, dodajmy trochę polskiej zawiści, tego że ci "źli" się z nim utożsamiają i mamy co mamy. Idealny do rozegrania kolejnej wojenki. Chłopak jest prosty, co myśli to powie, nie kalkuluje. Idealnie się nadaje.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 16.09.2011 o godz. 11:04.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
I znowu przez tego debila bo nie da się nazwać go inaczej dochodzi do podziałów. Brawo Patryk ! Sektor C krzycząc '' Patryk Małecki '' robi mu krzywdę. Chłopak narozrabiał a nadal widzi , że ma bezgraniczne poparcie : )
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 16.09.2011 o godz. 11:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mały z nami kibicami, faktycznie on obecnie nadaje się tylko żeby mecze spędzać na trybunach.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja bym Małego wypożyczył na rok, może wróci odmieniony
![]() No taki jego dziwny charakter ale też zejdźcie z niego bo ta nagonka nie jest potrzebna Po zdobyciu bramki w meczu z Apoelem był jak Bóg a teraz go wywalać chcecie ![]() To jest Mały,chłopak niepokorny ![]()
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 16.09.2011 o godz. 11:20.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Smutne jest to że niektórzy nie dostrzegają że takim bezkrytycznym poparciem dla Małego robią jemu krzywde, klubowi na szkode a siebie ośmieszają. Jest powód trzeba poprzeć jak najbardziej ale co on takiego zrobił w tym sezonie? Oprócz pięknej bramki z Apoelem która nic nie dała i w rewanżu już grał kiche nie pokazał nic, a przepraszam pokazał że potrafi sie obrażać, profesjonalista.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Oczywiście, Maaskant to debil. Nie widział, że Patryk nie rozgrzewał się przed meczem (bo w trakcie - rozumiem - był zaaferowany). A później wpuścił go na boisko. Bardzo prawdopodobne. Brawo. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
"Zrobiła się znowu aferka z Patrykiem Małeckim, tylko że to aferka wyssana z palca dziennikarza Gazety Wyborczej. Nieprawdą jest, jakoby Patryk odmówił wyjścia na rozgrzewkę.
Wkrótce więcej o tym na stronie" z facebooka Wisły |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
||
A nie przegrywalismy w tym momencie 1:2 ? Wpuscil 3 swiezych pilkarzy. 1 nie powachal pilki, drugi dostal siate, a trzeci nie potrafil poradzic sobie z przyjeciem pilki. Cytat:
Zakladajac oczywiscie, ze teraz ktos sie nie zabral za wybielanie Maleckiego. O konflikice jawora z PM wiadomo od dawna. jesli faktycznie nalgalo to bydle, to cofniecie akredytacji to powinien byc najmniejszy wymiar kary. facet doprowadzil do eskalacji konfliktu wsrod kibicow.
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 16.09.2011 o godz. 11:39.
![]()
Boia chi molla !
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Mówię wprost, ja tego nie widziałem. Czy ktoś z tutejszych forumowiczów, KTÓRZY BYLI NA MECZU (co jest ważnym zastrzeżeniem) ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|