|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
"PS" (żenująco) musiał cała sprawę prostować. Ogólnie - jeżeli chodzi o ekstraklasę, to Kołtoń był i jest zerem. Co najwyżej może służyć Rutkowskiemu do szerzenia dezinformacji, bo powtórzy wszystko co mu z Amici przekażą jako prawdę objawioną. Oczywiście, może mieć rację, ale tu akurat po prostu bezpieczniej obstawiać, że góra zrobi coś pochopnego i głupiego. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mb9oj...layer_embedded
Zobaczcie za to jak Robert przeżywał mecz z Lechem ![]() ![]()
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Stwierdziłem suchy fakt: mamy to, na co nas obecnie stać. Po prostu. Za taka kasę nic lepszego nie dostaniemy. Jak masz do wydania 30 tysięcy złotych, to może Ci na Dacie Logan starczy, na pewno nie na Mercedesa. I jakbyś ekspercie czytał moje wcześniejsze posty to byś wiedział, że ja nie jestem za wywaleniem Maaskanta. Ale też nie uważam Go za jakiegoś szczególnie uzdolnionego trenera. Jest przeciętny i ma do dyspozycji przeciętnych zawodników, z których - przynajmniej on - niewiele więcej jest w stanie wyciągnąć. I słowo "przeciętny" odnoszę do realiów europejskich, żeby była jasność. Bo w Polsce powinniśmy sobie dać radę tym składem. K...wa, już chyba prościej się nie dało. Ale uczyli mnie na szkoleniu, że język trzeba dopasować do odbiorcy.
Ostatnio edytowane przez willow : 12.09.2011 o godz. 20:20.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Teqcontroller, chłopie...wyciągłem, wyciągłem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Tak zgodze się że nie mamy na razie nie wiadomo czego , na to trzeba lat , nie 2 okienek i MP.
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 13.09.2011 o godz. 01:56.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
100% racji. Post który oczywiście w dużym uogólnieniu pokazuje pewną patologię. Nie tylko na tym forum , ale Nas wszystkich mentalnie skrzywdzonych przez 50 lat komuny i wszystkojebania... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Od 18 czat z Robertem na Interii:
http://sport.interia.pl/raport/wisla...czacie,1694218 ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
mecz wygrany w miare dobrym stylu to sie trzeba polansowac
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
masz na mysli, że interia musi się polansować?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To budowanie zainteresowania przed meczem w LE raczej. Nasi dziennikarze już dawno zrozumieli, że takie materiały lepiej robić przed meczem pucharowym. Jak wygramy, to nic nie będzie szkodziło zrobić kolejny.
Żeby nie było: wierzę w naszych, ale Odense to raczej silny przeciwnik - jakiego w lidze nie uświadczysz. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jezu jakie pytania fana parchyów czy Robert by został ich ternem nie no ku...
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Zapis rozmowy internautów z naszym trenerem:
http://czateria.interia.pl/goscie-cz...,2200,strona,1 ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Polskie litery zjadl serwer w pracy.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Maaskant połączenie Petrescu(treningi) z Mourinho (cięty komentarz i zachowanie na boisku) i Guardiolą(taktyka).Tylko ciekawe jak długo jeszcze zawita na Reymonta
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Też daje im taki wycisk jak dawał Dan?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pamiętacie APOEL
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Osobiście w to nie wierzę, ale też nie mam też powodu by nie wierzyć mojemu rozmówcy. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Nie kur*a nie pamiętamy. Co to jest APOEL? Nie chce mi się wierzyć, że pozycja Maaskanta może być tak mocno zagrożona, że przed Amiką miał ultimatum...ale kto wie... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
O ile to prawda to Cupiał musi być nieźle wkurzony na trenera. Wg mnie usłyszeć coś takiego przed takim meczem (mocny przeciwnik, wyjazd, drużyna w dołku, przerwa na repre, a po niej to nigdy nie wiadomo) to tak samo jakby ,,Tylko cud może Cię uratować.".
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Podobne ultimatum miał w zeszłym sezonie przed Lechią. Chore, ale co poradzisz. Nie Ty dajesz pieniądze, niestety
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeżeli tak faktycznie było, to za rządów Cupiała nigdy nie zrobimy jakiegokolwiek postępu. Nie ma trenerów, którzy wygrywają zawsze, zwłaszcza z bogatszymi i silniejszymi zespołami. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę jak bardzo zdenerwowany był Maaskant podczas meczu z Lechem, jestem w stanie uwierzyć w takie ultimatum.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Oglądałem dzisiejszy mecz(nie cały niestety) i był wyrównany ale lepsze wrażenie sprawiali gospodarze - dopiero w ostatnich minutach się pogubili i mieli farta bo gola powinni stracić. A Zenit na dziś to Ruski top - oni przez ostatnich kilka lat na transfery wydali pod 100 mln euro ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czat coś wyraźnie nie teges. Jak już zauważyli piszący w tym temacie, spreparowany.
Zaciekawił mnie ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=1bvre...layer_embedded Nieźle się oberwało asystentowi/sędziemu technicznemu |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|