The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2011, 19:50
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
[...... ] nie popadam w huraoptymizm, bo zastanawia mnie czy Wisła była wczoraj tak dobra[.....], czy może Lech był taki słaby, [.....]
Też mam ten problem ... nie wiem czy mam się cieszyć bardzo czy trochę .... Mecz w czwartek pewnie nieco wyjaśni sytuację.

Cieszę się na pewno z powrotu do formy Kirma i Meleksa.

Co do Bitona: uważam że jest gorszym zawodnikiem niż Genkov ale wychodzi na to że aktualnie jedynym zdrowym.
O ile w poprzednich meczach grał moim zdaniem kiepsko o tyle z Lechem zauważyłem postęp, zwłaszcza jeśli chodzi o wychodzenie na pozycje. Co ciekawe nie dostawał w tych sytuacjach podań jakby pomocnicy do końca nie ufali mu ...

Jedną rzecz chciałbym podkreślić: zmęczenie Wiślaków pod koniec meczu ... widać że grali na maksa.

Szacunek.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.09.2011, 22:06
Trza było spokojnie podchodzić do eliminacji LM a nie ....a hurraoptymizm od momentu wyciągnięcia kuleczki z nazwą Apoel a nie Kopenhaga. Ten mecz pokazał, że można spiąć poślady i walczyć na obcym terenie jak u siebie. To się ogólnie nazywa zbieraniem DOŚWIADCZENIA. Wierzę, że będziemy budować tą drużynę a nie wyprzedawać grajków. Chociaż zatrzymanie Meleksa wydaje się niemożliwe w naszych polskich gównianych realiach. Jeszcze ze dwóch trzech takich Iliewów i Meleksów i za rok LM nasza.
A Lech zagrał straszną padakę.
Z drugiej strony, Legia doznała tego samego uczucia po zlekceważeniu górali co my w Pucharze Polski. Trza przyznać, że tam w tym Bielsku biegają takie małe Adamki i kłują mocno tych co ich lekceważą.

Z trzeciej strony cieszy Probierz, który wbił gwoździa pasiastej lampucerze. Wszyscy moi znajomi, którzy kibicują tej kurtyzanie jasno mówią: SPADEK NAM SIĘ NALEŻY OD DWÓCH LAT. Podpisuję się pod tym wszystkimi rękoma i nogami. Wypad z ligi.

Koroną bym się nie przejmował, bo ileż można .......
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 11.09.2011, 22:33
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Też mam ten problem ... nie wiem czy mam się cieszyć bardzo czy trochę
Nie ma co tworzyć problemówLech zagrał na swoim aktualnym poziomie czyli średnio a może inaczej.Pomimo fatalnego początku, nie przestraszyliśmy się i zaczęliśmy grać bardzo twardo, czym zdominowaliśmy środek gry - a że Kuchenki chciały grać a nie bronić się całą drużyną , to nasze ataki były o wiele bardziej efektywne niż gdy gramy z drużynami które bronią się całym zespołem.

Mnie jednak martwi te ostatnie 20 minut - co prawda zagraliśmy perfekcyjnie w defensywie ale jednak nie powinniśmy aż tak oddawać pola, szczególnie że za tym nie szły żadne kontry.To już była gra tylko o utrzymanie wyniku - rozpoczęta zdecydowanie za wcześnie.

Pocieszające jest to że mimo iż gramy przeciętnie to porządkujemy sprawy.Po dwóch latach kompromitacji pucharowych , potrafiliśmy awansować do grupy LE , wcześniej doprowadziliśmy do normalności wyniki derbowe, ogrywamy Amike i u nas i w Poznaniu - co nie udawało się przez lata.

no ale jak już ktoś napisał - mistrza zdobywa się wygranymi z tzw tłem ligowym -
One pewnie będą trudniejsze niż ten mecz w Poznaniu ale wypadało by je wygrać.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów