The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2011, 23:03
Gratulacje dla naszych, fajny okres od 20 min do zejścia Ivicy. Niepotrzebnie nerwowe ostatnie 10-15min.
Poza tym triumf ludzi, ktorzy zawiesili Małego. Wygrana ze znaczącym rywalem na wyjeździe, długimi okresami fajna gra, brak Małego... no... raczej niewidoczny (choć być może byłby w stanie lepiej skończyć którąś z wielu sytuacji). Może oprzytomnieje chłopak przez te parę dni i weźmie się do dobrej, zespołowej gry. Dobrze by było...
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 09.09.2011, 23:06
Fajnie fajnie, momentami graliśmy na poziomie nieosiągalnym dla wszystkich drużyn w ekstraklasie.
Świetny Iliev, Melikson i Nunez. Gratulacje dla całej drużyny. Wracamy do gry !
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.09.2011, 23:09
Świetny mecz, brawa dla drużyny !

Jeden z lepszych, który widziałem ostatnio !

KONIEC SPORÓW, WSZYSCY NA ODENSE !!

PS

Nunez man of the match.

PS2

Błagam.... Skończcie temat Małackiego.. Wygraliśmy bardzo ważny mecz
Ostatnio edytowane przez fialo : 09.09.2011 o godz. 23:30.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 09.09.2011, 23:09
Dobry wynik, gra niezła (szczególnie końcowka I i pierwsze 30 minut II połowy)... ale do cholery przy tej skuteczności do końcówki następnego meczu nie doczekam i zejdę:(
Coś mam wrażenie, że inaczej byście w większości śpiewali, jakby dali sobie w końcówce strzelić wyrównującą bramkę, a przy tych bykach obrony (szczególnie w I połowie widocznych) to naprawdę było możliwe. Cóż widać "łaska pańska na pstrym koniu jeździ"...
Takie dwie sytuacje jakie miał Melikson w I połowie, to się z zamkniętymi oczami strzela
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.09.2011, 23:15
Mówicie, że daliśmy radę bez Patryka, ale... czy Kirm był lepszy? Mnie irytował jak zwykle.

Mały nie jest dla nas oczywiście elementem, bez którego wszystko się sypie, ale jest przydatny. Potrafi dać sporo drużynie i Maaskant o tym wie. Sądzę, że z Odense wyjdzie w pierwszym składzie (zawieszenie już się skończy?)
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 09.09.2011, 23:24
Hanys napisał(a):Wyświetl post
-Pikniki i fanatyków dzieli
- dzieli tych kibiców Wisły którzy nie dostrzegają jego żałosnej gry (najczęsciej fanatycy, którym zaskarbił sobie sympatię wątpliwej jakości pokazowymi gestami) i tych którzy ją dostrzegają

czyli ta osoba po prostu wywołuje konflikty wśród kibiców Wisły i poza tym jeszcze zawala mecze...
Nie należysz do żadnej z tych grup więc po co się plujesz? Tacy jak ty nie powinni mieć prawa głosu w tej kwestii.

Co do meczu to ostrzegam przed hurraoptymizmem jak to na tym forum bywa po wygranych meczach. Amica była dziś tragiczna w obronie i tylko dlatego stworzyliśmy tyle sytuacji. W obronie nerwowo i nie bez błędów które mogły skończyć się na 0:2 w 15 minucie. Wtedy znów byłby lament i płacze. Nie zmienia to faktu że od 20 minuty zagraliśmy po profesorsku i praktycznie pyry nie istniały. Grzechem było marnowanie taki wielu okazji dlatego solidny trening strzelecki przydałby się naszym graczom.

Wygrana w POZnan*iu zawsze cieszy i wprowadza w dobry humor przed weekendem
Odpowiedz cytując
Ventigo
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 09.09.2011, 23:28
Jak dla mnie Małecki powinien grać ale tak od 70-80 minuty kiedy i tak już nie gra się tak bardzo zespołowo bo po prostu wtedy nikt nie ma już tyle siły. Swoją drogą szkoda że nie ma już w zespole Żurawskiego, Maskant sam podkreślał, że miał on na Patryka bardzo pozytywny wpływ w tamtym sezonie.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Ventigo : 09.09.2011 o godz. 23:29.
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 09.09.2011, 23:33
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Coś mam wrażenie, że inaczej byście w większości śpiewali, jakby dali sobie w końcówce strzelić wyrównującą bramkę, a przy tych bykach obrony (szczególnie w I połowie widocznych) to naprawdę było możliwe. Cóż widać "łaska pańska na pstrym koniu jeździ"...
Boszz ale taka jest piłka. Co mówiliby kibice gdyby Wawrzyniak nie pośliznął się w 94 minucie z Niemcami? Bylibyśmy milionerami i pierwszym od 15 lat polskim klubem w LM gdyby mecz w Nikozji trwał 4 minuty krócej. Jurek Engel byłby jednym z najlepiej ocenianych trenerów w historii Wisły, gdyby angielski sędzia uznał prawidłową bramkę Penksy.Już teraz bylibyśmy najbardziej utytułowanym polskim klubem w historii polskiej piłki gdyby nie krzywy czerep Jopa.

Piłka jest właśnie taka, że jedna akcja potrafi zmienić ocenę całego meczu, ocenę pracy trenera w klubie czy reprezentacji, a nawet historię danego klubu. Dzisiaj równie dobrze po pierwszej połowie mogło być 3:1 dla Amicy, jak i 3:0 dla nas. Nie ma co gdybać. Oceniamy fakty a nie wróżby.
:/
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.09.2011, 23:34
@hanys
w Wiśle pracują ludzie którzy wiedzą lepiej od ciebie czy warto dalej trzymać Małeckiego, a jak masz jakieś życzenia to poczekaj do 6 grudnia.
z tymi podziałami to nie bądź śmieszny, sam sobie je tworzysz i ciągle o nich przypominasz...jeśli jest jakiś problem to chyba można sprawę omówić za pośrednictwem stowarzyszenia co nie? w czym ty widzisz problem?
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 09.09.2011 o godz. 23:38.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 09.09.2011, 23:37
Piszę na szybko, bez zbędnego rozpisywania się o szczegółach - nasz najlepszy mecz w tej rundzie, zawodnicy w końcu operowali sprawnie piłką, nie bali się rozegrać akcji na jeden czy dwa kontakty. Mogliśmy, a nawet powinniśmy wygrać o wiele wyżej.

Krytycy decyzji o zawieszeniu Małeckiego mają jeden argument w dyskusji mniej.

Maaskant może spokojnie przygotowywać zespół do meczu z Odense.

Wracamy do walki o mistrza.

Oby ten mecz okazał się przełomowym dla losów tej rundy i tego sezonu.
Odpowiedz cytując
HatefulRespect
Member

Od: 08.2011

Stary 09.09.2011, 23:37
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Mówicie, że daliśmy radę bez Patryka, ale... czy Kirm był lepszy? Mnie irytował jak zwykle.

Mały nie jest dla nas oczywiście elementem, bez którego wszystko się sypie, ale jest przydatny. Potrafi dać sporo drużynie i Maaskant o tym wie. Sądzę, że z Odense wyjdzie w pierwszym składzie (zawieszenie już się skończy?)
Yyyy. Ty tak na serio? Zachecam do obejrzenia powtorek najlepszych akcji na ekstraklasa.tv.
Kirm uczestniczy w wiekszosci z nich. Ciagle pod gra, ciagle naciskajacy obrone, zdecydowany i szybki.
To byl przyzwoity mecz Slowenca. Conajmniej. Brak skutecznosci irytuje, ale nie powinien przeslonic ogolnej oceny. Niech facet trafi ten pierwszy raz i bedzie ok. Wg mnie pozyteczny dla druzyny duzo bardziej niz Malecki.
Odpowiedz cytując
HatefulRespect
Member

Stary 09.09.2011, 23:41
MCX napisał(a):Wyświetl post
Piszę na szybko, bez zbędnego rozpisywania się o szczegółach - nasz najlepszy mecz w tej rundzie, zawodnicy w końcu operowali sprawnie piłką, nie bali się rozegrać akcji na jeden czy dwa kontakty. Mogliśmy, a nawet powinniśmy wygrać o wiele wyżej.

Krytycy decyzji o zawieszeniu Małeckiego mają jeden argument w dyskusji mniej.

Maaskant może spokojnie przygotowywać zespół do meczu z Odense.

Wracamy do walki o mistrza.

Oby ten mecz okazał się przełomowym dla losów tej rundy i tego sezonu.
Jaki argument? Przeciez nie za forme sportowa go zawieszono tylko intelektualna. Decyzja nie bylaby mniej sluszna gdybysmy w Poznaniu przegrali.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 09.09.2011, 23:44
HatefulRespect napisał(a):Wyświetl post
Jaki argument? Przeciez nie za forme sportowa go zawieszono tylko intelektualna. Decyzja nie bylaby mniej sluszna gdybysmy w Poznaniu przegrali.
Tak, ale w temacie o naszych piłkarzach niektórzy forumowicze pisali, że zawieszenie Małeckiego na mecz w Poznaniu to strzał w stopę i zarówno Basałaj, jak i popierający tą decyzję Maaskant są co najmniej nie poważni.

Teraz już chyba nikt tak nie napisze.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 09.09.2011, 23:48
westersyl napisał(a):Wyświetl post
My chyba inny mecz oglądaliśmy, Lech w tamtyk okresie poza strzałem Toneva nie stworzyl żadnej sytuacji wartej odnotowania.

Człolwiek ochłoń, Lech to liga Polska drużyna o 3 klasy gorsza od APOELu, gdybyśmy grali tak otwartą piłkę jak dzisiaj to poszłyby "trzy szybkie" i koniec emocji miałbyś po pierwszym meczu.

Martwi jedynie słaba wręcz żałosna zmiana Garguły, który stracił chyba każdą piłkę którą miał.
Widać było brak na boisku Małeckiego nareszcie nikt nie robił debilnych akcji na 5 piłkarzy.
Kolejny dobry mecz Marko, dla mnie ten z APOELem był nawet lepszy ale dzisiaj również trzymał poziom. Najlepszy na boisku bezsprzecznie Ivica Iliev.

Iliev ma ta zdolnosc ze jakos 'łatwo" tak drybluje ze niby wydaje sie za zaraz mu pilke wezmą a on wozi 3 czasem 4 zawodnkow.W dodatku ma swietny strzal ,i dzis bylo by blisko pieknej brameczki

Podobal mi sie Jovanovic -naprawde gosc konkretny,i ma duuze zapedy do przodu.Chyba Lamey wyladuje na lawce na dluzej.

Oby zwyzka formy byla dobrym prognostykiem,a pilkrze "przestawili: sie z walki o LM na walke o MP-co nie jest wcale łatwe.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 09.09.2011, 23:49
irman napisał(a):Wyświetl post
Boszz ale taka jest piłka. Co mówiliby kibice gdyby Wawrzyniak nie pośliznął się w 94 minucie z Niemcami? Bylibyśmy milionerami i pierwszym od 15 lat polskim klubem w LM gdyby mecz w Nikozji trwał 4 minuty krócej. Jurek Engel byłby jednym z najlepiej ocenianych trenerów w historii Wisły, gdyby angielski sędzia uznał prawidłową bramkę Penksy.Już teraz bylibyśmy najbardziej utytułowanym polskim klubem w historii polskiej piłki gdyby nie krzywy czerep Jopa.

Piłka jest właśnie taka, że jedna akcja potrafi zmienić ocenę całego meczu, ocenę pracy trenera w klubie czy reprezentacji, a nawet historię danego klubu. Dzisiaj równie dobrze po pierwszej połowie mogło być 3:1 dla Amicy, jak i 3:0 dla nas. Nie ma co gdybać. Oceniamy fakty a nie wróżby.
Spoko=luz to tak z przymrużeniem oka pisane specjalnie dla tych, którzy po meczu z Lechią Maaskanta zwalniać chcieli i pół drużyny z Małeckim na czele wyp...
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.09.2011, 23:50
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Gdyby Wisła tak grała jak dzisiaj w Nikozji, to na 99% byłby awans do Ligi Mistrzów.
my zagraliśmy tak jak w Nikozji, tylko klasa rywala inna

jak dla mnie mecz dobry, nie żadna rewelacja
przeciętna pierwsza połowa, w której mogliśmy stracić 2-3 bramki, ale też drugie tyle strzelić, zdecydowanie na za dużo im pozwoliliśmy
druga połowa za to bardzo dobra, graliśmy pewnie, szybko, szczelnie w tyłach, nie pozwalając im na nic

cóż, teraz czas piąć się do góry

edit: aha, pozdrawiam tych, co przed meczem wstawiali Gargułę kosztem Kirma, Ilieva, Nuneza, czy kogokolwiek, jesteście nienormalni
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.09.2011, 23:52
HatefulRespect napisał(a):Wyświetl post
Yyyy. Ty tak na serio? Zachecam do obejrzenia powtorek najlepszych akcji na ekstraklasa.tv.
Kirm uczestniczy w wiekszosci z nich. Ciagle pod gra, ciagle naciskajacy obrone, zdecydowany i szybki.
To byl przyzwoity mecz Slowenca. Conajmniej. Brak skutecznosci irytuje, ale nie powinien przeslonic ogolnej oceny. Niech facet trafi ten pierwszy raz i bedzie ok. Wg mnie pozyteczny dla druzyny duzo bardziej niz Malecki.
Brak skuteczności? zobacz co zrobił przy pierwszym słupku i zwróć uwagę na pozycję Bitona.To nie pierwszy mecz gdzie kosztem drużyny chce sobie po prostu strzelić bramkę, rozeszło się po kościach tylko i wyłącznie bo 3pkt.
Biega robi zamieszanie, ale i tak nie potrafi wyminąć przeciwnika i stworzyć jakąś składną akcje, najwyżej znaleźć się w dobrym miejscu i przypalić (dzisiaj szczęśliwie Biton był w odpowiednim miejscu) Większość jego rajdów to były wyrzutu z autu.Jak się ostudzi to będzie z niego pożytek, na razie gra dla gola, nie dla zespołu i to mnie u niego drażni.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 10.09.2011 o godz. 00:02.
Odpowiedz cytując
HatefulRespect
Member

Stary 10.09.2011, 00:10
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Brak skuteczności? zobacz co zrobił przy pierwszym słupku i zwróć uwagę na pozycję Bitona.To nie pierwszy mecz gdzie kosztem drużyny chce sobie po prostu strzelić bramkę, rozeszło się po kościach tylko i wyłącznie bo 3pkt.
Biega robi zamieszanie, ale i tak nie potrafi wyminąć przeciwnika i stworzyć jakąś składną akcje, najwyżej znaleźć się w dobrym miejscu i przypalić (dzisiaj szczęśliwie Biton był w odpowiednim miejscu) Większość jego rajdów to były wyrzutu z autu.Jak się ostudzi to będzie z niego pożytek, na razie gra dla gola, nie dla zespołu.
Dla mnie w tej sytuacji nie jest oczywiste, ze uderzal na bramke. Ale cholera wie.
A przy bramce wcale sie nie przypalil, przyjal pilke w polu karnym pod presja obroncow, uderzyl. Nie trafil, zdarza sie. Ale to nie taki babol jak z Polonia W.
Zdania nie zmienie ,moim zdaniem udane zawody.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 10.09.2011, 01:16
Mimo, że wynik nie odzwierciedla ilości sytuacji, to jestem super zadowolony z wyniku Dzięki chłopaki!!! Tak trzeba grać. Walnąć bramkę, dwie i czekać, grać z kontry. Gra bez Małeckiego wyglądała całkiem nieźle, ale na Boga niech zrobią coś z tym Kirmem, bo to już robi się dramatyczne. Cieszy że Jovanović grał za Diaza, mam nadzieję, że po końcu wypożyczenia wróci do Belgii. Fajny mecz i suuuper wynik. Mam nadzieję, że Odense też pojedziemy. JJJBG!
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 10.09.2011, 01:19
.....i potwierdzila sie teoria niektorych, ze bez Malego gramy duzo lepiej jako zespol, nie ma glupich koleczek i kiwek.ktos chyba Wolfy strasznie sie z nia nie zgadzal, wiec ciekawi mnie jego opinia na temat tego meczu.bez Malego widac, ze gra zespolowa jest na duzo wyzszym poziomie i ciekawi mnie co teraz Maaskant zrobi z Maleckim?jak dla mnie to i tak po tym co odj.... jego dni sa policzone w Wisle, a Messi z niego zaden, wiec jest do zastapienia nawet tym co mamy teraz.mecz ciekawy, martwi nieskutecznosc, szczegolnie Kirma.mam nadzieje, ze powoli slabe ogniwa beda wymieniane na lepsze i za 2, 3 lata bedziemy miec konkretna zgrana ekipe.oby BC starczylo cierpliwosci.pozdro
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 10.09.2011, 01:42
Pierwsze ligowe zwycięstwo w Poznaniu od wiosny 2008 r cieszy.
Szczególnie że było to jak najbardziej zasłużone zwycięstwo. Szkoda że nie skończyło się lepszym rezultatem niż 1-0 , bo sytuacje do tego zostały na boisku wypracowane

Odpuścilibyście sobie wplatanie wątku Patryka w ten mecz...

Dodatkowym smaczkiem jest wyrwanie 3 pkt na bardzo trudnym terenie , przy bardzo dużym zaangażowaniu naszych graczy , w kontekście reakcji młyna po/w trakcie meczu z Lechią
Ostatnio edytowane przez Mareq : 10.09.2011 o godz. 01:44.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 10.09.2011, 04:23
Widziałem tylko drugą połowę. Pyk, pyk, pyk.
Akcja, gdy na 20 metrze Paljic zagrywa na drugą stronę, klepa, klepa. Palce lizać.
Tak to powinno wyglądać.
Jest dobrze i cześć.
Odpowiedz cytując
Miguelito
Member

Od: 07.2011

Stary 10.09.2011, 06:33
Świetny mecz w naszym wykonaniu, dużo ambicji i sportowej agresji w grze. Myślę, że dlatego mecz tak wyglądał, ponieważ Wisła spięła się na ten mecz tak jak inne dróżyny spinają się przed meczem z Wisłą. Jeżeli będziemy z takim nastawieniem wychodzic na każdy mecz, to możemy coś ugrac w lidze i LE.

Na plus formacja obronna. W końcu z Jovanovicem, którego występu w meczu ligowym nie mogłem sie doczekac, i w końcu bez Diaza. Strasznie mi się podobało, że nasi zawodnicy nie chcieli wygrac meczu stojąc, tylko prawie cały mecz biegali i dobrze wychodzili na pozycje (no może poza koncówką, ale poewnie zmęczenie dało już o sobie znac).

Wczorajszy mecz to dobry prognostyk przed spotkaniem w LE. Jeżeli zagramy tak jak wczoraj to jestem dobrej myśli.
Ostatnio edytowane przez Miguelito : 10.09.2011 o godz. 06:36.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 10.09.2011, 06:51
Biton mi przypomina Frankowskiego nie licząc warunków fizycznych. Człowiek egzekutor, którego za wiele nie widać w meczu i za to jest sadzany na ławke przez kibiców/trenera. Małeckiego nie było i była jakość. Wiec po co on nam? Zeby rozdzielał kibiców, dyrygował kto ma komu kibicować? Jakos kiedy nie ma goscia to gramy lepiej. dziwne ?

Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 10.09.2011, 06:59
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Biton mi przypomina Frankowskiego nie licząc warunków fizycznych. Człowiek egzekutor, którego za wiele nie widać w meczu i za to jest sadzany na ławke przez kibiców/trenera. Małeckiego nie było i była jakość. Wiec po co on nam? Zeby rozdzielał kibiców, dyrygował kto ma komu kibicować? Jakos kiedy nie ma goscia to gramy lepiej. dziwne ?
Gramy lepiej bo nie ma komu w bezsensowny sposób tracić piłek. Mały ma za ciasno klapki na oczach założone, ktoś musi mu je poluzować Może jak wróci po karze będzie z tym lepiej. Chociaż wydaje mi się, że dostanie pierwszą lepszą ofertę z zachodu i ucieknie.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 10.09.2011, 07:32
Najwazniejsze, ze w koncu udalo Nam sie wygrac z Lechem w Poznaniu.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 10.09.2011, 07:41
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Z drugiej strony ciekawe jakby wygladał ten mecz z Małeckim.....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Od: 07.2011

Stary 10.09.2011, 08:42
Napiszę tylko tyle: grajmy tym składem (od wejścia Bitona, a zanim wszedł Garguła) do końca rundy tak długo jak sie tylko da. Zadnych wynalazków typu Diaz, pożegnać się z Małeckim, Genkov na ławkę. Zajebisty mecz wczoraj. Gratulacje dla piłkarzy i sztabu. Widać że niezwykle potrzebna była naszym ta bramka po ostatnim kryzysie.
Ostatnio edytowane przez snikki_(konto-usuniete) : 10.09.2011 o godz. 08:50.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 10.09.2011, 08:44
Po tym meczu wiadomo kilka rzeczy:
1) lekcja z Apoelu odrobiona. Chłopaki potrafią przytrzymać piłkę jak im trener każe
2) lubimy "drewno".Poprzeczki, słupki itd
3) jak się chce to można grać
4) wszelkiej maści "znawcy piłki nożnej ", wieszczący kryzysy, koniec Wisły, mistrzostwo dla Amikii-niech się schowają
5) mamy "GODNEGO NASTĘPCĘ" Marka Zieńczuka
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 10.09.2011, 09:05
Nunez. Gość jest świetny jak na nasze warunki, wygryzł Wilka ze składu. Ambitny, cwaniaczek, zdeterminowany, nie odpuszcza, silny, dobry przegląd pola, dobra technika, dobry strzał. Takiego gościa nam trzeba było i będzie naprawdę szkoda, jeżeli go nie wykupimy. No, chyba że przyjdzie ktoś jeszcze lepszy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów