|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dokładnie. Na kompie głos jest, a na TV nie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Podłączam się do pytania Johnyego. Gdzie jutro w Krakowie w knajpach puszczaja Adamka ?
z gory dzieki ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeżeli nie masz jeszcze 30 to Darmowe E-Konto <30 w Banku Zachodnim WBK. Darmowe przelewy przez internet, karta darmowa jeśli zapłacisz nią JEDEN raz za DOWOLNIE MAŁA kwotę. Jeśli nie użyjesz jej raz w miesiącu to tylko 3 zł. Bankomaty BZ WBK za darmo, Millenium za 1 zł, reszt a za 5 zł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ja potrzebuje konta na które szła by moja pensja i tzw ' zaskórniaki ' inaczej oszczędności ;p
Takie żeby nic a nic mnie nie kosztowało. Po prostu co miesiąc żebym przelewał tam hajs. Jakieś inne propozycję oprócz BZ WBK i mBanku ? ====== kto jest organizatorem jej koncertu w Polsce ?! http://www.livenation.pl/event/18817...d-tour-tickets szukam i szukam w sieci, ale tylko wyskakuja mi strony z cenami wejsciówek
Ostatnio edytowane przez labtec : 09.09.2011 o godz. 20:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Pomyliłem numer pesel podczas wypisywania mandatu. Przelałem pieniądze. Czy moge jakos spradzic czy ten mandat jest zapłacony? Na mandacie jest seria mandatu. może to jakoś pomoże ? Czy mam wpłacac jeszcze raz?
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jaka tania drukarka bez czipa?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W tym miesiacu skonczyly mi sie umowy i z cyfra + i z cyfrowym polsatem. I mam pytanie. Czy przedluzajac umowe moge liczyc na jakies korzysci ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Najlepiej udaj się do punktu cyfry plus. Ja przedłużałem w czerwcu umowę. Mimo tego, że jestem i abonentem od 2 lat to bardziej opłacało mi się wziąć umowę jako '' nowy abonent'' niż ją przedłużać...
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 10.09.2011 o godz. 15:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zastanawiam się nad HP P1102W. Na allegro są tonery za 75zł. Zastanawiam się czy ta drukarka to dobry wybór przy takich tonerach. http://allegro.pl/toner-h...1790432186.html
Czip jest, więc pada pytanie czy kupując ten zamiennik będę musiał robić coś jeszcze czy w nim jest już "nowy" czip pozwalający drukować aż do całkowitego wykorzystania? Nie znam się na tym, więc nie bijcie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 10.09.2011 o godz. 18:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Gdzie na necie obejrze walke Adamka? może ktoś poratuje linkiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
temat boks na świecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Czy w CK Browarze pokazują transmisje formuły 1? ewentualnie w których pubach można zobaczyć?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W InterReggio sa kuszetki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
w przypadku gdy bede chcial oddac krew a nie uda mi sie , to dostane swistek do roboty ?
zawsze mi sie udawalo oddac krew ale ostatnio cos mi wyszlo i powiedziala mi lekarka ze musi dodatkowe badania zrobic ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
nie ma,tylko w pociągach obsługiwanych przez spółkę intercity
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
tydzien temu w must be the music był taki murzyn i śpiewał Sen o Warszawie Niemena, byłbym wdzięczny jakby mi ktoś podrzucił link do tego występu bo widziałem tylko komentarze a podobno zaśpiewał fenomenalnie
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Kino domowe SONY BDV-E280 nie widzi mi polskich napisów (txt). Jak sobie z tym poradzić ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Szukam telefonu z klapka. Nie musi być w nim nic specjalnego jeśli chodzi o wyposażenie
Ważne, żeby dało sie słuchać w nim muzyki i robić jednocześnie inne rzeczy na nim (np.pisać smsy) Nie musi to być najnowszy model. Z góry dzięki za pomysły ![]() ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
tylko na te godziny kiedy byłeś w stacji krwiodastwa
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Dwie sprawy.
promo - "znikają" mi pliki na lapie ... tzn. wrzucam sobie na pulpit jakies mp3, daję zmień nazwę ect i jak zatwierdze to plik "wyparowuje" ... ale jednak jakby był, bo jak chce drugi raz wkleić to mówi, że już taki jest ... ale nie widze ich. Nigdzie. Pewnie coś w ustawieniach, nie wiem. System win7 home premium. secundo - da się zmienić jakoś w ustawieniach prv na tym durnym FB i jego nowych ustawieniach, żeby znajomi moich znajomych ostaczonych na moich fotach nie mogli ich lubic, komentowac ect? Bo troche to wkurzające ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też mam pytanie odnośnie FB. Jest coś takiego jak powiadomienie sms ? Założmy gdy ktoś napisze na mojej tablicy ? Jak tak gdzie to się ustawia ?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() ![]()
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Motorola Gleam. Wszystko to co chesz oprócz tego, że to stosunkowo nowy model, bez wodotrysków, ale z aparatem, radiem, mp3. Ładny, szczególnie czerwony.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Polecicie/znacie jakiegoś lekarza, z którym można się "dogadać" (chodzi o zwolnienie)?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
hehe, ledwo sie zaczął rok szkolny a tu już przekręty
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drugie pytanie dzisiaj. Potrzebuje piosenkę która leci w tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=mb9ojcKSV3g ( dokładne momenty 32 sekunda, 57 )
|
|
|