|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Panowie spokojnie. Wisla z Patrykiem kontraktu nie przedłuży na 98%. Jedni bedą płakac drudzy bedą sie cieszyć, a po kilku tygodniach wszystko wróci do normy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czemu dzielisz kibiców na ultrasów płacących 25zł i niedzielnych kibiców płacących 50zł?
Ceny biletów są uzależnione od komfortu oglądania który nie zapewnia poziomu widowiska i każdy kupuje taki na jaki sobie może pozwolić. Na takim E siedzą także osoby które regularnie lub mniej ale jeżdżą na Wisłę i działają na różnych płaszczyznach kibicowskich, i nie przesadzę jak napiszę że 35%, płacą tyle samo co każdy megaloman który uważa że im więcej płaci tym więcej może. Na młynie również jest sporo zwykłych kibiców którzy lubią dopingować a po meczu wracają grzecznie do swoich codziennych zajęć. Co jest w granicach rozsądku, to może decydujmy jednym głosem rzeczową rozmową jak Wiślak z Wiślakiem zamiast pierdzielić płace za towar to i wymagam, rozumiem że taki osobnik to musiał by dostać wynagrodzenie by ruszyć dupę na wyjazd? Poznań 12h w jedną stronę i 8h w drugą w prl-owskim pociągu z plastikowymi krzesłami, prawie 70zł za przejazd + wejściówka i 4-1 w dupę, 2000k wszyscy z różnych sektorów WISŁY i nikt kur.wa nie gwizda, nikt nie piszę że mogą WIĘCEJ, głośny doping przez 90 min i wsparcie dla grajków, a ktoś na meczu u siebie nie może dupy powstrzymać bo przyszedł na wystawę rasowych psów a zobaczył mieszańce. Sami sobie robimy wizytówkę, dla niektórych jak widać to chyba Legia czy Lech to wzory do naśladowania, tak się tłumaczą (bo nawet u nich czasami gwizdną) Ktoś piszę że on to dawniej sam chodził na młyn i jeździł a teraz chce sobie posiedzieć i ma prawo gwizdać, ja się pukam w czoło i zastanawiam kto może takie farmazony pisać, na wyjazdy jeżdżą ludzie w każdym wieku, niezależnie od odległości (nie sami młodzi) I nie chodzi mi o aferę z Małeckim, tu tylko piszą że zachował się skandalicznie a potem dosypał oliwy do ognia z czym oczywiście się zgodzę, jednak od czego to całe gówno się rozpoczęło?Każdy jednak odpowiada za siebie, a garstka robi wizytówkę wszystkim ci gwiżdżący także.Oni to mają dopiero siłę przebicia, wystarczy parę razy zagwizdać i w mediach już 2 tydzień się o tym pisze. słowo kibic i kibicowanie nabiera nowego znaczenia, w dzisiejszych czasach wystarczy zapłacić.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 08.09.2011 o godz. 12:26.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() Kim wy jesteście, żebym się tłumaczył gdzie mieszkam Śmieszne Tego jeszcze nie byłoDopisz to do regulaminu i wymaż obraźliwe przekręcanie nazw użytkowników. 1q2 przekręca w sposób obraźliwy mój nick i tobie to nie przeszkadza, a wypisujesz mi tu dyrdymały, że się podszywam i łgam? ![]() To jest forum czy piaskownica? Udowodnij mi, że nie mieszkam W DL, wypisz wszystkich Polaków, których znasz ![]() A najlepiej podaj swój adres, pesel i nr konta z hasłem. Tylko nie ściemniaj, bo wyzwe cię tak jak ty mnie od ŁGARZY! Zresztą, czy to temat o mnie czy o naszych piłkarzach? Daj znać czy zezwalacie na przekręcanie nicków, bo nie wiem czy się nie ośmieszam pisząc na tym forum z ludźmi, którzy nie mając argumentów się obrażają i strzelają fochy jak im się nie poda adresu zamieszkania i rozmiaru buta.. BTW Czy naprawdę dużo w waszym życiu to zmieni jak będziecie znali moje imię i nazwisko? Jestem naprawdę prostym i skromnym człowiekiem. Nie warto mnie znać.. ..nie wiadomo czemu czuję się jak gwiazda. Idę spojrzeć przez okno czy nie ma paparazzi ![]() Powiedz Rav jak mod może zezwalać, żeby posty tego typu jak ten sobie wisiały i były ciągnięte przez moderatora, a wyzwiska dot. mojej osoby (Antytalent) były pomijane? |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
||
))BTW Małecki dostał zakaz kontaktów z mediami. I to jest właściwa kara http://www.wislaportal.pl/news.php?id=21026 Cytat:
|
||
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Pusty śmiech mnie ogarnia. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 08.09.2011 o godz. 18:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ożesz, Basałaj strzelił klubowi w stopę. Takiemu dobremu kandydatowi na rzecznika prasowego klubu podciął skrzydła, straszne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
||
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to się zdecyduj, bo albo Basałaj jest nieudacznikiem albo jednak ma jakieś sukcesy.
Łatwo jest rzucić bezmyślny zarzut, trudniej już go uzasadnić nie mówiąc już o zaproponowaniu alternatywy. Zafiksowałeś się ze swoim "Basałaj musi odejść" i teraz przy każdej okazji chcesz mu wbić szpilkę. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Piłkarza, czy każdego innego sportowca ocenia się po meczach, zawodach, turniejach. Na treningu może być ktoś dobry, a w meczu słaby. To się nazywa wytrzymywanie presji. Tak samo jest w szkole, na studiach, podczas egzaminu na prawo jazdy, itp.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 08.09.2011 o godz. 19:40.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Już nie chce zaczynać tej dyskusji od nowa więc ogranicze się do stwierdzenia, że dla mnie to nie jest błahy powód. Pomnika nie musisz nikomu stawiać, wystarczy, że docenisz to co już zrobił i nie będziesz go nazywał "nieudacznikiem" a jego pobytu na stanowisku "straconymi dniami".
Ostatnio edytowane przez snyrting : 08.09.2011 o godz. 19:49.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Koalik. Jakim najważniejszym meczu w sezonie? Jutro z Amiką? To ma być najważniejszy mecz w sezonie? Dobry joke
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie, to cokolwiek by zrobić Patryczkowi, byłoby dla Ciebie ujmą godną harakiri. Im szybciej uświadomisz sobie, że na świecie żyją ludzie z innymi poglądami - i przede wszystkim "odmiennymi" nie znaczy niewłaściwymi, tudzież takimi, które trzeba wyplewić - tym lepiej dla Ciebie. Bez obrazy, po prostu lekcja na życie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Odbiegając od tematu. Znalazłem fajne zdjęcie na Facebooku SKWK :
![]() Kogo przedstawia karykatura pomiędzy Wilkiem a Jirsakiem? W dolnym rzędzie rozpoznaję tylko Chaveza i Paljicia. Między nimi jest Cikos? ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
To między Czarkiem a Jirsakiem to mi najbardziej Gargułę przypomina, ale kto wie. Większości nie mogę rozpoznać. Ale trzeba przyznać, ze kilka jest całkiem udanych
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
fajne , moznaby wszytskie podpisac , bo wielu ciezko rozpoznac
a ja mam taka ciekawostke : stare zdjecie lady gagi - nie przypomina wam kogos ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To naprawdę Lady Gaga?!
Może do Boukhariego trochę podobna. ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Hristu Chiacu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Psycholog: Małecki jest typem narcyza
http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...cyza,id,t.html Fragment: Jest łasy na nagrody, podczas sukcesów wydaje mu się zapewne, że jest "bogiem", ale gdy zagra gorzej, to ma wrażenie, że jest nikim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja jestem zdania, ze pilkarze wypowiadaja sie przede wszystkim swoja gra na boisku, a po kompletnie
zwalonym meczu (Lechia) to lepiej zeby milczeli. Do tego zawodowy gracz, ktory chce cos w pilce osoagnac musi sobie radzic z presja trybun i tyle. Wypowiedz Maleckiego nikogo nie obrazila bo i obrazic nie mogla bo nie oszukujmy sie kto to jest Patryk Malecki ? co to za autorytet zeby sie ktos przejmowal jego zdaniem ? Kara zawieszenia do tego przed waznym meczem dosyc zaskakujaca ale mysle, ze ze sportowego punktu widzenia to w sumie nawet moze wyjsc nam na dobre ![]()
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Pa. Brożek, Pi. Brożek, Bunoza, Wilk, Garguła, Jirsak Sobolewski, Małecki, Jovanić, Żurawski, Cleber, Burliga, Boukhari, Rios, Pawełek Rado, Tak wstępnie mi się kojarzy ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czarek Wilk!!!!!
|
|
|