The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kuba126
Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2011, 09:47
Panowie spokojnie. Wisla z Patrykiem kontraktu nie przedłuży na 98%. Jedni bedą płakac drudzy bedą sie cieszyć, a po kilku tygodniach wszystko wróci do normy.
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 08.09.2011, 09:54
Westersyl, ale co porownujesz Malego z Rzezniczakiem , , ten drugi sapnal na fanatykow i zebral liscia , a Maly wiedzial co robi sapiac na piknikow zastrzegł wyraznie ze nie chodzi mu o fanatykow (zatem wypowiedz polityczna , z rozmyslem , nie zadne tam emocje pomeczowe) wiec lisc mu z glowy nie spadnie , nie boj sie
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 08.09.2011, 10:28
Cała sprawa ma chyba wierzchołek przy negocjacjach nowego kontraktu.Nie dogadał się z klubem, czy tam nie potraktowali go poważnie (nie wiem nie było mnie tam) i sam stwierdził że nowego kontraktu nie podpiszę.Już pomijając jego niefortunną wypowiedź i późniejszą wypowiedź po przeprosinach do Dziennika, to chyba jest to znak na opuszczenie Wisły z czystymi dla siebie rękami pod postacią ,klub mnie nie chciał,
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Stary 08.09.2011, 10:37
Zgodnie z uwagą moderatora:

Jest temat nasi piłkarze i tam proszę pisać o waszych uwagach co do wypowiedzi Patryka Małeckiego. Tylko bez obrażania siebie nawzajem jak i zawodnika.

Tutaj wypowiem się na temat zaistniałej sytuacji.

Otóż uważam, że kara dla Patryka Małeckiego należała się za jego słowa zdecydowanie, i na pewno nie jest zbyt surowa.
Klub wydał w ostatnim roku duże pieniądze na marketing, istnieje cała polityka mająca na celu zachęcenie ludzi na przychodzenie na stadion, która to ma zapewnić klubowi dobrobyt i to, by dalej liczył się on w polskim futbolu (bo coraz ciężej zachować Wiśle prymat na naszym podwórku), a tu w gorącej wodzie kąpany Patryczek, pracownik (jakby nie było) tego klubu mówi, że ma gdzieś kibiców, którzy przychodzą, ale nie dopingują. Ręce opadają.
Przy kolejnych negocjacjach kontraktu zarząd może mu odpowiedzieć: Widzisz Patryku, dalibyśmy ci więcej kasy, ale mało ludzi na stadion przychodzi i nie mamy za bardzo pieniędzy, wisz rozumisz.

Kolejna sprawa. Nawet całkowicie abstrahując od działania na korzyść bądź niekorzyść klubu, to uważam, że słowa Małeckiego są naganne.
Od zawsze gra piłkarzy podlegała ocenie przez kibiców. A do jasnej cholery, nie wszyscy są fanatykami, którzy będą śpiewać na całe gardło nawet jak piłkarze grają padlinę. I mają oni do tego prawo!
Od kiedy to, do jasnej cholery, istnieją ludzie, którzy będą decydować, kto ma przychodzić na stadion i jak ma się zachowywać. "Niedzielny" kibic który kupił bilet za 50 zł ma takie samo prawo być na stadionie jak fanatyk, który ma wejściówkę za 20 zł na sektor ultrasów. I ma prawo do gwizdania jak mu się nie podoba gra piłkarzy.
Małecki zachował się bezczelnie: Gra ostatnio beznadziejnie, ale równocześnie domaga się samych aplauzów, bo tyle można wywnioskować z jego wypowiedzi. "Choćbym grał totalnie do dupy, trzeba mnie dopingować, a każdy kto tego nie robi, won ze stadionu, wolę grać dla 5 tysięcy fanatyków".
Jak słaby aktor grający dla garstki klakierów których sam wynajął i wolący nie czytać recenzji na mieście.

Cenię Małeckiego za zaangażowanie, przywiązanie do barw klubowych, ale czasami to mógłby się nie odzywać.

edit: żeby była jasność, w porównaniu którego użyłem powyżej nie chodziło mi oczywiście o porównanie ultrasów do klakierów, istota porównania jest myślę jasna, ale czynię to zastrzeżenie tak na wszelki wypadek, by ktoś nie wystrzelił mi tutaj z uwagą, że obrażam ultrasów, których bardzo cenię i bez których nie wyobrażam sobie stadionów.
Ostatnio edytowane przez Jazon : 08.09.2011 o godz. 10:47.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.09.2011, 10:48
1q2 napisał(a):Wyświetl post
ooo, kibic polskich drużyn, podający się za kibica Wisły się odezwał
Tak to już jest w przyrodzie drogi antytalencie że akcja rodzi reakcję.Szydzono z Pawełka to się odegrał, wygwizdano Maleckiego to on też ich 'wygwizdał'

Jak dostaniesz w pysk, masz prawo a często i obowiązek oddać.
Gdzie Mały oczywiście mówi zdecydowanie za dużo(dziś nawet nie jestem pewien czy to szczere wyznania czy gra na odejście) - stąd kara jak dla mnie słuszna
Piłkarz jest od grania a nie od wysyłania ludzi na inny stadion - chyba żeby go lżyli.Gwizdanie w tym momencie wg mnie było wiochą większą niż reakcja Małego, tyle że jest to akceptowalna forma wyrażania niezadowolenia na stadionach.

Najbardziej śmieszy mnie to że ta cała 'afera' została rozdmuchana nie przez media a przez niby kibiców Wisły którzy teraz mają swoje 5 minut by jak najbardziej pojechać po Małeckim, a jeszcze bardziej żałosne jest to że jadą po nim nawet nie ci co gwizdali tylko ci co stadion Wisły znają ze zdjęć a na żadnym meczu w życiu nie byli. - np taki antytalent, wirtualny kibic co nawet nie jest w stanie przyznać się z jakiego miasta/wioski pochodzi.
Najlepsze podsumowanie tematu, który nie chce za cholerę umrzeć, choć już dawno powinien.
Pajlić jest OK, to Małecki i Brożkowie wiecznie psuli atmosferę. Jaasne...

calieri napisał(a):Wyświetl post
Jak widać niektórym bardziej w smak jest Małecki niż Pawełek. Jeden i drugi jak nie potrafią zachować się jak profesjonaliści, to nie powinni mieć miejsca w drużynie. Pawełek już się przekonał zresztą.
Te, znawca - nie przekręcaj faktów. Klub chciał przedłużyć kontrakt z Mario, to Pawełek się nie zgodził, bo dostał większe pieniądze w Turcji. A ponieważ Jovanić okazał się kompletną pomyłką, to w trybie awaryjnym szukaliśmy bramkarza.
Na szczęście tym razem się udało...
Więc skoro nie masz zielonego pojęcia co się wokół Wisły dzieje, to może - nie wiem - zamilcz? Bo się ośmieszasz.

Endrju napisał(a):Wyświetl post
A ja mam nadzieję, że zagramy w poznaniu świetny mecz, bez chaotycznego Patryka "głowa w dół i biegnę" okaże się, że jednak potrafimy rozegrać składną akcję, i wszyscy się przekonają, że brak Małeckiego nie jest żadnym wielkim osłabieniem...Oby...
A ja mam nadzieję, że Kirm odzyska formę przed tym meczem i Iliev wytrzyma 90 minut. Bo na to, że Jirsak lub Garguła wchodząc z ławki cokolwiek pokażą dawno już straciłem.
BTW. - zapomniałeś wspomnieć o meczu z Bełchatowem.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.09.2011 o godz. 11:06.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 08.09.2011, 11:58
Jazon napisał(a):Wyświetl post
...
Czemu dzielisz kibiców na ultrasów płacących 25zł i niedzielnych kibiców płacących 50zł?
Ceny biletów są uzależnione od komfortu oglądania który nie zapewnia poziomu widowiska i każdy kupuje taki na jaki sobie może pozwolić.
Na takim E siedzą także osoby które regularnie lub mniej ale jeżdżą na Wisłę i działają na różnych płaszczyznach kibicowskich, i nie przesadzę jak napiszę że 35%, płacą tyle samo co każdy megaloman który uważa że im więcej płaci tym więcej może.
Na młynie również jest sporo zwykłych kibiców którzy lubią dopingować a po meczu wracają grzecznie do swoich codziennych zajęć.
Co jest w granicach rozsądku, to może decydujmy jednym głosem rzeczową rozmową jak Wiślak z Wiślakiem zamiast pierdzielić płace za towar to i wymagam, rozumiem że taki osobnik to musiał by dostać wynagrodzenie by ruszyć dupę na wyjazd? Poznań 12h w jedną stronę i 8h w drugą w prl-owskim pociągu z plastikowymi krzesłami, prawie 70zł za przejazd + wejściówka i 4-1 w dupę, 2000k wszyscy z różnych sektorów WISŁY i nikt kur.wa nie gwizda, nikt nie piszę że mogą WIĘCEJ, głośny doping przez 90 min i wsparcie dla grajków, a ktoś na meczu u siebie nie może dupy powstrzymać bo przyszedł na wystawę rasowych psów a zobaczył mieszańce.
Sami sobie robimy wizytówkę, dla niektórych jak widać to chyba Legia czy Lech to wzory do naśladowania, tak się tłumaczą (bo nawet u nich czasami gwizdną)
Ktoś piszę że on to dawniej sam chodził na młyn i jeździł a teraz chce sobie posiedzieć i ma prawo gwizdać, ja się pukam w czoło i zastanawiam kto może takie farmazony pisać, na wyjazdy jeżdżą ludzie w każdym wieku, niezależnie od odległości (nie sami młodzi)
I nie chodzi mi o aferę z Małeckim, tu tylko piszą że zachował się skandalicznie a potem dosypał oliwy do ognia z czym oczywiście się zgodzę, jednak od czego to całe gówno się rozpoczęło?Każdy jednak odpowiada za siebie, a garstka robi wizytówkę wszystkim ci gwiżdżący także.Oni to mają dopiero siłę przebicia, wystarczy parę razy zagwizdać i w mediach już 2 tydzień się o tym pisze.

słowo kibic i kibicowanie nabiera nowego znaczenia, w dzisiejszych czasach wystarczy zapłacić.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 08.09.2011 o godz. 12:26.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 08.09.2011, 12:01
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
a) Nie masz ani jednej wiadomosci wyslanej z ip eircom, upc, o2, vodafone, meteor, bit, rapid.
b) nie chwalac sie znam wszystkich Polakow mieszkajacych w DL...
c) ...bo sam mieszkam w DL.

Masz juz uwage w dzienniczku forumowicza za lewackie dokazywania w temacie o pilkarskiej europie. Radze sie nie podszywac, ani nie lgac bo spadnie na Ciebie - jak na kreskowkach - fortepian z napisem BAN.
Kim wy jesteście, żebym się tłumaczył gdzie mieszkam
Śmieszne Dostane bana, bo mieszkam na Dublinie, a 7kotów mnie nie zna Tego jeszcze nie było
Dopisz to do regulaminu i wymaż obraźliwe przekręcanie nazw użytkowników.

1q2 przekręca w sposób obraźliwy mój nick i tobie to nie przeszkadza, a wypisujesz mi tu dyrdymały, że się podszywam i łgam?

To jest forum czy piaskownica? Udowodnij mi, że nie mieszkam W DL, wypisz wszystkich Polaków, których znasz
A najlepiej podaj swój adres, pesel i nr konta z hasłem.
Tylko nie ściemniaj, bo wyzwe cię tak jak ty mnie od ŁGARZY!
Zresztą, czy to temat o mnie czy o naszych piłkarzach?

Daj znać czy zezwalacie na przekręcanie nicków, bo nie wiem czy się nie ośmieszam pisząc na tym forum z ludźmi, którzy nie mając argumentów się obrażają i strzelają fochy jak im się nie poda adresu zamieszkania i rozmiaru buta..

BTW
Czy naprawdę dużo w waszym życiu to zmieni jak będziecie znali moje imię i nazwisko?
Jestem naprawdę prostym i skromnym człowiekiem. Nie warto mnie znać..
..nie wiadomo czemu czuję się jak gwiazda. Idę spojrzeć przez okno czy nie ma paparazzi

Powiedz Rav jak mod może zezwalać, żeby posty tego typu jak ten sobie wisiały i były ciągnięte przez moderatora, a wyzwiska dot. mojej osoby (Antytalent) były pomijane?
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 08.09.2011, 12:29
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
b) nie chwalac sie znam wszystkich Polakow mieszkajacych w DL...
c) ...bo sam mieszkam w DL.
.
Tak, tak. Oraz border collie ))

BTW
Małecki dostał zakaz kontaktów z mediami.

I to jest właściwa kara

http://www.wislaportal.pl/news.php?id=21026

Cytat:

Zawieszony przez Wisłę Patryk Małecki otrzymał nie tylko karę finansową i pauzę w jednym meczu, ale też zakaz kontaktów z mediami - informuje dzisiejsza "Gazeta Krakowska". Nikt nie dowiedział się więc oficjalnie co sam zawodnik sądzi o nałożonym na niego przez klub upomnieniu.

Decyzję komentował jedynie, w zamieszczonym oświadczeniu, prezes Bogdan Basałaj oraz na konferencji prasowej przed meczem z Lechem Poznań trener Robert Maaskant.

Warto tym samym wspomnieć, że z aktualnej kadry Wisły jedynie... dwóch Polaków przed lub po kolejnych meczach wypowie się dla mediów. Będą to Łukasz Garguła i Cezary Wilk. Patryk Małecki - przynajmniej na razie - na pewno tego nie zrobi, a kapitan "Białej Gwiazdy", Radosław Sobolewski, wypowiada się okazjonalnie.
Odpowiedz cytując
kono
Member

Od: 12.2007

Stary 08.09.2011, 16:48
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Wypowiedź Małeckiego co do kibiców była nie trafna, przesadził i to raczej nie podlega wątpliwości. Jednak kibice również przesadzili, tydzień wcześniej każdy by nosił Małeckiego i dziękował Patrykowi za bramkę z APOELem. Wystarczył tydzień aby z trybun poleciały gwizdy, wyzwiska co do piłkarza który uważam obok Radka Sobolewskiego najbardziej emocjonalnie przeżył tą porażkę z Mistrzem Cypru.

Małeckiego poniosły emocje i powiedział za dużo owszem. Chociaż powiedział prawdę.
Wywalanie go z kadry na mecz z Lechem to strzał w stopę, to dla mnie idiotyzm niestety.
Jak można swojego kluczowego zawodnika wykluczać na mecz z Lechem, który jest cholernie mocny.
Jedziemy bez stylu, bez formy, bez kibiców, w fatalnej atmosferze a dodatkowo bez walecznego Małeckiego. Jak na razie to nie mamy argumentów aby powiedzieć że wygramy z Lechem w weekend.Ktoś powie mamy Meliksona. Tylko ten Melikson wraca po urazie i ostatnio również cieniował.

Małecki pewnie odejdzie, jest honorowy i nie da sobą pomiatać. Skoro klub za nim się nie wstawi, to on stwierdzi że Wisłę ma w sercu, ale skoro nie ma wsparcia w zarzadzie i części kibiców to na siłę nikogo nie będzie uszczęśliwiał i za pewne w zimę odejdzie. Co dla mnie Wiślaka od 10 lat będzie ogromnym ciosem.
Dla mnie Patryk Małecki to coś więcej niż piłkarz, dla mnie mecz bez Małeckiego traci na wartości.

Patryk jest kibić kto nie ma zbyt ogromnego ilorazu inteligencji. Ale ma to COŚ w sobie. Nawet gdy krzyknie do kolegi: '....a, człowieku zagraj to dokładnie!' to działa to mobilizująco. Dla Patryka mecz z Cracovia, Legia czy Lechem to nie tylko zwykły mecz jak dla Diazów, Gienków czy Maorów. Patryk wie co to Wisła Kraków, wie co to Biała-Gwiazda i wie co to walka do końca. Nie wyobrażam sobie Wisły bez niego.

A jak ktoś dalej wierzy że po tej wypowiedzi Małeckiego ktoś się obrazi i nie przyjdzie na Wisłę to jest w ogromnym błędzie. Ludzie mają w dupie to co powiedział Małecki. I przyjdą na przekór choćby po to by jeszcze raz krzyknąć obelgą w stronę Małeckiego albo sobie pogwizdać.

A my swoje! PATRYK MAŁECKI!
Jeszcze zapomniałeś tutaj dopisać, że to Małecki ugodził Achillesa w piętę.
Pusty śmiech mnie ogarnia.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 08.09.2011, 18:26
Ela napisał(a):Wyświetl post
Tak, tak. Oraz border collie ))

BTW
Małecki dostał zakaz kontaktów z mediami.

I to jest właściwa kara

http://www.wislaportal.pl/news.php?id=21026
Basałaj coraz bardziej ośmiesza się, ale cóż. Nie jest to dla mnie niespodzianką. Każdy dzień jego prezesowania jest dniem straconym dla Wisły. Było do to przewidzenia już dawno. Tego nie mogę zrozumieć, że Cupiał tyle lat otacza się nieudolnymi ludźmi (Praski, Kapka, Mandziara, J.Basałaj, B.Basałaj, Kapka, Z.Koźmiński, itd. )... Przez takich ludzi jak Basałaj, Rusko, cały PZPN jest ten syf w Polskiej piłce.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 08.09.2011 o godz. 18:29.
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.09.2011, 18:37
Ożesz, Basałaj strzelił klubowi w stopę. Takiemu dobremu kandydatowi na rzecznika prasowego klubu podciął skrzydła, straszne
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.09.2011, 18:42
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Basałaj coraz bardziej ośmiesza się, ale cóż. Nie jest to dla mnie niespodzianką. Każdy dzień jego prezesowania jest dniem straconym dla Wisły.
Fakt. A zatrudnieniem Maaskanta i Valckxa to już kompletnie się skompromitował.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Stary 08.09.2011, 18:52
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Fakt. A zatrudnieniem Maaskanta i Valckxa to już kompletnie się skompromitował.
Wczoraj napisałem, że jest to jedyny plus ponad rocznego rządzenia.

Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Skąd ty to ....a wiesz ? Widziałeś jak się prezentuje na treningach ? Jak by był w formie to był grał , na razie siedzi na ławie i odcina kuponiki , taki jest z niego pożytek na dzisiejszy dzień , owszem jestem za tym aby grał , ale jakoś przypomina mi sie mecz z Podbeskidziem.
Treningi, a mecze, to dwie różne bajki.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Stary 08.09.2011, 19:00
No to się zdecyduj, bo albo Basałaj jest nieudacznikiem albo jednak ma jakieś sukcesy.

Łatwo jest rzucić bezmyślny zarzut, trudniej już go uzasadnić nie mówiąc już o zaproponowaniu alternatywy.
Zafiksowałeś się ze swoim "Basałaj musi odejść" i teraz przy każdej okazji chcesz mu wbić szpilkę.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Stary 08.09.2011, 19:30
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Tylko że dzięki treningom się wchodzi do składu
Piłkarza, czy każdego innego sportowca ocenia się po meczach, zawodach, turniejach. Na treningu może być ktoś dobry, a w meczu słaby. To się nazywa wytrzymywanie presji. Tak samo jest w szkole, na studiach, podczas egzaminu na prawo jazdy, itp.

No to się zdecyduj, bo albo Basałaj jest nieudacznikiem albo jednak ma jakieś sukcesy.

Łatwo jest rzucić bezmyślny zarzut, trudniej już go uzasadnić nie mówiąc już o zaproponowaniu alternatywy.
Zafiksowałeś się ze swoim "Basałaj musi odejść" i teraz przy każdej okazji chcesz mu wbić szpilkę.
Jak mam nazywać człowieka, który przed najważniejszym meczem w sezonie zawiesza z błahego powodu ważnego piłkarza? To tak samo niech zawiesi innych piłkarzy. Powody zawsze się znajdą. Zatrudnił Holendrów? Brawo. Ale to było, a od tego czasu nic dobrego nie było w jego rządzeniu. Za zatrudnienie Maaskanta i Valckxa mamy mu pomnik wybudować?
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 08.09.2011 o godz. 19:40.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Stary 08.09.2011, 19:47
Jak mam nazywać człowieka, który przed najważniejszym meczem w sezonie zawiesza z błahego powodu ważnego piłkarza? To tak samo niech zawiesi innych piłkarzy. Powody zawsze się znajdą. Zatrudnił Holendrów? Brawo. Ale to było, a od tego czasu nic dobrego nie było w jego rządzeniu. Za zatrudnienie Maaskanta i Valckxa mamy mu pomnik wybudować?

Już nie chce zaczynać tej dyskusji od nowa więc ogranicze się do stwierdzenia, że dla mnie to nie jest błahy powód.

Pomnika nie musisz nikomu stawiać, wystarczy, że docenisz to co już zrobił i nie będziesz go nazywał "nieudacznikiem" a jego pobytu na stanowisku "straconymi dniami".
Ostatnio edytowane przez snyrting : 08.09.2011 o godz. 19:49.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Stary 08.09.2011, 19:52
Już nie chce zaczynać tej dyskusji od nowa więc ogranicze się do stwierdzenia, że dla mnie to nie jest błahy powód.

Pomnika nie musisz nikomu stawiać, wystarczy, że docenisz to co już zrobił i nie będziesz go nazywał "nieudacznikiem" a jego pobytu na stanowisku "straconymi dniami".
Mnie bardziej obrażałoby, gdyby jak Łobodziński powiedział, że nie lubi grać przy pełnych trybunach lub jak Ćwielong i Mila, że nie lubią grać zbyt wcześniej w upalny dzien.
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 08.09.2011, 22:17
Koalik. Jakim najważniejszym meczu w sezonie? Jutro z Amiką? To ma być najważniejszy mecz w sezonie? Dobry joke
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 08.09.2011, 23:36
Mnie bardziej obrażałoby, gdyby jak Łobodziński powiedział, że nie lubi grać przy pełnych trybunach lub jak Ćwielong i Mila, że nie lubią grać zbyt wcześniej w upalny dzien.
Jak dla mnie, to cokolwiek by zrobić Patryczkowi, byłoby dla Ciebie ujmą godną harakiri. Im szybciej uświadomisz sobie, że na świecie żyją ludzie z innymi poglądami - i przede wszystkim "odmiennymi" nie znaczy niewłaściwymi, tudzież takimi, które trzeba wyplewić - tym lepiej dla Ciebie. Bez obrazy, po prostu lekcja na życie.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.09.2011, 23:58
Odbiegając od tematu. Znalazłem fajne zdjęcie na Facebooku SKWK :

Kogo przedstawia karykatura pomiędzy Wilkiem a Jirsakiem? W dolnym rzędzie rozpoznaję tylko Chaveza i Paljicia. Między nimi jest Cikos?
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 09.09.2011, 09:21
To między Czarkiem a Jirsakiem to mi najbardziej Gargułę przypomina, ale kto wie. Większości nie mogę rozpoznać. Ale trzeba przyznać, ze kilka jest całkiem udanych
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Stary 09.09.2011, 09:23
fajne , moznaby wszytskie podpisac , bo wielu ciezko rozpoznac

a ja mam taka ciekawostke : stare zdjecie lady gagi - nie przypomina wam kogos ?

Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 09.09.2011, 09:30
To naprawdę Lady Gaga?!
Może do Boukhariego trochę podobna.

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 09.09.2011, 09:34
Mocny napisał(a):Wyświetl post

a ja mam taka ciekawostke : stare zdjecie lady gagi - nie przypomina wam kogos ?

Nie? (1906 znaków)
Odpowiedz cytując
szczaq21
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 09.09.2011, 09:39
Hristu Chiacu
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 09.09.2011, 09:42
Psycholog: Małecki jest typem narcyza

http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...cyza,id,t.html

Fragment: Jest łasy na nagrody, podczas sukcesów wydaje mu się zapewne, że jest "bogiem", ale gdy zagra gorzej, to ma wrażenie, że jest nikim.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.09.2011, 10:16
Ja jestem zdania, ze pilkarze wypowiadaja sie przede wszystkim swoja gra na boisku, a po kompletnie
zwalonym meczu (Lechia) to lepiej zeby milczeli. Do tego zawodowy gracz, ktory chce cos w pilce osoagnac musi sobie radzic z presja trybun i tyle.
Wypowiedz Maleckiego nikogo nie obrazila bo i obrazic nie mogla bo nie oszukujmy sie kto to jest Patryk Malecki ?
co to za autorytet zeby sie ktos przejmowal jego zdaniem ?
Kara zawieszenia do tego przed waznym meczem dosyc zaskakujaca ale mysle, ze ze sportowego punktu widzenia to
w sumie nawet moze wyjsc nam na dobre

piter116 napisał(a):Wyświetl post

Kogo przedstawia karykatura pomiędzy Wilkiem a Jirsakiem? W dolnym rzędzie rozpoznaję tylko Chaveza i Paljicia. Między nimi jest Cikos?
a co tam robi Probierz drugi z lewej na samym dole
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 09.09.2011, 10:22

Mi przypomina takiego śpiewoka co sie zowie PRINCE
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.09.2011, 10:24
piter116 napisał(a):Wyświetl post

Kirm, Maaskant, Serge Branco, Łobodziński, ?, Kowalski
Pa. Brożek, Pi. Brożek, Bunoza, Wilk, Garguła, Jirsak
Sobolewski, Małecki, Jovanić, ?, ?, Boguski
Żurawski, Cleber, Burliga, Boukhari, Rios, Pawełek
Rado, ?, Paljić, Cikos, Chavez, Kurto

Tak wstępnie mi się kojarzy ;-)
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.09.2011, 10:28

Czarek Wilk!!!!!
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów