The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kondipr
Senior Member

Od: 10.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2011, 12:23
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
WISŁA KRAKÓW v ODENSE

Minimum 48 zł musi zapłacić szesnastolatek uczący się, nie mający karnetu by wejść na najtańszą trybunę.
Minimum 2,80 zł aby udać się na stadion w celu zakupu wejściówki (jak wiemy nie ma sprzedaży internetowej).
Kolejne 2,80 zł w celu opłacenia transportu na mecz.
=
53,60 zł

A przecież fajnie byłoby rzucić "złotówkę" na cele kibicowskie i w przerwie czegoś się napić.
Bilety są za drogie, co dziwne droższe niż na Apoel.
Jeszcze dolicz, że Twój (tak jak każdy 16-latek) musi napić się przed meczem.. no to już liczę +/- 20zł, co wychodzi już 73,60zł. No bo fajkami przecież od kogoś się poczęstuje.. (ufff - jest taniej!)

A tak zupełnie poważnie, ceny są jakie są.. nie są duże. To jest Liga Europejska i to są tylko (aż) trzy mecze.. (w roku(?))
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.09.2011, 12:30
Kondipr napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze dolicz, że Twój (tak jak każdy 16-latek) musi napić się przed meczem.. no to już liczę +/- 20zł, co wychodzi już 73,60zł. No bo fajkami przecież od kogoś się poczęstuje.. (ufff - jest taniej!)

A tak zupełnie poważnie, ceny są jakie są.. nie są duże. To jest Liga Europejska i to są tylko (aż) trzy mecze.. (w roku(?))
Załóżmy, że idziemy na więcej niż trzy mecze w roku. Samych meczy u siebie mamy już 6 w europejskich pucharach.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 06.09.2011, 15:34
A ja ponownie w temacie kolejki lub jej braku. Nikt nie kupował jeszcze biletu ? To chyba moje czarne proroctwa mogą się sprawdzić.
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 06.09.2011, 15:46
Mario NK - bez sensu takie wyliczanki..
16-latek tak samo musi zapłacic za basen, kino, piwo (..albo słodycze?) na mieście, pizze z dziewczyna i tysiac innych rzeczy..

prosty wybor, albo zapraszasz laske do kina, albo idziesz na mecz Wisly.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 06.09.2011, 15:56
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Mario NK - bez sensu takie wyliczanki..
16-latek tak samo musi zapłacic za basen, kino, piwo (..albo słodycze?) na mieście, pizze z dziewczyna i tysiac innych rzeczy..

prosty wybor, albo zapraszasz laske do kina, albo idziesz na mecz Wisly.
Weź laskę do kina. A może i się uda i emocje będą Bo na Wiśle to raczej póki co typowa zwiecha na każdym polu ...
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 06.09.2011, 16:59
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Weź laskę do kina. A może i się uda i emocje będą Bo na Wiśle to raczej póki co typowa zwiecha na każdym polu ...
Weź dziewczynę na mecz!

Też się może udać i emocję będą na i po (?) meczu
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 07.09.2011, 08:50
Z informacji które do mnie docierają może okazać się że to zakladane przeze mnie 12 tys. to zbyt optymistyczne założenie.

Sprzedaż idzie fatalnie, a osoby które nie opuszczają meczów Wisły dzięki namowie P. Małeckiego na ten mecz się nie wybierają. Pięknie ....
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 07.09.2011, 09:21
Ludzie sie obrazili na Patryka i nie przyjdą na mecz...ale jaja ha ha ha ha WIERNOŚĆ WIŚLE!
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 07.09.2011, 09:48
Nie przyjsc na mecz przez kilka zdań piłkarza? przesada, przesada...
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 07.09.2011, 09:59
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Ludzie sie obrazili na Patryka i nie przyjdą na mecz...ale jaja ha ha ha ha WIERNOŚĆ WIŚLE!
To nie jaja a rzeczywistość. Piszesz wierność ? To zapytaj się tych osób kiedy Ty byłeś w wózku albo jak nie było Cię na świecie do jakich pipidów jeżdzili na wyjazdy i przychodzili sobie na kwawężniku usiąść. Więcej pokory od życia.
Odpowiedz cytując
Pilszu
Member

Od: 03.2007

Stary 07.09.2011, 10:08
Pilnie sprzedam dwa bilety na walke Adamek-Kliczko,cena 500zł za dwa bilety, miejsca zaraz za sektorem VIP! 514-738-625
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 07.09.2011, 10:14
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Nie przyjsc na mecz przez kilka zdań piłkarza? przesada, przesada...
Nie mieszjamy w to Małeckiego. Klub zagrał va banque z cenami przy posiadaniu i nieposiadaniu karnetu i póki co ten manewr nie wychodzi.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 07.09.2011, 11:22
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...znajomych.html Wkurzył sie ktoś w końcu i pchnął sprawę na całą Polskę. W sume się nie dziwię.
Odpowiedz cytując
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 07.09.2011, 11:26
Tak ciężko wkleić tekst bez źródła?
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 07.09.2011, 12:21
Właśnie chodzi o to gdzie to było... ;-)
Odpowiedz cytując
michael
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 07.09.2011, 13:09
Jedyną receptą żeby stadion się w miarę wypełnił na meczu z Odense jest zwycięstwo w meczu z Amicą...Inaczej nawet połowy stadionu może nie być...Ehh, niedobrze.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 07.09.2011, 14:08
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
To nie jaja a rzeczywistość. Piszesz wierność ? To zapytaj się tych osób kiedy Ty byłeś w wózku albo jak nie było Cię na świecie do jakich pipidów jeżdzili na wyjazdy i przychodzili sobie na kwawężniku usiąść. Więcej pokory od życia.
Bardzo szanuję starych wyjadowczów ale ilu ich jest? 50, 100, 200? Nagle całe E i G okazuje się ,że to wyjazdowicze którzy jeździli po całym kraju gdy Wisła była w 2 lidze? W pracy mam 3 osoby które nie raz byli na wyjeździe w tamtych czasach, Dwóch z nich nie będzie na Odense bo ceny biletów są jak to oni powiedzieli " popierd...ne". Mają swoje rodziny i nie zawsze mogą być na meczu więc nie kupują karnetów a na wydanie tylu pieniędzy w ciągu tak krótkiego czasu po prostu ich nie stać. Co do sprawy Małeckiego to również są zgodni ,że nie powinien wyganiać ludzi na żydów ale gwizdanie na swoich zawodników gdy im coś nie wychodzi to idiotyzm.Jak im przeczytałem to co napisałeś ,że przez wypowiedź Małeckiego dużo osób nie przyjdzie to wybuchli śmiechem i powiedzieli,że się ludziom w głowach poprzewracało od tych sukcesów na krajowycm podwórku! Ale tak wszystkiemu teraz winien jest Małecki, zobaczymy po Amice co się na forum będzie działo bo to ,że tam możemy przegrać jest bardzo prawdopodobne ! Jeśli przegramy to na Bełchatowie będzie mniej niż 10 000, bo pozostałe 13 000 będzie urażonych. Ogólnie moim zdaniem bilety tanie nie są, szczególnie ,że natężenie meczów ostatnio jest ogromne. Jak wszystko podliczymy (cena biletów +dla wielu dojazd na stadion ) to wychodzi niezła sumka
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 07.09.2011 o godz. 14:14.
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.09.2011, 08:29
Wczoraj ok 17;30 kupowalem bilety, na dole oprocz ochroniarza babki w sklepiku i 3 kasjerek byla 1(!) osoba, ktora rowniez kupila bilet.. Boje sie frekwencji i niestety moze nie przekroczyc nawet 10tysiecy bo poki co "sprzedaz idzie bardzo slabo" ..
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
papiwislak
Member

Od: 07.2008

Stary 08.09.2011, 09:49
a ja mysle ze wszystko razem sie nalozylo... i slaba gra zespolu.. i glupota Małeckiego.. i ceny biletow... i czestotliwosc meczy(suma cen biletow)..i wykupienie karnetu... to wszystko w krotkim przedziale czasowym...
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 08.09.2011, 10:00
Dalej nie wiadomo co ze studentami-karnetowcami którzy muszą do końca września oddać legitymacje, a bez niej na mecz się nie wejdzie. Przy sprzedaży karnetów było napisane że liczy się ulga w dniu kupna karnetu, tak samo napisali mi w mailu gdy o to pytałem. Niestety teraz jest tak, że legitymacje są sprawdzane zawsze, a jak wysłałem maila z pytaniem o to, to nie dostałem żadnej odpowiedzi:/
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 08.09.2011, 10:42
Informacja o biletach jeszcze z niedzieli którą zamieściła GW.

Cytat:
W poniedziałek rusza wolna sprzedaż biletów na mecz Wisły z duńskim Odense w fazie grupowej Ligi Europy. Kibice mogą spodziewać wielkich kolejek już od godzin porannych.
.......................
Sprzedaż rozpocznie się o godz. 11 w Strefie Kibica, która znajduje się pod trybuną D przy ul. Reymonta. Kibice Wisły powinni przygotować się na stanie w kolejkach. Przed meczem z APOEL-em Nikozja na kupno biletów trzeba było czekać ok. 3 godzin.
Ciekawe dlaczego Wisła i GW nie chwalą się w ilości sprzedanych biletów. Sprzedali 1, 2 tys ? Czy może mniej ?

Będę chyba musiał zweryfikować te 12 tys. mocno w dół jeśli jutro Wisła zagra bezbawnie i dostanie bęcki w Poznaniu.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.09.2011, 11:46
licoo napisał(a):Wyświetl post
Dalej nie wiadomo co ze studentami-karnetowcami którzy muszą do końca września oddać legitymacje, a bez niej na mecz się nie wejdzie. Przy sprzedaży karnetów było napisane że liczy się ulga w dniu kupna karnetu, tak samo napisali mi w mailu gdy o to pytałem. Niestety teraz jest tak, że legitymacje są sprawdzane zawsze, a jak wysłałem maila z pytaniem o to, to nie dostałem żadnej odpowiedzi:/
Skoro liczy się posiadanie legitymacji w dniu zakupu karnetu, to raczej nie masz się czym przejmować. Ja na Twoim miejscu zrobiłabym kopię legitymacji przed oddaniem i jakby Ci się ktoś przyczepił, to miałbyś w ręku dowód, że podczas zakupu karnetu byłeś uprawniony do zniżki.
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 08.09.2011, 11:53
Cytat:
sprzedaż biletów na mecz z odense ruszyła 30 sierpnia. Każdy kto pojawił się od tego czasu w strefie kibica nie miał najmniejszych problemów z zakupem wejściówki.

kto by przypuszczał, że tak właśnie będzie wyglądać sprzedaż biletów na pierwszy mecz fazy grupowej ligi europejskiej. Atmosfera napięcia i nerwowego oczekiwania tak bardzo przecież widoczna przed meczem z apoel-em prysnęła jak bańka mydlana. Zniknęły też gigantyczne kolejki, ciągnące się aż do ulicy reymonta. Nie ma rozentuzjazmowanego tłumu, w którym nikt nie zważał na to jak długo przyjdzie mu czekać na zakup wejściówki, a przecież trwało to nawet po kilka godzin.

W tamtych dniach każdy, ale to każdy czuł się fanem białej gwiazdy. W dniu meczu trybuny zapełniły się do ostatniego miejsca, w napięciu oczekiwano na rozpoczęcie spotkania. Każdy chciał być świadkiem być może przecież historycznego wydarzenia. Po zwycięstwie uradowani byli wszyscy. Nie jeden był dumny z tego, że zjawił się tego dnia przy reymonta, podkreślając jak wielkim poświęceniem było stanie w kilkugodzinnej kolejce. Ale opłacało się. Wygraliśmy. Teraz tylko zwyciężyć na cyprze i znów będziemy zjawiać się przy reymonta. Będziemy przychodzić na ligę mistrzów. Liga mistrzów w krakowie. Spełnienie marzeń.

Marzenia mają jednak to do siebie, że nie zawsze się spełniają. Tak było i tym razem. Balonik napompowany był jednak do takich rozmiarów, że skutki jego pęknięcia odczuwane są do dzisiaj. Z dwudziestu tysięcy ludzi na stadionie i kilkuset przed telewizorami po przegranej na cyprze wielu przestało się już za nich uważać. Część obraziła się na klub, na piłkarzy, pozostali doszli do wniosku, że ich kibicowanie nie jest warte tak słabej gry jaką prezentuje wisła. Miłość do "białej gwiazdy" uleciała z nich szybciej, niż powietrze z wyżej wspomnianego balonika.

Wróciliśmy do szarej rzeczywitości. Rzeczywistości, w której nie ma miejsca na kibiców nastawionych na same zwycięstwa i odnoszenie sukcesów. Do rzeczywistości, w której przychodząc na reymonta oczekuje się czegoś innego niż 90 minut dobrej gry piłkarzy. Ta rzeczywistość dla niektórych jest smutna, pozbawiona emocji, czasem nawet uważana jest za naiwną i dziecinnie głupią. Niewielu potrafiło się dobrze bawić na meczu z lechią gdańsk. Niewielu w ogóle na stadion przyszło.

Moda na wisłę powróciła, ale trwała krótko. Osoby które tak cieszyły się wydarzeniami mającymi miejsce przed meczem z litexem czy apoel-em teraz mogą sobie zadać pytanie czy było warto. Czy warto emocjonować się tym, że mamy pełny stadion w chwili, gdy przynajmniej jego 50% to osoby przypadkowe. Przyciągnięte na reymonta zapowiedzią dobrego widowiska.

W obecnej chwili ślad po nich zaginął. Sprzedaż biletów na mecz z odense idzie fatalnie. Liczba sprzedanych wejściówek jest przerażająco niska. Nikt nie cieszy się z awansu do ligi europejskiej, bo przecież oczekiwania były większe.

Przed nami mecz z duńczykami. Do wyjścia z grupy jeszcze ogromnie daleka droga, ale każde odniesione zwycięstwo przyciągnie na stadion nowych fanów. Znów pojawią się kolejki do kas, z zaciekawieniem śledzone będą wydarzenia mające miejsce przy reymonta. Znów pompowany będzie balonik, choć wiadomo że już nie urośnie do takich rozmiarów jak w chwili eliminacji do ligi mistrzów.

Ale teraz cieszmy się z chwili oddechu. Z momentu, w którym każdy z nas może zrobić sobie swój osobisty rachunek sumienia. Odpowiedzieć sobie na pytanie dlaczego przychodzi na reymonta.

W czwartek mecz z odense, a w następną sobotę gramy z gks-em bełchatów. Ilu nas wtedy zasiądzie wtedy na trybunach?
Przyjdźmy na reymonta. Stwórzmy widowisko. A przede wszystkim dobrze się bawmy pamiętając o tym, na czym tak naprawdę opiera się istota kibicowania. Nie sztuką jest stworzyć armię trzydziestu tysięcy na trybunach grając w lidze mistrzów. Sztuką jest być wśród dziesięciu tysięcy najwierniejszych, którzy nie przychodzą dla widowiska czy wyniku, a obecni są na każdym spotkaniu.
s k w k......
Odpowiedz cytując
michael
Senior Member

Stary 08.09.2011, 12:29
No i trudno, niech będzie 7000 kibiców, ale stworzymy taką atmosferę, że Ci co nie kupili biletów pożałują że nie byli wtedy na R22! Przynajmniej pewne będzie, że na stadionie będą ludzie dla których WISŁA to nie tylko miejsce w tabeli, wyniki i brak awansu do całej LM. Jak dla mnie to jest paranoja, że Wisła gra pierwszy raz od bodajże 4 lat w fazie grupowej europejskiego pucharu a nikt prawie się z tego nie cieszy. Lepiej było jak byliśmy ośmieszani przez Levadię albo Karabach? Wychodzi na to, że mecze z wicemistrzem Danii, finalistą LE z pierwszego sezonu tych rozgrywek i wicemistrzem Holandii nie są nic warte. Fajnie, każdy ma własny system wartości, a ja i tak jestem dumny że będę na R22 za tydzień! Bo liczy się WIERNOŚĆ.
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.09.2011, 12:51
michael napisał(a):Wyświetl post
No i trudno, niech będzie 7000 kibiców, ale stworzymy taką atmosferę, że Ci co nie kupili biletów pożałują że nie byli wtedy na R22! Przynajmniej pewne będzie, że na stadionie będą ludzie dla których WISŁA to nie tylko miejsce w tabeli, wyniki i brak awansu do całej LM. Jak dla mnie to jest paranoja, że Wisła gra pierwszy raz od bodajże 4 lat w fazie grupowej europejskiego pucharu a nikt prawie się z tego nie cieszy. Lepiej było jak byliśmy ośmieszani przez Levadię albo Karabach? Wychodzi na to, że mecze z wicemistrzem Danii, finalistą LE z pierwszego sezonu tych rozgrywek i wicemistrzem Holandii nie są nic warte. Fajnie, każdy ma własny system wartości, a ja i tak jestem dumny że będę na R22 za tydzień! Bo liczy się WIERNOŚĆ.
A powód finansowy tych co nie idą? O tym nie pomyślałeś? Ktoś kto nie ma na bilet/karnet ma ukraść? Pamiętaj że przez ostatnie 1,5 miesiąca niektórym (mi również) skumulował się zakup: karnetu, 2 biletów na El. LM i budżet mój meczu z Twente już nie wytrzymał. Tak trudno to zrozumieć? Temat był już wałkowany kilkukrotnie na tym forum.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.09.2011, 13:19
Powiem tak, i to z wlasnego doswiadczenia: tylko kilku z kilkunastu moich znajomych wybiera sie na ten mecz i to tylko i wylacznie z powodu wysokich cen, jakby nie bylo pol banki za bilet plus transport plus zarcie piwo to jest prawie 100 zl i to na najtansza trybune. Za duzo, o wiele za duzo..
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 08.09.2011, 13:37
Cieszy mnie od razu zwalanie słabej frekwencji przez skwk na tzw. przybyszów z matplanety, kosmitów i przypadkowe osoby. Dałem już wyliczenie gdzieś, gdzie bez meczu u siebie ze Skonto i Ltexem wydałem 850 PLN(karnet+wyjazd na Łotwę+mecz Apoelem). Gdyby przyjąć że fanatyk chciałby oglądnąć wszytskie mecze Wisły(te w domu mogę zliczyć tylko z biletów) to wychodzi tak:
Wyjazdy: Ryga+Łowecz+Nikozja=2500 PLn bez fajerwerków!
mecze u siebie: Karnet+Skonto+Litex+Apoel= 250 PLn.
Plus dojazdy, żarcie, picie i cena za fantyzm 2wu miesięczny sięga 3000 PLN !
Oczywiście dochodza także wyjazdy, a takich był póki co w lidze 1-na Polonię W. i macie ekstra 100-150 PLN. Powiem ze dla mnie to nie mało, to co mają powiedzieć inni?
Odpowiedz cytując
michael
Senior Member

Stary 08.09.2011, 13:53
podszywacz, masz rację, że wiele osób nie idzie na Odense ze względu na ceny, ale nie powiesz mi chyba że jest to prawie 15000 ludzi? Ja rozumiem to o czym mówisz, ale mnie irytują osoby które uważały się za fanatyków po meczach z Litexem czu pierwszym z Apoelem a teraz nie idą na mecz bo Mały powiedział pare słów za dużo czy przegrali z Lechią 0-1.
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 08.09.2011, 14:11
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Cieszy mnie od razu zwalanie słabej frekwencji przez skwk na tzw. przybyszów z matplanety, kosmitów i przypadkowe osoby. Dałem już wyliczenie gdzieś, gdzie bez meczu u siebie ze Skonto i Ltexem wydałem 850 PLN(karnet+wyjazd na Łotwę+mecz Apoelem). Gdyby przyjąć że fanatyk chciałby oglądnąć wszytskie mecze Wisły(te w domu mogę zliczyć tylko z biletów) to wychodzi tak:
Wyjazdy: Ryga+Łowecz+Nikozja=2500 PLn bez fajerwerków!
mecze u siebie: Karnet+Skonto+Litex+Apoel= 250 PLn.
Plus dojazdy, żarcie, picie i cena za fantyzm 2wu miesięczny sięga 3000 PLN !
Oczywiście dochodza także wyjazdy, a takich był póki co w lidze 1-na Polonię W. i macie ekstra 100-150 PLN. Powiem ze dla mnie to nie mało, to co mają powiedzieć inni?
Ale nie da się też wszystkiego zwalać na ceny. Bo ile jest osób które kupiły karnet, były na wszystkich spotkaniach el.LM w Krakowie i zaliczyło przynajmniej jeden wyjazd? Później jest kolejna grupa która kupiła karnet i była na wszystkich spotkaniach pucharowych. A z resztą jest już różnie, 13tys. na Zagłębiu, później komplet na APOEL i znów tylko 13tys. na Lechii. Nie powiesz że wszyscy zrezygnowali z meczu ligowego na rzecz el.LM zwłaszcza że wcześniej nie kupowali karnetu ani nie jechali do Rygi, Łowecza czy Warszawy.
Zwłaszcza że na spotkaniach ligowych G jest praktycznie puste a ceny nie są kosmiczne. To nie wygląda tak że G i C są zapełnione a E świeci pustkami wręcz na odwrót.
Owszem są osoby które nie wyrabiają finansowo na każdy mecz ale prawda jest taka że obecnie te 13-15 tys. to jest ilość kibiców na których można regularnie liczyć.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 08.09.2011, 14:30
powodów jest kilka

część olała sprawę po Apoelu i to nie nawet ze względu na to że nie awansowaliśmy ale ze względu na mecz na Cyprze - którego(powiedzmy sobie szczerze) nie dało się oglądać

część olała sprawę po Lechii, gdzie zagraliśmy bardzo słabo
część olała sprawę po 'występach' Małego

a część przez ceny biletów.Nie są one jakoś kosmiczne ale wyszła tu chytrość klubu.
Co oni sobie myśleli? - że przy tak negatywnej prasie(a jadą z nami wszyscy) i tak słabej grze ,ustalą wyższe ceny biletów jak na Apoel a tłum tak samo będzie się o te bilety 'zabijał'?Szczególnie że Odense to anonimowy przeciwnik.

No to będą mieli pusty stadion i pustą kasę
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów