|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
A tak zupełnie poważnie, ceny są jakie są.. nie są duże. To jest Liga Europejska i to są tylko (aż) trzy mecze.. (w roku(?)) ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A ja ponownie w temacie kolejki lub jej braku. Nikt nie kupował jeszcze biletu ? To chyba moje czarne proroctwa mogą się sprawdzić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mario NK - bez sensu takie wyliczanki..
16-latek tak samo musi zapłacic za basen, kino, piwo (..albo słodycze?) na mieście, pizze z dziewczyna i tysiac innych rzeczy.. prosty wybor, albo zapraszasz laske do kina, albo idziesz na mecz Wisly. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Bo na Wiśle to raczej póki co typowa zwiecha na każdym polu ...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Też się może udać i emocję będą na i po (?) meczu ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Z informacji które do mnie docierają może okazać się że to zakladane przeze mnie 12 tys. to zbyt optymistyczne założenie.
Sprzedaż idzie fatalnie, a osoby które nie opuszczają meczów Wisły dzięki namowie P. Małeckiego na ten mecz się nie wybierają. Pięknie .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ludzie sie obrazili na Patryka i nie przyjdą na mecz...ale jaja ha ha ha ha WIERNOŚĆ WIŚLE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nie przyjsc na mecz przez kilka zdań piłkarza? przesada, przesada...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To nie jaja a rzeczywistość. Piszesz wierność ? To zapytaj się tych osób kiedy Ty byłeś w wózku albo jak nie było Cię na świecie do jakich pipidów jeżdzili na wyjazdy i przychodzili sobie na kwawężniku usiąść. Więcej pokory od życia.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Pilnie sprzedam dwa bilety na walke Adamek-Kliczko,cena 500zł za dwa bilety, miejsca zaraz za sektorem VIP! 514-738-625
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...znajomych.html Wkurzył sie ktoś w końcu i pchnął sprawę na całą Polskę. W sume się nie dziwię.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Tak ciężko wkleić tekst bez źródła?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie chodzi o to gdzie to było... ;-)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jedyną receptą żeby stadion się w miarę wypełnił na meczu z Odense jest zwycięstwo w meczu z Amicą...Inaczej nawet połowy stadionu może nie być...Ehh, niedobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Bardzo szanuję starych wyjadowczów ale ilu ich jest? 50, 100, 200? Nagle całe E i G okazuje się ,że to wyjazdowicze którzy jeździli po całym kraju gdy Wisła była w 2 lidze? W pracy mam 3 osoby które nie raz byli na wyjeździe w tamtych czasach, Dwóch z nich nie będzie na Odense bo ceny biletów są jak to oni powiedzieli " popierd...ne". Mają swoje rodziny i nie zawsze mogą być na meczu więc nie kupują karnetów a na wydanie tylu pieniędzy w ciągu tak krótkiego czasu po prostu ich nie stać. Co do sprawy Małeckiego to również są zgodni ,że nie powinien wyganiać ludzi na żydów ale gwizdanie na swoich zawodników gdy im coś nie wychodzi to idiotyzm.Jak im przeczytałem to co napisałeś ,że przez wypowiedź Małeckiego dużo osób nie przyjdzie to wybuchli śmiechem i powiedzieli,że się ludziom w głowach poprzewracało od tych sukcesów na krajowycm podwórku! Ale tak wszystkiemu teraz winien jest Małecki, zobaczymy po Amice co się na forum będzie działo bo to ,że tam możemy przegrać jest bardzo prawdopodobne ! Jeśli przegramy to na Bełchatowie będzie mniej niż 10 000, bo pozostałe 13 000 będzie urażonych. Ogólnie moim zdaniem bilety tanie nie są, szczególnie ,że natężenie meczów ostatnio jest ogromne. Jak wszystko podliczymy (cena biletów +dla wielu dojazd na stadion ) to wychodzi niezła sumka
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 07.09.2011 o godz. 14:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wczoraj ok 17;30 kupowalem bilety, na dole oprocz ochroniarza babki w sklepiku i 3 kasjerek byla 1(!) osoba, ktora rowniez kupila bilet.. Boje sie frekwencji i niestety moze nie przekroczyc nawet 10tysiecy bo poki co "sprzedaz idzie bardzo slabo" ..
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
a ja mysle ze wszystko razem sie nalozylo... i slaba gra zespolu.. i glupota Małeckiego.. i ceny biletow... i czestotliwosc meczy(suma cen biletow)..i wykupienie karnetu... to wszystko w krotkim przedziale czasowym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dalej nie wiadomo co ze studentami-karnetowcami którzy muszą do końca września oddać legitymacje, a bez niej na mecz się nie wejdzie. Przy sprzedaży karnetów było napisane że liczy się ulga w dniu kupna karnetu, tak samo napisali mi w mailu gdy o to pytałem. Niestety teraz jest tak, że legitymacje są sprawdzane zawsze, a jak wysłałem maila z pytaniem o to, to nie dostałem żadnej odpowiedzi:/
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Informacja o biletach jeszcze z niedzieli którą zamieściła GW.
Cytat:
Będę chyba musiał zweryfikować te 12 tys. mocno w dół jeśli jutro Wisła zagra bezbawnie i dostanie bęcki w Poznaniu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i trudno, niech będzie 7000 kibiców, ale stworzymy taką atmosferę, że Ci co nie kupili biletów pożałują że nie byli wtedy na R22! Przynajmniej pewne będzie, że na stadionie będą ludzie dla których WISŁA to nie tylko miejsce w tabeli, wyniki i brak awansu do całej LM. Jak dla mnie to jest paranoja, że Wisła gra pierwszy raz od bodajże 4 lat w fazie grupowej europejskiego pucharu a nikt prawie się z tego nie cieszy. Lepiej było jak byliśmy ośmieszani przez Levadię albo Karabach? Wychodzi na to, że mecze z wicemistrzem Danii, finalistą LE z pierwszego sezonu tych rozgrywek i wicemistrzem Holandii nie są nic warte. Fajnie, każdy ma własny system wartości, a ja i tak jestem dumny że będę na R22 za tydzień! Bo liczy się WIERNOŚĆ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Powiem tak, i to z wlasnego doswiadczenia: tylko kilku z kilkunastu moich znajomych wybiera sie na ten mecz i to tylko i wylacznie z powodu wysokich cen, jakby nie bylo pol banki za bilet plus transport plus zarcie piwo to jest prawie 100 zl i to na najtansza trybune. Za duzo, o wiele za duzo..
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cieszy mnie od razu zwalanie słabej frekwencji przez skwk na tzw. przybyszów z matplanety, kosmitów i przypadkowe osoby. Dałem już wyliczenie gdzieś, gdzie bez meczu u siebie ze Skonto i Ltexem wydałem 850 PLN(karnet+wyjazd na Łotwę+mecz Apoelem). Gdyby przyjąć że fanatyk chciałby oglądnąć wszytskie mecze Wisły(te w domu mogę zliczyć tylko z biletów) to wychodzi tak:
Wyjazdy: Ryga+Łowecz+Nikozja=2500 PLn bez fajerwerków! mecze u siebie: Karnet+Skonto+Litex+Apoel= 250 PLn. Plus dojazdy, żarcie, picie i cena za fantyzm 2wu miesięczny sięga 3000 PLN ! Oczywiście dochodza także wyjazdy, a takich był póki co w lidze 1-na Polonię W. i macie ekstra 100-150 PLN. Powiem ze dla mnie to nie mało, to co mają powiedzieć inni ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podszywacz, masz rację, że wiele osób nie idzie na Odense ze względu na ceny, ale nie powiesz mi chyba że jest to prawie 15000 ludzi? Ja rozumiem to o czym mówisz, ale mnie irytują osoby które uważały się za fanatyków po meczach z Litexem czu pierwszym z Apoelem a teraz nie idą na mecz bo Mały powiedział pare słów za dużo czy przegrali z Lechią 0-1.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Zwłaszcza że na spotkaniach ligowych G jest praktycznie puste a ceny nie są kosmiczne. To nie wygląda tak że G i C są zapełnione a E świeci pustkami wręcz na odwrót. Owszem są osoby które nie wyrabiają finansowo na każdy mecz ale prawda jest taka że obecnie te 13-15 tys. to jest ilość kibiców na których można regularnie liczyć. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
powodów jest kilka
część olała sprawę po Apoelu i to nie nawet ze względu na to że nie awansowaliśmy ale ze względu na mecz na Cyprze - którego(powiedzmy sobie szczerze) nie dało się oglądać część olała sprawę po Lechii, gdzie zagraliśmy bardzo słabo część olała sprawę po 'występach' Małego a część przez ceny biletów.Nie są one jakoś kosmiczne ale wyszła tu chytrość klubu. Co oni sobie myśleli? - że przy tak negatywnej prasie(a jadą z nami wszyscy) i tak słabej grze ,ustalą wyższe ceny biletów jak na Apoel a tłum tak samo będzie się o te bilety 'zabijał'?Szczególnie że Odense to anonimowy przeciwnik. No to będą mieli pusty stadion i pustą kasę ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|