The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2011, 13:31
No to doczekaliśmy się. Ciekawe czy będzie nowy sponsor i Biała Gwiazda, ale obstawiam że nie.

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 07.09.2011, 14:40
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...reningu/52012/ czy to nie są nowe koszulki treningowe ?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.09.2011, 14:44
(up)
są nowe. Juz w Nikozji je mieli bodajże
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.09.2011, 15:27
Ciekawe który projekt Wonskiego (sorry za błędy w nazwie) wpadł w oko ludziom z Reymonta? A na poważnie to najbliższy czas pokaże na co się zdecydowali ws strojów i ewentualnie nowego sponsora na strojach.Możliwe że potwierdzą sie słowa Bońka który sugerował że Wisła negocjowała z firmą bukmaherską ws zamieszczenia reklamy na nowych strojach Wisły.Ewentualne renegocjacje zakończone sukscesem tłumaczyły by czemu tak długo trzeba było czekać.Jedno jest pewne w poniedziałek wszystko się okaże czy wraz z nowymi strojami zawita nowy stary sponsor(pewna firma bukmaherska) który zawita na strojach czy same nowe stroje ze starym dobrym sponsorem (TF)
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 07.09.2011, 15:50
TF to nie do końca sponsor...
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
borowik
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 07.09.2011, 16:27
Byłem wczoraj w Wiślackim Świecie i zobaczyłem getry z napisem "1906". Zapytałem czy to będą getry do nowych strojów i sprzedawczyni powiedziała, że tak
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 07.09.2011, 16:42
Prędzej uwierze w nowego sponsora niż Białą Gwiazdę na piersi, a najpewniej będzie bez nowego sponsora i BG. Bądźmy poważni, Basałaj i nowy sponsor? BG na koszulkach? Heh... No ale może Bogdan nas wkońcu pozytywnie zaskoczy.
Odpowiedz cytując
someonewisp
Banita

Od: 09.2009

Stary 07.09.2011, 16:49
Wydaje mi się, że będziemy mieli identyczny krój co Legia. No może kołnierzyk będzie inny... O sponsorze zapomnijcie...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 07.09.2011, 16:50
borowik napisał(a):Wyświetl post
Byłem wczoraj w Wiślackim Świecie i zobaczyłem getry z napisem "1906". Zapytałem czy to będą getry do nowych strojów i sprzedawczyni powiedziała, że tak
Warszawa też tak ma.(date na getrach)

E: inne kluby ( ale nie wszystkie) równiez maja albo date albo skrót (np. DFB na getrach Niemców)
Ostatnio edytowane przez szprotson : 07.09.2011 o godz. 16:53.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
skw1906
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 07.09.2011, 17:28
tsw biała gwiazda napisał(a):Wyświetl post

Tak mnie coś natchnęło żeby zrobić którąś ze starszych koszulek Wisły, ta jest całkiem spoko.Nie wiem kto był wtedy sponsorem technicznym i dlatego dałem akurat tego.
tutaj orginalna koszulka z lat 90 z własnej kolekcji,moze by ktos faktycznie pomyslał i zrobił podobne.
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 07.09.2011, 19:56
Podobno stroje są już w sklepach adidasa, ktoś pisał że widział je w Galerii Kazimierz (na FB Wisły oficjalnym pod newsem o prezentancji). Koszulka ma kołnierzyk i guziczki (ktoś inny pisał że logo SA i telefoniki) ... no nie wiem czy to prawda spróbuje sprawdzić jutro i lipa jakby były pokazane wczesniej niż oficjalna prezentacja
Odpowiedz cytując
borowik
Junior Member

Stary 07.09.2011, 20:04
Odpowiedz cytując
borowik
Junior Member

Stary 07.09.2011, 20:05
[IMG][/IMG]
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 07.09.2011, 20:08
Ależ dedykacja...
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.09.2011, 20:08
borowik, a gdzie te wiślackie akcenty
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 07.09.2011, 20:09
Dzięki za wrzucenie, koszulka bez rewelacji jak dla mnie :( oczywiscie Biała Gwiazda i nowy sponsor to było marzenie ściętej głowy.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 07.09.2011, 20:10
Koszulka jest od przodu, dedykowane akcenty sa z tylu
Odpowiedz cytując
someonewisp
Banita

Stary 07.09.2011, 20:10
Najgorsza koszulka pod słońcem. Nawet Legia ma lepsze...
Odpowiedz cytując
borowik
Junior Member

Stary 07.09.2011, 20:11
na getrach 1906 i kołnierzyk to cała "dedykacja". Chociaż wydaje mi się, że podobny wzór ma albo miało Schalke.
Odpowiedz cytując
borowik
Junior Member

Stary 07.09.2011, 20:14
I strój czerwona
II strój biała też z kołnierzem
III strój niebieska bez kołnierza taka jak 2010/2011(tak mi powiedziano)
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 07.09.2011, 20:16
someonewisp napisał(a):Wyświetl post
Najgorsza koszulka pod słońcem. Nawet Legia ma lepsze...
Hahaha, tylko sie nie popłacz. Koszulki bardzo ładne, nie wiem czego wy oczekiwaliście.
Odpowiedz cytując
Martinez
Member

Od: 11.2006

Stary 07.09.2011, 20:17
od poprzednich strojów różnią się tylko kołnierzykiem... te paski na ramionach... na strojach Schalke wyglądały o niebo ładniej... patrząc na te zdjęcie nie podobają mi się, ale poczekam na oficjalną prezentację i wtedy będę oceniał.
Ostatnio edytowane przez Martinez : 07.09.2011 o godz. 20:19.
Odpowiedz cytując
someonewisp
Banita

Stary 07.09.2011, 20:20
Wszystko było by w porządku gdyby nie pieprzyli cały czas o "dedykowanych koszulkach". Bo to nie jest dedykowany trykot dla Wisły. To jest po prostu koszulka Shalke z poprzedniego sezonu, bez pasków na dolnej części rękawa - http://img.uksoccershop.com/13905.jpg
A tak, to uważam, że te koszulki są po prostu brzydkie, oczekiwałem czegoś lepszego. Nawet krój od Umbro z BG na ramieniu był o niebo lepszy...
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Stary 07.09.2011, 20:24
Wszystko było by w porządku gdyby nie pieprzyli cały czas o "dedykowanych koszulkach". Bo to nie jest dedykowany trykot dla Wisły. To jest po prostu koszulka Shalke z poprzedniego sezonu, bez pasków na dolnej części rękawa - http://img.uksoccershop.com/13905.jpg
A tak, to uważam, że te koszulki są po prostu brzydkie, oczekiwałem czegoś lepszego. Nawet krój od Umbro z BG na ramieniu był o niebo lepszy...
Ale kto o tym pieprzył? Nie śledziłem tego bo to jest mało ważne, ale czy ktokolwiek z klubu mówił o dedykowanych koszulkach czy wszyscy tak twierdzą po wpisie SKWK, które nieoficjalnie rok temu napisało że w tym roku dostaniemy dedykowane? ..
Odpowiedz cytując
someonewisp
Banita

Stary 07.09.2011, 20:31
@cinekw

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._na_trzy_lata/

"Obecnie trwają już prace nad przygotowaniem koszulki, zaprojektowanej specjalnie dla pierwszej drużyny Białej Gwiazdy. "

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rojow_adidasa/

Do tego kilka wywiadów z Basałajem.
Przestań na mnie najeżdżać, bo nie masz racji...
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Stary 07.09.2011, 20:34
@cinekw

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._na_trzy_lata/

"Obecnie trwają już prace nad przygotowaniem koszulki, zaprojektowanej specjalnie dla pierwszej drużyny Białej Gwiazdy. "

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rojow_adidasa/

Do tego kilka wywiadów z Basałajem.
Przestań na mnie najeżdżać, bo nie masz racji...
Heh, no to wasz lament jest uzasadniony, możecie narzekać do woli. Na tym właśnie polegała ta dedykacja, że adidas da nam po prostu wstawki, ale stwierdzenie "dedykowane koszulki" brzmiało na pewno lepiej
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.09.2011, 20:44
ale o co wam chodzi przecież koszulki są nie powtarzalne(mają rok powstania klubu i nasze barwy) żaden inny klub nie będzie miał takich, więc są dedykowane

tak to jest jak co poniektórzy wyobrażają sobie bóg wie co
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 07.09.2011, 20:46
Adidas zrobił dla nas dedykowany strój w którym Schalke grało w poprzednim sezonie ...
Odpowiedz cytując
kangurekm
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 07.09.2011, 21:00
Nie wiem jak umowa Wisła-adidas jest skonstruowana ale ja za sam poślizg (jesteśmy chyba ostatnim europejskim klubem , który prezentuje swój pierwszy model trykotu - na dodatek po 6 rozegranych ligowych kolejkach i 6 meczach w pucharach!) to sądziłbym się o odszkodowanie. Jeśli w umowie zastrzeżono "dedykowany strój" , to mając na uwadze standard tego modelu - wszystkie kluby mają na getrach albo rok powstania albo skrót oraz jakiś haft na kołnierzyku , to tym bardziej bym się od tych super projektantów domagał odszkodowania. Na tym cierpi wizerunek klubu , klubu który za miesiąc (oby ) będzie musiał zapełnić 33 tysięczny obiekt.
Powód: literówka :)
Ostatnio edytowane przez kangurekm : 07.09.2011 o godz. 21:00.
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Stary 07.09.2011, 21:04
Każda koszulka, która nie jest modelem katalogowym dostępnym dla każdego zjadacza chleba jest koszulką DEDYKOWANĄ. Każde 'odchylenie', nawet głupi napis z tyłu kołnierzyka zamienia koszulkę standardową na dedykowaną. :] Czego mogą się spodziewać kibice Wisły co sprawi, że koszulki będą szły w 'milionach'? Biała Gwiazda KU*WA!
Teoretycznie jeżeli drużyna chce mieć zajebi*cie oryginalną i niepowtarzalną koszulkę nie jest na przegranej pozycji.
Wisła mogła by korzystnym kontrakcie z Adidasem zaprojektować swoją niepowtarzalną koszulkę, ale musiała by ona służyć na więcej niż 1 sezon. Ilość wyprodukowanych koszulek specjalnie dla Wisły musiałaby być zapewne ogromna, tak żeby producentowi opłacało się wprowadzić linię produkcyjną specjalnie dla koszulek Wisły. Nowe szablony i inne pierdoły... Ale to musiałaby być naprawdę dobra rozkminka ze strony klubu... Teoretycznie...

Kij z tym modelem, musimy walczyć o BG wciąż i wciąż... się uda, nie?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów