|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to doczekaliśmy się. Ciekawe czy będzie nowy sponsor i Biała Gwiazda, ale obstawiam że nie.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...reningu/52012/ czy to nie są nowe koszulki treningowe ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
(up)
są nowe. Juz w Nikozji je mieli bodajże ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ciekawe który projekt Wonskiego (sorry za błędy w nazwie) wpadł w oko ludziom z Reymonta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
TF to nie do końca sponsor...
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Byłem wczoraj w Wiślackim Świecie i zobaczyłem getry z napisem "1906". Zapytałem czy to będą getry do nowych strojów i sprzedawczyni powiedziała, że tak
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Prędzej uwierze w nowego sponsora niż Białą Gwiazdę na piersi, a najpewniej będzie bez nowego sponsora i BG. Bądźmy poważni, Basałaj i nowy sponsor? BG na koszulkach? Heh... No ale może Bogdan nas wkońcu pozytywnie zaskoczy.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że będziemy mieli identyczny krój co Legia. No może kołnierzyk będzie inny... O sponsorze zapomnijcie...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
E: inne kluby ( ale nie wszystkie) równiez maja albo date albo skrót (np. DFB na getrach Niemców)
Ostatnio edytowane przez szprotson : 07.09.2011 o godz. 16:53.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Podobno stroje są już w sklepach adidasa, ktoś pisał że widział je w Galerii Kazimierz (na FB Wisły oficjalnym pod newsem o prezentancji). Koszulka ma kołnierzyk i guziczki (ktoś inny pisał że logo SA i telefoniki) ... no nie wiem czy to prawda spróbuje sprawdzić jutro i lipa jakby były pokazane wczesniej niż oficjalna prezentacja
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ależ dedykacja...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
borowik, a gdzie te wiślackie akcenty
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dzięki za wrzucenie, koszulka bez rewelacji jak dla mnie :( oczywiscie Biała Gwiazda i nowy sponsor to było marzenie ściętej głowy.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Koszulka jest od przodu, dedykowane akcenty sa z tylu
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Najgorsza koszulka pod słońcem. Nawet Legia ma lepsze...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
na getrach 1906 i kołnierzyk to cała "dedykacja". Chociaż wydaje mi się, że podobny wzór ma albo miało Schalke.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
I strój czerwona
II strój biała też z kołnierzem III strój niebieska bez kołnierza taka jak 2010/2011(tak mi powiedziano) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
od poprzednich strojów różnią się tylko kołnierzykiem... te paski na ramionach... na strojach Schalke wyglądały o niebo ładniej... patrząc na te zdjęcie nie podobają mi się, ale poczekam na oficjalną prezentację i wtedy będę oceniał.
Ostatnio edytowane przez Martinez : 07.09.2011 o godz. 20:19.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wszystko było by w porządku gdyby nie pieprzyli cały czas o "dedykowanych koszulkach". Bo to nie jest dedykowany trykot dla Wisły. To jest po prostu koszulka Shalke z poprzedniego sezonu, bez pasków na dolnej części rękawa - http://img.uksoccershop.com/13905.jpg
A tak, to uważam, że te koszulki są po prostu brzydkie, oczekiwałem czegoś lepszego. Nawet krój od Umbro z BG na ramieniu był o niebo lepszy... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
@cinekw
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._na_trzy_lata/ "Obecnie trwają już prace nad przygotowaniem koszulki, zaprojektowanej specjalnie dla pierwszej drużyny Białej Gwiazdy. " http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rojow_adidasa/ Do tego kilka wywiadów z Basałajem. Przestań na mnie najeżdżać, bo nie masz racji... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ale o co wam chodzi
tak to jest jak co poniektórzy wyobrażają sobie bóg wie co ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Adidas zrobił dla nas dedykowany strój w którym Schalke grało w poprzednim sezonie ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie wiem jak umowa Wisła-adidas jest skonstruowana ale ja za sam poślizg (jesteśmy chyba ostatnim europejskim klubem , który prezentuje swój pierwszy model trykotu - na dodatek po 6 rozegranych ligowych kolejkach i 6 meczach w pucharach!) to sądziłbym się o odszkodowanie. Jeśli w umowie zastrzeżono "dedykowany strój" , to mając na uwadze standard tego modelu - wszystkie kluby mają na getrach albo rok powstania albo skrót oraz jakiś haft na kołnierzyku , to tym bardziej bym się od tych super projektantów domagał odszkodowania. Na tym cierpi wizerunek klubu , klubu który za miesiąc (oby
Powód: literówka :)
Ostatnio edytowane przez kangurekm : 07.09.2011 o godz. 21:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Każda koszulka, która nie jest modelem katalogowym dostępnym dla każdego zjadacza chleba jest koszulką DEDYKOWANĄ. Każde 'odchylenie', nawet głupi napis z tyłu kołnierzyka zamienia koszulkę standardową na dedykowaną. :] Czego mogą się spodziewać kibice Wisły co sprawi, że koszulki będą szły w 'milionach'? Biała Gwiazda KU*WA!
Teoretycznie jeżeli drużyna chce mieć zajebi*cie oryginalną i niepowtarzalną koszulkę nie jest na przegranej pozycji. Wisła mogła by korzystnym kontrakcie z Adidasem zaprojektować swoją niepowtarzalną koszulkę, ale musiała by ona służyć na więcej niż 1 sezon. Ilość wyprodukowanych koszulek specjalnie dla Wisły musiałaby być zapewne ogromna, tak żeby producentowi opłacało się wprowadzić linię produkcyjną specjalnie dla koszulek Wisły. Nowe szablony i inne pierdoły... Ale to musiałaby być naprawdę dobra rozkminka ze strony klubu... Teoretycznie... Kij z tym modelem, musimy walczyć o BG wciąż i wciąż... się uda, nie? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|