|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Skoro Twój nastrój nie zależy od wyników Wisły, to faktycznie - nie ma co ciągnąć tematu.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Basałaj to jest wróżka, nie dość że przewidział w....... w Poznaniu, to już nawet winnego wskazał.
Brawo prezesie. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Panowie i Panie; nie doczytałem sie tutaj próby ukazania przyczyn podziału ocen w stosunku do Patryka. Nie powinno być tajemnica, że Patryk "trzma" z ludzi będącymi w szerokopojętym gronie osób tzw. decyzyjnych. To właśnie ta znajomośc sprawia, że Patryk jest ubóstwiany na pewnym sektorze, gdzie na innym ludzie mają inne poglądy, nie narzucane odgórnie.Patrk bowiem wie, że trzeba "j...ć Ż...", czego nie wie Bunoza, i że "C....to stara k...", czego nie wie Jaliens. Dlatego ta znajomośc i silne oddziaływanie ma miejsce - Patryk ma plecy w cudzych barach, a Oni mają swojego człowieka na boisku, co i ma właściwą koszulke pod klubową, i zwyzywać potrafi. Proste ? Proste. Natomiast trzeźwo patrzących na wybryki Patryka kibiców z innych sektorów też nie brakuje, i patrząc z szerszej perspektywy może męczyc postawa faceta, który na siłę chce byc chuliganem w trykocie klubowym, zamiast piłkarzem walczącym do upadłego. Patryk niech wyładuje złość biegając po boisku i jeżdząc na dupsku, zamiast cisnąć tym, którzy widzą jego niemoc. Bez poklasku na "C'" u osób, ktorym się wydaje, że Wisła to tylko Oni, Patryk trzymałby język za zębami...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
czy Małecki prowokuje kibiców innych drużyn? tak i chyba nie zamierzasz dyskutować. to że klną na niego? a pamiętasz (albo nie) jak przyjechał pewnego pięknego dnia Gajtkowski i zrobił coś brzydkiego podczas meczu? ile wtedy się nasłuchał o swojej rodzinie? Ma tatuaż z Papieżem. więc chyba nie powinna to być jakaś ozdoba prawda? za Papieżem stały wartości katolickie tak? m.in. zakaz seksu przed ślubem. to TY zaglądnąłeś mu do łóżka (mnie to nie interesowało). czyli powinien się do nich stosować. (nic mnie nie obchodzi co on robi po 22 to tylko odpowiedź na Twoje śmieszne zarzuty). problem z tym jest taki że podobnie jak w kibicowaniu im bardziej jesteś zżyty z klubem tym mniej się obwieszasz gadżetami jak choinka, bo Wisłę i wiarę się ma w sercu a nie na pokaz. Pokazanie koszulki owszem było niedopuszczalne! ale ze względu czysto sportowego- mógł osłabić zespół. i za to powinna spotkać go kara. Koszulkę rownie dobrze mógł pokazać po meczu. ale oczywiście gwiazda musi świecić. Czytaj uważniej gazety to Twój ulubieniec powiedział w gazecie że strzelił bramkę przypadkowo i nawet nie patrzył gdzie kopie. to tylko wystawia mu świadectwo jakim jest miernotom. Dziwne że nikt do Sobola pretensji nie ma. każdy widzi że chodzi jak mały samochodzik (teraz coraz słabiej ale przez te lata zrobił swoje że mogę powiedzieć że nie przeszedł koło meczu tylko już po prostu zdrowie nie pozwala). a z Patrysiem wieczne problemy. Broniłeś go gdy powiedział że na mecz nie wyjdzie bo to upokorzenie grać z ławki? Czy nie sądzisz że już wtedy powinien wylecieć na kopniakach? Zresztą nie tylko on ale to dyskusja na inne czasy. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Czekam teraz na fachową wypowiedź eksperta z SKWK, zarzucającą Basałajowi sabotaż. Rzecz tylko w tym że to nasz nadprezes a nie Basałaj odstawi/odstawił Pana Małeckiego na boczny tor. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Wypowiedź Małeckiego co do kibiców była nie trafna, przesadził i to raczej nie podlega wątpliwości. Jednak kibice również przesadzili, tydzień wcześniej każdy by nosił Małeckiego i dziękował Patrykowi za bramkę z APOELem. Wystarczył tydzień aby z trybun poleciały gwizdy, wyzwiska co do piłkarza który uważam obok Radka Sobolewskiego najbardziej emocjonalnie przeżył tą porażkę z Mistrzem Cypru.
Małeckiego poniosły emocje i powiedział za dużo owszem. Chociaż powiedział prawdę. Wywalanie go z kadry na mecz z Lechem to strzał w stopę, to dla mnie idiotyzm niestety. Jak można swojego kluczowego zawodnika wykluczać na mecz z Lechem, który jest cholernie mocny. Jedziemy bez stylu, bez formy, bez kibiców, w fatalnej atmosferze a dodatkowo bez walecznego Małeckiego. Jak na razie to nie mamy argumentów aby powiedzieć że wygramy z Lechem w weekend.Ktoś powie mamy Meliksona. Tylko ten Melikson wraca po urazie i ostatnio również cieniował. Małecki pewnie odejdzie, jest honorowy i nie da sobą pomiatać. Skoro klub za nim się nie wstawi, to on stwierdzi że Wisłę ma w sercu, ale skoro nie ma wsparcia w zarzadzie i części kibiców to na siłę nikogo nie będzie uszczęśliwiał i za pewne w zimę odejdzie. Co dla mnie Wiślaka od 10 lat będzie ogromnym ciosem. Dla mnie Patryk Małecki to coś więcej niż piłkarz, dla mnie mecz bez Małeckiego traci na wartości. Patryk jest kibić kto nie ma zbyt ogromnego ilorazu inteligencji. Ale ma to COŚ w sobie. Nawet gdy krzyknie do kolegi: '....a, człowieku zagraj to dokładnie!' to działa to mobilizująco. Dla Patryka mecz z Cracovia, Legia czy Lechem to nie tylko zwykły mecz jak dla Diazów, Gienków czy Maorów. Patryk wie co to Wisła Kraków, wie co to Biała-Gwiazda i wie co to walka do końca. Nie wyobrażam sobie Wisły bez niego. A jak ktoś dalej wierzy że po tej wypowiedzi Małeckiego ktoś się obrazi i nie przyjdzie na Wisłę to jest w ogromnym błędzie. Ludzie mają w dupie to co powiedział Małecki. I przyjdą na przekór choćby po to by jeszcze raz krzyknąć obelgą w stronę Małeckiego albo sobie pogwizdać. A my swoje! PATRYK MAŁECKI!
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 07.09.2011 o godz. 16:36.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Proponuję gwiżdżącym z sektora E wygwizdać tych, którzy siedzą obok Was a uważają się za większych Wiślaków niż Mały". Skoro Patryk jest dla was teraz persona non grata to nie wiem jak akceptujecie tych którzy na akceptację nie zasługują. Możliwe, że niektórzy przybijają z nimi tzw "piąteczkę" Chyba wiecie o kim mowa.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak czytam to u niektórych przebijają złote myśli co przywodzą wspomnienia 'mówię Wisła, myślę Małecki'
(jak dla kogoś mecz bez Małeckiego traci na wartości to niech się chwilę zastanowi komu kibicuje: piłkarzykom czy Wiśle...) Jakich czasów człowiek dożył by symbolem Wisły stał się taki Małecki odmawiający w niej treningu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
PS. Gratuluje stwierdzenia ze Małecki robi z siebie chuligana na boisku. Mial koszulke Pruszcza, kiedys nawet na derbach wbiegl na plot - prawdziwy chuligan! |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
pewnie na Błoniach... |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
||
Jakich to człowiek czasów dożył gdy niejaki DUDU (ten murzyn) od razu doczekał się gromkiego DUDU DUDU na R22. Jakich to człowiek czasów dożył, że niejaki zdrajca Uche był i zapewne byłby przyjęty z otwartymi ramionami i pokłonami. Jakich to człowiek czasów dożył, że mieniący się Wiślakami ludzie(piłkarze działacze) powinni mieć zakaz wstępu na stadion, a siedzenie z nimi na trybunie powinno być powodem do wstydu, a nie do zaszczytu.
Ostatnio edytowane przez PvD : 07.09.2011 o godz. 16:51.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.S Przy "chuliganie" zapomniałem dodac cudzysłowu, żebys zrozumiał... Mea culpa. dodam także, że tatuaż JPII uważam za kiepski dowcip i wyraz katolickiej hipokryzji, za co w moich oczach punktów mu nie przybywa. Charakternośc charakternością, ale swoje miejsce trzeba znać w szeregu - Patryk jest tak zadufany w sobie i swoich kontaktach, że chyba nawet nie podejrzewa, że Wisła to nie tylko On
Ostatnio edytowane przez uzytkownik_forum : 07.09.2011 o godz. 17:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
dokładnie, uche nie widziałem ale kokoszke kilka razy i niedzielana
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Bo ten szacunek nie ma nic wspólnego z tym , że jest jedynym w naszej kadrze piłkarzem z pewnym już dorobkiem i sporym potencjałem , który od gówniarza praktycznie bez przerwy kopie piłkę ,,pod szyldem'' Wisły Kraków. Oczywiście to go nie odróżnia od Bunozy i Jaliensa. Różni ich tylko to , że Bunoza i Jaliens nie wiedzą kogo trzeba jebać , albo kto od dawna daje dupy. Twoja teoria zmiażdżyła system.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 07.09.2011 o godz. 17:28.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Tylko na sympatie trybun i skandowanie nazwiska trzeba sobie czymś zasłużyć. No ale przecież nikt nie zginął i nikt nie ucierpiał...
Ostatnio edytowane przez Mareq : 07.09.2011 o godz. 17:39.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Wiślak178 : 07.09.2011 o godz. 17:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Kto tego szwaba usprawiedliwił? wręcz przeciwnie i wtedy i teraz w sprawie Małego uważam że powinni być wydaleni z klubu natychmiastowo. (odnośnie kary do dostał coś symbolicznego) Co do Dudu. zaczęło się na X to po pierwsze. po drugie stałem 2 rzędy wyżej od chłopaków którzy to krzyknęli i dokładnie wiem dlaczego a obrosło to jakimś mitem więc wyjaśniam i przytaczam dialog: dawaj zrobimy coś na bekę zobaczymy jak po golu się sektor za bramką podnieci że śpiewamy o Dudu. -koniec cytatu. było to krzyknięte raz dla jaj a wszyscy którzy zasłyszeli tą historię uważają że to tak przez pół meczu. Uche. wesoła historia. kto nie pamięta niech żałuje bo takiej lekcji od kopacza długo nie dostaliśmy. Byli piłkarze? masz na myśli pana A.K.? przecież doskonale wiesz że to prawa reka właściciela i pierwszy sufler co się tutaj dzieje. i czy to ma zmienić mój pogląd na Małeckiego? wręcz przeciwnie uwrażliwiło mnie że nie ma litości dla takich jak on. wiślak 178- i widzisz nasłuchałeś się głupot zamiast samemu pomyśleć. mały jest jebany na innych stadionach bo zasłużył. tak samo jak powinien być Kokoszka, Surma, Gajtkowski i kilku innych na naszym. i na pewno nie przez to że jest przywiązany do barw klubowych. doskonale wiemy (tylko ci co tak piszą udają że nie wiedzą) że Małecki prowokuje trybuny, to się uśmiechnie szyderczo to coś pokaże to pobiegnie po bramce pod gospodarzy. dlatego go nie lubią a nie uświadamiacie sobie kolejną legendę której tak naprawdę nie ma. kłamstwo powtarzane 100razy się prawdą.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 07.09.2011 o godz. 17:41.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Człowieku, zrozum pewne kwestie. Jesteś moderatorem, czy tam adminem jak zwał, tak zwał. Twoim zadaniem na forum jest m.in tonowanie nastrojów, a także niedopuszczanie do jakichś większych konfliktów, szczególnie takich, które mogę trwale podzielić kibiców Wisły. A Ty po raz kolejny dodajesz do pieca w tej kwestii swoim bezsensownym postem. Wyjaśnij mi co on wniósł do dyskusji poza bezsensowną napinką? Odpowiedz na pytanie. Co on wniósł do dyskusji? Bo wg mnie chciałeś się po prostu przy.......ić. Jako, że argumentów zabrakło wyskoczyłeś z jakimś kretyńskim tekstem o prowadzeniu dopingu przez Małeckiego w Poznaniu. Po prostu żenujące. A podwójnie żenujące jest to, że napisał to mod. Pomijam już fakt, że wrzucasz wielu ludzi do jednego worka, uogólniasz, plujesz jadem. Wszystko już w tej kwestii zostało powiedziane, a Ty dalej swoje. Wypowiadaj się w kwestiach piłkarskich nie kibicowskich, bo skazujesz się na śmieszność, jak z tym sektorem gości na Amice. Skoro siedzisz za granicą i akuratnie nie czaisz teraźniejszych klimatów w Polsce, to się nie wypowiadaj. Ja się nie znam na polityce, to w politycznym się nie wypowiadam, to chyba normalne co nie ? A teraz usuń tego posta.
Ostatnio edytowane przez fialo : 07.09.2011 o godz. 18:01.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PAtryk nawet na treningu ma w dupie wszytskich - pamiętam, jak sie pokłócił, bo trener bramkarzy kazał mu przynieśc piłke - skończyło sie na chujach, ....ach, i "co Ty mi będziesz .......ił". Tak się zostaje widać prawdziwym Wiślakiem... Jeśli Patryk nie jest prosty facetem, który nie wie, gdzie pracujei jak ma się zachowywac, to czy mam prawo nazywac go debilem, bo coraz bardziej zasługuje na to miano ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nigdy nie słyszałem jeszcze od kibiców innych drużyn, żeby Małeckiego zazdrościli...raczej inne odczucia mieli.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
||
Mnie nie razi, ile zarabia. Mnie razi tylko to, że przez ponad rok prawie niczego nie załatwił (jedyny plus to Holendrzy), a wtrąca się w sprawy o których nie ma pojęcia. Siedzi w wygodnym fotelu i nic dobrego nie robi. Czasem jedynie na odgórny (rządowy) nakaz coś zrobi w wiadomej sprawie. Szanujący się klub może mieć kilku sponsorów...
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 07.09.2011 o godz. 18:52.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
||||
|
na szybko
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
calieri poczytaj fora innych klubów. Wyzywają go ale daliby się pokroić za takiego grajka z charakterem związanego z klubem.
Ostatnio edytowane przez CH. : 07.09.2011 o godz. 19:04.
|
||||
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Co za debilizm, żeby kłócić jakie nazwisko ma ktoś na koszulce.. to jest chore przecież, ogarnijmy się trochę..
CH. napisał(a):
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Naprawdę to już robi się niesmaczne. Od meczu z Lechią przewodnim tematem forum jest wypowiedzieć Małeckiego i czy go karać czy nie. Ogarnijmy się bo przez chłopaczka z Suwałk za chwilę się całkiem podzielimy i dojdzie w Krakowie dodatkowe pytanie: Za kim jesteś? Za Wisła. A na który sektor chodzisz? nie długo będzie wp....ol, że chodzisz na C zamiast na E i na odwrót. TEGO WSZYSCY CHCECIE ŻEBYŚMY SIĘ PODZIELILI? KOMU TO BĘDZIE NA RĘKĘ NAM CZY DRUGIEJ STRONIE BŁOŃ
Co do samego Małeckiego. Swego czasu były gwizdy na Żurawia, Brożka, pewnie i były na Kosę i paru jeszcze. Ale Ci goście puścili to jednym uchem i wypuścili drugim bo mieli jakąś klasę a Mały na pewno jej nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A oni mieli być za coś ukarani ? Chodziło o analizę kary, nic wiecej.
Polscy piłkarze Wisły "po kadrze" z reguły słabo grali. Cóż, nie dowiemy się czy PM byłby wyjątkiem. Edit : Post powyżej (Piotrek87) jest chyba najtrafniejszą analizą sytuacji.
Ostatnio edytowane przez Elefant : 07.09.2011 o godz. 19:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
co do kłutni o koszulki tego ,tamtego i owamtego ....mi sie wydaje ze są to koszulki przedewszystkim Wisły a nie najemników ......i wali mnie kto co ma na plecach . Wazne co ma na przodzie po lewej stronie . HERB.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|