|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Patryk Małecki: nie chcę ich znać i tyle
Patryk Małecki w poprzednim tygodniu zaszokował po meczu z Lechią Gdańsk. Pomocnik Wisły Kraków niepochlebnie wypowiedział się o kibicach tego klubu. Kilka dni później wydał oświadczenie, w którym przeprosił fanów za swoje słowa, ale jak informuje "Dziennik Polski" było to skierowane tylko do niektórych. - Nie zmieniłem zdania. Dalej podtrzymuję to, co powiedziałem. Przeprosiłem tylko tych ludzi, którzy siedzieli tam i nie gwizdali na mnie, bo 20 tysięcy nie może gwizdać. Były tam też dzieci. Na drugi dzień przemyślałem to. Tych, którzy gwizdali na mnie i krzyczeli pewne słowa nie chcę znać i tyle - powiedział Patryk Małecki. Obecnie piłkarz Wisły Kraków przebywa na zgrupowaniu reprezentacji Polski, która przygotowuje się do towarzyskiego meczu z Niemcami. - Nie wiem, czy wystąpię przeciwko Niemcom, niech trener o tym powie - wyjaśnił Małecki. Dziennik Polski |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Mały jest nieprawdopodobny. Nieprzemakalny. Będzie gorąco, gdy wróci do Krakowa. Szkoda, ma wady jako piłkarz, ale lubię Go i cenię.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wypowiedż, o ile jest prawidziwa, ostatecznie wyjaśnia stanowisko piłkarza. Nie można już mowić o emocjach, działaniu w afekcie etc.
Szkoda , że to się tak kończy (myślę nie tylko o tej wypowiedzi). |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Czy on nie ma dość, lubi prowokować czy jak?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Albo mu wisi(transfer) albo naprawde jest az taki porabany... .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ojej.... a wystarczyłoby, żeby kibice przez cały mecz zamiast gwizdac krzyczeli:
"A my swoje... Pa-tryk Ma-łecki" ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
"Święta krowa" której nikt nie potrafi porządnie utemperować....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Istotę rozumną ce..... to, że słowa swe waży niezależnie od sytuacji...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
ławka się przyda
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Młoda Ekstraklasa - nie widzę innego wyjścia. Za takie wieśniactwo się płaci
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
On ma jaja wam to powiedzieć pod nazwiskiem. A wy co zrobicie?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
a ja go popieram - dla mnie nadal niedopuszczalne jest gwizdanie i wyzywanie swoich piłkarzy. dobrze, że teraz te przeprosiny sprostował, bo bez tego nie wyglądały one zbyt szczerze
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Też go popieram przeprosił tych do których te słowa sie nie tyczyły. Jeżeli Wy gwiżdzecie na niego i go obrażaciie to dlaczego on ma przepraszać Was a Wy jego nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
I musiałeś zakładać nowy temat? od tego jest temat nasi piłkarze i tam pisać. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
... ręce opadają. Czy on nie jest w stanie zachować pewnych rzeczy dla siebie? To ostatnia runda Pana Małeckiego w barwach Wisły. Nadprezes nie przebacza takiej niesubordynacji. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nie wiem po co te nowe tematy o Małeckim.
Jedni go popieraja, drudzy sa oburzeni, nikt nikogo nie przekona.. kolejny temat ktory sluzyc bedzie tylko i wylacznie podziałom wiślaków... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pewnie, nawet gdyby grali największą padakę, to też nie można na nich gwizdać? Ludzie, którzy idą na zwykłe sektory płacą więcej niż najzagorzalsi kibice - chyba mają prawo wymagać czegoś więcej?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Małecki dostaniesz brawa jeśli na to zasłużysz ,dostaniesz gwizdy jeśli na to zasłużysz,zostaniesz Legendą Wisły jeśli na to zasłużysz
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2011
Offline |
|
Widać od razu po wpisach komu w szkole(gimnazjum) "niegrzeczne chłopaki" śniadanie kradną |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
najpierw to trzeba sprawdzić czy tak na prawdę powiedział... ciągle się trąbi o tym jak prasa lubi przekręcać, a tym bardziej jeśli chodzi o Wisłę, a jeszcze bardziej jeśli chodzi o Patryka.. zluzujcie Panowie.. co wam szkoła już nie daje żyć?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |