The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2011, 11:36
Watts napisał(a):Wyświetl post
Aha, pewnie niedopuszczenie KNP do wyborów to też spisek, tej, no, nocnej zmiany, bandy czworga, czy tam innych układów o których dziad w muszce mękoli od 1989 r. z takim samym skutkiem.
Znasz jakieś inne zabiegi erystyczne oprócz sprowadzania do absurdu?

"Ta, no, nocna zmiana" niestety miała miejsce
a jeśli interesujesz się historią, to wiesz, że umiłowane przez Ciebie słowo "spisek" jest było i będzie dominantą.

Dla politycznego upoprawnienia nazwij sobie spisek "zagrywką zakulisową", będziesz szczęśliwszy.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 04.09.2011, 11:47
Warczenie na siebie i obrzucanie się gnojem na tym forum zakończyłem dawno temu - nie mam ochoty i czasu.

Pod względem "politycznym" jestem "szczęśliwy", bo z tego co widzę w tym temacie - wypowiadają się tu ludzie, dla których spiski, rusko-żydowskie kartele są solą życia. Nie wiem, czy mają prace, rodziny, obowiązki. Wstają rano i zewsząd chłoną te wszystkie wypowiedzi, doniesienia, cytaty - pis, po, pis, po, donek, kaczor, sikorski, sondaż tu, afera tam, stenogram ówdzie. Włączają gruchota, wchodzą na forum i wypisują tutaj z pianą na pyskach. To jak walki kogutów na wsi - przyjeżdża miastowy z kogutami, gawiedź obstawia i ma radochę, bo raz wygrywa ten albo tamten, emocje, plwocina, kurz, a na koniec posiedzenia miastowy zgarnia kasę i wychodzi tylnymi drzwiami. Tak wygląda polityka w naszym kraju.

Ja mam z tym dyskutować? Ktokolwiek? Byli tacy. Jeden se dał siana po dłuższym czasie, a drugi cały czas dostaje bany bo nie wytrzymuje i robi z siebie prostaka, a skala jego autorytetu już jest ujemna. Przyznaję się bez bicia, wolę obśmiewać i ironizować. Już i tak bardzo rzadko się tu wypowiadam. Jeden agent tutaj zagląda codziennie i wypisuje swoje dyrdymały.

Miłej niedzieli.
Ostatnio edytowane przez Watts : 04.09.2011 o godz. 11:52.
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 04.09.2011, 12:01
Warczenie na siebie i obrzucanie się gnojem na tym forum zakończyłem dawno temu - nie mam ochoty i czasu.

Pod względem "politycznym" jestem "szczęśliwy", bo z tego co widzę w tym temacie - wypowiadają się tu ludzie, dla których spiski, rusko-żydowskie kartele są solą życia. Nie wiem, czy mają prace, rodziny, obowiązki. Wstają rano i zewsząd chłoną te wszystkie wypowiedzi, doniesienia, cytaty - pis, po, pis, po, donek, kaczor, sikorski, sondaż tu, afera tam, stenogram ówdzie. Włączają gruchota, wchodzą na forum i wypisują tutaj z pianą na pyskach. To jak walki kogutów na wsi - przyjeżdża miastowy z kogutami, gawiedź obstawia i ma radochę, bo raz wygrywa ten albo tamten, emocje, plwocina, kurz, a na koniec posiedzenia miastowy zgarnia kasę i wychodzi tylnymi drzwiami. Tak wygląda polityka w naszym kraju.

Ja mam z tym dyskutować? Ktokolwiek? Byli tacy. Jeden se dał siana po dłuższym czasie, a drugi cały czas dostaje bany bo nie wytrzymuje i robi z siebie prostaka, a skala jego autorytetu już jest ujemna. Przyznaję się bez bicia, wolę obśmiewać i ironizować.

Miłej niedzieli.
Masz dwa problemy. Zero konkretów i polemika z własnym widzimisię: widzi ci się, że ktoś pisze o spiskach rusko-żydowskich. Podparłbyś się kiedyś cytatem.

A ja odnosiłem się nie do bieżączki (popissld etece) bo to nie moja działka - a do buraczanej maniery obracania w absurd historycznego faktu. We wnioskach mozemy i będziemy się różnić - ale "ta, no, nocna zmiana" była dokładnie tak samo jak "ten, no, holokaust" (masz o żydach, tak lubisz o nich pisać ) czy "ten, no, stan wojenny".
Mało zgrabne jest to upychanie nielubianych osób i wydarzeń pod wspólny daszek oszołomstwa. Może ktoś się na to nabierze, może innych to nie razi. Mnie tak.

Miłej niedzieli.

Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 04.09.2011, 12:09
Nie napisałem że jej nie było, nie jestem schizofrenikiem żeby negować coś co "sie kamerowało" Aczkolwiek co do wniosków - pełna racja, dla niektórych to coś co było i dawno się przeterminowało, a dla niektórych to dzień w którym... a zresztą, nieważne. Znów musiałbym zrobić aluzję do żydów, ruskich albo komuny, a żonglując stereotypami w takim tempie prędko prześcignąłbym forumowych politologów.
Ostatnio edytowane przez Watts : 04.09.2011 o godz. 12:12.
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 04.09.2011, 12:20
Nie napisałem że jej nie było, nie jestem schizofrenikiem żeby negować coś co "sie kamerowało"
Nie negowałeś, próbowałeś zrobić z niej "matrycę", obrócić w przytułek dla paranoikow. Taka obśmiechujka na tych z prawej.

PS. Zauważ jedną rzecz - odnoszę się do treści, nie - do osób. Do Ciebie nic nie mam, nie znam z realu tak, jak 95% użytkowników tego forum.
Mógłbym się skupiać na osobach? Ano mógłbym. Taki np. gość2xyz zakłada konto przed wyborami i hula w jednym temacie. Jak drażniły mnie niezliczone wcielenia ASA ibrak argumentów, to przynajmniej potrafił wypowiadać się na szereg innych spraw.
Tylko, ze uogólnianie, ad personam czy ad absurdum to nie jest dyskusja.

martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 04.09.2011, 12:40
Aha, pewnie niedopuszczenie KNP do wyborów to też spisek, tej, no, nocnej zmiany, bandy czworga, czy tam innych układów o których dziad w muszce mękoli od 1989 r. z takim samym skutkiem.
Akurat Korwin pisał na ten temat i nie usprawiedliwiał partii w żaden sposób, a już na pewno nie przez spiski. Przyznawał - dali dupy i tyle.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 04.09.2011, 13:01
Jeszcze jedna sprawa, bo wyedytowałeś posta -

"nocna zmiana to moment, w którym..." ? W którym aparat władzy pokazał sposób, w jaki funkcjonuje. A napisać "było, minęło" będziemy mogli, kiedy osoby z filmiku przestaną się udzielać w polityce.

"Dziad w muszce mękoli" - jak zwał tak zwał, obfite masz nazewnictwo, od dzisiaj "mękolić" = "mówić o doniosłym fakcie, który ukształtował scenę polityczną". Ukształtował na lata. Fakt doniosły, trudno o donioslejszy, skoro w tajnej naradzie nt obalenia rządu bierze udział prezydent państwa i liderzy ugrupowań politycznych. A podłożem całej tej burzy była próba ujawnienia listy szpiclów wśród zasiadających w parlamencie.

Łopatologicznie. Jeśli dla Ciebie nie jest to doniosłe i brzemienne w skutkach wydarzenie w naszej polityce wewnętrznej, to podziel się wiedzą nt donioślejszego.
Powód: "mękolenie" : )
Ostatnio edytowane przez Bóg Trybun (objawion) : 04.09.2011 o godz. 13:04.

gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 04.09.2011, 14:59
Drozd napisał(a):Wyświetl post
To jak nie wiesz? Gość z Salonu 24 to musi być pisior i satyryk w jednym. 400 mld długu w cztery lata to też dla ciebie satyra? . Pewnie tak bo w TVN o tym cisza.

Wiadomo bo przecież jak im przyjdzie opowiedzieć co zrobili przez cztery lata w neutralnych warunkach to okaże sie że najlepiej wychodzi im walka z PiS. A nie to jest zadaniem rządu w normalnych warunkach. Masz gościa wyżej Janke może nie jest pisior ale salon 24 jest pisowski . Beton i tyle nie przegadasz.
A jaki niby jest salon24 ? jacy ludzie tam piszą swoje brednie ? głównie pisowcy, a wiesz o ile wzrósł dług zagraniczny za czasów PiS, jedyne 100mld dolarów

Poza tym tak ogólnie , bawią mnie ludzie którzy wszystkich wyzywają od bolszewików i komunistów a jednocześnie sami chcieli by wprowadzić elementy komunizmu a ich guru jest największy populistą, dla niego komunizm byłby idealny wtedy mógłby wprowadzić swoje pomysły w zycie
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 04.09.2011 o godz. 15:08.
wislak68
Senior Member

Stary 04.09.2011, 18:41
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Przy okazji, jest nowy sondaż autorstwa Marcina Palade (nieidealny, ale najlepszy w Polsce - moja i nie tylko moja opinia po latach obserwacji).
Próbowałem znaleźć coś więcej na samej stronie ale nie udało mi się dowiedzieć jaka jest metodologia tego sondażu. Wydaje mi sie że jest to nie tyle sondaż (nigdy nie słyszałem o takiej firmie robiącej badania) a raczej prognoza wyborcza (robiona w o oparciu o sondaże innych firm). Byłbym wdzięczny za jakieś informacje na temat metodologii tych badań.
wislak68
Senior Member

Stary 04.09.2011, 18:50
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
Taki np. gość2xyz zakłada konto przed wyborami i hula w jednym temacie. Jak drażniły mnie niezliczone wcielenia ASA ibrak argumentów, to przynajmniej potrafił wypowiadać się na szereg innych spraw.
Przepraszam za cytowanie akurat tego fragmentu wypowiedzi ale przyznam szczerze że mam bardzo podobne odczucia jeśli chodzi o "gościnne występy" kolegi gość2332. Nie chcę odnosić się do jego postów bo "koń jaki jest każdy widzi" ale też zaczynam nabierać podejrzeń że kolega może być tu "służbowo". Zastanawiam się, jeśli byłby to faktycznie ten przypadek, czy regulamin/praktyka forum mówi coś o takich sytuacjach?
martin_6
Senior Member

Stary 04.09.2011, 19:29
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Próbowałem znaleźć coś więcej na samej stronie ale nie udało mi się dowiedzieć jaka jest metodologia tego sondażu. Wydaje mi sie że jest to nie tyle sondaż (nigdy nie słyszałem o takiej firmie robiącej badania) a raczej prognoza wyborcza (robiona w o oparciu o sondaże innych firm). Byłbym wdzięczny za jakieś informacje na temat metodologii tych badań.
Może faktycznie prognoza wyborcza to bardziej stosowne określenie. Nie znam się na metodologii sondaży i nie interesowałem się tym, nie wiem, czy gość prowadzi własne badania, czy tylko na podstawie innych sondaży i jakichś tajemnych metod obrabia je. Mogę właściwie powiedzieć tylko, że w porównaniu do sondaży "renomowanych" firm badawczych jest bardzo dokładny. Błąd raczej nie przekracza 1-2%.
Będą wisieć komuniści!

gosc2332
Senior Member

Stary 04.09.2011, 20:29
Przepraszam za cytowanie akurat tego fragmentu wypowiedzi ale przyznam szczerze że mam bardzo podobne odczucia jeśli chodzi o "gościnne występy" kolegi gość2332. Nie chcę odnosić się do jego postów bo "koń jaki jest każdy widzi" ale też zaczynam nabierać podejrzeń że kolega może być tu "służbowo". Zastanawiam się, jeśli byłby to faktycznie ten przypadek, czy regulamin/praktyka forum mówi coś o takich sytuacjach?
: rotfl::r otfl:
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 04.09.2011, 20:35
gosc2332 napisał(a):Wyświetl post
: rotfl::r otfl:
Nie ma się co śmiać - na forum jesteś od niedawna - śmierdzisz na kilometr.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
martin_6
Senior Member

Stary 04.09.2011, 20:40
Biorąc pod uwagę, że na 20 postów, nasz gość aż 16 napisał w tym temacie, a jeden z pozostałych czterech też dotyczy polityki, to w sumie można mieć takie wątpliwości...
Jeśli ktoś rejestruje się na forum dotyczącym klubu sportowego, a 85% jego postów dotyczy polityki, to coś jest nie tak.
Będą wisieć komuniści!

gosc2332
Senior Member

Stary 04.09.2011, 20:47
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Nie ma się co śmiać - na forum jesteś od niedawna - śmierdzisz na kilometr.
Z chorych wyobrażeń tylko pozostaje się śmiać
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 04.09.2011, 20:51
Z chorych wyobrażeń tylko pozostaje się śmiać
Wybory się skończą, a ty będziesz pisać o naszej kochanej Wisełce na forum a nie znikniesz jak meteor - rozwiejesz wątpliwości. Na razie "dziwnym zbiegiem okoliczności" piszesz prawie wyłącznie w temacie politycznym dokładnie przed wyborami......

To forum Wisły i o niej przede wszystkim piszemy. Reszta to dodatek.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
gosc2332
Senior Member

Stary 04.09.2011, 21:05
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Wybory się skończą, a ty będziesz pisać o naszej kochanej Wisełce na forum a nie znikniesz jak meteor - rozwiejesz wątpliwości. Na razie "dziwnym zbiegiem okoliczności" piszesz prawie wyłącznie w temacie politycznym dokładnie przed wyborami......

To forum Wisły i o niej przede wszystkim piszemy. Reszta to dodatek.
Na forum zaglądam od dawna, a kibicem Wisły jestem może i krótko bo jakieś 11 lat, no ale w sumie trudno abym był dłużej skoro mieszkam 350km od Krakowa a wcześniej jakoś w tv nie miałem okazji Wisły oglądać. A piszę w temacie politycznym, bo ostatnio się tym interesuje, poza tym piszę też na shoutboxie. I zawsze będą mnie bawić osoby które wiedzą lepiej ode mnie kim jestem, co czytam i co oglądam.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.09.2011, 22:20
Na forum zaglądam od dawna, a kibicem Wisły jestem może i krótko bo jakieś 11 lat, no ale w sumie trudno abym był dłużej skoro mieszkam 350km od Krakowa a wcześniej jakoś w tv nie miałem okazji Wisły oglądać. A piszę w temacie politycznym, bo ostatnio się tym interesuje, poza tym piszę też na shoutboxie. I zawsze będą mnie bawić osoby które wiedzą lepiej ode mnie kim jestem, co czytam i co oglądam.
I co ? Tow. Schetyna rzucił cie na odcinek "forum kibiców Wisły" ?. Zagladasz od dawna ale teraz sie uaktywniłeś i nagle 2 miesiące temu rejestracja. Wszędzie cie teraz pełno. Oczywiście w ... politycznym. Grubymi nićmi szyta propaganda. Jak widać mało sie kto łapie na twoje opowieści o "pisowcach".
gosc2332
Senior Member

Stary 04.09.2011, 22:35
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
I co ? Tow. Schetyna rzucił cie na odcinek "forum kibiców Wisły" ?. Zagladasz od dawna ale teraz sie uaktywniłeś i nagle 2 miesiące temu rejestracja. Wszędzie cie teraz pełno. Oczywiście w ... politycznym. Grubymi nićmi szyta propaganda. Jak widać mało sie kto łapie na twoje opowieści o "pisowcach".
Mam się śmiać czy płakać? Raczej z kolejnych chorych wyobrażeń wypada się tylko śmiać. Dobrze że nie napisałeś że to sam Tusk z Putinem mnie nasłał i jak to niektórych brać na poważnie jak takie debilizmy tworzą
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 04.09.2011, 22:49
Za wpisy wieczorem w niedzielę to chyba 100-tki muszą płacić, co robaczku

Ale to pewnie kolejne wcielenie K-któregoś tam, AS-82 etc.
gosc2332
Senior Member

Stary 04.09.2011, 22:55
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Za wpisy wieczorem w niedzielę to chyba 100-tki muszą płacić, co robaczku

Ale to pewnie kolejne wcielenie K-któregoś tam, AS-82 etc.
Kolejny nawiedziony ? I jak was traktować za normalnych jak macie urojenia ?
Jaroo1
Senior Member

Stary 04.09.2011, 23:46
Wiadomo, ze najlepiej od nawiedzonych nawrzucac no bo przeciez jak nawiedzony to debil a jak debil to mało wiarygodny i lepiej sie trzymac od takiego zdala. Ale spojrz kolego gosciu na fakty, ktore jakos dziwnie sie w Twoim przypadku ulozyly. Stad wlasnie te podejrzenia. Nie chce wnikac jaka jest prawda ale nie miej ludziom za zle, ze wyciagaja logiczne wnioski z czegos bo w tych czasach gdzie ludziom robi sie wode z mozgu todobrze, ze jeszcze ktos potrafi logicznie myslec
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
wislak68
Senior Member

Stary 04.09.2011, 23:46
Kolejny nawiedziony ? I jak was traktować za normalnych jak macie urojenia ?
Kolega jak widać mocny w psychiatrii . JK ma paranoje, wiekszość forumowiczów ma urojnia.... Ciekawe gdzie go tak wyedukowali .
Przeczytaj jeszcze raz swoje posty w tym temacie. Przemyśl je a być może zrozumiesz dlaczego wzbudzasz taką (użyjmy eufemizmu) nieufność. Być może w Twojej miejscowości 350km od Krakowa za takie kozackie teksty jakie popełniasz uważają Cię za błyskotliwego intelektualistę walczącego z ciemnogrodem. Ale tu jest Kraków. I taką żenadą możesz w najlepszym wypadku zasłużyć sobie na opinię leminga klepiącego bezmyślnie głupoty wymyślone przez speców od PR (w wersji gorszej możesz zostać uznanym za "oddelegowanego").
Zakładam jednak Twoją dobrą wolę i dlatego zwracam sie z prośbą: postaraj się mocniej popracować nad zamieszczanymi tu postami. Nie jest grzechem mieć poglądy (i np: nie lubić PiS czy Kaczyńskiego, Twoje prawo). Ale grzechem jest wrzucanie tutaj tych wszystkich PR-owskich bzdur których każdy z nas ma i tak dosyć stykając sie mimowolnie z dominującymi w tym kraju publikatorami. Jeśli masz być tylko przekaźnikiem tego syfu to z łaski swojej oszczędź nam swojej obecności w tym temacie.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 04.09.2011 o godz. 23:53.
gosc2332
Senior Member

Stary 05.09.2011, 09:12
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo, ze najlepiej od nawiedzonych nawrzucac no bo przeciez jak nawiedzony to debil a jak debil to mało wiarygodny i lepiej sie trzymac od takiego zdala. Ale spojrz kolego gosciu na fakty, ktore jakos dziwnie sie w Twoim przypadku ulozyly. Stad wlasnie te podejrzenia. Nie chce wnikac jaka jest prawda ale nie miej ludziom za zle, ze wyciagaja logiczne wnioski z czegos bo w tych czasach gdzie ludziom robi sie wode z mozgu todobrze, ze jeszcze ktos potrafi logicznie myslec
Jak mi ktoś wmawia ciągle jakieś swoje wymysły, to to jest normalne ? Jak ja zacznę pisać że część jest tu nasłana przez PiS, bo co do niektórych można mieć takie podejrzenia i będę im wmawiał że przysłał ich tu Hofman dostają 50zł za wpis, są zmanipulowani przez Kaczyńskiego i Gazetę Polską to to będzie normalne ?

Kolega jak widać mocny w psychiatrii . JK ma paranoje, wiekszość forumowiczów ma urojnia.... Ciekawe gdzie go tak wyedukowali .
Przeczytaj jeszcze raz swoje posty w tym temacie. Przemyśl je a być może zrozumiesz dlaczego wzbudzasz taką (użyjmy eufemizmu) nieufność. Być może w Twojej miejscowości 350km od Krakowa za takie kozackie teksty jakie popełniasz uważają Cię za błyskotliwego intelektualistę walczącego z ciemnogrodem. Ale tu jest Kraków. I taką żenadą możesz w najlepszym wypadku zasłużyć sobie na opinię leminga klepiącego bezmyślnie głupoty wymyślone przez speców od PR (w wersji gorszej możesz zostać uznanym za "oddelegowanego").
Zakładam jednak Twoją dobrą wolę i dlatego zwracam sie z prośbą: postaraj się mocniej popracować nad zamieszczanymi tu postami. Nie jest grzechem mieć poglądy (i np: nie lubić PiS czy Kaczyńskiego, Twoje prawo). Ale grzechem jest wrzucanie tutaj tych wszystkich PR-owskich bzdur których każdy z nas ma i tak dosyć stykając sie mimowolnie z dominującymi w tym kraju publikatorami. Jeśli masz być tylko przekaźnikiem tego syfu to z łaski swojej oszczędź nam swojej obecności w tym temacie.
To wy sobie dopowiadacie że to są PR - owskie bzdury, tak jak ja bym był winny temu że takie wnioski się same nasuwają? zobacz lepiej co poniektórzy tu piszą, bawią mnie tacy co wszystkim wmawiają że są lemingam,i zmanipolwabnymi przez TVN, a sami tak przypadkiem powtarzają ciągle te same bzdety które już 1000 raz czytałem, powtarzają bzdety za ludźmi z PiS z Gazety Polskiej, a wmawiają innym że to oni są zmanipulowani przez TVN, zobacz lepiej kto to tu powtarza PR - owskie bzdety.
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 05.09.2011, 10:19
Sorry - o tym, że jesteś niewiarygodny w swoich wpisach to pozwól, że zacytuję:

A jaki niby jest salon24 ? jacy ludzie tam piszą swoje brednie ? głównie pisowcy, a wiesz o ile wzrósł dług zagraniczny za czasów PiS, jedyne 100mld dolarów.
tego chyba tylko na odprawie mogłeś sie dowiedzieć, bo nie od prof. Rybińskiego, Balcerowicza, Gomułki i innych.......

W 2005 roku dług publiczny Polski wynosił 466,6 mld zł[3]
W 2006 roku dług publiczny Polski wynosił 506,2 mld zł[3]
W 2007 roku dług publiczny Polski wynosił 527,4 mld zł[3]
W 2008 roku dług publiczny Polski wynosił 597,7 mld zł[3]
W styczniu 2009 roku dług publiczny Polski wynosił 583,9 mld , z czego zagraniczny 209,7 mld zł.[2].
W 2009 roku dług publiczny Polski wynosił 669,9 mld zł[3]
W 2010 roku dług publiczny Polski wynosił 747,9 mld zł.[3]
W marcu 2011 roku dług publiczny Polski wynosił 774,8 mld zł.[4]

Z powyższego wychodzi mi, że w latach 2005-2007 dług publiczny wzrósł o circa 61 mld zł..... Rozumiem, że sprzedajesz dolary po 61 groszy za jednego Waszyngtona - przy takim kursie kupuję każdą ilość.......
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
gosc2332
Senior Member

Stary 05.09.2011, 10:24
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Sorry - o tym, że jesteś niewiarygodny w swoich wpisach to pozwól, że zacytuję:

tego chyba tylko na odprawie mogłeś sie dowiedzieć, bo nie od prof. Rybińskiego, Balcerowicza, Gomułki i innych.......

W 2005 roku dług publiczny Polski wynosił 466,6 mld zł[3]
W 2006 roku dług publiczny Polski wynosił 506,2 mld zł[3]
W 2007 roku dług publiczny Polski wynosił 527,4 mld zł[3]
W 2008 roku dług publiczny Polski wynosił 597,7 mld zł[3]
W styczniu 2009 roku dług publiczny Polski wynosił 583,9 mld , z czego zagraniczny 209,7 mld zł.[2].
W 2009 roku dług publiczny Polski wynosił 669,9 mld zł[3]
W 2010 roku dług publiczny Polski wynosił 747,9 mld zł.[3]
W marcu 2011 roku dług publiczny Polski wynosił 774,8 mld zł.[4]

Z powyższego wychodzi mi, że w latach 2005-2007 dług publiczny wzrósł o circa 61 mld zł..... Rozumiem, że sprzedajesz dolary po 61 groszy za jednego Waszyngtona - przy takim kursie kupuję każdą ilość.......
O jakie ładne dział propagandy PiSu dał ci dane, czekam co tam jeszcze dla Ciebie przygotowali, a terasz odmaszerować funkcjonariuszu.
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 05.09.2011, 10:33
O jakie ładne dział propagandy PiSu dał ci dane, czekam co tam jeszcze dla Ciebie przygotowali, a terasz odmaszerować funkcjonariuszu.
Wyjdź i nie trzaskaj drzwiami, bo będzie głośno.
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 05.09.2011, 10:38
Chłopie. Pisz co chcesz i jak chcesz. Wypisuj nawet największe debilizmy, ale weź pod uwagę,że jest coś takiego jak SV,nawet w necie. I stosuj to. A rozkazy, polecenia, wydawaj sobie gdzieś indziej. A jak ci coś nie pasuje co piszą inni userzy, to jest takie coś jak "ignoruj",wciśnij i po kłopocie. Lub druga opcja, trudniejsza, zamiast rzucania hasełkami i wypisywania pomyj, postaraj się wejść w dyskusje merytorycznie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
gosc2332
Senior Member

Stary 05.09.2011, 10:40
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Chłopie. Pisz co chcesz i jak chcesz. Wypisuj nawet największe debilizmy, ale weź pod uwagę,że jest coś takiego jak SV,nawet w necie. I stosuj to. A rozkazy, polecenia, wydawaj sobie gdzieś indziej. A jak ci coś nie pasuje co piszą inni userzy, to jest takie coś jak "ignoruj",wciśnij i po kłopocie. Lub druga opcja, trudniejsza, zamiast rzucania hasełkami i wypisywania pomyj, postaraj się wejść w dyskusje merytorycznie.
Ja tylko stosuje taki sam język jak co niektórzy stosują wobec mnie, masz przykład powyżej. Poza tym jak wejść w merytoryczną dyskusję z kimś kto właśnie jedyne co potrafi to rzucać hasełkami ?
Powód: dopisanie
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 05.09.2011 o godz. 10:42.
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 05.09.2011, 10:45
Dla mnie liczby to nie są hasełka.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów